Fps - Όρια και Νόμοι

Ξεκίνησε από cgwolf, 07 Ιουλ 2010, 14:37:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

lak1000-liongreek 0-2 και τελος αυτο ηταν απαντηση σωστη!!συμφονω μαζι σου αγαπητε liongreek αλλα δεν διαφονω και μαζι σου φιλε lak1000
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

lak1000

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  07 Ιουλ 2010, 16:58:05 ΜΜ
κερναω και κλοτσιες παμε μια βολτα? :-* :-* ρε στο θεμα μας λεμε...αλλο νημα ειναι αυτο και αλλο λεει ο ενας και αλλο ο αλλος αλλα τελικα συμφωνουμε..αλλα λογια να αγαπιομαστε και μην με φωναζεις με το ονομα μου!!ψητ μαγκες...προσπαθηστε να καταλαβετε ενα πραμα εδω μεσα..ολα γινονται για το ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ και ΑΝ θελετε να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ επισημα συμορφωθειτε ΤΕΛΟΣ
Όλο αυτό με την νομοθεσία, απο που ξεκίνησε? Το αιρσοφτ δεν είναι παράνομο, είναι άνομο όπως είπε ο φίλος. Παρόλ\\\\\\\'αυτά καθώς είμαστε όλοι ενήλικες και έχουμε επίγνωση του τι γίνεται, μπλεξίματα δεν θα υπάρχουν. Και αν θέλετε το κεφάλι σας ήσυχο, βάλτε όποιον έρχεται να υπογράφει υπεύθυνη δήλωση!

Τελος πάντων, είτε γίνει είτε όχι αυτό το νομοθετικό, το ίδιο θα κάνει, και πάλι σταμάτημα στον δρόμο για ελεγχο και πάλι τμήματα για εξακρίβωση, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

Τέλος, σεβαστό το ότι θέλετε να περάσετε νόμο. Αν όμως ο νόμος λέει 328, ακόμα και στα πριβέ θα είμαστε παράνομοι αν είμαστε παραπάνω. Πιθανό να μην μπορούμε ούτε καν να κατέχουμε αεροβόλα με μεγαλύτερη δύναμη.

Που καταλήγω? Στο ότι αφού δεν είναι παράνομο και δεν διατρέχουμε κίνδυνο, η νομοθεσία είναι από την μία άσκοπη και από την άλλη αντί να νομιμοποιήει το airsoft, στην πραγματικότητα θα κάνει παράνομα τα παιχνίδια με πιο δυνατά όπλα!

Αυτά τα ολίγα.

@ liongreek, νομίζεις δεν με αφορά? αν γίνει νόμος θα είναι  μόνο γΙα Αθήνα?
Και να ήθελα και να μπορούσα να έρθω φίλε μου, δεν προλάβαινα τόσο γρήγορα που έγιναν όλα!
Και όχι, δεν φοβάμαι μην παίζω μόνος μου, τα όπλα μου είναι μέσα στα όρια -ναι ακόμα και τα νέα όρια-!
Please don't feed the trolls...

queef

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  07 Ιουλ 2010, 16:47:49 ΜΜ
χεσε ψηλα και αγναντευε και η απαντηση!!shit high and watch
shit high and gaze ;D
@lak1000 εσύ που παίζεις και πόσο καιρό;
@cgwolf λογικά τα επιχειρήματά σου,ανεξάρτητα βέβαια αν συμφωνώ ή όχι.Γιατί δεν παρίστασαι στο επόμενο CM να στηρίξεις την άποψή σου και ν'ακούσεις τη γνώμη των υπολοίπων.Στην τελική,πλειοψηφικά θα βγει το αποτέλεσμα.
Αναφορικά τώρα με τα της επιβολής σε όλη τη χώρα των αποτελεσμάτων αν γίνει σύλλογος/σύνδεσμος/ομοσπονδία/κοινοπολιτεία:Στη Φλώρινα νομίζω υπάρχει ήδη κάτι,δεν νομίζω να ξέρουμε οι υπόλοιποι τους κανόνες τους,πόσο μάλλον να παίζουμε με αυτούς..

cgwolf

@ Liongreek Τώρα ποιός δουλεύει ποιόν????
Δηλαδή αν ποτέ νομιμοποιηθεί,θα γίνει μόνο για τις ομάδες της Αθήνας και συγκεκριμένα για όσες ήταν στο CM???
Η πρώτη και τελευταία κουβέντα είναι περί νομιμοποίησης που απ'όσο ξέρω είναι Πανελλαδική...όχι τοπική...

@fmfOdin Ακριβώς αυτό που θέλω να κατανοήσουν όλοι είναι η τήρηση του Code of conduct...
Και όσο για τα fps,είναι άμεσα συνδεδεμένα με τους νόμους περί αεροβόλων και τι ορίζεται σαν παιχνίδι ή μη θανάσιμο όπλο
εκφρασμένο σε δύναμη (Joules)...
Δυστυχώς δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε το χρήμα να τρέξω κάτι σε τέτοιο βαθμό...
Αυτοί που κάνουν τις κινήσεις αυτές,καλώς ή κακώς ορίζουν και τα δεδομένα,σωστά ή λάθος...

Αυτό που προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν,είναι ότι και 2.68Joules να βάλουν όριο δύναμης στα αεροβόλα (540fps περίπου) είναι μέσα στα όρια της μελέτης που θέλουν να χρησιμοποιήσουν για να νομιμοποιήσουν τα αεροβόλα μας...
Τα οποία όμως είναι νόμιμα ούτως ή άλλως...το πρόβλημα είναι στην άγνοια νόμου (και από την αστυνομία και από τους πολίτες) που πολλές φορές οδηγεί σε διάφορα περιστατικά...
Εκτός αν θέλουν να τα περάσουν σαν παιχνίδια...που και πάλι έχει κόλλημα στο νόμο...
Εκτός να προσπαθήσουν να αλλάξουν το νόμο στο βαθμό που να θεωρείται νόμιμο να ρίχνεις στον άλλο....τότε καλή επιτυχία...
Χώρες με καλύτερη οργάνωση και καλύτερο νομικό καθεστώς και δεν το έχουν καταφέρει αυτό....
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

lak1000

Έχει σημασία που και πόσο παίζω? Αν με αφορά κάτι έχει σημασία που είμαι?
πχ εσύ μη μιλάς για τη μείωση μισθού γιατί μόλις προσλήφθηκες? Κάπως έτσι?
Ή έστω ότι ειμαι παλιός, θα σε κάνει να σεβαστείς περισσότερο την άποψή μου?

Ozymandias

Yπαρχει μια διαφορα αναμεσα στα γραφομενα του cgwolf και στις ανοησιες που γραφει ο Lak1000.

O μεν cgwolf προφανως εχει κανει το homework του και παραθετει μια σειρα πιχειρηματων. Η γνωμη του ειναι απολυτα σεβαστη, αν και διαφωνω με αυτη.

Στον αντιποδα ο Lak1000 στα τελευταια του ποστ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ περαν του να γκρινιαζει περι δημοκρατιας, ενω προσπαθει να επιβαλει με τον τροπο του κανονες παιχνιδιου σε ομαδες στις οποιες δεν ανηκει. Αρχικα ηταν η γνωμη του και οι αποψεις του που στερουνταν σοβαροτητας. Τωρα, οσο επιμενει, αρχιζει να στερειται σοβαροτητας ο ιδιος.

Παυω λοιπον να ασχολουμε με τις αερολογιες του Lak1000 και ηθελα να σχολιασω τις αποψεις του wolf.

Aν εχω καταλαβει σωστα, οι αποψεις του λυκου παρουσιαστηκαν στην συναντηση των ομαδων, προταθηκαν προς ψηφιση και μειοψηφισαν.
Παρακαλω διορθωστε με αν εχω κανει καποιο λαθος. Παρολο που ειχα κληθει στην 2η συναντηση, δεν καταφερα να παρεβρεθω λογω υποχρεωσεων...

Τελευταια φορα που κοιταξα τους κανονες της δημοκρατιας για την οποια τοσο πολυ κοβωνται καποιοι νεοι, η αποφαση της πλειοψηφιας ειναι δεσμευτικη και για την μειοψηφια. Η γνωμη του wolf μειοψηφισε και αυτο ειναι ολο. Ο wolf λοιπον θα επρεπε να αποδεχτει την αποφαση της πλειοψηφιας, και να την στηριξει, οπως ηταν η αρχικη συμφωνια, η να διαχωρησει τη θεση του και την θεση της ομαδας του εξαρχης και να πει οτι δεν δεσμευεται απο τις αποφασεις του meeting να πορευτει πλεον ξεχωριστα απο τις υπολοιπες ομαδες. Αυτο που κανει τωρα, να συμετεχει στο meeting για να περασει την αποψη του και οταν η αποψη του δεν περναει να βγαινει και να γραφει αυτα που γραφει, ειναι ηθικα ανεντιμο κατα τη γνωμη μου παντα.

Παμε ομως και στα υπολοιπα σχολια. Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι  η/οι ΛΕΠΦΑ και τα λοιπα ευφυολογηματα του καθενος, ξερω ομως ενα πραγμα. Στο τελος τις μερας η δραση ειναι αυτη που μετραει.

Εν προκειμενω βλεπω καποιους ανθρωπους οι οποιοι κινουνται προς μια κατευθυνση, σωστη η λαθος, δεν ξερω, αλλα που κινουνται προς τα καπου. Ανθρωπους που χανουν χρονο και χρημα για να κανουν κατι το οποιο αυτοι θεωρουν σωστο. Απο την αλλη βλεπω κατι φατσες που δεν κανουν ΤΙΠΟΤΕ περα του να πανε καθε κυριακη να παιξουν μπιλακια και να περνανε καλα, αραχτοι και light να γκρινιαζουν για τις κινησεις των προτων και να κανουν σχολια του τυπου "μας καπελωσανε" και "μας φαγαν το μπιφτεκι" επειδη η αποφαση των πρωτων και ο δρομος που αποφασισαν να παρουν δεν τους αρεσει/βολευει

Θα αφησω ασχολιαστα τα φαιδρα που γραφτηκαν περι καρεκλων και ανθρωπων που ονειρευονται θρονους. Προφανως αυτοι που τα γραφουν ειτε δεν γνωριζουν πως λειτουργουν οι συλλογοι, ειτε γνωριζουν και επιλεγουν να γραφουν ανοησιες για δικους τους λογους.

Αναρρωτιεμαι ομως κυριοι.....σας εμποδισε καποιος να χαραξετε τον δικο σας δρομο; Σας εμποδισε καποιος να κανετε τον δικο σας συλλογο και να προωθησετε τις δικες σας αποψεις και ιδεες; Στην τελικη το τι θα γινει δεν θα το κρινουμε ουτε εμεις ουτε εσεις, αλλα η ειδικη επιτροπη που θα ορισει το υπουργειο, ή η βουλη, αν προκειται για νομοθετικη ρυθμιση. Γιατι λοιπον δεν μαζευεστε να κανετε το δικο σας κομματι, το δικο σας συλλογο, να χαραξετε το δικο σας δρομο και να καταθεσετε οταν ερθει η ωρα τις δικες σας αποψεις;

Αφου σας ενοχλουν τοσο πολυ καποια πραγματα γιατι δεν χωριζετε τη θεση σας; Γιατι δεν μας αφηνετε, εμας τους υποκριτες, τους χεστες, τους επιδοξους προεδρους, τους βαλτους, που τα παιρνουμε απο το AC και απο τα μαγαζια να βγαλουμε τα ματια μας; Οπως εχω πει και πιο πριν, πεδια υπαρχουν πολλα. Γιατι να μην παρει ο καθενας το κουβαδακι του και να παμε σε ξεχωριστες παραλιες να κανει ο καθενας το κομματι του;

ΠαράθεσηΈχει σημασία που και πόσο παίζω? Αν με αφορά κάτι έχει σημασία που είμαι?
Ρε παλικαρι μου....εισαι εντελως γκαου και δεν το καταλαβαινεις; Τοσες φορες στο εχουμε πει. Πεταγεσαι μεσα σε μια παρεα που ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ (Ομαδες) και εχεις αποψη για το πως θα παιζουν; Θα επρεπε να σε ρωτησουν;  Ελεος δλδ.

queef

Παράθεση από: lak1000 στις  07 Ιουλ 2010, 17:27:07 ΜΜ
Έχει σημασία που και πόσο παίζω? Αν με αφορά κάτι έχει σημασία που είμαι?
Θα σεβαστώ την εμπειρία σου και θα σου απαντήσω αναλόγως.Τώρα αν δεν έχεις παίξει ποτέ σου τι θα πρέπει να σου πω;Αν μιλάς για φπς και δεν μπορείς να καταλάβεις ακόμη(λόγω απειρίας και μόνο μην προσβάλλεσαι) αν έχει διαφορά να την ακούς από 20αρα ή 25αρατο ίδο,αν βελάξεις όταν την φας τη ριπή από 450αρι στα 3 μέτρα κ.ο.κ. και έχεις άποψη τι να πω;
Προσωπικά θα σου πω μέσω ενός παραδείγματος την άποψή μου.Χοτέλ αν το έχεις ακουστά και ο SAPPER βγάζει χέρι και AEG από τη γωνία.Μια ριπή του κάνει 3-4 τρύπες στον πήχη. 340φπς.Δεν θες να μάθεις πως αισθάνθηκα.Άποψή μου λοιπόν είναι να κάνεις και μια υποχώρηση ώστε να μην τον πονάς τον άλλο.
Το ότι μέχρι 570φπς είσαι οκ δεν μου λέει κάτι.Ο άλλος θα πονέσει και δεν το θες,γιατί θα τον ξαναδεις και την άλλη βδομάδα ;)
Κάποιο δεν είμαστε τόσο κομαντεροί δυστυχώς.Είμαστε ευαίσθητοι και μας πονάνε τα κωλαράκια μας όπως είχε πει κάποιος.

vipergr

Παράθεση από: queef στις  07 Ιουλ 2010, 17:37:23 ΜΜ
.Είμαστε ευαίσθητοι και μας πονάνε τα κωλαράκια μας όπως είχε πει κάποιος.

Eπιτέλους εκδηλώθηκες.... :-*

queef

Παράθεση από: vipergr στις  07 Ιουλ 2010, 17:41:42 ΜΜ
Eπιτέλους εκδηλώθηκες.... :-*
Τι να κάνω δεν μπορούσα να το κρύβω άλλο :-* :-* :-*
Εσένα τελικά θες να συνεχίσω να σου πονάω το κωλαράκι σου; ;D ;D ;D ;D ;D
Σόρρυ για το οφ τόπικ ;D

lak1000

Η διαφωνία μου δεν είναι στον πόνο φίλε μου... Είναι ότι ο νόμος θα μου στερήσει το δικαίωμα να παίζω με περισσότερα, είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε τόσο κάτω στα φπς.
Δεν λέω ότι δεν θα πονέσει αλλά αν δεν θες να πονάς παίξε μπιρίμπα, αν φοβάσαι οτι ο άλλος δεν έχει μυαλό με αυτό που κρατάει μην παίζεις μαζί του. Όλοι πρέπει να προσέχουμε ανεξαρτήτως φπς. Ο πόνος όμως πάει πακέτο με το χόμπι που διαλέξαμε.

Οζυ, δεν αξίζεις ούτε αυτές τις 2 γραμμές φίλε, αν το IQ σου είναι τόσο χαμηλό και δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου και μπορείς μόνο να χρησιμοποιείς την καραμέλα \\\"μπιφτάκι\\\" τι να πω? Αν καταλάβεις τι λέω, τότε μπορείς ξανά να απευθυνθείς σ\\\'εμένα.

queef

Παράθεση από: lak1000 στις  07 Ιουλ 2010, 17:47:49 ΜΜ
Δεν λέω ότι δεν θα πονέσει αλλά αν δεν θες να πονάς παίξε μπιρίμπα, αν φοβάσαι οτι ο άλλος δεν έχει μυαλό με αυτό που κρατάει μην παίζεις μαζί του. Όλοι πρέπει να προσέχουμε ανεξαρτήτως φπς. Ο πόνος όμως πάει πακέτο με το χόμπι που διαλέξαμε.

Airetikos

lak1000

Άστα αυτά τα γελοία! Ξέρουμε και οι 2 τι εννοώ.

Λυπάμαι που προσπαθώ να μιλήσω σοβαρά...

Αν κάποιος ξεκίνησε αυτό το χόμπι και όταν πόνεσε το σταμάτησε ή το σκέφτηκε ή δεν ήξερε οτι το να βάλλουν πάνω σου με κατι πονάει ας το πει!

WAR ANGEL

Παράθεση από: lak1000 στις  07 Ιουλ 2010, 17:47:49 ΜΜ
Η διαφωνία μου δεν είναι στον πόνο φίλε μου... Είναι ότι ο νόμος θα μου στερήσει το δικαίωμα να παίζω με περισσότερα, είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε τόσο κάτω στα φπς.

Eπειδη δεν μπορει ΚΑΝΕΝΑΣ να με προστατεψει απο τον Μ@λ@κ@ για αυτο του απαγορευουμε να μας κανει μεγαλυτερη ζημεια απο αυτην που του επιτρεπει το 1 joule.Aν παρολα αυτα εσυ βρεις φιλαρακια σου και τα εμπιστευεσε ΟΛΑ μπορειτε να παιξετε και με 1000fps (που λεει ο λογος).Οταν ομως θα ερθεις να παιξεις μαζι μας και δεν με ξερεις αν εγω εχω την ταση να ριχνω ΒΒς στο 1 μετρο τοτε μια δυκλειδα ασφαλειας ειναι τα 344 fps.Θα πονεσεις αλλα τα δοντια σου θα μεινουν ανεπαφα.

Ozymandias

Παρ'το αλλιως θα βρεις....

To ποιος ειμαι και τι αξιζω, 2 γραμμες, ή 20,  το IQ μου, καθως και την πορεια μου εδω μεσα την ξερουν αρκετοι εδω μεσα. Εσενα δεν σε ξερουμε, και περιμενουμε ακομα να μας δειξεις το δικο σου ποιον και τον δικο σου χαρακτηρα, και πιστεψε με προς το παρον δεν εχεις δειξει τιποτα.....

Γραφεις το εξης
ΠαράθεσηΕίναι ότι ο νόμος θα μου στερήσει το δικαίωμα να παίζω με περισσότερα, είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε τόσο κάτω στα φπς.
Εμεις ετσι γουσταρουμε, και ετσι θα κανουμε Σωστο η λαθος. εσενα δεν σε ρωτησαμε, γιατι δεν σου πεφτει λογος.  

Το θεμα ομως δεν ειναι τι θα κανουμε εμεις, αλλα τι κανεις εσυ.

Εσενα σε εμποδισε κανενας να οργανωσεις του φιλους/κολλητους/συμπαιχτες σου, να κανεις συλλογο και οταν ερθει η ωρα να κανεις στο νομοθετη τη δικη σου προταση για οσα fps θελεις;

Σε εμποδισε κανενας οταν/αν γινει ο συλλογος/ομοσπονδια να ηγηθεις μιας παραταξης/συλλογου εντος του συλλογου/ομοσπονδιας και να προσπαθησεις με δημοκρατικο τροπο να επιβαλεις τις αποψεις σου;

Σε εμποδισε κανενας, ακομα και τωρα, να οργανωσεις ομαδα και να ερθεις στο επομενο CM και με επιχειρηματα να εκθεσεις την αποψη σου, και να την θεσεις προς ψηφιση;

Τελος σου επεβαλε κανενας να παιζεις μαζι μας με τους χεσμεντεν κανονες μας;

Ασχετα με την κουβεντα Παλιος-Νεος Οι ανθρωποι που βριζεις (Οι οργανωμενες ομαδες) και που κατηγορεις, ειναι σε μεγαλο βαθμο αυτοι οι οποιοι στα τελευταια 5 χρονια εφτασαν το ελληνικο airsoft εκει που ειναι τωρα. Δεν ξερω αν επραξαν καλα η κακα, αν εχουν κανει λαθη (σιγουρα εχουν κανει λαθη), η αν θα μπορουσαν να κανουν τα πραγματα καλυτερα.  Αυτο που ξερω ειναι οτι εχουν δειξει δειγματα γραφης.
Εσυ τι εχεις δειξει; Περαν απο μια αποψη, την οποια δεν μας εχεις ακομα υποστηριξει με επιχειρηματα οπως ο Cgwolf, τι εχεις να μας πεις;

Πες μας εναν καλο λογο γιατι να μην σε αγνοησουμε πληρως......

Ακομα καλυτερα, τι προτιθεσαι να κανεις περαν απο το να τρως απο τα ετοιμα, σεναρια, κανονες, ομαδες, φορουμ, αυτα που εχτισαν οι προηγουμενοι απο εσενα (τους οποιους βριζεις) και να φωναζεις για περισσοτερα δικαιωματα και να μας λες πως να παιξουμε;  

Δεν σου αρεσει ο δρομος που παιρνουμε; Δεκτον. ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ακολουθησε τον με την παρεα σου.

Θεωρεις τι οι κανονες μας ειναι λαθος. Δεκτον. ΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ και εφαρμοσε τους με την παρεα σου.

Δυστυχως ομως φιλαρακο δεν σε βλεπω διατεθημενο να κανεις κατι. Ωραια ειναι να λες καμμια παπαρια στο ιντερνετ, αλλα θελει ζορε και προσπαθεια και κοπο και χρημα και ορεξη να τρεξεις και να χαλασεις τη ζαχαρενια σου.

liongreek

Παράθεση από: cgwolf στις  07 Ιουλ 2010, 17:25:58 ΜΜ

@ Liongreek Τώρα ποιός δουλεύει ποιόν????

you tell me...από το CM έφτασες στο αναγνωρισμένο άθλημα...θες να το πάμε παρέα; Οι ομάδες του CM κάνουν σύλλογο. Το ίδιο και κάποιες άλλες στη Αθήνα. Το ίδιο στην Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κόρινθο, Κέρκυρα και πάει λέγοντας...και αποφασίζουμε όλοι μαζί να πάμε για ομοσπονδία...να αναγνωριστεί πλήρως το airsoft...είσαι σίγουρος ότι η πλεοψηφία θα κρατήσει αυτά τα όρια;

Είμαστε πολύ μακριά από το να θεσμοθετηθεί το airsoft στην Ελλάδα...όπως λένε όμως και οι φίλοι μας οι Jing Gong, "το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινάει με ένα βήμα"

Μειοψήφισες...οκ, αυτό δε σημαίνει πολλά...το σέβεσαι και συνεχίζεις τον αγώνα σου εφόσον πιστεύεις στο δίκαιο των επιχειρημάτων σου, ή διαχωρίζεις τη θέση σου και αποσύρεσαι από αυτή τη προσπάθεια...και αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο εσένα...πολλοί θα το διαβάσουν, λίγοι θα το καταλάβουν....

lak1000

@ war angel κι όμως, μπορεί! ο διοργανωτής του παιχνιδιού κι εσύ!
Ο διοργανωτής ας βάλει όριο τα 328 κι εσύ πήγαινε σε παιχνίδια με αυτό το όριο μόνο.
Δεν μπορείς όμως να στερήσεις από τους αλλους το δικαίωμα να παίζουν με όσα θέλουν! Ενήλικας είσαι, μυαλό έχεις, διάλεξε που θα πας και που όχι.

@ οζυ Πρωτ απ όλα σταμάτα να βάζεις λόγια που δεν έχω πει. Δεν έβρισα κανέναν και δεν πρόσβαλα κανέναν.
Τις απόψεις μου τις θέτω εδώ που μπορώ, αν μπορούσα να είμαι στα σι εμ θα ήμουν εκεί. Γιατί όμως χρειάζεται να είσαι σε ομάδα για να συμμετάσχεις? ποιος το αποφάσισε?
Εγώ τι έχω να σας πω? Την γνώμη μου. Να μιλήσω με επιχειρήματα και σωστά. Με την προυπόθεση αυτός που ακούει να μπορεί να καταλάβει κάποια βασικά και απλά που λέω. ΠΧ οτι θα μου στερήσετε δικαίωμα αν κάνετε κάτι τέτοιο.
Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις?

liongreek

Παράθεση από: lak1000 στις  07 Ιουλ 2010, 18:33:46 ΜΜ
@ war angel κι όμως, μπορεί! ο διοργανωτής του παιχνιδιού κι εσύ!
Ο διοργανωτής ας βάλει όριο τα 328 κι εσύ πήγαινε σε παιχνίδια με αυτό το όριο μόνο.
Δεν μπορείς όμως να στερήσεις από τους αλλους το δικαίωμα να παίζουν με όσα θέλουν! Ενήλικας είσαι, μυαλό έχεις, διάλεξε που θα πας και που όχι.

@ οζυ Πρωτ απ όλα σταμάτα να βάζεις λόγια που δεν έχω πει. Δεν έβρισα κανέναν και δεν πρόσβαλα κανέναν.
Τις απόψεις μου τις θέτω εδώ που μπορώ, αν μπορούσα να είμαι στα σι εμ θα ήμουν εκεί. Γιατί όμως χρειάζεται να είσαι σε ομάδα για να συμμετάσχεις? ποιος το αποφάσισε?
Εγώ τι έχω να σας πω? Την γνώμη μου. Να μιλήσω με επιχειρήματα και σωστά. Με την προυπόθεση αυτός που ακούει να μπορεί να καταλάβει κάποια βασικά και απλά που λέω. ΠΧ οτι θα μου στερήσετε δικαίωμα αν κάνετε κάτι τέτοιο.
Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις?

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...

ΤΟ CM ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ!!!! ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, Ή ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!!!

ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ CM ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΙΚΑΝ!!! ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΟΠΟΥ ΘΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!

ΕΧΩ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ!!! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!!! ΦΑΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!

Ozymandias

Ασε μας ρε παλικαρι μου....πρωτα λεμε την εξυπναδα μας και μετα κανουμε την παπια......
ΠαράθεσηΟζυ, δεν αξίζεις ούτε αυτές τις 2 γραμμές φίλε, αν το IQ σου είναι τόσο χαμηλό και δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου και μπορείς μόνο να χρησιμοποιείς την καραμέλα \\\"μπιφτάκι\\\" τι να πω? Αν καταλάβεις τι λέω, τότε μπορείς ξανά να απευθυνθείς σ\\\'εμένα.

Αυτα δεν συνιστουν προσβολη; Τουλαχιστον ας ειχες το θαρρος να σταθεις πισω απο τα γραφομενα σου

ΠαράθεσηΓιατί όμως χρειάζεται να είσαι σε ομάδα για να συμμετάσχεις? ποιος το αποφάσισε?

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ

Captain's Meeting λεγοτανε η γ@μημενη η συναντηση και αφορουσε τις οργανωμενες ομαδες της Αθηνας, και τα παιχνιδια που αυτες οργανωνουν και που αυτες συμμετεχουν. Ποσες φορες θα το πουμε......

Κανενας δεν επιβαλλει τιποτα σε κανεναν, απλα αν θελεις να παιξεις με τις ομαδες θα πρεπει να παιζεις με τους δικους τους κανονες, εν προκειμενω τα 328.

Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε;

ΠαράθεσηΕΧΩ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ!!! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!!! ΦΑΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!
Δεν ειναι ετσι....προφανως του καλαρεσε να τρωει το κοτοπουλακι του ετοιμο και καλοψημενο χωρις κοπο, και χαλαστηκε οταν οι ομαδες αποφασισαν να ψηνουν μπριζολες. Που να τρεχει τωρα να βρει αλλη ταβερνα η ακομα καλυτερα να χτισει τη δικη του

lak1000

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ = ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!