01/02/09 open woodland

Ξεκίνησε από akis, 28 Μαρ 2009, 01:59:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis

01/02/09 Κυριακή

meros : woodland .

ora: 11:00

kaisariani

-Συμμετοχές:

pappaflesas
loxias
Siegfried 
noob
falcon
akis993 
sniper
FanIsHere 
apomaxos ( 60% )
mpampis +3
geo ( ? )
alex the fox 

sinolo 15

logo prosopikon ipoxreoseon, den 8a mporeso na analabo tin diorganosi autou tou paixnidiou , den 8a sbiso to "topic" k o logos ine, oti isos kapioi apo esas na 8elisoun na kanonisoun metaxi tous paixnidi ,miliste me "post" edo k sinenoi8ite, 8a ta poume tin epomeni kiriaki.

na perasete kala kai min xexnate: paixte me asfalia !!!!

WARLORDS

Noob

Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

MAG

μηπως είναι λιγο πρωί 9.30? θα έλεγα κατά τις έντεκα!!!!
my name is death

Siegfried

Από ότι βλέπω το όποιο παιχνίδι γίνει την Κυριακή - αν γίνει - δεν θα έχει επίσημο διοργανωτή. Επιπλέον αρκετοί από τους "Καισαριανιότες" δήλωσαν συμμετοχή στο CQB στο Hotel. Αν είναι να μαζευτούμε 10 άτομα και απλώς να κάνουμε εξάσκηση στη σκοποβολή γιατί δεν θα υπάρχει πλαίσιο δεν ξέρω αν αξίζει. Συμφωνώ ότι 9.30 είναι υπερβολικά νωρίς.   

akis

Παράθεση από: MAG στις  29 Μαρ 2009, 11:54:55 ΠΜ
μηπως είναι λιγο πρωί 9.30? θα έλεγα κατά τις έντεκα!!!!

Παράθεση από: Siegfried στις  29 Μαρ 2009, 12:44:13 ΜΜ
Από ότι βλέπω το όποιο παιχνίδι γίνει την Κυριακή - αν γίνει - δεν θα έχει επίσημο διοργανωτή. Επιπλέον αρκετοί από τους "Καισαριανιότες" δήλωσαν συμμετοχή στο CQB στο Hotel. Αν είναι να μαζευτούμε 10 άτομα και απλώς να κάνουμε εξάσκηση στη σκοποβολή γιατί δεν θα υπάρχει πλαίσιο δεν ξέρω αν αξίζει. Συμφωνώ ότι 9.30 είναι υπερβολικά νωρίς.  

egine allagi tis oras apo 09:30 se 11:00
WARLORDS

akis993

προσώπικά πιστεύω οτι μπορουμε να παίξουμε εγώ λογικά θα είμε με +3 τουλάχιστον άτομα μπορεί και παραπάνω οπότε όσοι συμφωνούν ας το δηλώσουν μαζί με ιδέες για σενάριο.

Falcon

Εγω ειμαι μεσα σιγουρα. Παιχνιδι 99% θα γινει κανονικα απ' οτι πιστευω...

@ακις993

Για ιδεες και σεναριο, θα σε ειδοποιεισω μεσω pm (αμα σκεφτω κατι).

akis993

μην στείλετε pm σε εμένα κάντε το post να το δούμε όλοι.

akis993

ιδέα για σενάριο: θα χωριστούμε σε 2 ομάδες όπου η κάθε ομάδα θα έχει ως βάση ένα σημείο του πεδίου και θα έχει και έναν αρχηγό. κάθε ομάδα θα χωρίζετε σε 2 υποομάδες η μια υποομάδα θα έχει ως σκοπό να αμυνθεί τη βάση της και η άλλη θα πρέπει να επιτεθεί στην αντίπαλη βάση και να την καταλήψει. στη βάση κάθε ομάδας θα υπάρχει μια σημαία και επίσης θα εχει και μία σημαία η υποομάδα που θα επιτείθετε. για να γίνει η κατάληψη της αντίπαλης βάσης θα πρέπει η υποομάδα που θα επιτείθετε να πάρει τη σημαία της αντίπαλης ομάδας  και να την αντικαταστήσουν με τη δικιάς τους. εκτός αυτού θα πρέπει η κάθε ομάδα να εξοντώσει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας ο οποίος θα είναι σε όποια υποομάδα θέλει και θα έχει και μία προσωπική φρουρά 2-3 ατόμων. επίσης θα υπάρχουν και 2 σημεία respawn και κάθε παίκτης θα μπορεί να αναγενήθεί 2 φορές εκτός από τους αρχηγούς οι οποιόι θα έχουν μόνο μια ζωή. εκτός αυτού αν μία ομάδα χάσει την κυριαρχία της βάσης της όσοι παίκτες της έχουν παραμήνει θα μπορούν να την ανακαταλάβουν.
συγχωρέστε με για την προχειρότητα του σεναρίου αυτό πρόλαβα να σκεφτώ.   

FanIsHere

Capture the flag με άλλα λόγια. Αλλά δεν είναι μεγάλες οι αποστάσεις για να πηγαινοέρχονται?
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Siegfried

Καλό μου ακούγεται το σενάριο, αλλά αρκετά φιλόδοξο για τον αριθμό των μέχρι τώρα συμμετοχών. Ίσως χρειαστεί να γίνουν περικοπές. Μέχρι την Κυριακή βέβαια ο αριθμός μπορεί να έχει γίνει διψήφιος.

akis993

@fanishere σωστά λες αλλά είναι πιό περίπλοκο. πάντως εγώ θα έιμαι με +3 άτομα εκτός απροόπτου και μπορεί και παραπάνω οπότε όσοι θέλετε να έρθετε ενθαρύνετε και τους φίλους σας για να μαζευτούμε αρκετοί. παντώς πιστεύω οτι ήδη είμαστε πάνω από δέκα αν αυτοί που έχουν ήδη δηλώσει από την αρχή έρθουν και παρωτρύνω και τους υπόλοιπους fans του woodland να δηλώσουν σημετοχή και να έρθουν. επίσης αύριο τυχαίνει να είναι στο δρόμο μου το πεδίο οπότε θα κάνω μια βόλτα για τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής.

sniper

kai ego paidia mesa gia kuriaki!mallon kai me alla atoma den xero sigoura gia tous allous!kai vevaia efoson den vrexei pali!

Falcon

Σενάριο: ''Killing fields''

Ο Πρόεδρος της χώρας Γ πληροφορήθηκε ότι μια ομάδα ανταρτών της χώρας Β πρόκειται να ανατινάξει ένα εργοστάσιο με βιοχημικά όπλα. Ο κόσμος ρίγυσε από φόβο στην ιδέα μιας καταστροφικής δύνης. Μετά από μέρες τεταμένων διαπραγματεύσεων, η χώρα Α αποφάσισε να βοηθήσει τη χώρα Γ ώστε να ξεπεράσει μια θανάσιμη γι' αυτήν απειλή.
Η Γ στέλνειμια ομάδα αλεξιπτωτιστών κοντά στους λόφους, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο με τα βιοχημικά όπλα. Η αποστολή της ομάδας αυτής, είναι να προστατεύσει το εργοστάσιο και να εξουδετερώσει τους αντάρτες.

--------------------------------

Το σενάριο-μάχη είναι Deathmatch.
Οι ομάδες θα ειναι ΓΑ και Β.
Ο αριθμός καθε ομάδας θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.
Για οποιαδήποτε απορία, στείλτε μου pm.

Υ.Γ. Γουστάρετε σενάριο?? ΕΕεε? :D :D :D :D

FanIsHere

Κι εγώ ψίνομαι να 'ρθω, αλλά επειδή δε θα 'ρθει κάποιος φίλος μαζί και δεν έχω μεταφορικό, δε ξέρω αν θα μπορέσω να 'ρθω μόνος μου. Περνάει κανείς από Μπραχάμι (Αγ. Δημήτριο) - Δάφνη - 'Αλιμο - Ν. Σμύρνη μεριά με μία κενή θέση στο αυτοκίνητο? :-\

Αν με βάλετε στη λίστα, βάλτε με με ένα ? δίπλα.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

apomaxos

μέσα 60%. Αν δεν μπορέσω σας εύχομαι καλό παιχνίδι!

MAG

παιδες δεν θα ερθω τελικα με ψησανε αγρια για cqb!!!
my name is death

mpambis

Kai egw mesa.8a er8w me ton aki993 ton Geo kai 8a feroume epipleon 3 atoma.Exoume oloi opla.

Geo

Ego na kserete dn eimai sigouros giati exo ena mnimosino kai dn ksero ti 8a ginei, pantos to senario einai kalo.

Falcon

Παιδια εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας τη Κυριακη, να παιξουμε και του ακη993 το σεναριο{capture the flag} και το δικο μου{deathmatch}. ;)