Sapper vs Zinja

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 04 Ιουλ 2010, 23:44:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

Mη τα παίρνεις στραβά όλα....  ;D
Βe cool... ;)

Jocker

απιστευτος!!!!

μολις το ειδα ελιωσα στα γελιαααα!!!! ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Hardcore G.T.

Παράθεση από: Scharfschütze στις  06 Ιουλ 2010, 13:08:58 ΜΜ
Ναι καλα! >:( Με θεωρειτε Εθνικοσοσιαλιστη >:(

Δεν σε θεωρει εθνικοσοσιαλιστη ο Leonardo..απλως ξερει οτι εχεις σαν προτυπο τις γερμανικες ενοπλες δυναμεις γιαυτο το εβαλε....αμα σε θεωρουσε θα εβαζε κανενα βιντεο με SS Και Nazi

πχ. εγω εχω σαν προτυπο Αμερικανους και συγκεκριμενα Πεζοναυτες...
Eγω ειμαι Καπιταλιστης δηλαδη?

Υπερανω ολων η Πατρις

agent 47

μην τσατίζεσαι ρε... εξ άλλου το τραγούδι δεν λέει τίποτα ναζιστικό. και εμένα μου αρέσουν όλα τα γερμανικά ανιτκείμενα ΒΒΠ και γενικότερα η στρατιωτική τους υποδομή και όλα τα παρελκόμενα αλλά και ναζιστικό τραγούδι να μου βάζαν δεν θα με πείραζε. την ταινία δεν την έχω δει και θέλω αλλά να κάθεσαι να σκάς για πράγματα που δεν τους αξίζουν τόσο μεγάλη σημασία χαλάς την ζαχαρένια σου χωρίς λόγο. και η σάτιρα χρησιμοποιεί κάθε μέσω ανεξαρτήτους ποιότητας. και εμένα με χαροποιεί που χρησιμοποιούν αυτή την ταινία όχι επειδή σατιρίζει την ταινία αυτή καθε αυτή αλλά λόγο γλώσσας μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στους υπότιτλους και να φαίνεται και αυτό ωραίο. εγώ ο ίδιος κάνω 4 χρόνια γερμανικά και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει. πάντα φιλικά όλα αυτά.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Ατροτος

Παράθεση από: agent 47 στις  13 Ιουλ 2010, 16:25:43 ΜΜ
μην τσατίζεσαι ρε... εξ άλλου το τραγούδι δεν λέει τίποτα ναζιστικό. και εμένα μου αρέσουν όλα τα γερμανικά ανιτκείμενα ΒΒΠ και γενικότερα η στρατιωτική τους υποδομή και όλα τα παρελκόμενα αλλά και ναζιστικό τραγούδι να μου βάζαν δεν θα με πείραζε. την ταινία δεν την έχω δει και θέλω αλλά να κάθεσαι να σκάς για πράγματα που δεν τους αξίζουν τόσο μεγάλη σημασία χαλάς την ζαχαρένια σου χωρίς λόγο. και η σάτιρα χρησιμοποιεί κάθε μέσω ανεξαρτήτους ποιότητας. και εμένα με χαροποιεί που χρησιμοποιούν αυτή την ταινία όχι επειδή σατιρίζει την ταινία αυτή καθε αυτή αλλά λόγο γλώσσας μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στους υπότιτλους και να φαίνεται και αυτό ωραίο. εγώ ο ίδιος κάνω 4 χρόνια γερμανικά και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει. πάντα φιλικά όλα αυτά.
[/color]

Για πες πως ειναι η καθαριστρια στα γερμανικα. ;D ;D ;D

agent 47

το θες γραμμένο ελληνικά ή γερμανικα; ;D ;D ;D ;D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Ατροτος

Παράθεση από: agent 47 στις  13 Ιουλ 2010, 17:27:01 ΜΜ
το θες γραμμένο ελληνικά ή γερμανικα; ;D ;D ;D ;D

Γερμανικα δεν ξερω αν θα μπορουν οι αλλοι να το διαβασουν σωστα,οποτε Ελληνικα.

SAPPER

Back on topic παρακαλώ  >:(

Ατροτος

jumbo

ξερω το αδυναμο σημειο του ζινζα χε χε χε ;D ;D ;D SAPPER πιστευω οτι μπορουμε να ερθουμε σε ενα συμφερον διακανονισμο για μενα... ;D ;D ;D πολυ καλο λεο
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Patriot

Ακομα καμπερομενος στο δωματιακι του πυργου ειναι..............;  ;D ;D ;D
God Save The Queen.........

loubamboo

Παράθεση από: Ατροτος στις  13 Ιουλ 2010, 17:20:33 ΜΜ
[/color]

Για πες πως ειναι η καθαριστρια στα γερμανικα. ;D ;D ;D

Η καθαρίστρια στα Γερμανικά λέγεται: Reinigungsfacharbeiterin...

Νομίζω ότι ο γενικός συντονιστής του παρόντος forum έχει απαγορεύσει αναφορές σε εθνικά σύμβολα και ιδίως σε αμφιλεγόμενες πολιτικές και ιστορικές τοποθετήσεις.

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3024.msg33564.html#msg33564

Αναρωτιέμαι συνεπώς γιατί δεν έχει διαγραφεί ακόμα αυτό το θέμα...
 ???
Freedom is more important than peace. USMC!

SAPPER

Δεν φταίει το Topic αλλά ορισμένα offtopic post στο παρόν topic.

ALMOGAVER

χαχαχαχαχαχα!!!!! καλα δεν υπαρχετε!!!!
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

agent 47

το Reinigungsfacharbeiterin σημαίνει εργαζόμενη στο τομέα καθαρισμού και όχι ακριβώς καθαρίστρια η οποία είναι putzfrau  τέλος πάντων επειδή έχουμε βγεί πολύ εκτός θέματος συγχαρητιριά στον δημιουργό και για την έμπνευσή του. Την επόμενη φορά που θα καμπερωθεί να χρησιμοποιήσουν ένα ac130  και η δουλειά θα τελειώσει γρήγορα και όλοι θα πάνε σπίτια τους νωρίς.....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Superatural

θελω να ρωτισω τον-τους δημιουργους του βιντεο....πως θα μαθουμε τι εγινε τελικα με τον zinja??τον επιασε ο sapper???παρακαλω διαφωτιστε με!!!  :) :) :)
You never know from where it comes from!!!!!

SAPPER

Δεν τον πιασαμε απλα τον ανατιναξαμε  ;D ;D ;D

Την βρομοδουλειά την έκανε ο Παύλος Μελάς από την ομάδα μας και την επόμενη Κυριακή ο Papis πάλι από την ομάδα μας με τον ίδιο τρόπο.
Άρα οι Anticamper Grenades λειτουργούν άψογα  ;D ;D ;D

Hardcore G.T.

Παράθεση από: SAPPER στις  19 Ιουλ 2010, 11:25:46 ΠΜ
Δεν τον πιασαμε απλα τον ανατιναξαμε  ;D ;D ;D

Άρα οι Anticamper Grenades λειτουργούν άψογα  ;D ;D ;D

TORNADO εφαγε???  ;D ;D ;D ;D ;D

Υπερανω ολων η Πατρις

Hardcore G.T.

Ουτε μεντιουμ να'μουνα!!!!

Υπερανω ολων η Πατρις