Mobile Main Menu

Facebook

Ξεκίνησε από Dadias, 27 Μαρ 2009, 12:55:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

Kalispera!to 8ema tou parodos nimatos einai gia na gnwrisoume kalitera gia osous einai ektos A8inwn..osoi exoun Facebook as afisoun to onoma tous epi tou parodos Nimatos etsi wste na anapti3oume ena diktio epikinias
to diko mou onoma einai Dimitris Dadiotis exw tn idia foto me ayth p exw kai edw.. :)

akis

To katastima  sto facebook: search
WARLORDS

el_ninio

to eixa tsekarei ala prospathisa na ginw melos kai den mporousa den exei pouthena to koumpaki gia na ginw melos....

to diko mou einai George Petsas

-Knights of Avalon-

mpambis

Kalispera to diko mou einai  Mpambis Iasio

GeoKalpi

Το δικό μου είναι George Kalpitzis

FanIsHere

Εγώ ένα ξέρω...

ΠαράθεσηΜετά τη θύελλα διαμαρτυριών που ξεσήκωσε η πρόσφατη αλλαγή στους όρους χρήσης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, το Facebook έσπευσε να ανακοινώσει σήμερα ότι θα επιστρέψει στην μέχρι πρότινος ισχύουσα πολιτική σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, τουλάχιστον για την ώρα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι το Facebook είχε τροποποιήσει έναν όρο χρήσης της διαδικτυακής τοποθεσίας με τον οποίο νομιμοποιείται η χρήση των φωτογραφιών και άλλων δεδομένων που αναρτώνται στις σελίδες των χρηστών από το Facebook, ακόμη και μετά τη διαγραφή της σελίδας.

Χιλιάδες χρήστες εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την αλλαγή αυτή συμμετέχοντας στην ομάδα «Όσοι αντιτίθενται στους καινούργιους όρους χρήσης» (The People Against the new Terms of Service), η οποία αριθμεί 64.000 μέλη.

Παρά τις προσπάθειες του προέδρου Μαρκ Ζούκερμπεργκ τη Δευτέρα να ηρεμήσει τα πνεύματα διαβεβαιώνοντας ότι σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρείας «οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικοί ιδιοκτήτες των προσωπικών τους δεδομένων και διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο», η άρνηση του Facebook να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στους νέους όρους εξόργισε τους χρήστες που πέτυχαν τελικά την επαναφορά του προηγούμενου καθεστώτος.

Οπότε καλό θα ήταν να μη το χρησιμοποιείτε και πολύ... :-X
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Dadias

Παράθεση από: FanIsHere στις  19 Φεβ 2009, 18:43:45 ΜΜ
Εγώ ένα ξέρω...

Οπότε καλό θα ήταν να μη το χρησιμοποιείτε και πολύ... :-X

nai to 3anala3an ama to vlepeis kai opws grafei
kai 2on egw prosopika dn exw provlima giati ta prosopika dedomena-stoixeia pou exw mesa dn boroun na me vlapsoun se kati giati polu apla dn emfanizoun krisima stoixeia pou 8a borousan na prokalesoun kapoio provlima,mail exw alla 2 ,kai gia tis photo polu pou me noiazei as tis kanoun copy oses fores 8eloun,dn borei na me vlapsei se kati

SAPPER

Εγω εχω βαλει αρκετες photo για να μπορουν να κανουν copy paste οι απανταχου θαυμαστριες μου και να βαζουν το προσωπο τους μερικοι θνητοι στο απολλωνιο κορμι μου.  ;D ;D ;D
Καλα απο μετριοφροσυνη σκιζω εεε... ειναι ενα απο τα 4125326315 χαρισματα μου. :P

GeoKalpi

Παράθεση από: Dadias στις  19 Φεβ 2009, 19:51:01 ΜΜ

nai to 3anala3an ama to vlepeis kai opws grafei
kai 2on egw prosopika dn exw provlima giati ta prosopika dedomena-stoixeia pou exw mesa dn boroun na me vlapsoun se kati giati polu apla dn emfanizoun krisima stoixeia pou 8a borousan na prokalesoun kapoio provlima,mail exw alla 2 ,kai gia tis photo polu pou me noiazei as tis kanoun copy oses fores 8eloun,dn borei na me vlapsei se kati

Συμφωνώ μαζί σου!Σιγά μην πεθάνω για το ποιος βλέπει τις φώτο μου!Εξάλλου έχω επιλέξει τι θα γράψω και τι θα βάλω στο facebook.

charisteas3

LOL

Maleficus

Konstantinos Kanakis kai epeidi iparxoun polloi eimai ekeinos me ti halia foto...

GeR^PEZONAUTHS

το δικο μου dimitris petropoulos (αλλα επειδη ειναι πολλοι εγω ειμαι στην φωτο που κραταω μια καραμπινα)

GeR^PEZONAUTHS

βασικα το facebook πολλα πλεονεκτηματα ,ενα απο αυτα ειναι οτι μπορεις να κανεις γνωριμιες
να εποικοινωνεις με αλλους φιλους σου
να κανεις quiz που ειναι πολυ ωραια
και πολλα αλλα

SAPPER

Έχουν σβηστεί τα off topic post.

@ Falcon εκτός από off topic γράφεις και επιθετικά σε τρίτους όπως "τι λες ρε..." κτλ.
Έχεις ξαναπροειδοποιηθεί και δεν καταλαβαίνεις, είσαι λοιπόν ένα βήμα πριν το μπανάρισμα.

Falcon

Δεν διαβασες τι ειχε γραψει? ( :o off-topic ? νομιζα πως εδω τα καναμε )

SAPPER

Παράθεση από: Falcon στις  04 Ιουν 2009, 10:35:18 ΠΜ
Δεν διαβασες τι ειχε γραψει? ( :o off-topic ? νομιζα πως εδω τα καναμε )
Εδώ γράφετε άσχετα με το Airsoft θέματα και στο Chat κάνετε συζητήσεις, αλλά πάντα πολιτισμένα.

Ακόμα και αν ανοίξει κάποιος ένα άσχετο θέμα με το Airsoft όταν φεύγει η κουβέντα από αυτό το θέμα η πάει να γίνει flame τότε είσαι of topic στο off topic και είσαι από τους λίγους που το καταφέρνουν.

Για συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος με εναλλαγές στα θέματα μπείτε στο Chat η το msn.

Sniper_Gr

ανθυπασπιστης

steve alexopoulos goerge petsas os koinos filos gia voi8eia
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

Gimli

το facebook ειναι ενα παγκοσμιο φακελομα χωρις ουσια δεν οφελει κανεναν εκτος απο το FBI που το κατεχει  >:(
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

MitsoS_O_Yakuza

μισω το fb και δεν βρισκω πραγματικα κανενα λογο για να εχω
JapaN-PoweR-FroM-GreecE