ΑΚΥΡΟ: 27/06/2010 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από Iskios, 23 Ιουν 2010, 19:40:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Iskios

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και καλύτερης πρότασης του Leonardo Swordfish για το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ;D

Ενδιαφέρεται κανείς για παιχνιδάκι τύπου προπόνησης στην Ελευσίνα το πρωί της Κυριακής ?

Μιλάμε για ώρες αυστηρά πρωινές 08:00 προσέλευση/προετοιμασία - 09:00 έναρξη, να μην μας λιώσει η ζέστη. Τρώμε τα ΒΒs μας για πρωινό και μετά έχουμε όλη την μέρα μπροστά μας...  ;D

Αν υπάρχει ενδιαφέρον εκτός του ωραρίου οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού είναι ίδιες με του LEONARDO SWORDFISH από το FITNESS GAME στις 13/06/2010 http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3139.msg35033.html#msg35033

Υ.Γ.: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αν κάποιος έχει κάτι άλλο στα υπόψιν του για την εν λόγω ημέρα στο πεδίο για κάποιο παιχνίδι - σενάριο το προτείνει ελεύθερα...

G.P.S.

Εγω ειμαι μεσα ειτε για "ξημερωματικο" ειτε για "πρωϊνο παιχνιδι" !!! ;D

Horus

μηπως να το καναμε για λιγο πιο μετα? ας πουμε κατα τις 9 που παιξαμε κ την προηγουμενη κυριακη κ ηταν μια χαρα.
enemies..we need more enemies!!

Iskios

Παράθεση από: Horus στις  23 Ιουν 2010, 20:23:01 ΜΜ
μηπως να το καναμε για λιγο πιο μετα? ας πουμε κατα τις 9 που παιξαμε κ την προηγουμενη κυριακη κ ηταν μια χαρα.

έγινε edit

Jeff_Steel

Arimnistos

polemarxos911

Καλημερα παιδια μεσα και εγω + 1 αλλα αν σε περιπτωση αργησουμε παρακαλω αν γηνεται να μας  δεχτητε γιατι ερχομαστε απο καισαριανη και δεν εχουμε μεταφορικο μεσο οποτε θα ερθουμε με τρενο  :).Ευχαριστω πολυ.
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια

Iskios

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

polemarxos911

Δυστηχος το σαββατο δεν γινεται να ερθω εγω οποτε ελπιζω την αλλη βδομαδα να κανονισουμε αλλο ματσακι. Καλο παιχνιδι :)
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια