Sandmen: S.E.R.E.

Ξεκίνησε από BoBKiD, 22 Ιουλ 2010, 04:01:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowjack

Εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε όλους σας για την συμπαράσταση και την παρουσία σας. Το γεγονός ότι μας εμπιστευθήκατε, ήταν και ο ακρογωνιαίος λίθος που έκανε το παιχνίδι αυτό πραγματικότητα.

Για τα όποια λάθη που γίνανε στη ροή του σεναρίου, ζητούμε την κατανόηση σας και υποσχόμαστε ότι στο μέλλον, θα φροντίσουμε να μην υπάρχουν ούτε αυτά.

Θα θέλαμε επιπλέον να ζητήσουμε συγγνώμη από την ομάδα της New Athens για το (απρόβλεπτο) περιστατικό της παρουσίας της ομάδας paintball, που σίγουρα ήταν σημαντικό εμπόδιο στις κινήσεις των παικτών (όσο και την ευρύτερη στρατηγική της ομάδας), και να τους ευχαριστήσουμε επιπλέον για την υπομονή τους κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δυστυχώς ο πολιτισμός και οι καλοί τρόποι είναι κάτι που πρέπει να κατέχει το άτομο από παιδική ηλικία, και δυστυχώς στην προκειμένη περίπτωση, ή έλλειψη των προαναφερομένων ήταν εμφανής στους επισκέπτες αυτούς. Σήμερα ενεργούμε με σαφή τρόπο ούτως ώστε τα περιστατικά αυτά να ανήκουν στο παρελθόν.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

SAPPER

Παράθεση από: Whiskey στις  10 Οκτ 2010, 21:24:33 ΜΜ
Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες αλλα και τους διοργανωτες για την παρα πολυ καλη προσπαθεια και αποτελεσμα.

Προσωπικα θα ηθελα να συγχαρω την ομαδα των Ghost Recon για την αξιοπρεπεστατη παρουσια τους, την αψογη επικοινωνια και την αποδοση τους στο παιχνιδι.
Ευχαριστούμε τους HADES για τα καλά τους λόγια και οφείλω να ομολογήσω ότι αν και για πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε σε σενάριο υπήρξε ομαλότατη συνεργασία και ότι μας ανατέθηκε επιτελέσθηκε.

Ευχαριστούμε τους SANDMEN για το θαυμάσιο Κυριακάτικο γεμάτο ανατροπές που μας χάρισαν, και για τον χρόνο και κόπο που διάθεσαν για αυτό.

spiv

συγχαρητήρια στους sandmens για την εξαιρετική διοργάνωση και το καταπληκτικό παιχνίδι που μας χάρισαν.  :D
περιμένουμε το επόμενο!!

επίσης να συγχαρώ όλους τους επιδρομείς για την άψογη συνεργασία μας και την "νίκη" που έφεραν στην ομάδα μας. :D

Whiskey

Σε προηγουμενο post μου παρελλειψα να συγχαρω εξισου και την ομαδα των Edge καθως και  οποιον αλλον αποτελλουσε την γενικοτερη ομαδα της Νεας Αθηνας ... ζητω συγνωμη για αυτη μου την παραλλειψη.

Henno

Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ (ΛΥΚΟΙ AETOI) για την αψογη συνεργασια που ειχαμε.
Ευχαριστουμε ολους τους αντιπαλους για τα deal που εγιναν (  ;D ο ΑΧΜΕΤ ηταν ολα τα euro   ;D) .
Και τελος ευχαριστουμε τα παιδια της διοργανωσης για το εξαιρετικο παιγνιδι που μας προσεφεραν παντα τετοια παιδια   ;) ;) ;)

we bury our mistakes

ernestos

Eυχάριστο και εγώ τους sandmens, τους χορηγούς και όλα τα παιδιά που πήραν μέλος, αγόρια και κορίτσια.Το παιχνίδι το περίμενα με περισσότερες μπίλιες αλλα μου άρεσε το σενάριο και το ευχαριστήθηκα ήταν ότι πρέπει για κυριακάτικη μέρα. Ακόμα ένα μεγάλο μπράβο στους φωτογράφους και διαιτητές (μην τους ξεχνάμε και αυτούς)και περιμένουμε για το επόμενο παιχνίδι

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

scarface

Το σεναριο ηταν εξυπνο και το παιχνιδι πολυ καλο , αποτελεσμα καλης   και οργανωμενης δουλειας , μπραβο στους sandmen , ο ahmed στον ρολο του διαπραγματευτη απλα τελειος  :) :) :) εν αναμονη λοιπον  ;) ;) ;)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ripper

Συγχαρητηρια στην ομαδα των "πραγματικων" SANDMEN για την αψογη διοργανωση του σεναριου, ενα μεγαλο μπραβο για τον προσωπικο χρονο που διεθεσαν, για τα χρηματα που δαπανησαν (και δεν ηταν λιγα!) για να περασουμε εμεις ενα απολαυστικο Κυριακατικο πρωινο!

Ειναι παραδειγμα προς μιμηση στην διοργανωση σεναριων για τις υπολοιπες ομαδες του χωρου ειτε ειναι απλο, ειτε ειναι περιπλοκο.

...αντε, παμε και συνεχεια....  ;)

ernestos

καλά υπήρχαν πάνω από 10 άτομα που έβγαζαν φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού γιατί δεν έχω δει ούτε μια?

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

tRappED7

Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους πήραν μέρος την Κυριακή που μας πέρασε στο σενάριό μας.
Όσους βοήθησαν να το πάμε ένα βήμα παραπέρα.
Όσους υπεύθυνα και στα πλαίσια του σεναρίου είδαν το ρόλο τους να πραγματώνεται.

Να ζητήσω συγγνώμη για τους εξωγενείς παράγοντες τους οποίους ειδικά η ομάδα της Νέας Αθήνας είχε να αντιμετωπίσει καθόλη τη διάρκεια του σεναρίου και στάθηκε πραγματικά στο ύψος της.(είναι και ψηλός ο Άρχων...)  ;)
Για τα όποια τυχόν λάθη μπορεί να συνέβησαν και να υποσχεθούμε ότι μαθαίνουμε μέσα από αυτά για να γινόμαστε καλύτεροι.
Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσαμε και να θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Εμείς τα σκληρά και αιχμηρά χαλίκια είναι σίγουρο πως θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά το επίπεδό μας.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη και την παροχή των δώρων προς τους παίχτες του σεναρίου μας.

Επιπλέον θα ήθελα να ζητήσω να μας γράψετε τις εμπειρίες σας από το σενάριο, τι σας άρεσε, τι δε σας άρεσε, ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε και να το καλυτερεύσουμε την επόμενη φορά.

Τέλος να αναφέρω ότι φωτογραφίες του σεναρίου συλλέγονται ακόμη από τους φωτογράφους μας και θα ανέβουν όλες μαζί στο ειδικό section του forum μας.

Σας ευχαριστώ εκ καρδίας
Μαρία

nitrox

Ένα ευχαριστώ στους  Sandmen για το δυνατό και καλοστρωμένο παιχνίδι .Με υπομονή τώρα για ακόμη καλύτερη συνέχεια.( κοτόπουλο) :-* :-* :-* :-* 8)   

fanioles

Παράθεση από: ernestos στις  13 Οκτ 2010, 02:23:39 ΠΜ
καλά υπήρχαν πάνω από 10 άτομα που έβγαζαν φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού γιατί δεν έχω δει ούτε μια?

Οι δικές μου δεν ανεβαίνουν αν δεν είναι όπως τις θέλω..  κάποιες διορθοσούλες μιας και ο φυσικός φωτισμός δε βοηθούσε.. Αναμονή λοιπόν μέχρι τέλος της εβδομάδος παιδιά !    ;)

SAPPER

Παράθεση από: fanioles στις  13 Οκτ 2010, 20:36:24 ΜΜ
Οι δικές μου δεν ανεβαίνουν αν δεν είναι όπως τις θέλω..  κάποιες διορθοσούλες μιας και ο φυσικός φωτισμός δε βοηθούσε.. Αναμονή λοιπόν μέχρι τέλος της εβδομάδος παιδιά !    ;)
Fanioles είμαι σίγουρος ότι η αναμονή μας θα μας αποζημιώσει ταμάλα  :D :D :D

Η δουλειά σου φίλε δεν περιγράφετε με λόγια πάρα μόνο με εικόνες  ;)

liongreek

Παράθεση από: fanioles στις  13 Οκτ 2010, 20:36:24 ΜΜ

fanioles=John Rambo της φωτογραφίας... ;D

deadlock

Επειδή αργούν οι φωτογραφίες...

Ευχαριστούμε θερμά οργάνωση και συμπαίχτες για το game!!
Τα λέμε στα επόμενα.

D.

Shadowjack

Επειδή τέθηκαν αρκετές (καλές) ερωτήσεις σχετικά με το σενάριο, αναρτήσαμε το εξής θέμα:

"Ένα επεξηγηματικό κείμενο για τον κόσμο των Sandmen"

που μπορείτε να διαβάσετε και να σχολιάσετε εδώ:

http://sandmen.org/vault/viewtopic.php?f=16&t=225

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Hardwick

Eκανα πριν καμια Βδομαδα εγγραφη στο φορουμ σας, αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα το email ενεργοποιησης....
το nickname μου ειναι spiercer.

ευχαριστω
Nothing better than a few friends, some food and the mountains!

Shadowjack

Για να μην ξεχνιώμαστε, ένα τρεηλεράκι που είναι φτιαγμένα όχι από πλάνα σκηνών, αλλά από πλάνα "making of" τραβηγμένα με την προσωπική μου βιντεοκάμερα. Η εξέλιξη του σεναρίου των επεισοδίων ακολουθεί ακριβώς τα συμβάντα στο Sandmen SERE.

Sandmen Making of 2

- W.S. Churchill

salamine153

ποτε θα δειξετε το τριτο μερος ??? ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Shadowjack

Παράθεση από: salamine153 στις  11 Σεπ 2011, 20:10:19 ΜΜ
ποτε θα δειξετε το τριτο μερος ??? ;)
Σκοπός ενός σωστού LARP (δεδομένου του ότι LARP στην ουσία είναι και η όποια πολεμική εκπαίδευση πρό του απτού πολέμου) είναι η ψυχική εκπαίδευση, η δυνατότητα του να εξετάσεις "τι θα έκανα ΑΝ...".

Καμιά φορά προκύπτουν ωραία περιστατικά. Κάποιες στιγμές επηρρεάζουν την ίδια τη ζωή μας, και αυτές έιναι οι πιο ωραίες αποφάσεις, τα πιο ωραία περιστατικά. 

Αυτή τη στιγμή, περιμένουμε τον γάμο του Μπάμπη και της Μαρίας, αποτέλεσμα κατά κάποιον τρόπο της συμμετοχής των δυο τους στο Wasteland 2.

Μετά από το γάμο, κάτω τα κεφάλια.

- W.S. Churchill