epikinonies

Ξεκίνησε από Dadias, 31 Μαρ 2009, 19:56:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

8etw ayto to erwtima ka8os psaxnomai gia to an prepei h oxi na agorasw ena asirmato gia na exw epikoinonia sto pedio ts maxis,poso kanei enas metrios asirmatos kai se poioes suxnotites epitrepete na milame?

GeoKalpi

Προσωπικά έχω αγοράσει ένα ζεύγος PMR της Motorola σε σχετικά καλή τιμή.Τα έχω χρησιμοποιήσει σε εκδρομές,κονβόι αυτοκινήτων,εντός κτιρίων.Έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος.Δεν ξέρω αν βολεύουν στις συνηθήκες που το θες εσύ αλλά πιστεύω ότι είναι μία καλή και αξιόπιστη λύση.Επίσης όσο αφορά τις συχνότητες είναι περασμένες μέσα και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να επιλέγεις το αντίστοιχο κανάλι.

Dadias

eyxaristw gia tin apadish sou file mou ,ayto pou psaxnw einai kapoio asirmato ton opoio na borw na valw kapoio PTT kai na mn einai panakrivo,oi xriseis tou 8a einai ka8ara gia tn epikinonia meta3i twn subektwn se paixnidia tupou woodland kai cqb
kai pali eyxaristw gia tn apadish mou kalipse kapoies aporeies pou eixa :)

GeoKalpi

Τα περρισότερα που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν υποδοχή για PTT που μπορείς να αγοράσεις(αν και στα ακριβότερα μοντέλλα πωλήται μαζί).

Όποια άλλη απορία μπορώ να σου λύσω εδώ είμαι.

Dadias

peripou se ti times vgainoun stin agora?simferei na agorasw apo Ellada h apo to Internet?

akis993

και επίσης πού υπάρχουν μαγαζιά στην ελλάδα που πουλάνε???

macee

.

Falcon

Τι ειναι το PTT παιδες?

hargyr

PLAY FAIR

Ozymandias

Για ριξτε καμμια ιδεα για μαρκες κτλ. Ετοιμαζομαι να παρω και εγω ενα

SAPPER

Εμείς έχουμε όλοι Motorola η αλλιώς motofola  ;D και μέχρι στιγμής είναι μια χαρά απο τα 13 εδω και ένα χρόνο έχει χαλάσει μόνο 1 ίσως γιατί έκανε γρουσούζικο αριθμό.

Dadias

ta motorola nai einai skulia kai aristis poiotitas apo ta kalitera pou boreis na pareis,alla posa dosate?etsou3e?na 3eroume kai meis panw katw

Ozymandias

Κοπιταζοντας απο εδω και απο εκει, βρηκα Midland G8 με 70 Ευρω το κομματι, και Midland G7,  αναλογα το μαγαζι, 50-60 ευρω το κομματι, αλλα μονο σε ζευγος  :(

Η Motorola τι Jack παιρνει για ακουστικα; Ξερει κανενας;

SAPPER

Καντε υπομονη και θα φερουμε και στο μαγαζι απο ακριβα μιας και ο μπαμπης ειναι αντιπροσωπος μιας απο της καλυτερες μαρκες στον κοσμο εως φτηνα PMR.
Παράθεση από: Ozymandias στις  27 Φεβ 2009, 21:04:15 ΜΜ
Η Motorola τι Jack παιρνει για ακουστικα; Ξερει κανενας;
1 Pin micro.

macee

.

Noob

Αυτο που πωλείτε στο κατάστημα ειναι συμβατο με αυτο που εχουν τα περισσότερα παιδια;
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

JIM-ETA

Να ρωτήσω και εγώ πάνω σε αυτό ,έχω τον MIDLAND G6 παίρνει jack με 2 pin τα αντίστοιχα με 2 jack MOTOROLA ακουστικά-μικρόφωνο κάνουν στον MIDLAND G6;

Ozymandias

MAYIOL

To ακουστικο-μικροφονο του   το εχει κανες ρε παιδια; Θα ηθελα να ρωτησω αν σηκωνει καμια πατεντα και να γινει το ακουστικο ή η πλαστικουρα που εχει σαν βαση το ακουστικο πιο minimal.

Ozymandias

H πλαστικουρα που εχει σαν βαση το ακουστικο εχει σαφη λογο υπαρξης.....

Αν θες κατι ποιο απλο, κοιτα τα πολιτικα hands free