και γ..μω της συλλογές!

Ξεκίνησε από theon, 04 Αυγ 2010, 20:10:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

theon

Φιλαράκι απο την επαρχία έχει την συλλογή και πολλά εξ αυτών είναι ιδιοκατασκευές εκ του μηδενός! :o
Επίσης τρελλός τεχνήτης του καμουφλάζ και του υδατογραφήματος! :) :) :)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

pit k

τα λογια ειναι περητα ετσι και αλλιως τα λεει ολα ο τιτλος :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

SAPPER

Έχει τρέλα με τα Sniper βλέπω  :o

Πολύ καλή δουλειά μπράβο του...

Κάποια στιγμη λέω να βάλω και τα δικά μου για να λερώσουν όλοι τα πληκτρολόγια τους  ;D ;D ;D

Panos21

Ωραια συλλογη, με εντυπωσιασε η δουλεια που εχει κανει στα οπλα.
Για ριξε και εδω μια ματια να δεις τι εχουν μεσα οι ντουλαπες μου   ;D

(εχω και αλλα 8 κανονικα πιστολια απο τον ομηλο σκοποβολης, δεν τα εβαλα στις φωτος γιατι δεν εχουν σχεση με το αιρσοφτ)
.

MitsoS_O_Yakuza

...συμφωνω με τον φιλο και αδερφο Pit K τα λογια ειναι περιττα...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

νιωθω σαν φτωχος συγγενης... :'( :'( αλλα ετοιμαζομαι για καινουργια αποκτηματα... ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Jocker

έχω μείνει άφωνος.........   :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου μπροστά σε αυτές τι φώτο!!!!!

μονοι σας μπορειτε να παιξετε ενα παιχνιδι 40-50 ατομων!!!! χεχεχεχε
μπραβο!!

απιστευτοι!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ατροτος

Panos21 το ΤΜΡ που εχεις τι ετεριας ειναι?ΚCS?
Αν καποιο απο τα κανονικα οπλα που εχεις ειναι το Ρ22 της walther ή το P38 της walther θελω να μου πεις την γνομη σου αν αξιζει να τα αγωρασει καποιος γιατι εχω ακουση πολλα αρνιτικα σχολια για αυτην την ετερια.

Hornet

γμτ, PANOS21 μου χρωστας πληκτρολογιο....το γεμησα λεκεδες και δεν βγαινουν   ;D ;D ;D ;D ;D :D ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

airsoft_maniac

εμενα παντως, καπως μου βρωμαει οτι ολα αυτα ειναι δικα του... του PANOS21 εννοω
οι ημερομηνιες ειναι παλιες για να εχει ολα αυτα τοσο φτιαγμενα και να μην τον ξερουμε, επισης ειναι και τα orange tips και εκει που λεει οτι ειναι ολοκληρη η συλλογη του, δεν ειναι ιδια με τις προηγουμενες φωτο, μακαρι να βγω ψευτης και να τα εχει ολα τα οπλα το παιδι.

Ατροτος

Σωστος μου ακουγεσε,τα περισσοτερα οπλα που ειναι στην πανω φοτογραφια δεν υπαρχουν στην κατω και επισης το ΜΡ5Κ στην μια φοτο εχει κοκκινη κανη ενω στην αλλη η κανη ειναι κανονικη.Ελπιζω να βγω ψευτης .

Rogue

Μηπως η φωτωγραφια ειναι απο καμια γιαφκα που εχει βρει η ΕΛΛ.ΑΣ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μπραβω ρε φιλε Κορυφεα συλλογη τη να πω.
Οντος κανεις σεναριο με τοσα AEG.
Και παλι μπραβω
Drive it like you stole it

Panos21

Παράθεση από: airsoft_maniac στις  10 Αυγ 2010, 18:36:42 ΜΜ
εμενα παντως, καπως μου βρωμαει οτι ολα αυτα ειναι δικα του... του PANOS21 εννοω
οι ημερομηνιες ειναι παλιες για να εχει ολα αυτα τοσο φτιαγμενα και να μην τον ξερουμε, επισης ειναι και τα orange tips και εκει που λεει οτι ειναι ολοκληρη η συλλογη του, δεν ειναι ιδια με τις προηγουμενες φωτο, μακαρι να βγω ψευτης και να τα εχει ολα τα οπλα το παιδι.

Φιλε μου δικη μου ειναι ολοκληρη η συλλογη,
αν κατεβεις καμια μερα Πατρα πες μου να περασεις να τα δεις και απο κοντα, γιατι να τα φερω Αθηνα ειναι αδυνατον...  ;) (εχω και μερικα κανονικα απο το σκοπευτηριο επιπλεον αν σε ενδιαφερουν και αυτα)
Επισεις κανενα οπλο δεν ειναι ιδιο με τις παλιες μου φωτος γιατι μεσα σε 2 χρονια εκανα πολλες πωλησεις και κυριος ανταλλαγες.
Το αιρσοφτ το ξεκινησα το καλοκερι του 2005, με γελειο εξοπλισμο βεβαια...  :)

Παράθεση από: Ατροτος στις  10 Αυγ 2010, 18:42:42 ΜΜ
Σωστος μου ακουγεσε,τα περισσοτερα οπλα που ειναι στην πανω φοτογραφια δεν υπαρχουν στην κατω και επισης το ΜΡ5Κ στην μια φοτο εχει κοκκινη κανη ενω στην αλλη η κανη ειναι κανονικη.Ελπιζω να βγω ψευτης .

Αν ελπιζεις να βγεις ψευτης, καλυτερα να μην μιλας καθολου....
Εσενα σου ετυχε ποτε να πουλησεις, να ανταλαξεις με καποιο αντιστιχο... ή και να διαλυσεις ενα οπλο...????

Τελος παντον... Τα οπλα με την κοκινη κανη τα ειχα παρει απο Γαλλια. Δεν ηξερα οτι ειχαν κοκκινη κανη πριν τα βγαλω απο το κουτι τους γιατι δεν μου το ειπαν ουτε το εγραφε πουθενα. Τα οπλα αυτα ηταν απο τα πρωτα που ξεφωρτοθηκα οταν βρηκα την ευκαιρια....  ;)

Vangelis

@Panos21,

Πραγματικά το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό! Μπράβο σου!!!

Πολύ θα ήθελα να μάθω που τα αποθηκεύεις!  :D
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

SW1GEORGE

Καλησπερα σε ολους......

τετοιες φωτο  υπαρχουν πολλες στο ιντερνατ...

κανοντας τον δικηγορο του διαβολου...μηπως πρεπει να ανεβασω και γω καποια .......!!!!!!!!

και μετα να ακουω καθε ειδους σχολεια.

Ευχαριστω.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

elricd

Για να υπαρχουν στο ιντερνετ σημαινει πως καποιος εχει εχει μια τετοια συλλογη η τεσπα καποια ομαδα η παρεα....Γτ σας φαινεται περιεργο?150 - 200 το μηνα να βαζουμε στην ακρη σε 2 χρονια μαζευεις αρκετα...Και αν περνεις κ μεταχχειρισμενα ακομα ποιο ευκολο...Δεν ειπε πως ειναι ολα Systema ρε παιδια...Παντως οπως κ να χει ωραια συλλογη
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

SW1GEORGE

Μεταχειρισμενα 'η μη εγω την γνωμη μου ειπα!!!

και κατι αλλο....μπραβο στις ομαδες 'η στον φιλο που εχει τοσα πολλα!!!!!!

Panos21

Παράθεση από: sw1george στις  12 Αυγ 2010, 22:00:34 ΜΜ
Καλησπερα σε ολους......

τετοιες φωτο  υπαρχουν πολλες στο ιντερνατ...

κανοντας τον δικηγορο του διαβολου...μηπως πρεπει να ανεβασω και γω καποια .......!!!!!!!!

και μετα να ακουω καθε ειδους σχολεια.

Ευχαριστω.

Ναι υπαρχουν πολλες στο ιντερνετ, δεν ξερω ποσες παντος τωρα ειναι τρεις παραπανω.   ;D
Και οπως ειπε και ο elricd , για να υπαρχουν στο ιντερνετ συμενει οτι καποιος τα εχει τα οπλα, δεν ειναι αδεσποτα.  ;D
Γιατι εσυ πιστευεις οτι δεν τα εχω εγω αλλα τα εχει καποιος αλλος, δεν μπορω να καταλαβω....  :-\

*EDIT: Επισεις δεν μπορω να καταλαβω γιατι γραφεις με κοκκινο!?! (ειναι λιγο κουραστικο για τα ματια)

SW1GEORGE

Παράθεση από: Panos21 στις  13 Αυγ 2010, 00:38:29 ΠΜ
Ναι υπαρχουν πολλες στο ιντερνετ, δεν ξερω ποσες παντος τωρα ειναι τρεις παραπανω.   ;D
Και οπως ειπε και ο elricd , για να υπαρχουν στο ιντερνετ συμενει οτι καποιος τα εχει τα οπλα, δεν ειναι αδεσποτα.  ;D
Γιατι εσυ πιστευεις οτι δεν τα εχω εγω αλλα τα εχει καποιος αλλος, δεν μπορω να καταλαβω....  :-\

*EDIT: Επισεις δεν μπορω να καταλαβω γιατι γραφεις με κοκκινο!?! (ειναι λιγο κουραστικο για τα ματια)

γραφω με κοκκινο γιατι μου αρεσει το χρωμα δε γινετε λογος για αυτο ομως.....ετσι????μπορω να γραψω

και με κιτρινο
ισως αυτο σε βοηθηση περισσοτερο....!!!!

τελος παντων αν τα εχεις ας..... τα χερεσαι!!!!!και καλα να εισαι.

εσυ ειχες ολη την καλη διαθεση να δουμε τα aeg οπλα σου...και γω εχω την διαθεση να το σχολιασω.....δεν ειναι κακο...!!!

EKAMenos

Παράθεση από: Panos21 στις  05 Αυγ 2010, 00:57:21 ΠΜ

.

**** Αυτη ειναι ολοκληρη η συλλογη μου:

(εχω και αλλα 8 κανονικα πιστολια απο τον ομηλο σκοποβολης, δεν τα εβαλα στις φωτος γιατι δεν εχουν σχεση με το αιρσοφτ)
.
γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι αυτην την φοτο την ειχαδει σε ενα βιντεακι στο you tube πριν κανενα χρονο και θυμαμε χαρακτιριστικα που σταματησα το βιντεο για να δω καλυτερα το g3 με τα ξυλινα κοντακια χειροφυλακτηρα και λαβη !!!???!!!???!!!???
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg