Πρόβλημα με VFC M4

Ξεκίνησε από Jeff_Steel, 25 Ιουν 2010, 01:13:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jeff_Steel

Θα ήθελα τις συμβουλές σας σε ένα πρόβλημα με το αεροβόλο όπλο μου. Έχω το VFC Μ4 CQBR και το πρόβλημα είναι ότι οι γεμιστήρες "παίζουν" λιγο μπρος-πίσω με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδοσία κ το όπλο να μην ρίχνει ΒΒς. Μία λύση είναι να πιέζω ελαφρώς το γεμιστήρα από κάτω όποτε θέλω να πυροβολήσω, η οποία δεν βολεύει και η άλλη που χρησιμοποιώ ως τώρα, να έχω δυο-τρεις στρώσεις από μονωτική ταινία στην πλάτη του γεμιστήρα, στο ύψος της υποδοχέα. Με αυτόν τον τρόπο "πατάει" καλύτερα και τα ΒΒς φεύγουν κανονικά.
    Έχω τρεις γεμιστήρες, την "μαμήσια" VFC και δύο CA. Το αστείο είναι ότι με τη μία CA δεν παρουσιάζεται πρόβλημα σε αντίθεση με την άλλη και την VFC.

Έχει κανείς να προτέινει μόνιμη λύση;

SW1GEORGE

μηπως εχουν στραβωση καπου οι γεμιστηρες???

αν ειναι hi cap ισως να θελουν βιδωμα στο κατω μερος.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Jeff_Steel

Οι γεμιστήρες και το όπλο αγοράστηκαν μαζί και το πρόβλημα υπάρχει από την αρχή. Οι CA είναι Midcap και ο VFC είναι Highcap.

SW1GEORGE

ριξε λιγο λαδακι στην υποδοχη που βαζης τα ββ (silicone spray)

και αν δεν κανεις δουλεια αφου εχεις ριθμηση και το hop up

στο center για περετερω εργασιες.

Jeff_Steel

Ναι το έκανα και αυτό(Με το λάδι). Το πρόβλημα πρέπει να είναι ότι δεν κάνει καλή επαφή το στόμιο του γεμιστήρα με το στόμιο του όπλου που ρουφάει τα ΒΒς. Αν δεν βρω λύση μάλλον θα πρέπει να το παω στο ΑC.

SW1GEORGE

ενταξη με τους ca γεμιστηρες αλλα και με τον δικο του ????

παντως σαν εταιρεια ειναι φοβερη και με καλα πραγματα.

Teacherdick

Στη θέση σου θα δοκίμαζα γεμιστήρες απο άλλες εταιρείες για να δεις ποιοί απο αυτούς σου ταιριάζουν χωρίς πρόβλημα.Στα παιχνίδια που πας, ζήτα απο παιδιά που έχουν Μ4 να σου δανείσουν για λίγο τους γεμιστήρες τους.Αν το πρόβλημα εμφανίστει σε όλες τις μάρκες, κάτι θα παει στραβά με το όλπο σου.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Ozymandias

Παράθεσηπαντως σαν εταιρεια ειναι φοβερη και με καλα πραγματα.

Αχεμ..........Not exactly! Η VFC ηταν διαβοητη για την αναξιοπιστια της παρα τα απιστευτα εξωτερικα της μερη. Μεχρι και στην wikipedia τρωει κραξιμο

Θυμαμαι το παραδειγμα φιλου που ειχε αγορασει ενα VFC 416 το οποιο τα εσπαγε, αλλα ποτε δεν καταφερε να τελειωσει παιχνιδι με αυτο  ;D Παντα κατι του συνεβαινε και το οπλο τον αφηνε, σε βαθμο που παντα ερχονταν με 2 AEG

Yποτιθεται οτι στις τελευταιες εκδοσεις η VFC εχει διορθωσει καποια απο τα προβληματα αυτα, αλλα οπως φαινεται το παρελθον την ακολουθει.

Γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις διαφορους γεμιστηρες διαφορων εταιρειων, ICS, CA, Magpul, TM, κινεζικους να δεις αν καποιος σε βολευει καλυτερα και μετα, αν χρειαστει κανεις πατεντες

elricd

Παιδια καλημερα κ ζητω συγνωμη που επεμβαινω.....αλλα να παρει γεμιστηρες απο αλλη εταιρια?Αυτο δεν ειναι λυση αλλα ενα ακομα προβλημα...Οταν δινεις τοσα λεφτα για ενα "οπλο" περιμενεις κ τις αναλογες επιδοσεις...Για μενα να το πας πισω
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Teacherdick

Παράθεση από: elricd στις  25 Ιουν 2010, 10:37:01 ΠΜ
Οταν δινεις τοσα λεφτα για ενα "οπλο" περιμενεις κ τις αναλογες επιδοσεις.

Αχχχχχχχ.Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό που λες......Δυστυχώς όμως συχνά η τιμή δεν συμβαδίζει με την αξιοπιστία.Ξέρω απο πρώτο χέρι
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Ozymandias

Kαλον θα ηταν οι συμπαιχτες οταν πανε να αγορασουν κατι να ξερουν ακριβως τι πανε να αγορασουν και τι να περιμενουν απο την αγορα τους.....ολες οι μαρκες εχουν τα καλα και τα κακα τους ανεξαρτητως τιμης. Το δε θεμα της αξιοπιστιας ειναι μεγαααααλο θεμα στο airsoft.

Εν προκειμενω δεν λεμε να αγορασει αλλους γεμιστηρες, αλλα να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ διαφορες μαρκες απο συμπαιχτες, συμπεριλαμβανομενου και after market γεμιστηρες, πχ MAG, PTS, κτλ, και να δει αν καποιος κανει καλυτερο feeding

elricd

Βασικα ερωτηση...οταν βαζεις τισ γεμοστηρες κουμπωνουν κανονικα? Η αν τις τραβηξεις λιγο βγαινουν?
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Ατροτος

Παράθεση από: Ozymandias στις  25 Ιουν 2010, 10:17:38 ΠΜ
Αχεμ..........Not exactly! Η VFC ηταν διαβοητη για την αναξιοπιστια της παρα τα απιστευτα εξωτερικα της μερη. Μεχρι και στην wikipedia τρωει κραξιμο

Θυμαμαι το παραδειγμα φιλου που ειχε αγορασει ενα VFC 416 το οποιο τα εσπαγε, αλλα ποτε δεν καταφερε να τελειωσει παιχνιδι με αυτο  ;D Παντα κατι του συνεβαινε και το οπλο τον αφηνε, σε βαθμο που παντα ερχονταν με 2 AEG

Yποτιθεται οτι στις τελευταιες εκδοσεις η VFC εχει διορθωσει καποια απο τα προβληματα αυτα, αλλα οπως φαινεται το παρελθον την ακολουθει.

Γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις διαφορους γεμιστηρες διαφορων εταιρειων, ICS, CA, Magpul, TM, κινεζικους να δεις αν καποιος σε βολευει καλυτερα και μετα, αν χρειαστει κανεις πατεντες

Ozymandias Εσυ δεν θεορεις δηλαδη την VFC καλη ετερια.

Jeff_Steel

Παράθεση από: elricd στις  25 Ιουν 2010, 15:54:03 ΜΜ
Βασικα ερωτηση...οταν βαζεις τισ γεμοστηρες κουμπωνουν κανονικα? Η αν τις τραβηξεις λιγο βγαινουν?

Κουμπώνουν μια χαρά... Απλά "παίζουν" λιγο μπρος-πίσω. Εκτός από αυτό το πρόβλημα το όπλο λειτουργεί άψογα. Απλά δεν θέλω να έχω συνέχεια μια μονωτική ταινία στους γεμιστήρες μου και για λόγους τακτικής. Επειδή όταν πατάω το κουμπί απελευθέρωσης του γεμιστήρα, πρέπει να τον τραβήξω με το χέρι με δύναμη επειδή σφηνώνει μέσα με τη μονωτική!

Ozymandias

@Jeff_Steel στο πρωτο σου ποστ εγραψες
Παράθεσηοι γεμιστήρες "παίζουν" λιγο μπρος-πίσω με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδοσία κ το όπλο να μην ρίχνει ΒΒς

Ολοι οι γεμιστηρες του Μ4 παιζουν λιγο μεσα στο magwell. Eνα πουλακι (δεν ξερω αν ελεγε αληθεια) μου ειπε οτι μεχρι και του πραγματικου οι γεμιστηρες παιζουν μεσα στο magwell ;D. Αν σου κουμπωνουν καλα, δεν πεφτουν και κανουν καλο feeding, μην κανεις τιποτα. Απλα δες ποια μαρκα παιζει λιγοτερο.

@Ατροτος  Δεν μπορω να καταλαβω αν το υφος σου ειναι εριστικο, η αν απλα εχω μπερδευτει λογω του γραπτου λογου  ???

Εστω λοιπον οτι η ερωτηση σου ειναι καλοπιστη.

Θα σου πω τη γνωμη μου για την VFC απο οσα εχω δει και εχω ακουσει και εχω διαβασει στο ιντερνετ απο εδω και απο εκει.....Δεν ξερω αν ειναι καλη η κακη εταιρια. Για την ακριβεια δεν ξερω καν τι παει να πει "καλη" και "κακη" εταιρια.

Ποια ειναι τα καλα της σημεια.....εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, τα υλικα της ειναι καταπληκτικα, τα πλαστικα, τα κραμματα μεταλου κτλ. Τα markings της ειναι ο,τι πιο ρεαλιστικο υπαρχει αυτη τη στιγμη και η γκαμα μοντελων της ειναι ακρως ενδιαφερουσα. Oυσιαστικα ειναι οπλα-κοσμηματα

Τα κακα της σημεια.....τα πρωτα της μοντελα ειχαν σοβαρα θεματα αξιοπιστιας. Ειχαν δε το κακο συνηθειο να σε αφηνουν συχνα-πυκνα στη μεση του παιχνιδιου, απο μικροπροβληματα μεν, αλλα να σε αφηνουν δε. Ανεφερα ηδη το παραδειγμα του 416 2ης γενιας. Η παρουσα γενια ειναι η 4η γενια αισιως, οπου τα περισσοτερα θεματα εχουν λυθει, ωστοσο υπαρχουν ακομα καποια θεματακια αξιοπιστιας

Αυτο οσον αφορα το καλη η κακη. Το ερωτημα ειναι θα αγοραζα ΕΓΩ VFC?

Mαλλον ναι......ΑΛΛΑ εχω ηδη αλλα 3 αξιοπιστα οπλα και φιλους που μαστορευουν τα οπλα τους, το AC διπλα, και λογω δουλειας αρκετα λεφτα διαθεσιμα να δωσω σε επισκευες αν χρειαστει χωρις να με νοιαξει και πολυ και χωρις να μου λειψει κιολας αφου εχω αλλα 3 να παιζω. Θα το παρω ομως ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΓΝΩΣΕΙ οτι μπορει να μου βγαλει προβληματα, και γνωριζοντας οτι ειμαι σε θεση με τον ενα η τον αλλο τροπο να τα αντιμετωπισω

Ενας παιχτης με μικροτερο budget απο το δικο μου (πχ φοιτητης) που θελει ΕΝΑ οπλο να παιζει βρεξει-χιονισει (δεν εχει/θελει/μπορει να παρει 2ο-3ο-4ο) που δεν ξερει να φτιαχνει το οπλο του, και δεν εχει επαφες με φιλους που ξερουν η δεν του ειναι ευκολο να τρεχει στο AC, η δεν διαθετει budget για επισκευες καθε τοσο, για αυτον το VFC ειναι καλη επιλογη;

Μαλλον οχι........τουλαχιστον οχι οι παρουσες και οι προηγουμενες γενιες των VFC

To καλυτερο που εχει να κανει αυτος ο παιχτης ειναι να παει να αγορασει αρχικα ενα Marui (με ολα τα κακα του πχ πλαστικο σωμα) η ενα CA νεας γενιας (Και παλι με ολα τα κακα του) να τα αφησει μαμα και να εχει το κεφαλι του σχετικα ησυχο.  Το 2ο του οπλο μπορει καλιστα να ειναι VFC η ο,τιδηποτε θελει. ΤΟΤΕ το VFC θα ειναι αριστη αγορα, αλλα οχι για πρωτο/μοναδικο οπλο

(Αφησα συνειδητα απο εξω εταιριες οπως η G&G, G&P και ICS επειδη δεν τις ξερω, και δεν εχω διαβασει για αυτες και δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου. )

Ελπιζω να σε καλυψε η απαντηση μου και να εξηγει το σκεπτικο μου.

Jeff_Steel

Απ' ότι βλέπω έχουν κι άλλοι το προβλημά μου... http://airsoft-barracks.com/forums/index.php?showtopic=20183

Ατροτος

Ενωουσα ενα εχει περισσοτερα προτεριματα απο οτι μηονεκτιματα,με λιγα λογια να αξιζει τα λευτα της.Το ρωτησα γιατι ηθελα να παρω ενα ΑΚ 47 (  http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=1214) και δεν ειμουν συγουρος.

ADINOWS

Καλησπερα,εχω και εγω ενα VFC m4,το οπλο εχει ριξει δεκαδες χιλιαδες bbs  με 11αρα lipo και δεν εχει εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα,αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βγαλεις την κανη-hop up και να αλλαξεις το μικρο ελατηριο(πανω απο το hop up) πόυ σπρωχνει και πιεζει την κανη-hop up να εφαρμοσει πανω στο nozle.βαλε ενα σφιχτο ελατηριο για να μην εχει περιθωριο να κουνηθει το hop -up εξισου και ο γεμιστηρας.
COBRA TEAM

Ozymandias

ΠαράθεσηΕνωουσα ενα εχει περισσοτερα προτεριματα απο οτι μηονεκτιματα,με λιγα λογια να αξιζει τα λευτα της.
Εξαρταται τι θελεις......τιποτα δεν αξιζει τα λεφτα του, και ολα το αξιζουν με το παραπανω.

O Adinows δεν εχει κανενα προβλημα, και αλλοι εχουν τοσα πολλα που ανοιγουν site αλληλοβοηθειας

Για 1ο οπλο δεν θα επαιρνα VFC......για 2ο-3ο μπορει, εχοντας ομως υποψιν τι αγοραζω.

Το επομενο μου οπλο, ειτε θα ειναι καποιο VFC, ειτε θα παω σε ΤΜ και recoil, ειτε Magpul......δεν ξερω ακομα

Ατροτος

Εγω εχω ποροθει με αυτο το Καλασνικοφ οποτε  θα παρω και απο εκει και περα ο θεος βοηθος.Αλοστε εχω αλλα 2 AEG οποτε κανενα προβλημα.