M11A1 GAS

Ξεκίνησε από stavros, 20 Αυγ 2010, 17:34:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

stavros

Γεια σας...ειμαι καινουριος και θελω να αποκτησω το πρωτο μου οπλο....ο πατερας μου ειναι διηκητης και δεν νομιζω να εχω διαφορα προβληματα,αλλα θα ηθελα να παρω και μια βοηθηα απο εσας....σκεφτομαι να παρω αυτο εδω το οπλο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=1432 .θα ηθελα να ρωτησω τι πυρομαχηκα πεταει...υπαρχουν σιδερενιες μπιλιες στο καταστημα? πεταει τετοιες?και αν μου προτινατε κατι πιο καλο σε παρομοια τιμη ??? ???    :)

SW1GEORGE

STAVROS........ποσο χρονων εισαι ???
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

agent 47

Άρχησαν τα όργανα......

Καλά ρε παιδιά όταν γράφεστε σε κάποιο forum δεν κοιτάτε παλιά θέματα μπας και σας λυθούν οι απορίες-προβληματισμοί;;;;
Έχει ειπωθεί πολλές φορές οτι για να έχει κάποιος όπλο airsoft πρέπει να έιναι 18 ετών και άνω.
Και δε έχει σημασία τι είναι ο μπαμπάς του καθενός, αλλά το να καταλαβαίνει ο άλλος οτι και στρατηγός να είναι ο πατέρας του, και μόνο να έχει στην κατοχή ο γιος του που είναι κάτω από 18 χρονών όπλο airsoft είναι παράνομο.

Το λέω συμβουλευτικά και δεν το λέω για να δημιουργήσω εντάσεις. ;) ;) ;)

Δεν είναι τίποτα να ψάξεις λιγάκι, απλώς δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση τώρα.
Και είναι κρίμα γιατί μετά κατηγορούνται οι παλιοί και καλά επειδή δεν είναι φιλικοί προς τους νέους (και εγώ νέος είμαι και δεν έχω παίξει σε καποιο παιχνίδι ακόμα)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

stavros

οπου να νε μπαινω στα 18...

stavros

μια βοηθεια ζητησα παντως

Dtq

Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

SW1GEORGE

Λοιπον φιλε Σταυρο

τα airsoft οπλα ριχνουν πλαστικα μπιλακια μονο.

Η πωληση γινεται σε ενηλικες .

Ξεσκονησε λιγο το φορουμ και διαβασε διαφορα,ισως σε βοηθησουν .

Φιλικα

Γιωργος  ;) ;)

agent 47

Και εμείς ευχαρίστως να στην δώσουμε  :D :D :D :D

αλλά το πως το έγραψες κίνησε την περιέργια όλων πιστεύω.
Για να κατέχεις ένα όπλο airsoft ο μόνος περιορισμός είναι να είσαι 18 χρονών και πάνω.
Το airsodt παίζεται με πλαστικές μπίλιες 6mm διαφόρων βαρών (από 0,2 έως 0,3 γραμμάρια) τα λεγόμενα BB's.
Επομένως τα συγκεκριμένα όπλα που πουλάει το κατάστημα δέχονται μόνο και μόνο τα "πυρομαχικά" αυτά.
Αν διαβάσεις προσεκτικά δύο σειρές πιο πάνω από την ισχύ του όπλου, τα fps δηλαδή, γράφει για το τι τύπου βολίδες δέχεται.
Ελπίζω να σε κατατόπησα επαρκώς> ;D ;D ;D ;D ;D ;D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

stavros

ναι ευχαριστω πολυ αλλα γινετε να μου πειτε ακριβως για αυτο το οπλο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=1432 ποιες μπιλιες και πιο αεριο να χρησιμοποιησω??κατα τη γνωμη σας :) και αν μπορω απο το καταστημα στους αμπελοκηπους να αγορασω απο εκει (μετα τις 23 αυγουστου)χωρις να το παραγκειλω...ευχαριστω

agent 47

Για BB's τα μεγαλύτερα βάρη (0,25 έως 0,3) χρησιμοποιούνται κυρίως σε όπλα sniper για ευθυβολία αλλά και για να μην επιρεάζονται από τον άνεμο σε μεγάλες αποστάσεις. Τώρα μην φανταστείς οτι το Ingram που αγοράζεις θα έχει την εμβαίλεια ενός m16 ak47 scar και πάει λέγοντας. Το οπλάκι αυτό είναι κυρίως για cqb καταστάσεις ή σαν εναλλακτική ενός sidearm (πιστολιού δηλαδή). Τώρα αν εσύ το θές για να βαράς κανένα δέντρο ή και εγώ δεν ξέρω τι , με τις κατάλληλες προφυλλάξεις βέβαια, δηλαδή τα προστατευτικά γυαλιά, πάρε τα 0,2 που είναι και ευρέος χρησιμοποιούμενα (νομίζω). Τώρα για το θέμα των παραγγελιών και για το κατάλληλο αέριο  δεν γνωρίζω κάτι, ας απαντήσουν οι παλαιότεροι.

Αν είμαι κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος. ;D ;D ;D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

SW1GEORGE

Παράθεση από: sw1george στις  20 Αυγ 2010, 18:22:52 ΜΜ
Λοιπον φιλε Σταυρο

Η πωληση γινεται μονο σε ενηλικες .

stavros

δεν υπαρχει AK47 με αεριο?γιατι το βλεπω μονο στα ηλεκτρικα

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: stavros στις  20 Αυγ 2010, 19:36:02 ΜΜ
ναι ευχαριστω πολυ αλλα γινετε να μου πειτε ακριβως για αυτο το οπλο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=1432 ποιες μπιλιες και πιο αεριο να χρησιμοποιησω??κατα τη γνωμη σας :) και αν μπορω απο το καταστημα στους αμπελοκηπους να αγορασω απο εκει (μετα τις 23 αυγουστου)χωρις να το παραγκειλω...ευχαριστω
επειδη το εχω θα σου πω,το ατου του ειναι η τρομερη του ταχυβολια,απο ευθυβολια οχι τρομερα πραγματα..για πρωτο οπλο δεν κανει,οποτε το χρησιμοποιεις σαν sidearm(εφεδρικο)αλλα το κακο ειναι οτι ειναι βαρυ για θηκη μηρου..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Carnifex1900

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  20 Αυγ 2010, 21:30:36 ΜΜ
επειδη το εχω θα σου πω,το ατου του ειναι η τρομερη του ταχυβολια,απο ευθυβολια οχι τρομερα πραγματα..για πρωτο οπλο δεν κανει,οποτε το χρησιμοποιεις σαν sidearm(εφεδρικο)αλλα το κακο ειναι οτι ειναι βαρυ για θηκη μηρου..

Το προβλημα με το βαρος το εχω και εγω,( η ταχυβολια ειναι οντως καταπληκτικη με 20/sec)
Εσυ πώς το κουβαλας στα παιχνιδια? Δεν το εχω παρει ακομα σε καποιο...θα πεφτει πολυ βαρυ στο ποδι? Το χρησιμοποιείς για ρολο πιστολιου?
Pete a.k.a Carnifex

plwtarxhs

ειχα ενα μ11 αεριου για ενα διαστημα και μια αρκετα καλη πατεντα ειναι να του βαλεις εναν αορτηρα της πλακας στο μπροστα μερος (εκει οπου μερικοι βαζουν λουρακι και το χρησιμοποιουν σαν χειρολαβη) και πισω στο πτυσομενο κοντακι και το κανονιζεις να σου ερχεται στο υψος λιγο πανω απο την λεκανη σαν τσαντακι περιπου φοροντας το χιαστη ομως για να μην σου γλιστρισει. σε αυτο το σημειο ειναι οτι πρεπει για να το αρπαξεις κατευθειαν και να ριξεις εαν πχ αλλαζεις γεμιστηρα στο κυριο οπλο και καποιος σου εμφανιστει ξαφνικα.

Carnifex1900

Παράθεση από: plwtarxhs στις  11 Φεβ 2011, 18:41:27 ΜΜ
ειχα ενα μ11 αεριου για ενα διαστημα και μια αρκετα καλη πατεντα ειναι να του βαλεις εναν αορτηρα της πλακας στο μπροστα μερος (εκει οπου μερικοι βαζουν λουρακι και το χρησιμοποιουν σαν χειρολαβη) και πισω στο πτυσομενο κοντακι και το κανονιζεις να σου ερχεται στο υψος λιγο πανω απο την λεκανη σαν τσαντακι περιπου φοροντας το χιαστη ομως για να μην σου γλιστρισει. σε αυτο το σημειο ειναι οτι πρεπει για να το αρπαξεις κατευθειαν και να ριξεις εαν πχ αλλαζεις γεμιστηρα στο κυριο οπλο και καποιος σου εμφανιστει ξαφνικα.

Ωραιο ακουγεται...αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι να κανω...  :-\
Pete a.k.a Carnifex

plwtarxhs

το οπλο το "φορας" οπως ο τυπας της φωτογραφιας και ο αορτηρας παει στα σημεια που δειχνω με τα βελακια. σημειωτεων στο μ11 εκει που δειχνω το μπροστινο βελακι μπορεις να βαλεις ενα λουρακι για κρατας το οπλο και με τα δυο χερια σαν grip (btw κτηνος ο σιγαστηρας :o :o :o  

Carnifex1900

Αρχηγος! ευχαριστω πολυ φιλε  ;)
Pete a.k.a Carnifex

plwtarxhs