Feedback αγορών/πωλήσεων?

Ξεκίνησε από Dtq, 22 Αυγ 2010, 13:17:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dtq

Ρε παιδιά, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μέρος στο φόρουμ για Feedback χρηστών για αγορές / πωλήσεις?
Τι λέτε? Μόλις έκανα μία δυσάρεστη (για εμένα >:( >:() αγορά και θα ήθελα να μπορώ να προειδοποιήσω τον κόσμο για την υποκρισία κάποιων ατόμων που πριν σκοτώνονται και μετά δεν σου απαντούν καν στα πμ! >:( >:( >:(
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

jumbo

δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο στο φορουμ, ωστοσο γιατι δεν αναφερεις το λογο και το ατομο που σε δυσαρεστησε δημοσια, για να ξερουν και οι υπολοιποι να αποφευγουν οποιαδηποτε συναλαγη μαζι του;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Dtq

Ο λόγος είναι: 1. Έστειλε μερικά και όχι όλα όσα είπε.
2. Σπασμένο πίσω σκοπευτικό. Βασικά λείπει τελείως!
3. Φορτιστής με κομμένα καλώδια.
4. Γεμιστήρες δεν κλειδώνουν/λείπουν βίδες.
Μπορώ να πω κι άλλα όμως αυτά είναι τα βασικά...
Όνομα θα ανακοινώσω σε 1-2 μέρες... Λέω να δώσω μια 2η ευκαιρία να "εξιλεωθεί".
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

SW1GEORGE

Kαλο μεσημερι φιλε μου.

Εκανες την αγορα χωρις να δεις την κατασταση του οπλου??

εκτος και αν εισαι επαρχια .... οποτε εδωσες εμπιστοσυνη στα λεγομενα του πωλητη.Καλο θα ηταν να το εβλεπε ενας δικο σου ανθρωπος πριν γινη καθε κινηση αγορας.

φιλικα

Γιωργος.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Dtq

Είμαι επαρχία... Ο πωλητής απλά δεν ανάφερε πουθενά τις ζημιές που έχει...
Οπότε κι εγώ την πάτησα...
Κάτι δεν πάει καλά...

SW1GEORGE

ελπιζω αυτο το ''μαθημα'' να σου στειχησε λιγα ευρω....!!!!!!

Dtq

Λίγα για το άθλημα/χόμπυ μας, αρκετά για μένα...
Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα όμως... :-\
Κάτι δεν πάει καλά...

Ozymandias

Αντι να μιλαμε με υπεκφυγες, καποιος, καπου, καποτε, μηπως θα ηταν καλυτερα να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους;

Και αν απο την αλλη δεν προτιθεμεθα να αποκαλυψουμε ονοματα, για τους δικους μας λογους προς τι το παρον ποστ που το μονο που κανει ειναι να στρεφει τον ενα παιχτη εναντιον του αλλου και να δημιουργει προβληματα ακομα και στους εντιμους και σωστους πωλητες;

Γνωμη μου ειναι, ειτε να πεσουν ονοματα, ειτε τα επιμαχα ποστ να διαγραφουν

Dtq

Το παρόν ποστ ξεκίνησε όχι ως κατηγορία αλλά ως πρόταση να γίνει κάτι τέτοιο στο φόρουμ.
Θα έσωζε κόσμο από πράγματα σαν αυτό που έπαθα.
Κάτι δεν πάει καλά...

klampanos

Επικοινωνισες μαζι του;Μπορη να μην απαντα σε ΡΜ αλα φανταζομαι οτι αλλαξατε τηλεφωνα για τα διαδικαστηκα.
Αν παλι δεν αλαξατε φταις κι εσυ που εισε αγαθος.
Συμφωνω παντως για την προτασει φιντμακ

Dharry

Δεν ειναι κακη ιδεα...Κυκλοφορουν διαφορα 'κουνουπια'...

Vangelis

Παράθεση από: jumbo στις  22 Αυγ 2010, 13:22:27 ΜΜ
δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο στο φορουμ, ωστοσο γιατι δεν αναφερεις το λογο και το ατομο που σε δυσαρεστησε δημοσια, για να ξερουν και οι υπολοιποι να αποφευγουν οποιαδηποτε συναλαγη μαζι του;
Πολύ σωστό και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπάρχουν κανόνες που ορίζουν την «καλή και ειλικρινή» πώληση.

Έτσι κάποιος που επιθυμεί να  πωλήσει,  πρέπει στην καταχώριση της αγγελίας του να αναφέρει ρητά και με απόλυτη σαφήνεια,  οποιοιδήποτε προβλήματα έχει το προς πώληση αγαθό.
Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται προσπάθεια εξαπάτησης.

Είναι πολύ άσχημο κάποιος να αγοράζει (ειδικά όταν δεν μπορεί να ελέγξει) και στην συνέχεια να διαπιστώνει ότι αυτό που έχει παραλάβει δεν είναι στην πρέπουσα κατάσταση ή ακόμη χειρότερα δεν είναι στην κατάσταση όπως τουλάχιστον έχει διατυπωθεί στην αγγελία.

Σε μια μικρή κοινότητα είναι απαράδεκτο να υπάρχουν φαινόμενα απάτης.

Για αυτό τον λόγο και προκειμένου να μην υπάρχουν φαινόμενα συγκάλυψης, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει μια διαδικασία αξιολόγησης.

Ο αγοραστής όπως και ο πωλητής έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.
Για αυτό τον λόγο και προκειμένου να είναι και οι δυο καλυμμένοι, θα πρέπει να υπάρχει πάντα έλεγχος του προϊόντος πριν την αγορά.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

pantelos

Συμφωνω απολιτος ως προς το θεμα και την δημηουργια αν και δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο αλλα καλο ειναι να μπορουν ολοι να πρωστατευωνται και πώλητες και αγωραστες
ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΑΧΗ

dragon236

Παράθεση από: Vangelis στις  22 Αυγ 2010, 19:53:01 ΜΜ
Πολύ σωστό και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Ο αγοραστής όπως και ο πωλητής έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.
Για αυτό τον λόγο και προκειμένου να είναι και οι δυο καλυμμένοι, θα πρέπει να υπάρχει πάντα έλεγχος του προϊόντος πριν την αγορά.

συμφωνω απολυτα με τα παραπανω.

το κακο ομως ειναι οτι ο αγαπητος φιλος που την "πατησε" δεν μενει αθηνα οποτε δεν μπορουσε να γινει οπτικος τουλαχιστον ελεγχος.
δυστυχως φιλε μου εκανες το μεγαλο λαθος να εμπιστευθεις καποιον που δεν επρεπε , βεβαια πιστευω οτι το εκανες "καλη πιστη"

θα επιμεινω λοιπον και εγω να ανακοινωσεις αμεσα το ονομα του μηπως τυχον και γλιτωσει καποιος που ισως κανει καποια αγορα απο τον εν λογω ανθρωπο.

επειδη ομως οφειλουμαι να ειμαστε δικαιοι θα προτεινα να μην κατηγορησουμε αμεσως τον πωλητη διοτι υπαρχει και μια πιθανοτητα να εχει κανει καποιο λαθος το παιδι (ο πωλητης εννοω)
προς θεου δεν εννοω οτι αυτα που λες δεν αληθευουν.
always forgive but never forget!!

Leonardo-Swordfish

απο το να μουρμουρας και να γκρινιαζεις DTQ... απαιτησε τα χρηματα σου πισω αν σε εξαπάτησε ...και αν δε στα δινει ....πες μας ποιος ειναι...καντον ρομπα ξεφτυλισε τον....

τι το ψιριζεις και ζητας την γνωμη των αλλων για feedback κλπ κλπ ;;

να φερθεις αντρικια και να τον κανεις ρομπα δημόσια ...εχεις να φοβηθεις τιποτα? τα χρηματα σου εδωσες ... αν αλλα σου έταξε και αλλα σου εδωσε εχεις ολο το δικαιωμα να ζητησεις τα χρηματα σου πισω και να του το επιστρεψεις...

dO iT !!

TS

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  22 Αυγ 2010, 20:14:33 ΜΜ
απο το να μουρμουρας και να γκρινιαζεις DTQ... απαιτησε τα χρηματα σου πισω αν σε εξαπάτησε ...και αν δε στα δινει ....πες μας ποιος ειναι...καντον ρομπα ξεφτυλισε τον....

τι το ψιριζεις και ζητας την γνωμη των αλλων για feedback κλπ κλπ ;;

να φερθεις αντρικια και να τον κανεις ρομπα δημόσια ...εχεις να φοβηθεις τιποτα? τα χρηματα σου εδωσες ... αν αλλα σου έταξε και αλλα σου εδωσε εχεις ολο το δικαιωμα να ζητησεις τα χρηματα σου πισω και να του το επιστρεψεις...

dO iT !!

+1000

Dtq

Το ότι κάποια πράγματα δεν τα έλαβα (για την ώρα) το αποδίδω σε κακή μνήμη καθώς σε επικοινωνία μαζί του είπε πως θα τα στείλει. (Θα δείξει)
Όσον αφορά την κατάσταση αυτών που αγόρασα,
Παράθεση από: Vangelis στις  22 Αυγ 2010, 19:53:01 ΜΜ
κάποιος που επιθυμεί να  πωλήσει,  πρέπει στην καταχώριση της αγγελίας του να αναφέρει ρητά και με απόλυτη σαφήνεια,  οποιοιδήποτε προβλήματα έχει το προς πώληση αγαθό.
Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται προσπάθεια εξαπάτησης.
Το όνομα του χρήστη με τον οποίο επικοινώνισα εγώ αρχίζει από Ε και τελειώνει σε 1...
Βρείτε το...
Να πω επίσης πως το θέμα μου είναι περισσότερο ηθικό παρά κάτι άλλο.
Κάτι δεν πάει καλά...

Hardcore G.T.

Παράθεση από: Dtq στις  23 Αυγ 2010, 01:15:24 ΠΜ
Το όνομα του χρήστη με τον οποίο επικοινώνισα εγώ αρχίζει από Ε και τελειώνει σε 1...
Βρείτε το...

Εγω τον βρηκα...αλλα το να παιζουμε την κολοκυθια δεν λεει τιποτα..
Κατηγορησε τον δημοσια αν δεν σου στειλει τα υπολοιπα πραγματα

Υπερανω ολων η Πατρις

Dtq

Παράθεση από: Pezonauths στις  23 Αυγ 2010, 01:25:22 ΠΜ
Εγω τον βρηκα...αλλα το να παιζουμε την κολοκυθια δεν λεει τιποτα..
Κατηγορησε τον δημοσια αν δεν σου στειλει τα υπολοιπα πραγματα
Δεν έχει και πολλούς χρήστες με αυτά τα χαρακτηριστικά... Ένας είναι...
Τέσπα... Θα το θέσω αλλιώς... Αρχίζει απο El και τελειώνει σε oxim1. ;D ;D
Κάτι δεν πάει καλά...

SW1GEORGE

Καλο θα ηταν ο αγοραστης να απαντα στο post του πωλητη...

το εχω δει σε post και το εχει κανει ο SAPPER αν δεν κανω λαθος.

Και ηταν πολλη καλο εκ μερους του.