Πρόβλημα με VFC M4

Ξεκίνησε από Jeff_Steel, 25 Ιουν 2010, 01:13:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jeff_Steel

Παράθεση από: ADINOWS στις  25 Ιουν 2010, 18:04:26 ΜΜ
Καλησπερα,εχω και εγω ενα VFC m4,το οπλο εχει ριξει δεκαδες χιλιαδες bbs  με 11αρα lipo και δεν εχει εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα,αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βγαλεις την κανη-hop up και να αλλαξεις το μικρο ελατηριο(πανω απο το hop up) πόυ σπρωχνει και πιεζει την κανη-hop up να εφαρμοσει πανω στο nozle.βαλε ενα σφιχτο ελατηριο για να μην εχει περιθωριο να κουνηθει το hop -up εξισου και ο γεμιστηρας.

Το έχω λύσει τώρα κ απ'ότι βλέπω το ελατήριο που λες είναι αρκετά σκληρό. Θα δοκιμάσω μήπως γίνει τίποτα με την τεχνική που προτείνει το παιδί από το link... Χωρίς να προβώ σε κάτι μόνιμο και ανεπανόρθωτο πάντως...

Παρακαλώ το θέμα φτιάχθηκε για τη διώρθωση συγκεκριμένου προβλήματος και όχι για το αν η ΤΑΔΕ και η ΔΕΙΝΑ εταιρεία είναι καλύτερη ή όχι. Αν κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, να βρεί αμέσως τη λύση διαβάζοντας το παρών και να μην ψάχνει μέσα σε 10 σελίδες. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Jeff_Steel

Ίσως να είναι λίγο πατάτα ο γεμιστήρας της VFC. Οι άλλοι δύο CA που είναι midcap δουλεύουν καλύτερα τώρα που πειραματίζομαι...