Κάνη για L85a2

Ξεκίνησε από Teacherdick, 22 Ιουν 2010, 16:07:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Επειδή δεν μπορώ να βρω tight bore barrel στα μέτρα του όπλου μου ( 480 mm), αν πάρω μια μακρύτερη ( πχ 493 mm) και την κόψω ώστε να είναι ίδια με την παλιά θα υπάρξει πρόβλημα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά..
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Horus

καλησπερα φιλε,

μαλλον θα ηταν καλύτερα να μην την κοψεις!
μια αλλη προσέγγιση θα ηταν να δεις σε τι οπλο ταιριαζει η καννη που εχεις βρει (493mm) και να βρεις τι τυπου κυλινδρο φοραει αυτο το οπλο.
μετα τσεκαρε το δικο σου κυλινδρο αν ειναι ιδιου τυπου. αν ειναι βαζεις τη μεγαλη καννη οπως ειναι κ αλλαζεις μονο τη φλογοκρυπτη με μια μακρυτερη ή με ενα σιγαστηρα.
αν ο κυλινδρος σου ειναι διαφορετικου τυπου το κοστος θα ανεβει πολυ..   
enemies..we need more enemies!!

Ghillie

Απο 480 mm σε 493 mm δεν υπαρχει προβλημα, και τα δυο μηκη θελουν κυλινδρο χωρις οπες (υπαρχουν για 450-550mm). Καλυτερη η ιδεα να βαλεις πιο μεγαλο φλογοκρυπτη παντως απο το να κοψεις την καννη. Το κοστος για ενα κυλινδρο δεν ειναι πολυ μεγαλο παντως(10-15 δολλαρια), αν μπορεις να το ανοιξεις μονος σου.

Teacherdick

Χμ...Καταλαβαίνω.Αν βάλω μικρότερη κάνη ( πχ 470) τότε θα έχω πρόβλημα με την υπάρχουσα εξωτερική κάνη;
Επίσης, που μπορω να κοιτάξω για φλογοκρύπτη που λέτε; Θα κάνει στο όπλο μου που δεν έχει κοχλίωση;
Si Vis Pacem, Para Bellum.