Σκέψεις & προβληματισμοί ενός πρωτάρη...

Ξεκίνησε από White Feather, 28 Ιουλ 2010, 01:28:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

Παράθεση από: White Feather στις  30 Ιουλ 2010, 19:17:20 ΜΜ

@ Jumbo

Για τελευταία φορά: έχω βαρεθεί να ακούω (και εν προκειμένω να διαβάζω) τα ίδια από άτομα τα οποία μπορεί να είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν αλλά μπορεί και όχι και κατά 99% δενέχουν την παραμικρή hands-on εμπειρία σε αυτά για τα οποία μιλάω. Μεταξύ εκατό προγραμματιστών έχουμε εκατό ειδικούς σε διάφορους τομείς. Σπάνια κάποιος απ' όλους αυτούς μπορεί να καταλάβει γιατί είναι τόσο έξυπνη η ιδέα κάποιου άλλου προγραμματιστή με άλλη ειδικότητα (π.χ ένας έχει ειδικότητα σε προγράμματα διαχειρισης δικτύων και ένας άλλος στην τεχνητή νοημοσύνη).

Όσο για τον τσαμπουκά, sorry αν σας προσέβαλα αλλά "what goes around, comes around... be more careful next time". Καρφάκι δεν μου καίγεται αν θα πείσω οποιονδήποτε... Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουν τα έργα και όχι τα λόγια και τότε θα κοπεί ο βήχας σε όλους... (και κυρίως στους εκτός forum, όταν θα τους δω να πρασινίζουν από το κακό τους face-to-face)

Κατάλαβα... Ξέρεις ακριβώς όσα σου δίδαξαν και πιθανότατα τα ξέρεις καλά... How about some out-of-the-box, original & unconventional thinking? Άγνωστο... Μπορεί ναι αλλά μπορεί και όχι. Αν κρίνω από τα ζώα τους καθηγητές μου (με μερικές ΛΑΜΠΡΕΣ εξαιρέσεις - να 'ναι καλά) και τα ακόμη μεγαλύτερα ζώα, τους συμφοιτητές μου (με ακόμη λιγότερες εξαιρέσεις), που πρέπει να τους εξηγήσει κανείς δέκα φορές την σύνταξη ενός "for" και πάλι δεν το καταλαβαίνουν... Και όχι ότι νοιάζει κανέναν αλλά έχω προγραμματίσει PLC (Programmable Logical Array για τους "κοινούς θνητούς").

α) hands-on εμπειρία υπαρχει....και μπολικη.....μπορεις να ρωτησεις παιδια που με ξερουν αρκετα καλα και να μαθεις  το ποιον μου...
β) σου ευχομαι οτι πραγματικα επιθυμεις να το πραγματοποιησεις, αλλλα......... η αλαζονεια προηγειται της πτωσης...
γ) ξερω περισσοτερα απο οσα με διδαξαν, επειδη λατρευω την δουλεια μου...

over and out..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

queef

:o
Καλή συνέχεια στη ζωή σου και,αν και γίνομαι καχύποπτος και κακεντρεχής,ακόμη καλύτερη τύχη στο επόμενο account.Δυστυχώς τα τεκταινόμενα μας έχουν κάνει κακοπροαίρετους και δύσπιστους,οπότε αν πράγματι επρόκειτο για μια προσπάθεια που δυστυχώς δεν ευόδωσε τότε πρώτος να απολογηθώ για τη στάση μου.Μέχρι τότε όμως επέτρεψέ να μου να πιστεύω ότι προυπήρχες στο φορουμ με άλλο λογαριασμό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως,δεν είναι σωστό να δημοσιοποιούμε ΡΜ όπως έκανες με τον Οζυ

Powerplant

Ευχαριστούμε για τις ευχές και τις απειλές.

Μήπως κάποια στιγμή πρέπει κάποιος από τους admin να κάνει κάτι με άτομα που ανοίγουν "λογαριασμό" για να βρίσουν θρασύδειλα κάποιους;

SAPPER

Δυστυχώς βλέπω να πέφτει η ποιότητα της συζήτησης χωρίς να υπάρχει λόγος.

Χρήστες - παίχτες να δίνουν ένα όχι και τόσο καλό παράδειγμα σε νέους χρήστες και επίδοξους νέους παίχτες, επιχειρήματα για να υποστηρίξουν την θέση τους με δόσεις ειρωνείας και απόρριψης.

Παρακαλώ λοιπόν να σταματήσει αυτή η στάση απέναντι στον χρήστη White Feather και οποιαδήποτε συνέχεια να δοθεί με πολιτισμένο τρόπο.

Προς το παρόν μπορώ να πω ότι είναι τα μόνα "σεντόνια" που έχω κάτσει να διαβάσω με ευχαρίστηση τόσο καιρό στα Φόρα.

Επίσης μπορώ να επιβεβαιώσω με πλήρη γνώση ότι η τεχνολογία που θέλει να εφαρμόσει στο παιχνίδι ο χρήστης White Feather δίνατε να εφαρμοστεί με πολύ λιγότερο κόστος από αυτό που μπορείτε να φανταστείτε, όπως πολύ σωστά είπε και ο ίδιος το μεγαλύτερο και δυσκολότερο κομμάτι είναι ο κώδικας, τα ηλεκτρονικά και μηχανολογικά κομμάτια των κατασκευών είναι το λιγότερο.
Οι Ghost Recon είδη έχει δρομολογήσει κάποια προγράμματα από πέρυσι για πολλά από αυτά τα Project και μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ένας νέος χρήστης - παίχτης συζητάει για αυτά και μάλιστα έχει τις γνώσεις από τα λεγόμενα του για την εξέλιξη τους, θέλω να πω ότι ακούγετε σαν διαβολική σύμπτωση.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να εφαρμοστούν σε απλά παιχνίδια - σενάρια έκτασης όπως η Βάση της Ελευσίνας η το Μπελβεντέρε αλλά σε μεγάλα σενάρια η Πανελλήνια έκτασης Μεταλλείου +.

Αναμείνατε εξελίξεις...

@ White Feather Δεν σε ξέρω φίλε αλλά μου αρέσει η οπτική σου γωνία στο θέμα του Advanced Warfighter.

MitsoS_O_Yakuza

οπως επισης υπαρχουν ατομα που γνωριζουν αλλα δεν θελουν να ποσταρουν και να πουνε ειτε οτι ξερουν και αυτοι ειτε οτι συμφωνουνε με ολα αυτα φιλε μου ειτε διαφωνουνε!!παντως και γω θα πω ενα μπραβω στον τυπο γιατι και γω εκατσα και διαβασα προσεχτικα τα παντα στα σεντονια του!!τη γνωμη μου δεν θα την πω ακομα ομως
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

SAPPER

1st WARNING στους χρήστες:

Ozymandias
Queef
White Feather

Το λεξιλόγιο σας πρέπει να το προσέξετε λίγο και οι τρεις.
Δεν θα το κάνουμε γήπεδο το Φόρουμ.

MitsoS_O_Yakuza

@Sapper δηλαδη στο γηπεδο μιλανε ετσι?? 8) αντε ελα για μπαλα να δεις πως μιλαμε??

πχ οταν εχει καποιος  τη μπαλα του λεει ο αλλος...σε παρακαλω δωσε μου τη μπαλα
     οταν μπαινει γκολ λεμε Δεν ηταν σωστο αυτο που εγινε
     οταν γινεται φαουλ λεμε Εισαι καλα?Μηπως χτυπησες?

Αντε μπραβο ισα και ομοια τα κανουμε ολα :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Powerplant

Πράγματι έχει κατέβει πολύ το επίπεδο. Λυπάμαι.

Και εμένα μου την είχαν πει και με ειρωνεύτηκαν και άσχημα αλλά δεν είπα σε κανένα να "πάει να γα......".

Αν σαν διαχειριστές του φορουμ, δέχεστε άτομα να βρίζουν όποιους δεν συμφωνούν και κατά επανάληψη τους καλύπτετε και τους ενθαρύνετε, λυπάμαι και πάλι.

queef

Παράθεση από: SAPPER στις  30 Ιουλ 2010, 20:47:32 ΜΜ
1st WARNING στους χρήστες:

Ozymandias
Queef
White Feather

Το λεξιλόγιο σας πρέπει να το προσέξετε λίγο και οι τρεις.
Δεν θα το κάνουμε γήπεδο το Φόρουμ.

Παρακαλώ να μου πεις που παρέβηκα τους κανόνες του φορουμ κι έβρισα.Σε κάθε άλλη περίπτωση περιμένω δημόσια απολογία.

Παράθεση από: Powerplant στις  30 Ιουλ 2010, 21:08:40 ΜΜ
Πράγματι έχει κατέβει πολύ το επίπεδο. Λυπάμαι.

Και εμένα μου την είχαν πει και με ειρωνεύτηκαν και άσχημα αλλά δεν είπα σε κανένα να "πάει να γα......".

Αν σαν διαχειριστές του φορουμ, δέχεστε άτομα να βρίζουν όποιους δεν συμφωνούν και κατά επανάληψη τους καλύπτετε και τους ενθαρύνετε, λυπάμαι και πάλι.

+1,δεν έχει φάει ακόμη ΒΑΝ,επειδή έχει καλές ιδέες που μπορεί να σας χρησιμεύσουν ως ομάδα,λέω εγώ;

Ας τελειώσει κάποτε αυτή η φαρσοκωμωδία,αφενός υπονομεύετε τη νοημοσύνη μας,αφετέρου καταντά γραφικό.

CostasV

Παράθεση από: SAPPER στις  30 Ιουλ 2010, 20:26:23 ΜΜ
Προς το παρόν μπορώ να πω ότι είναι τα μόνα "σεντόνια" που έχω κάτσει να διαβάσω με ευχαρίστηση τόσο καιρό στα Φόρα.
Όντος, αν και τα μισά από τα γραφόμενα του έπρεπε να τα google-ίσω για να καταλάβω τι λέει, τουλάχιστον είχε την όρεξη και την διάθεση να μοιραστεί τις απορίες και τις ανησυχίες του.

Φίλε White Feather, θα σε συμβούλευα να αρχίσεις με έναν "φτωχό" εξοπλισμό (ένα απλό AEG που γουστάρεις και ένα ζευγάρι καλά γυαλιά) ώστε να καταλάβεις καλύτερα  και ιδίας όμμασι εάν τα πράγματα που έχεις στο μυαλό σου είναι εφαρμόσιμα ή όχι,
Ή εάν θες καλύτερα εάν η παρέα "σηκώνει" τέτοιου είδους σκέψεις... δεν θέλω να δώσω definition για το σηκώνει, θα κρίνεις από μόνος σου όταν με το καλό θελήσεις να εμπλακείς και να γνωρίσεις  από κοντά τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον χώρο αυτό.

Ειλικρινά δεν θέλω να σε ειρωνευτώ, και δεν θέλω να το εκλάβεις σαν προσβολή, άλλα...

Ή είσαι ανθρωπόμορφο bot, με άπειρη υπομονή, και τρελή διάθεση χιούμορ, που έχεις κάνει τον κόσμο να ασχολείται και να αναλώνετε σε συζητήσεις που από την μία του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τους γαργαλάς στο να σου  απαντήσουν, αλλά από την άλλη σκευτοντε "μα καλά είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος βλαμμένος εγκέφαλος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη?"

Ή αγόρι μου (επέτρεψε μου να σε αποκαλώ έτσι) είσαι πολύ μπροστά...

Μακάρι να ακούσω ή να διαβάσω στο forum  δείγματα του εξοπλισμού σου, ή ακόμα καλύτερα να μάθω ότι έχεις αρχίσει, να αποκτάς το εξοπλισμό που περιγράφεις, και το ότι έχεις αρχίσει το RND των  τεχνολογιών που αναφέρεις...

Μια μικρή ιστορία και τέλος...
Όταν ήμουν έφηβος, η ποιο συχνή κουβέντα αφορούσε την συνουσία με τις συμμαθήτριες του σχολείου, αλλά τα ψέματα με το ποιος ξάπλωσε με ποια ήταν περισσότερα από άπειρα.
Έτσι από κάπου εμφανίστηκε ο κανόνας ότι για να γίνεις πιστευτός, πρέπει να γυρίσεις την επόμενη μέρα με το κιλοτάκι της.

Λοιπόν φέρε μας εσύ κιλοτάκι, και να ξέρεις ότι πλέων θα κρεμόμαστε από τα χείλια σου. Σοβαρά σου μιλάω...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

mirrage

Συμφωνώ και εγώ με τον Sapper .Ο εξοπλισμός πλέον βρίσκεται εύκολα και "φθηνά".
Τέλος είναι άδικο το πέσιμο που κάνατε όλοι σας στον White Featheer ειδικά αφού
δεν ξεκίνησε αυτός το βρίσιμο και την ειρωνεία.

SAPPER

Παράθεση από: Powerplant στις  30 Ιουλ 2010, 21:08:40 ΜΜ
Είδες να καλύπτουμε κανέναν? και αν είδες ποιον.?
Warning πήραν και οι 3 για τους ίδιους λόγους, οι κόκκινες γραμμές στα post τους είναι μπινελίκια που σβήστηκαν, οπότε η δεν τα βλέπεις επειδή είναι φιλαράκια σου η λόγο του ότι βαριέσαι να διαβάσεις.

Παράθεση από: queef στις  30 Ιουλ 2010, 21:19:44 ΜΜ
Παρακαλώ να μου πεις που παρέβηκα τους κανόνες του φορουμ κι έβρισα.Σε κάθε άλλη περίπτωση περιμένω δημόσια απολογία.
Προφανώς δεν μπήκες στον κόπο να δεις ποιο κοσμητικό σβήστηκε από τα post σου ? (ξέρεις είναι αυτό με τις κόκκινες παύλες η θες να το ζωγραφίσω ? ) εκτός αν το θεωρείς φυσικό να εκφράζεσαι και να προκαλείς έτσι τους συνομιλητές σου για πολλοστή φορά οπότε λάθος φόρουμ διάλεξες να κάνεις τις μαγκιές σου, εδώ δεν είναι το στρατόπεδο σου και οι συνομιλητές σου τα φανταράκια σου... γιατί πολύ υπεροψία βλέπω από τους μονιμάδες τελικά εδώ μέσα.

Παράθεση από: queef στις  30 Ιουλ 2010, 21:19:44 ΜΜ
+1,δεν έχει φάει ακόμη ΒΑΝ,επειδή έχει καλές ιδέες που μπορεί να σας χρησιμεύσουν ως ομάδα,λέω εγώ;

Ας τελειώσει κάποτε αυτή η φαρσοκωμωδία,αφενός υπονομεύετε τη νοημοσύνη μας,αφετέρου καταντά γραφικό.
Το ΒΑΝ όποιος το χρειάζεται θα το φάει αλλά τουλάχιστον εσύ υποδείξεις δεν πρέπει να κάνεις, μίλαγες για τον Maleficus και για την συμπεριφορά του αλλά αν έχεις τουλάχιστον το θάρρος πες μας αυτά που μου είπες να του μεταφέρω εσύ πολιτισμένε γιατί εγώ δεν του τα μετέφερα.
Σήμερα κάνεις θέμα με τον White Featheer γιατί δεν πάει με τα νερά σου και πρέπει να τον ειρωνευτής και να τον υπονομέυσης όπως συνηθίζεις μέχρι να τον βγάλεις εκτός εαυτού και να εκτραπεί όπως και το κατάφερες και σήμερα με τον White Featheer όπως το κατάφερες και με τον Maleficus παλαιότερα, ...και αναρωτιέμαι λοιπόν ποια τελικά η προσφορά σου στο Φόρουμ την στιγμη που γράφεις μόνο για να κράξεις, και όταν σε κράζουν βγαίνεις και κλαίγεσαι ότι δεν μπανάρουμε τους άλλους.

Σου είπε κανείς ότι θέλουμε δικηγόρο η κράχτη ? έχεις την εντύπωση ότι χρειαζόμαστε μάναντζερ στον συντονισμό του Forum, πιστεύεις ότι προσφέρεις στους καινούργιους παίχτες με την συμπεριφορά σου ? αν τελικά μετά από όλα αυτά πιστεύεις ότι έχεις ανώτερη νοημοσύνη και στην υπονομεύουμε τότε Θανάση είσαι εσύ ο γραφικός.

magnett

Παράθεση από: CostasV στις  30 Ιουλ 2010, 21:54:14 ΜΜ
Μια μικρή ιστορία και τέλος...
Όταν ήμουν έφηβος, η ποιο συχνή κουβέντα αφορούσε την συνουσία με τις συμμαθήτριες του σχολείου, αλλά τα ψέματα με το ποιος ξάπλωσε με ποια ήταν περισσότερα από άπειρα.
Έτσι από κάπου εμφανίστηκε ο κανόνας ότι για να γίνεις πιστευτός, πρέπει να γυρίσεις την επόμενη μέρα με το κιλοτάκι της.
Λοιπόν φέρε μας εσύ κιλοτάκι, και να ξέρεις ότι πλέων θα κρεμόμαστε από τα χείλια σου. Σοβαρά σου μιλάω...

Αχαχαχα! Σωστος ο Κωστας!

Powerplant

Θα ήθελα και την γνώμη του ιδιοκτήτη για το θέμα.

1. Και στον Dtq την είπανε και πολύ άσχημα αλλά δεν έβρισε κανένα και παρόλα αυτά έφαγε BAN. Μήπως γιατί δεν ήταν προστατευόμενος κάποιου;
2. Πολλοί εδω μέσα έχουν τσακωθεί άσχημα και πάλι δεν βρίστηκαν. Μήπως βγήκε από τα ρούχα του γιατί τελείωσαν τα επιχειρήματα του και καρφώθηκε;
3. Αν το έχεις ξανακάνει προσωπικά εσύ, η απάντηση είναι ναι. Έσπευσες να διαγράψεις υβριστικά ποστ του Μαλέφικους για να μην δει η κοινότητα το ποιος είναι. Τυχαία και αυτός ήταν δεξί σου χέρι. Και συνεχίζεις να υποστηρίζεις τέτοιες συμπεριφορές. Πες μας τι είπε ότι θα κάνει ο Queef στον Maleficus αλλά πες μας και τι έγραψε για ΟΛΟΥΣ μας ο Μαλέφικους.
4. Όπως είπες ο Θανάσης έχει ειρωνευτεί πολλούς αλλά 2 άτομα που μιλάνε με τον ίδιο τρόπο έβρισαν με χυδαίο τρόπο και εντελώς τυχαία μπήκες και ασπίδα.
5. "Φανταράκια" και "μονιμάδες" (3 εξ'αυτών σκοτώθηκαν χθες) είναι λέξεις υποτιμητικές και προσβλητικές και συνεπώς ποινικά κολάσιμες και μάλιστα αυτεπάγγελτα αν τα δει κάποιος εισαγγελέας. Ετσι μιλάτε και στη λέσχη εφέδρων; Ανακάλεσε.
6. Υποδείξεις έκανες και εσύ σε κάποιο άλλο φορουμ να θυμίσω και μάλιστα για να διαγραφεί ποστ.
7. Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις από τον πολυδιαβασμένο για όσα του είπαμε. Εκτός αν το "να πάτε να γ....... εσείς και το παιχνίδι σας" το διάβασε στο "Memorandum for civilized discussion in modern world" (ξέρουν και άλλοι αγγλικά παρότι βλάκες)
8. Για να καταλάβω ότι ο τύπος μας δούλευε σημαίνει ότι διάβασα και μάλιστα πολύ καλά. Όσο και αν νομίζει ότι εμείς δεν διαβάζουμε και ότι είμαστε απόφοιτοι λυκείου με τον Μ.Ο. μόλις άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ (βλ. ποστ Jumbo και δικό μου)  ο "πολιτισμένος" έβγαλε αυτό που πραγματικά ήταν.(όχι ότι ΟΖυ, Καλιοστρο κτλ του είπαν και κάτι κακό)
9. Υπερόπτης αυτός που λέει ότι  "παίξε και έλα πες μας" και κατατρεγμένος αυτός που κατα τα λεγομενά του δεν έχει πιάσει ούτε όπλο, μας λέει ότι δεν θα αφήσει κανέναν ζωντανό, θα γίνει φάντασμα και δεν θα το καταλάβουμε από που μας ήρθε, ότι θα μας κάνει να φάμε την γλώσσα μας με το που θα εμφανιστεί και άλλα ωραία. Με κάλυψε ο Jumbo "Η Αλλαζονεία προηγείται της πτώσης" (τουλάχιστον δεν θα χτυπήσει γιατί είναι στο έδαφος ακόμα)

chief

Παράθεση από: White Feather στις  30 Ιουλ 2010, 16:52:55 ΜΜ
....
Ως προς το UAV, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Εν συντομία, ξεκινάς από το "τι θέλεις να κάνεις". Αυτό υπαγορεύει τον απαιτούμενο εξοπλισμό ο οποίος με την σειρά του υπαγορεύει το μέγεθος του οχήματος. Ας πάρουμε ένα μεγαλούτσικο μοντέλο, δύο, δυόμισι μέτρα μήκος και άλλα τέσσερα εκπέτασμα όπως π.χ το Gotha 229. Είναι μία εξαιρετική επιλογή. Ως ιπτάμενη πτέρυγα, έχει μεγάλο λόγο άντωσης προς οπισθέλκουσα και αυτο σημαίνει ότι μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερο φορτίο, σε μεγαλύτερη απόσταση με μικρή κατανάλωση ενέργειας και να πετάξει πολύ πιο αργά ή αρκετά πιο γρήγορα (πλην όμως υποηχητικά) από οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, το σχήμα του, παρέχει πολύ ελεύθερο χώρο για εγκατάσταση εξοπλισμού. Είναι δικινητήριο (μεγαλύτερη ασφάλεια) και στις περισσότερες περιπτώσεις ικανό να ανεμοπορήσει. Η απλούστερη περίπτωση εξοπλισμού περιλαμβάνει ένα netbook, ένα DGPS για να έχει και ένδειξη υψομέτρου και ταχύτητας επιπλέον των γεωγραφικών συντεταγμένων και της ηλεκρονικής πυξίδας, ασύρματο internet το οποίο δουλεύει μέχρι τα 1.000 περίπου πόδια ύψος (~300m) και μία γυροσκοπικά σταθεροποιημένη βάση (με τα ίδια γυροσκόπια της Futaba που χρησιμοποιούνται και στα απλά τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα) στην οποία (βάση) τοποθετούμε ένα compact τηλεσκόπιο παρατήρησης (π.χ ένα Bushnell 12-36x50) και το συνδέουμε με οπτική ίνα ή με σύστημα πρισμάτων με ένα απλό (γελοία απλό θα έλεγα) σύστημα οπτικής πολυπλεξίας όπου η μία επιλογή είναι Night Vision μέσω κάποιου NVG Gen1+ και μετά ένα CCD και η άλλη απευθείας έγχρωμη CCD (μία webcam μας κάνει). Με ένα εξαιρετικά απλό πολυπλέκτη και ένα USB κύκλωμα ελέγχου (το πρόγραμμά μας παράγει ένα σήμα σε όποια USB port του netbook επιλέξουμε και "οδηγεί" όλα αυτά), voila! Σιγά το δύσκολο... Και η γάτα μου (αν είχα) θα το έκανε αν της περίσευαν καμιά δεκαριά χιλιάδες ευρώ... Και ναι, η σταθεροποίηση ενδεχομένως δεν θα είναι τέλεια αλλά θα είναι παραπάνω από επαρκής. Επιπλέον, χρειάζονται γυροσκόπια επί της ατράκτου για να μπορεί ο υπολογιστής να διατηρεί θέση. Προφανές αλλά πρέπει να το αναφέρω για να αποφύγω σχόλια... Χοντρικά αυτό. Ενδεχομένως δύο, τρία ακόμη πραγματάκια. Συν ένα ζευγάρι Ducted Fan υψηλής απόδοσης. Τώρα αν θέλετε IIR και άλλα καλούδια, το κόστος αυξάνεται εκθετικά. Μία απλή IIR κάμερα ξεκινούσε από τα 3.000 πριν από τέσσερα χρόνια που είχα ρωτήσει...
....
Δες και αυτο: http://www.draganfly.com/

queef

Παράθεση από: SAPPER στις  31 Ιουλ 2010, 01:33:07 ΠΜ
Είδες να καλύπτουμε κανέναν? και αν είδες ποιον.?
Warning πήραν και οι 3 για τους ίδιους λόγους, οι κόκκινες γραμμές στα post τους είναι μπινελίκια που σβήστηκαν, οπότε η δεν τα βλέπεις επειδή είναι φιλαράκια σου η λόγο του ότι βαριέσαι να διαβάσεις.
Προφανώς δεν μπήκες στον κόπο να δεις ποιο κοσμητικό σβήστηκε από τα post σου ? (ξέρεις είναι αυτό με τις κόκκινες παύλες η θες να το ζωγραφίσω ? ) εκτός αν το θεωρείς φυσικό να εκφράζεσαι και να προκαλείς έτσι τους συνομιλητές σου για πολλοστή φορά οπότε λάθος φόρουμ διάλεξες να κάνεις τις μαγκιές σου, εδώ δεν είναι το στρατόπεδο σου και οι συνομιλητές σου τα φανταράκια σου... γιατί πολύ υπεροψία βλέπω από τους μονιμάδες τελικά εδώ μέσα.
Το ΒΑΝ όποιος το χρειάζεται θα το φάει αλλά τουλάχιστον εσύ υποδείξεις δεν πρέπει να κάνεις, μίλαγες για τον Maleficus και για την συμπεριφορά του αλλά αν έχεις τουλάχιστον το θάρρος πες μας αυτά που μου είπες να του μεταφέρω εσύ πολιτισμένε γιατί εγώ δεν του τα μετέφερα.
Σήμερα κάνεις θέμα με τον White Featheer γιατί δεν πάει με τα νερά σου και πρέπει να τον ειρωνευτής και να τον υπονομέυσης όπως συνηθίζεις μέχρι να τον βγάλεις εκτός εαυτού και να εκτραπεί όπως και το κατάφερες και σήμερα με τον White Featheer όπως το κατάφερες και με τον Maleficus παλαιότερα, ...και αναρωτιέμαι λοιπόν ποια τελικά η προσφορά σου στο Φόρουμ την στιγμη που γράφεις μόνο για να κράξεις, και όταν σε κράζουν βγαίνεις και κλαίγεσαι ότι δεν μπανάρουμε τους άλλους.

Σου είπε κανείς ότι θέλουμε δικηγόρο η κράχτη ? έχεις την εντύπωση ότι χρειαζόμαστε μάναντζερ στον συντονισμό του Forum, πιστεύεις ότι προσφέρεις στους καινούργιους παίχτες με την συμπεριφορά σου ? αν τελικά μετά από όλα αυτά πιστεύεις ότι έχεις ανώτερη νοημοσύνη και στην υπονομεύουμε τότε Θανάση είσαι εσύ ο γραφικός.

Αναφορκά με το μονιμάδες κλπ,μάλλον μπερδεύεσαι με άλλον.Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι τρόπος ή λόγια αυτά για τα τεκταινόμενα στα στρατόπεδα,ειδικά από κάποιον που έχει το στρατό χόμπυ με λέσχες κλπ.Εκτός κι αν πάτε εκεί για να πάρετε την Πόλη πίσω,οπότε αφήνω το ρομαντισμό της ιδέας.
Στο Θέμα του maleficus τώρα,μπορείς κάλλιστα να πεις τι σου είπα.Ποτέ δεν το έγραψα στο φορουμ για να παραβώ κάποιον κανόνα για να το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα.Σε κάθε περίπτωση πάντως ποτέ δεν το έπαιξα πολιτισμένος.Κάφρος είμαι αλλά τουλάχιστον με την αξιοπρέπεια να το παραδέχομαι.
Αναφορικά με τα κλαψίματα στα φορα κλπ μάλλον είσαι ο μόνος που το βλέπει έτσι,εξ'ου και το σβήσιμο από μόνο αυτό το φορουμ.Αν ανατρέξεις στα υπόλοιπα φορα θα δεις τις απαντήσεις και θα καταλάβεις τελικά το λόγο του τοπικ και τη γνώμη των υπολοίπων παικτών για το άτομό του.
Σχετικά με τις ειρωνείες κλπ θα το αφήσω ασχολίαστο,δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω επ'αυτού.Ο καθένας γράφει σύμφωνα με τους δικούς του κώδικες και αρχές.Αυτό που είπες ότι κυνήγησα τον τύπο για να φαει ΒΑΝ,ανάτρεξε αν θες στα παλαότερα ποστ και πες μου που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.Το μόνο που είπα είναι ότι πρόκειται πιθανότατα για διπλό λογαριασμό.
Τέλος κι επειδή μάλλον γίνομαι πραγματικά γραφικός όπως λες,θα ολοκληρώσω ενημερώνοντας ότι δεν πρόκειται περί απολογίας προφανώς.Εξηγήσεις δίνονται σε άτομα που αξίζουν και δεν θέλω να παρερμηνευθούν καταστάσεις.

SAPPER

Παράθεση από: Powerplant στις  31 Ιουλ 2010, 11:37:37 ΠΜ
Θα ήθελα και την γνώμη του ιδιοκτήτη για το θέμα.

1. Και στον Dtq την είπανε και πολύ άσχημα αλλά δεν έβρισε κανένα και παρόλα αυτά έφαγε BAN. Μήπως γιατί δεν ήταν προστατευόμενος κάποιου;
2. Πολλοί εδω μέσα έχουν τσακωθεί άσχημα και πάλι δεν βρίστηκαν. Μήπως βγήκε από τα ρούχα του γιατί τελείωσαν τα επιχειρήματα του και καρφώθηκε;
3. Αν το έχεις ξανακάνει προσωπικά εσύ, η απάντηση είναι ναι. Έσπευσες να διαγράψεις υβριστικά ποστ του Μαλέφικους για να μην δει η κοινότητα το ποιος είναι. Τυχαία και αυτός ήταν δεξί σου χέρι. Και συνεχίζεις να υποστηρίζεις τέτοιες συμπεριφορές. Πες μας τι είπε ότι θα κάνει ο Queef στον Maleficus αλλά πες μας και τι έγραψε για ΟΛΟΥΣ μας ο Μαλέφικους.
4. Όπως είπες ο Θανάσης έχει ειρωνευτεί πολλούς αλλά 2 άτομα που μιλάνε με τον ίδιο τρόπο έβρισαν με χυδαίο τρόπο και εντελώς τυχαία μπήκες και ασπίδα.
5. "Φανταράκια" και "μονιμάδες" (3 εξ'αυτών σκοτώθηκαν χθες) είναι λέξεις υποτιμητικές και προσβλητικές και συνεπώς ποινικά κολάσιμες και μάλιστα αυτεπάγγελτα αν τα δει κάποιος εισαγγελέας. Ετσι μιλάτε και στη λέσχη εφέδρων; Ανακάλεσε.
6. Υποδείξεις έκανες και εσύ σε κάποιο άλλο φορουμ να θυμίσω και μάλιστα για να διαγραφεί ποστ.
7. Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις από τον πολυδιαβασμένο για όσα του είπαμε. Εκτός αν το "να πάτε να γ....... εσείς και το παιχνίδι σας" το διάβασε στο "Memorandum for civilized discussion in modern world" (ξέρουν και άλλοι αγγλικά παρότι βλάκες)
8. Για να καταλάβω ότι ο τύπος μας δούλευε σημαίνει ότι διάβασα και μάλιστα πολύ καλά. Όσο και αν νομίζει ότι εμείς δεν διαβάζουμε και ότι είμαστε απόφοιτοι λυκείου με τον Μ.Ο. μόλις άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ (βλ. ποστ Jumbo και δικό μου)  ο "πολιτισμένος" έβγαλε αυτό που πραγματικά ήταν.(όχι ότι ΟΖυ, Καλιοστρο κτλ του είπαν και κάτι κακό)
9. Υπερόπτης αυτός που λέει ότι  "παίξε και έλα πες μας" και κατατρεγμένος αυτός που κατα τα λεγομενά του δεν έχει πιάσει ούτε όπλο, μας λέει ότι δεν θα αφήσει κανέναν ζωντανό, θα γίνει φάντασμα και δεν θα το καταλάβουμε από που μας ήρθε, ότι θα μας κάνει να φάμε την γλώσσα μας με το που θα εμφανιστεί και άλλα ωραία. Με κάλυψε ο Jumbo "Η Αλλαζονεία προηγείται της πτώσης" (τουλάχιστον δεν θα χτυπήσει γιατί είναι στο έδαφος ακόμα)
Του Ιδιοκτήτη τη την θες ? πονάει και θες να με φιμώσεις ? γιατί ακούγετε λίγο εκβιαστικό κύριε Αξιωματικέ...

1) Ο Dtg είχε προειδοποιηθεί πριν και για αλλά πριν φάει το ΒΑΝ του για πολλούς και διάφορους λόγους που αν ανατρέξεις στα post του θα καταλάβεις αλλά μάλλον όχι...

2) Και τι θέλεις να κάνω η θα τους μπάναρα όλους η θα τους έριχνα Warning όπως και έκανα αλλά εσύ προφανώς τσαντίζεσε γιατί δεν μπανάρω αυτούς που δεν σου είναι ερεστοί, δηλαδή όπως μας συμφέρει, έβρισε λίγο η πολύ δεν έχει, η έβρισε η δεν έβρισε, και στην προκειμένη δεν άρχισε o White Featheer να ειρονέυετε η να βρίζει, εκτός αν ούτε αυτό εντελώς τυχαία δεν το αντελήφθηκες.

3) Σβήνω υβριστικά σχόλια η ολόκληρα post γιατί έτσι λένε οι κανόνες του Forum, όπως λένε και οι δικοί σας αλλά όταν πρόκειται για άλλους δεν πειράζει, και φυσικά δεν σηκώνετε κουβέντα αν σας πούνε κάτι.
Τουλάχιστον εδώ τα σβήνουμε η σβήνουμε τις λέξεις και τις αντικαθιστούμε με παύλες και δίνουμε Warning αλλά ούτε αυτό το βλέπεις... ξέρω...
Ο maleficus για ότι έγραψε μπαναρίστηκε την ίδια μέρα και δεν του κάνω πλάτες, αν ήταν το δεξί μου χέρι θα το χειριζόταν αλλιώς και όχι τόσο ανώριμα πιστεψέμε, γιατί έτσι όπως το αντιλαμβάνεσαι κάνω πλάτες και στους άλλους για να μην δουν οι άλλοι τι έγραψαν, και στο ξαναλέω δεν έχει έβρισε λίγο η πολύ.
Ποτέ δεν υποστήριξα τα λεγόμενα του Maleficus αντιθέτως τα έχω καταδικάσει, όπως και σε οποιονδήποτε άλλον έτσι και αυτός μπαναρίστικε.

4) Εδώ φαίνεται καθαρά η εμπάθεια σου και η προσπάθεια εντυπώσεων εφόσον λες καθαρά ψέματα, μπήκα ασπίδα την στιγμή που έσβησα μπινελίκια και από τους 3 και μάλιστα έριξα Worning και στους 3 ? δηλαδή για να μην κάνω για σένα πλάτες έπρεπε να προστατέψω τους παλιούς ? τους νέους κανονικά θα έπρεπε να βοηθάμε να προσαρμοστούν και όχι να κάνουμε αβάντες στους παλιούς για να τους καψονάρουν Κύριε Αξιωματικέ...

5) Και βεβαια για τα μπινελίκια του maleficus και τα καταδίκασα και ζήτησα πολύ όμορφα να σβηστή ένα τόσο προσβλητικό post γιατί είναι αντίθετο στους κανόνες, και η απάντηση που πήρα ήταν αυτή που ξέρεις... οπότε την ίδια απάντηση δίνω και σε εσένα.

6) Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ? εγώ μιλάω για την συμπεριφορά σου και καθόλου υποτιμητικά για τα φανταράκια η τους αξιωματικούς που έχουν σώας τα φρένας...

7) Από εμένα τι απάντηση περιμένεις ? την απάντηση μου την έδωσα με τα Warning και ο χρήστης White Featheer πλέον δεν υπάρχει στο Forum.

8 ) Ε...και τι θες να κάνω?  να κάνω λογοκρισία τέτοιου επίπεδου?, ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει χωρίς να παραβαίνει τους κανόνες του Forum.
Αν δεν σου αρέσει μια κουβέντα απλά δεν συμμετέχεις, δεν μπορείς ώμος να την κόψεις στους άλλους επειδής δεν σου αρέσει εσένα και του καθένα άλλου.
Δεν είναι προσωπικό το Forum αλλά για να γράφουν όλοι την απορία, τον προβληματισμό, την άποψη τους, και να συμμετέχουν στα κοινά του Forum.

9) Εδώ συμφωνούμε ότι ήταν υπερόπτης ότι ναι ήθελε να εντυπωσιάσει ότι ναι χωρίς να έχει παίξει καν ήθελε να ζήση μια κατάσταση που βγαίνει μέσα από Video Game και τι πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα για αυτό ? εγώ θα του έλεγα ναι εντάξει δίκιο έχεις, και στο πρώτο του game θα ξαναρώταγα την άποψη του και την αναθεώρηση του επί του θέματος.
Έτσι που του απαντήσατε μόνο και μόνο από εγωισμό μπορεί να παραμείνει στάσιμος στις απόψεις του και να μην εξελιχθεί.

tRappED7

Καλησπερα φιλοι μου,
ηθελα να πω κατισχετικο στον white feather.
Να  προσθεσω οτι τα παρακατω ειναι   η δικη  μου αποψη και σε καμια περιπτωση δεν εκφραζω τηνγνωμη  της ομαδας μου.

ηθελα  λοιπον κι εγω να δωσω ενα παραδειγμα στον εν λογω χρηστη,επειδη αυτη την εποχη,εκανα κατι παρομοιο με αυτον (χωρις την συνεχεια των παρατταγουδων).

μποινω σε ενα φορουμ ορειβασιας   καθως σκεφτομαι να κανωω αναβαση σε ενα βουνο 2.5 χλμ υψομετρο.
αυτη τη στιγμη εχω ξεκοκαλισει το φορουμ κι εχω διαβασει χαρτες,  κριτικες, σημεια πωλησης ειδων ορειβασιας και δεν συμμαζευεται...
ξερω να προτεινω σε οποιονδηποτε 'αρχαριο' τι να αγορασει για ποιο βουνο της ελλαδας, τι ειδος σκηνης  να παρει, τι μπατον, απο ποιο σημειο   να στριψει, σε ποιο υψος εχει πηγες, που θα πετυχειι το καλυτερο στιφαδο, τι εργαλεια να εχει μαζι του προγνωσης καιρου, ποσα χιλιοστα αδιαβροχοποιησης να ειναι η σκηνη του. τι προδιαγραφες  να εχουν τα ρουχα του, πως να κανει την 'αναγκη' του και που.......
λεπτομερειες που ο μεσος ανθρωπος δεν μπορει  να γνωριζει, αν δεν αναλωσει πολλες ωρες θεωριας και διαβασματος, ωστε να παει με εναν 'χ' τροπο προετοιμασιαας στο πεδιο-βουνο στην περιπτωση μου.
εχοντας διαβασει λοιπον ολα αυτα η μονη ερωτηση που εκανα στο εκει φορουμ ηταν να τους ρωτησω οτι ημουν αναμεσα σε 2 ορειβατικες μποτεΣ aka το  νοουμερο 1 στην ορειβασια, οπως τα γυαλια στην αεροσφαιριση και  να ζητησω τη γνωμη τους επ'αυτου...
τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω, αν και πως προειπα στην θεωρια τους 'εχω'....

το επομενο βημα ηταν να παω στην πραξη...οποτε εριξα 25 χλμ στον υμηττο πεζοποριας-οχι ορειβασιας και ειδα οτι το βραδυ ημουν τεζα....
ΤΙ να γυρισω λοιπον να πω στο φορουμ....οταν δεν εχω κανει καν ως τωρα 300  μετρα υψομετρικης διαφορας αναβαση, σε αυτους στο φορουμ???

θα μου πουν κοπελια....μαθε να 'περπατας' πρωτα στην  πραξη....
δες το βουνο και τις αντιδρασεις σου εκει.....και μετα ελα να μας πεις τις θεωριες σου.....
γι'αυτο αγαπητε μου χρηστη, κανε πρωτα τα αρχικα σου 100 μετρα παιχνιδιου  εν αθηναις αεροσφαιρισης... και μετα οπως σου ειπαν και ολοι οι υπολοιποι με τα αντιστοιχα παραδειγματα τους πχ playstation pro.. vs real 5x5 θα δουμε πως παει.....και πως θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν οι προτασεις σου....
επρεπε   να κρατησεις  "καποια πραγματα"για σενα....
για  το after ur 1st game experience....)

με εκτιμηση
απο τα μακρια....Χανια και την πισινα....(ναι ρε κολλημενη ειμαι...)

tRappED_7

SAPPER

+1  tRappED7

Μπράβο Μαράκι, αυτή είναι προσέγγιση σε κάποιον καινούριο στο χόμπι μας.

Και για να μην αδικήσω και τους άλλους συνχομπήστες που έγραψαν πολιτισμένα, μπράβο τους και ας κρατήσουν το επίπεδο ψηλά.

MitsoS_O_Yakuza

α ρε Παπαφλεσα που εισαι να κανεις κανα 3αγιο καιρο εχω να σε δω  ;D 8) :-* 8) ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE