Ερώτηση σχετικά με το κάτωθι και γνώμες σε αναποφάσιστο αρχάριο Airsofter

Ξεκίνησε από Red, 03 Ιουλ 2010, 19:52:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Red

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43_174&products_id=1166

Guys Θα χρειαστώ την βοήθεια σας ! Κοιτάζω εδώ και καιρό το άνωθεν ! Αξίζει ? Το έχει κανείς ? Γνώμες?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας !

SW1GEORGE

Το να το κοιτας δεν λεει κατι...
το εχεις πιαση στα χερια σου??
για πιο λογο παιχνιδιου το 8ελεις??
σαν εταιρια ειναι καλη παντως.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Fakas

Παράθεση από: sw1george στις  03 Ιουλ 2010, 20:01:13 ΜΜ
Το να το κοιτας δεν λεει κατι...
το εχεις πιαση στα χερια σου??για πιο λογο παιχνιδιου το 8ελεις??
σαν εταιρια ειναι καλη παντως.

θέλω να το δω αυτό στο ... δλδ να σου επιτρέψουν να πιάσεις το όπλο που ίσως θες να αγοράσεις. γενικός πως καταλαβαίνει κανείς αν το όπλο που έχει βάλει στο μάτι θα του αρέσει και όταν θα παίξει πρώτη φορά με αυτό? 300 € και παραπάνω δεν είναι λίγα. δεν υπάρχει τρόπος για κάτι σαν test drive?

Ozymandias

Παράθεσηθέλω να το δω αυτό στο ... δλδ να σου επιτρέψουν να πιάσεις το όπλο που ίσως θες να αγοράσεις
Μα απο οσο ξερω, στο AC σε αφηνουν να δεις οποιο οπλο θελεις, να το πιασεις, να το χαιδεψεις, μεχρι και ερωτικη εξομολογηση να του κανεις. Κανενας δεν θα σου πει ποτε να μην ακουμπας.

Εκτος και αν αλλαξε κατι το τελευταιο 2μηνο αλλα δεν νομιζω

Οσον αφορα το test drive......ας ειμαστε λογικοι

Το συγκεκριμενο οπλο ειναι.....περιεργο, τουλαχιστον οσον αφορα το ρολο που θα παιξει. Την συγκεκριμενη εταιρια δεν την ξερω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη για τα εσωτερικα της, 

ωστοσο το συγκεκριμενο οπλο ειναι αρκετα μακρυ, αρκετα βαρυ και ριχνει τις μπιλιες μονο μια-μια (semi auto ONLY)

kemosabe

Φίλε μου το όπλο αυτό δεν πιστεύω να σου χρησιμεύσει σε τίποτα. Σαν sniper δεν θα μπορείς να το ανεβάσεις σε ικανοποιητικό επίπεδο (550 fps) γιατί δεν είναι bolt action και σαν aeg θα σε θερίσουν οι άλλοι με το full auto.

lak1000

Τα 550 δεν είναι ικανοποιητικό επίπεδο αλλά όριο.. Που τώρα πια ούτε αυτό είναι... Μπορείς να παίξεις και με λιγότερα πολύ καλύτερα αν έχεις ρυθμίσει καλά το χοπ απ. Δεν είναι η δύναμη το παν!
Please don't feed the trolls...

Whiskey

Γνωριζει αραγε κανεις απο εσας οτι η κοινοτητα με βαση τα Captains meetings των ομαδων της Αθηνας εχει ψηφισει max fps για ολα τα οπλα το 328 +5% = 344 με καταληκτικη ημερομηνια την 1η Σεπτεμβριου ?

Και οταν μιλαμε για ολα τα οπλα εννοουμε ΟΛΑ !!

Απλα συνεχιστε και μετα τον Σεπτεμβριο εφοσον δεν αλλαξει κατι θα πυροβολατε τενεκεδακια και μονο με τετοια fps που αναφερετε guys.

Καλη συνεχεια στην κουβεντα σας και συγνωμη για την παρεμβαση !!

Whiskey out.

Red

Είπα αρχάριος στο Airsoft ! Δεν είπα αρχάριος γενικά . Ωστόσο σας παρακαλώ να μείνουμε στο Θέμα. Τι εννοείς για τι το θέλω? Για cqb πάντως όχι !  ;D Εγώ απλά ρώτησα γνώμες απο κάποιον ποθ το έχει χρησιμοποιήσει ! και το βάρος δεν παίζει ρόλο ! Δηλαδή ένας πολυβολητής τι θα πεί? είναι βαρύ ας πάρω ένα p90? πλάκα κάνω και μην πάρετε τίποτα στραβά !απλές γνώμες θέλω !

Ευχαριστώ !

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Horus

φιλε Red, το οπλακι δεν το εχω (ακομα!) αλλα πρεπει να τα σπαει!!

βασικα ειναι G&G, αρα εγγυηση!

ειναι στη ουσια ενα Μ16, αρα θα βρεις φθηνους γεμιστηρες κ γενικα οτιδοιποτε θελησεις για upgrade κ αν εισαι fan της παπατζας, εχει rails να τα φορτωσεις με μπιχλιμπιδια!!
το γεγονος οτι ερχετει μονο με semi δεν θα πρεπει να σε προβληματιζει γιατι με λιγο σκαλισμα γινεται full auto.

για επιδοσεις δες κ το βιντεακι  ;)

G&G GR-25 (SR-25) Review
enemies..we need more enemies!!

Kallistos

Εγώ απο την άλλη δεν προτιμω τόσο ογκόδες οπλο.
Πιστέυω ότι το οπλο πρέπει να είναι προέκταση του εαυτού σου και να μπορεί να συμπεριφερθεί καταλληλα σε καθε περισταση. Να ειναι στο επιτρεπτό βάρος που μπορείς να κουβαλίσεις για αρκετή ώρα, να δενει σωστα επάνω σου, να σου επιτρέπει και να σκαρφαλώσεις και να πέσεις απο ενα μικρό υψωμα.

Μην ξεχνάμε οτι εκτος την εξωτερική εμφάνιση το οπλο εχει μηχανικούς περιορισμούς και δε μπορεί να βάλει τόσο μακρυά έτσι και αλλιώς. Άρα και να στηθείς πρυμιδών που είναι η χαρακτιριστική στάση για αυτό το όπλο μονο μερική κάλυψη θα προσφέρει, αφου θα ανταλλάζεις bb με οπλο που στην εξωτερική εμφάνισή δεν είναι sniper.
Ready... Steady... Fire...!!!

cgwolf

Βασικά στοιχεία....
Το συγκεκριμένο είναι μεν στημένο σε βάση Μ16 αλλά ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ γεμιστήρες απο Μ4/Μ16...
Όπως και το πραγματικό,οι γεμιστήρες του είναι μεγέθους 7.62,όχι 5.56,και η G&G έχει δικές της που να ταιριάζουν στο συγκεκριμένο.

Το gearbox είναι reinforced με κορυφαία ποιοτικά εσωτερικά...Δεν θα χρειαστεί να βάλεις χέρι δηλαδή εκτός να χρειαστεί να αλλάξεις ελατήριο.

Η κάννη του είναι 6,35mm οπότε και από θέμα κάννης ακριβείας είσαι καλυμμένος (θέλει πολύ καλό καθάρισμα όμως),εκτός αν θέλεις να βάλεις μια μακρύτερη. (στο συγκεκριμένο μπαίνει μέχρι και η 651mm σε μήκος,απο PSG-1,και φτάνει μέχρι την άκρη του σιγαστήρα).

Γενικά,πολύ ποιοτική κατασκευή που κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!
Τώρα αν και κατά πόσο θα σε βολέψει σε παιχνίδι,αυτό είναι άλλο θέμα...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Ozymandias

ΠαράθεσηΤο οπλακι δεν το εχω (ακομα!) αλλα πρεπει να τα σπαει!!

βασικα ειναι G&G, αρα εγγυηση!

ειναι στη ουσια ενα Μ16, αρα θα βρεις φθηνους γεμιστηρες

το γεγονος οτι ερχετει μονο με semi δεν θα πρεπει να σε προβληματιζει γιατι με λιγο σκαλισμα γινεται full auto.

Βρε παιδια, ας προσεχουμε τι γραφουμε.....υπαρχουν και νεοι αναμεσα μας και ειναι κριμα να προβουν σε λαθος αγορες κατοπιν λανθασμενων συμβουλων στο φορουμ

Οπως ειπε ο cgwolf το οπλο ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ Μ16, αλλα μονο γεμιστηρες SR25.

Oσον αφορα τη χρηση του, το οπλο σιγουρα δεν εχει την προσαρμοστικοτητα ενος Μ4, η ενος Μ16. Αν εσυ εισαι οκ με αυτο, τοτε ενδεχομενως να αποτελει μια καλη αγορα

kemosabe

Παράθεση από: Whiskey στις  03 Ιουλ 2010, 23:18:13 ΜΜ
Γνωριζει αραγε κανεις απο εσας οτι η κοινοτητα με βαση τα Captains meetings των ομαδων της Αθηνας εχει ψηφισει max fps για ολα τα οπλα το 328 +5% = 344 με καταληκτικη ημερομηνια την 1η Σεπτεμβριου ?

Και οταν μιλαμε για ολα τα οπλα εννοουμε ΟΛΑ !!

Απλα συνεχιστε και μετα τον Σεπτεμβριο εφοσον δεν αλλαξει κατι θα πυροβολατε τενεκεδακια και μονο με τετοια fps που αναφερετε guys.

Καλη συνεχεια στην κουβεντα σας και συγνωμη για την παρεμβαση !!

Whiskey out.

Και το κόστος για την καινούργια μετατροπή ποιος θα το πληρώσει; Πάλι ο (ΒΕΕΡ) για να βγάζουν λ7 τα μαγαζιά..

Απλα συνεχιστε και μετα τον Σεπτεμβριο εφοσον δεν αλλαξει κατι θα ...παίζετε μεταξύ σας...

Ατροτος

Παράθεση από: kemosabe στις  04 Ιουλ 2010, 19:48:47 ΜΜ

Και το κόστος για την καινούργια μετατροπή ποιος θα το πληρώσει; Πάλι ο (ΒΕΕΡ) για να βγάζουν λ7 τα μαγαζιά..

Απλα συνεχιστε και μετα τον Σεπτεμβριο εφοσον δεν αλλαξει κατι θα ...παίζετε μεταξύ σας...

Δεν ειναι ετσι.Εγινε με ψηφοφορια.

lak1000

Παράθεση από: Ατροτος στις  04 Ιουλ 2010, 19:58:32 ΜΜ
Δεν ειναι ετσι.Εγινε με ψηφοφορια.
Τα περι δημοκρατίας άστα καλύτερα... Απλά οι περισσότεροι θα έχουν ένα όπλο στα 300 και όλα τα άλλα για πριβέ!

Ozymandias

ΠαράθεσηΑπλα συνεχιστε και μετα τον Σεπτεμβριο εφοσον δεν αλλαξει κατι θα ...παίζετε μεταξύ σας...

Μαλλον το αντιθετο βλεπω να γινεται......Αν οι ομαδες και οι φιλικα προς αυτες προσκειμενοι παιχτες φυγουν και αρχισουν τα invitation-only παιχνιδια,  εσενα βλεπω να ψαχνεις να βρεις μερος να παιξεις, η σας βλεπω να παιζετε 5-5 deathmatch οταν οι αλλοι θα κανουν σεναρια.

ΠαράθεσηΤα περι δημοκρατίας άστα καλύτερα... Απλά οι περισσότεροι θα έχουν ένα όπλο στα 300 και όλα τα άλλα για πριβέ!
Πραγματικα δεν μου αρεσει το στυλακι αυτο....αφενος τα σχολια "περι δημοκρατιας" τα οποια ειναι εντελως ακυρα, αφεταιρου η αδυναμια καποιων να καταλαβουν ορισμενα πραγματα.

Δηλαδη δεν καταλαβα, εμποδισε κανενας τον Οζυμανδια, η τον ΛΑΚ να φτιαξουν ομαδα και να συμμετεχουν στο Meeting αυτη τη φορα η στο μελλον; Γιατι θα επρεπε ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ να ρωτησουν την γνωμη αυτων που δεν ανηκουν σε αυτες για τους κανονες παιχνιδιων που αυτες οργανωνουν και στα οποια αυτες συμμετεχουν

Οσον αφορα τα ορια, αυτα εχουν φτιαχτει για την δικη μας ασφαλεια. Ειναι δικαιωμα του καθενος να μην τα δεχτει, και να οργανωσει δικα του παιχνιδια με δικα του ορια, θελω να πιστευω ομως οτι οι ομαδες και αυτοι που συμφωνουμε με το 1 joule  θα μπουκοταρουμε τα παιχνιδια αυτα.

Σκοπος μας δεν θα πρεπει να ειναι να δημιουργησουμε μια underground κοινοτητα που θα παει να παιζει χωρις ορια, ενα ειδος fight club μεσα στην κοινοτητα μας, αλλα να θεσουμε καποιες στερεες βασεις για την νομιμοποιηση και αναπτυξη του airsoft στην χωρα μας.

Ας με συγχωρεσουν οι moderators για το Off topic, και ας διαγραψουν το ποστ μου αν θελουν, ωστοσο επρεπε να μιλησω γιατι καποια πραγματα μου κανουν καπως......

liongreek

Και το κόστος για την καινούργια μετατροπή ποιος θα το πληρώσει;

Αν πάψεις να φέρεσαι σαν κλασσικός νεοέλληνας και ασχοληθείς λίγο με το AEG σου, η μετατροπή θα σου στοιχίσει όσο το να αγοράσεις ένα απλό ελατήριο...

Εφόσον αλλάξει όμως, σε βλέπω να αλλάζεις χόμπυ...ή να το ρίχνεις σε παράνομα πριβεδάκια με άλλους ομοιδεάτες σου που θεωρούν κατάλληλο για ελατήριο το αμορτισέρ του αυτοκινήτου τους...επιλέγεις να είσαι νόμιμος ή να είσαι "μάγκας"...ένα από τα 2 μπορεί να σε στείλει φυλακή πάντως...

Παράθεση από: lak1000 στις  04 Ιουλ 2010, 20:07:34 ΜΜ
Τα περι δημοκρατίας άστα καλύτερα... Απλά οι περισσότεροι θα έχουν ένα όπλο στα 300 και όλα τα άλλα για πριβέ!

...καλό θα ήταν να μας ενημερώσεις περί δημοκρατίας...όπως και περί πριβέ, που προφανώς πρέπει να τα κατέχεις καλά...σε αντίθετη περίπτωση βέβαια, απλά αερολογείς χωρίς κανένα μα κανένα επιχείρημα. Το thread με τις προτάσεις-αποφάσεις του CM υπάρχει για όλους. Οποιαδήποτε εμπεριστατωμένη άποψη είναι όχι μόνο αποδεκτή αλλά και αναγκαία...απόψεις του τύπου "έλα μωρέ, εγώ ξέρω τι παίζει" κλπ, απλά ανεβάζουν τα νούμερα των posts όσων θέλουν να τσιμπήσουν την έκπτωση...

...όπως λέει και ένας καλός συνχομπίστας, "άμα δεν μπορείς, γίνε κομμωτής"...

lak1000

ΟΚ, αερολόγω, δεν θα το συνεχίσω γιατί θα πάει μακριά η βαλίτσα.

Ozymandias

Εγω παλι πιστευω οτι η κουβεντα πρεπει να συνεχισει στο καταλληλο thread, διοτι ο καιρος γαρ εγγυς.....