19-06-2010 Ωρα : 17:00-17:15..Προπόνηση Umbrella στη βάση Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Teacherdick, 17 Ιουν 2010, 10:40:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Χαίρεται κυρίες και κύριοι.
Η Umbrella θα πραγματοποιήσει προπόνηση - παιχνίδι στη βάση Ελευσίνας το Σάββατο 19-06-2010 και ώρα 17:00.
Αν κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, είναι ευπρόσδεκτος όπως πάντα( αρκεί να είναι άνω των 18 ετών).
Ευχαριστούμε πολύ
Si Vis Pacem, Para Bellum.

pianist

Καλημερα φιλε μου....Θα ηθελα πολυ να ερθω....Ειμαι εντελως καινουριος παιχτης και θα ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω....Απλα υπαρχουν ενα δυο θεματακια....1)Εχω το g36c της TM αλλα ακομα περιμενω γεμιστηρες απ'το εξωτερικο....Αν καποιο απ'τα παιδια εχει γεμιστηρες για το συγκεκριμενο οπλο μπορει να μου τους δανεισει για το συγκεκριμενο παιχνιδι αν η παραγγελια δεν εχει ερθει μεχρι το Σαββατο???2)Επειδη δεν εχω ιδεα πως να ερθω στο πεδιο θα μπορουσε καποιος να με παραλαβει απο οπου τον βολευει προκειμενου να παμε μαζι????Αυτα ελπιζω να τα πουμε στο πεδιο....

Ατροτος

Παράθεση από: pianist στις  17 Ιουν 2010, 10:52:19 ΠΜ
Καλημερα φιλε μου....Θα ηθελα πολυ να ερθω....Ειμαι εντελως καινουριος παιχτης και θα ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω....Απλα υπαρχουν ενα δυο θεματακια....1)Εχω το g36c της TM αλλα ακομα περιμενω γεμιστηρες απ'το εξωτερικο....Αν καποιο απ'τα παιδια εχει γεμιστηρες για το συγκεκριμενο οπλο μπορει να μου τους δανεισει για το συγκεκριμενο παιχνιδι αν η παραγγελια δεν εχει ερθει μεχρι το Σαββατο???2)Επειδη δεν εχω ιδεα πως να ερθω στο πεδιο θα μπορουσε καποιος να με παραλαβει απο οπου τον βολευει προκειμενου να παμε μαζι????Αυτα ελπιζω να τα πουμε στο πεδιο....

Γιατι δεν πας να παρεις 2-3 γεμιστηρες απο το AC μεχρι να ερθουν οι αλλοι.

pianist

Παράθεση από: Ατροτος στις  17 Ιουν 2010, 10:54:43 ΠΜ

Γιατι δεν πας να παρεις 2-3 γεμιστηρες απο το AC μεχρι να ερθουν οι αλλοι.
Θα το εκανα αλλα ειναι 20 ευρω η γεμιστηρα και για ενα παιχνιδι τωρα δε λεει ,αφου το αργοτερο μεχρι τη Δευτερα θα μου εχει ερθει το πακετο με τους 5 midcap....

Teacherdick

Δεν έχεις κανέναν γεμιστήρα???Το όπλο πως το αγόρασες???Όσο για τη μεταφορα, σε πια περιοχή μένεις?

pianist

Παράθεση από: Teacherdick στις  17 Ιουν 2010, 11:30:24 ΠΜ
Δεν έχεις κανέναν γεμιστήρα???Το όπλο πως το αγόρασες???Όσο για τη μεταφορα, σε πια περιοχή μένεις?

Εχω ενα γεμιστηρα lowcap αυτον που ειχε μεσα το κουτι....Μενω Βορεια προαστια , Πευκη για την ακριβεια.....

gioalex

Μέσα και εγώ κατά 90%.

Φίλε pianist, γεμιστήρες θα σε καλύψω εγώ... Έχω 1 hi-cap και καμιά 12 mid...

Teacherdick

Ωραία..Με τον low cap μπορείς να παίξεις μια χαρά.Λίγα άτομα θα είμαστε και μικρά παιχνίδια.Τώρα για να έρθεις με κάποιον, δε μενει κανείς μας προς τα εκεί.Αν μπορέσεις να πάρεις προαστιακό και να κατέβεις μαγούλα, κάτι μπορεί να γίνει....

pianist

Παράθεση από: Teacherdick στις  17 Ιουν 2010, 12:03:12 ΜΜ
Ωραία..Με τον low cap μπορείς να παίξεις μια χαρά.Λίγα άτομα θα είμαστε και μικρά παιχνίδια.Τώρα για να έρθεις με κάποιον, δε μενει κανείς μας προς τα εκεί.Αν μπορέσεις να πάρεις προαστιακό και να κατέβεις μαγούλα, κάτι μπορεί να γίνει....
Οκ κανενα προβλημα....Μονο πες μου τι ωρα περιπου να ειμαι μαγουλα.....

pianist

Παράθεση από: gioalex στις  17 Ιουν 2010, 12:01:57 ΜΜ
Μέσα και εγώ κατά 90%.

Φίλε pianist, γεμιστήρες θα σε καλύψω εγώ... Έχω 1 hi-cap και καμιά 12 mid...

Φιλε μου σε ευχαριστω , πιστευω με 3-4 mid θα ειμαι ενταξει...Σε ευχαριστω πολυ και παλι....

Teacherdick

Παράθεση από: pianist στις  17 Ιουν 2010, 12:11:00 ΜΜ
Οκ κανενα προβλημα....Μονο πες μου τι ωρα περιπου να ειμαι μαγουλα.....

Νομίζω ότι απο σταθμό Λαρίσης έχει προαστιακό κάθε μια ώρα και πέντε.( 13:05, 14:05 κτλ)
Αν λοιπόν πάρεις το τρένο των 16:00 θα είσαι Μαγούλα 16:35 περίπου.Οπότε κατεβαίνεις στο σταθμό και πρενάω εγώ να σε πάρω κατά τις 16:50.Μετά το τέλος του παιχνιδιού μπορώ να σε αφήσω πάλι εκεί, η αν φύγει κανένας προς Αθήνα να σε αφήσει σε κάποιο μετρό.Σε βολεύει?

pianist

http://www.trainose.com/content/wizards2
Μαλλον το πρωτο θα παρω....Σε ευχαριστω παρα πολυ....Μετα το τελος αμα ειναι με αφηνεις παλι εκει γιατι απ'οτι καταλαβα θα εχει απεργια το μετρο μεχρι την Τριτη.......Εκτος βεβαια αμα περναει κανεις κοντα απο ηλεκτρικο που με βολευει παρα πολυ αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε...Σε ευχαριστω και παλι και θα σου στειλω σε πμ το κινητο μου να συνεννοηθουμε...Αρα ειμαι μεσα 100%....

Teacherdick

Παράθεση από: pianist στις  17 Ιουν 2010, 12:23:15 ΜΜ
http://www.trainose.com/content/wizards2
Μαλλον το πρωτο θα παρω....Σε ευχαριστω παρα πολυ....Μετα το τελος αμα ειναι με αφηνεις παλι εκει γιατι απ'οτι καταλαβα θα εχει απεργια το μετρο μεχρι την Τριτη.......Εκτος βεβαια αμα περναει κανεις κοντα απο ηλεκτρικο που με βολευει παρα πολυ αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε...Σε ευχαριστω και παλι και θα σου στειλω σε πμ το κινητο μου να συνεννοηθουμε...Αρα ειμαι μεσα 100%....

Οκ φίλε.Μην αγχώνεσαι.Θα τη βρούμε τη λύση.

gioalex

Teacherdick

Παράθεση από: gioalex στις  17 Ιουν 2010, 12:28:13 ΜΜ
Πόσοι είμαστε?

Δεν ξέρω ακριβώς.Είναι αρκετοί που ακόμα δεν μου έχουν πει σίγουρα.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Teacherdick

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  18 Ιουν 2010, 11:38:03 ΠΜ
Οι Ghost Recon θα δωσουν το παρον.

Με μεγάλη μας χαρά.Δυστυχώς δεν θα είναι 'όλοι η Umbrella αλλά δεν πειράζει.Τα λεμε στο πεδίο

ZINJA

μεσα οι ι-4 τεαμ με το καλο!το ποσοι θα ερθουνε θα το ξερω αυριο το μεημερι καλε μου φιλε!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Teacherdick

Παράθεση από: ZINJA στις  18 Ιουν 2010, 12:10:01 ΜΜ
μεσα οι ι-4 τεαμ με το καλο!το ποσοι θα ερθουνε θα το ξερω αυριο το μεημερι καλε μου φιλε!

Ok.Θα σε β'αλω αντίπαλο με το Sapper που ξέρω οτι σ'αρέσει!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Teacherdick

Μιας και βλέπω ότι θα είμαστε αρκετά άτομα, ας δοκιμάσουμε ένα σενάριο.....Έχουμε και λέμε:

The Umbrella's Chronicles Part. 1
                                                     The Fall Of Raccoon City

Prelude

Η Umbrella Corporation είναι μια βιολογικό-φαρμακευτική εταιρεία στον φανταστικό κόσμο του διάσημου παιχνιδιού Resident Evil. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνείς ΄΄παίχτες΄΄ σε ορισμένες αγορές όπως φαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικά υλικά, υπολογιστές, άμυνα καθώς και μυστικές έρευνες επάνω σε ιογενή όπλα. Το δημόσιο πρόσωπο της επιχείρησης αφορά την παραγωγή καλλυντικών, καταναλωτικών αγαθών και τροφίμων. Μάλιστα, σχεδόν το 95% των καθημερινών αγαθών ενός νοικοκυριού, προέρχεται από την Umbrella.
Η Umbrella Corporation ιδρύθηκε το 1968 από τους Λόρδο Ozwell E. Spencer, Sir Edward Ashford και Dr. James Marcus στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Raccoon City των Η.Π.Α. Πολύ σύντομα η εταιρεία απέκτησε εγκαταστάσεις έρευνας σε πολλά σημεία του πλανήτη, με σημαντικότερα αυτά του Arklay και του κοντινού του Arklayonnel, όπου αναπτύχθηκε για πρώτη φορά ο T-Virus. Πολύ σύντομα, ο ερευνητής Dr. Albert Wesker, επισήμανε ότι η στρατιωτική εφαρμογή του T-Virus δε θα μπορούσε ποτέ να καλύψει το κόστος έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις του Arklay ήταν τοποθετημένες σε περιοχή που οποιαδήποτε διαρροή θα μπορούσε να προκαλέσει ανεξέλεγκτο ξέσπασμα του ιού.
Μία από τις πολλές θυγατρικές της Umbrella είναι μια μισθοφορικοί οργάνωση με ιδιαίτερα εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας ικανό για αναγνώριση, διάσωση, καταστολή και άλλες παραστρατιωτικές επιχειρήσεις. Η οργάνωση αυτή χρησιμοποιείται από την εταιρεία για τη διασφάλιση και προστασία των περιουσιακών της στοιχείων και των εργαζομένων της, και είναι γνωστή ως Umbrella's Mercenaries.  
Βασικός αντίπαλος  των μισθοφόρων της εταιρείας και πρωταγωνιστές της σειράς resident Evil είναι οι S.T.A.R.S ( Special Tactics And Rescue Service), μια επίλεκτη ομάδα από αστυνομικούς του Raccoon City Police Department. Η ομάδα αυτή, προσπαθεί να προστατέψει τους πολίτες από τα καταστροφικά αποτελέσματα του ξεσπάσματος, καθώς και να ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες του οργανισμού Umbrella.

Scenario

Βρισκόμαστε στο Raccoon City λίγες μόλις ώρες μετά το ξέσπασμα του θανατηφόρου ιού T-Virus στην πόλη. Ένας μετά τον άλλο οι πολίτες πεθαίνουν και μετατρέπονται σε αιμοδιψή zombies, τα οποία έχουν μόνο μια ανάγκη. Την ανάγκη της επιβίωσης. Λίγες ομάδες πολιτών έχουν καταφέρει να μείνουν ανέπαφοι από τον ιό και προκειμένου να επιζήσουν, έχουν οργανωθεί και ταμπουρωθεί σε κτήρια της πόλης, περιμένοντας βοήθεια.
   Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους επιστήμονες της Umbrella στο εργαστήριο που βρίσκεται κάτω από το έδαφος του Raccoon City, κατάφεραν να αποδράσουν από τις εγκαταστάσεις παίρνοντας μαζί τους δείγμα του θανατηφόρου ιού αλλά και του αντίδοτου. Τελευταία φορά εθεάθησαν σε μια απόμερη γειτονιά της πόλης, σοβαρά τραυματισμένοι και περιτριγυρισμένοι από απέθαντους.
   Γνωρίζοντας ότι υπάρχει θεραπεία για τον ιό, τα εναπομείναντα μέλη των S.T.A.R.S οργανώνουν ομάδα αναζήτησης και διάσωσης των επιστημόνων. Ελπίδα τους, να φτάσουν έγκαιρα στους επιστήμονες ώστε να αποκτήσουν το αντίδοτο του ιού, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τους ίδιους ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίων της Umbrella.
   Παράλληλα, η Umbrella δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο να χάσει χρόνια και εκατομμύρια δολάρια ερευνών, αλλά ούτε και να αφήσει στοιχεία που να την συνδέουν με το τραγικό περιστατικό του Raccoon City. Για το λόγο αυτό, στέλνει στην περιοχή μια επίλεκτη ομάδα ''καθαριστών'' (Trashsweepers), με αποστολή να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να βάλουν «τάξη στο χάος».
   Τέλος, η κυβέρνηση των Η.Π.Α, θέλοντας να αποφύγει εξάπλωση του ιού και σε άλλες πόλεις, διατάσει βομβαρδισμό της πόλης με πυρηνικά όπλα. Η ώρα για την πτώση και την ολική καταστροφή του Raccoon City έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα.......

Gameplay

Οι παίχτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες (S.T.A.R.S & Trashsweepers) και ξεκινώντας κάθε μια από το σημείο απόβασης και διαφυγής θα προσπαθήσουν σε περιορισμένο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουν τα objectives τους. Συγκεκριμένα:

S.T.A.R.S Objectives
1) Βρείτε και ασφαλίστε το δείγμα του αντίδοτου για τον ιό T-Virus.
2) Βρείτε και ασφαλίστε το δείγμα του ιού T-Virus.
3) Επιστρέψτε στο σημείο διαφυγής ( extraction point ) για μεταφορά σε ασφαλές σημείο.
Hint: Επειδή ο ιός είναι εξαπλωμένος σε όλη την πόλη, αποφύγετε την άσκοπη βία και τον τραυματισμό των μελών της ομάδας από zombies.

Trashsweepers Objectives
1) Βρείτε και ασφαλίστε το δείγμα του ιού T-Virus.
2) Βρείτε και ασφαλίστε το δείγμα του αντίδοτου για τον ιό T-Virus.
3) Επιστρέψτε στο σημείο διαφυγής ( extraction point ) για μεταφορά στα κεντρικά της εταιρείας.
Hint: Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι S.T.A.R.S θα βρίσκονται στην περιοχή. Αν είναι δυνατό εξολοθρεύστε τους. Προσοχή!!!! Με την εξάπλωση του ιού, μπορεί να δημιουργηθούν νέα zombies, γεγονός που θα κάνει ιδιαίτερα δύσκολο το έργο σας.

Το παιχνίδι θα έχει Medic ( 2 για κάθε άτομο ). O παίχτης που θα χτυπηθει τρίτη φορά zombie. Περισσότερα στο παιχνίδι.Ελπίζω να το διασκεδάσουμε.....See you on battlefield