ΑΚ 47 TELOS

Ξεκίνησε από Ατροτος, 27 Ιουν 2010, 22:45:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Προτιματε το ΑΚ 47 με αξεσουαρ ( π.χ red-dot,R.I.S.......) ή χωρις;

Με αξεσουαρ
Χωρις αξεσουαρ

Ατροτος

Εγω το Προτιμω χωρις αξεσουαρ.

Palladin

Vangelis

Σκέτο και κλασσικό.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ak να ναι κι οτι να ναι!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

mitsos07

στο ak δεν του πανε τα σκοπευτικα. (δικη μου γνώμη)

Ατροτος

Αυτη που ψηφιζουν καλο θα ηταν να το λενε και απο κατω. ;)

Horus

"Με" . για την customιά κ το παπατζηλικι!!   ;)
enemies..we need more enemies!!

Ατροτος

Επιση δεν εβαλα λιξη στην ψηφοφορια και ετσι δεν θα τελιωσει ποτε,SAPPER μπορεις σε ενα μηνα να την κλιδωσεις ωστε να εχουμε ενα αποτελεσμα?

cgwolf

Ψήφισα "Με" για τον απλό λόγο ότι,επειδή έχουμε συνηθίσει την εικόνα του ΑΚ στα χέρια ανταρτών/γυφτο-Ταλιμπάν ή οτιδήποτε μη τακτικό,δε σημαίνει ότι ο κανόνας λέει ΑΚ=no accessories...
Ειδικά οι κλώνοι/αδέρφια απο άλλες χώρες ή οι σειρες 74 και 100+ (101-107) που έχουν απο κατασκευής το side mount plate,δεν νομίζω να το έχουν μόνο για μόστρα...

Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Palladin

Παράθεση από: cgwolf στις  28 Ιουν 2010, 21:20:41 ΜΜ
Ψήφισα "Με" για τον απλό λόγο ότι,επειδή έχουμε συνηθίσει την εικόνα του ΑΚ στα χέρια ανταρτών/γυφτο-Ταλιμπάν ή οτιδήποτε μη τακτικό,δε σημαίνει ότι ο κανόνας λέει ΑΚ=no accessories...
Ειδικά οι κλώνοι/αδέρφια απο άλλες χώρες ή οι σειρες 74 και 100+ (101-107) που έχουν απο κατασκευής το side mount plate,δεν νομίζω να το έχουν μόνο για μόστρα...

Έγραψες αυτό που ήθελα από χτες να γράψω αλλά δεν το έκανα για να μην συνεχίσω το off-topic στο άλλο νήμα...
οπότε +1000

geoairsoft

Έχει αξεσουάρ το AK?  ;D όχι εγώ ευχαριστώ...

Το μόνο που θα πρότεινα είναι αυτό... με ένα φσσσσστ και είναι άψογο.

http://www.youtube.com/watch?v=1JN_Ejs0sPk

WAR ANGEL

Χωρις....Αν θες περιπλοκοπολυπλοκα σκοπευτικα παρε ενα SCAR , HK 416 η Μ4 υπαρχουν τοσα οπλα στην αγορα.

Το ΑΚ μ αρεσει να το βλεπω γυμνο οπως το κρατανε οι Γυφτο/Ταλιμπαν και οι ανταρτες γιατι αυτο μου ερχετε στο μυαλο οταν βλεπω εναν ανθρωπο να το κραταει.Οτι θελει δηλαδη να αναπαριστησει εκεινη την στιγμη εναν μαχητη της ελευθεριας (απο την δικη του οπτικη γωνια φυσικα).

Οσον βεβαια αφορα την σειρα 74 κλπ τα πραγματα αλλαζουν.Θα ηθελα ομως να δω πανω σε ρωσικης τεχνολογιας οπλο και ρωσικης τεχνολογιας προσαρτηματα...ενα ΑΚ74 με ΑCOG σκοπευτικα θα ηταν μια ατυχης επιλογη κατα την γνωμη μου.

Scharfschütze

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  29 Ιουν 2010, 09:28:35 ΠΜ
Χωρις....Αν θες περιπλοκοπολυπλοκα σκοπευτικα παρε ενα SCAR , HK 416 η Μ4 υπαρχουν τοσα οπλα στην αγορα.

Το ΑΚ μ αρεσει να το βλεπω γυμνο οπως το κρατανε οι Γυφτο/Ταλιμπαν και οι ανταρτες γιατι αυτο μου ερχετε στο μυαλο οταν βλεπω εναν ανθρωπο να το κραταει.Οτι θελει δηλαδη να αναπαριστησει εκεινη την στιγμη εναν μαχητη της ελευθεριας (απο την δικη του οπτικη γωνια φυσικα).

Οσον βεβαια αφορα την σειρα 74 κλπ τα πραγματα αλλαζουν.Θα ηθελα ομως να δω πανω σε ρωσικης τεχνολογιας οπλο και ρωσικης τεχνολογιας προσαρτηματα...ενα ΑΚ74 με ΑCOG σκοπευτικα θα ηταν μια ατυχης επιλογη κατα την γνωμη μου.

Συμφωνο ΑΠΟΛΥΤΑ ;) ;) :)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Hornet

Εδω θα διαφωνησω,στο ak74 κατα την ταπεινη μου γνωμη θα πηγαινε παρα πολυ ενα acog,(οπως στο cod6),και ενα τετοιο θα βαλω και στο δικο μου... ;D ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

Ατροτος

Παράθεση από: Hornet στις  29 Ιουν 2010, 17:42:52 ΜΜ
Εδω θα διαφωνησω,στο ak74 κατα την ταπεινη μου γνωμη θα πηγαινε παρα πολυ ενα acog,(οπως στο cod6),και ενα τετοιο θα βαλω και στο δικο μου... ;D ;)

Off Topic

Στο Call of Duty 6 εχουν κανει κανενα οπλο να μιαζει με το κανονικο.Στο επομενω θα ειναι ακομα ποιο "δαστιμικα"

Off Topic

SW1GEORGE

Παράθεση από: Ατροτος στις  02 Ιουλ 2010, 01:21:39 ΠΜ
Off Topic

Στο Call of Duty 6 εχουν κανει κανενα οπλο να μιαζει με το κανονικο.Στο επομενω θα ειναι ακομα ποιο "δαστιμικα"

Off Topic

ατροτε μας κουφανες......

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Ατροτος

Παράθεση από: sw1george στις  02 Ιουλ 2010, 01:26:58 ΠΜ
ατροτε μας κουφανες......

Ενοω οτι ολλα εχουν ραγες,περνουν τα ιδια αξεσουαρ........μεχρι και να shotgun περνουν σιγαστηρα και red-dot.

Jayhawk

Παράθεση από: Ατροτος στις  02 Ιουλ 2010, 01:36:24 ΠΜ
Ενοω οτι ολλα εχουν ραγες,περνουν τα ιδια αξεσουαρ........μεχρι και να shotgun περνουν σιγαστηρα και red-dot.
http://www.southernarms.com.au/images/aimpoint_shotgun_2.jpg
http://guns.wicked96ss.com/fnh_police_tactical/thumbs_d/mi_fnh_police_tactical1_3_jpg.jpg

Και παραθεση απο wikipedia
ΠαράθεσηUn-magnified reflex sights are particularly suitable for installation on a wide variety of weapons used for close-range engagement, e.g. pistols, submachine guns, and shotguns.
;)

Ranger

Πριν το call 6 και εγω το προτιμουσα χωρις ,αλλα μετα απο το λιωσιμο μου αρεσει πολι με Holografic sight  και grenade lancher
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης