νεος sniper L96

Ξεκίνησε από lostre VSTA, 15 Ιουν 2010, 16:57:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lostre VSTA

γεια χαρα και απο μενα.πριν μερικες μερες εγινα κατοχος ενος WELL L96A1.πολυ καλο οπλο με στιβαρη κατασκευη και πολυ καλο για τα λεφτα του.επειδη σκεφτομαι να χρησιμοποιησω μπιλιες 0.30 θα ηθελα να μαθω τι μετατροπες παιρνει,για καλυτερη ευθυβολια και περισσοτερα fps.εχω ακουσει για κανες ακριβειας,hop up,ελατηρια,πιστονια κ.α,αλλα δεν ξερω που να τα προμηθευτω εκτοσ απο την κανη που βρηκα στο airsoftcenter 6.03.αν τοποθετησω ποιο μακρια κανη απο 500mm se 635mm θα κερδισω κατι?

ευχαριστω,Δημητρης :)

Zaitsev

Mπίλιες 0.30 !!!!!!  :o
Είσαι σύγουρος ???

Teacherdick

Φίλε μου,
Επειδή είσαι νέος προφανώς στο χόμπυ, σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στις αποφάσεις των Captains Meeting. Το νέο ανώτατο επιτρεπτό όριο γiα ΟΛΑ τα όπλα είναι 1 joule ( 328 +5% fps) με μηδενισμένο hop up και μπίλια 0,20 g. Έτσι λοιπόν, αν θες να παίζεις σε public παιχνίδια, πρέπει το όπλο σου να είναι εντός των ορίων αυτών. Επομένως, αρχικά θα χρειαστεί να αλλάξεις το υπάρχων ελατήριο του όπλου σου ( σίγουρα βγάζει πάνω απο 340 fps ) με κάποιο που να είναι στο όριο του 1 joule. Όσον αφορά την απόσταση και την ευθυβολία, αυτό είναι καθαρά θέμα Hop Up και Κάνης. Μακριά κάνη ακριβείας και καλό hop up θα κάνουν το όπλο σου να ρίχνει μακριά και ευθύβολα, ακόμη και με λίγα fps. Για πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις, καλύτερα επικοινώνησε με τα παιδιά του .
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Horus

για περισσοτερα fps θα αλλαξεις το ελατηριο.
υπαρχει κ ενα κιτ (νομιζω εχει ελατηριο, οδηγο, κ ρουλεμαν για τον οδηγο) του οποιου ο κατασκευαστης ισχυριζεται οτι ανεβαζει τα fps στα 550.
το δοκιμασε ενας φιλος στο δικο του κ μετα απο 20 βολες του εσπασε η σκανδαλη....
το συμπερασμα δικο σου. παντως στο δικο μου L96 δεν το βαζω.
δεν ξερω αν υπαρχει κ φτηνο κιτ σκανδαλης, αλλα 1 που εχω βρει για marruzen κανει 130$. με τα σταλτικα δηλαδη οσο κανει το L96.

φτηνο Hop up unit για το L96 δεν εχω βρει ακομα (καπου ειχε παρει το ματι μου ενα Hop up για marruzen).

για να βαλεις τοσο μακρυτερη καννη που λες, ισως θα πρεπει να αλλαξεις κ το κυλινδροπιστονο σου. θεωρητικα θα εχεις καλυτερη συγκεντρωση αλλα με τι κοστος?? μαλλον αξιζει περισσοτερο να βαλεις μια καννη 500mm 6,01.

παντως ετσι οπως πανε να γινουν τα πραγματα θα σου προτεινα να μην ριξεις ουτε ενα σεντ πανω σε αυτο το οπλο ουτε κ σε/για snipper γενικοτερα....

enemies..we need more enemies!!

TS

φιλε να ρωτησω πως πηρες  l96 αφου εχουν τελειωσει στο ac???
αν το πηρες απο αλλου πες μου απο πουγιατι θελω και εγω ενα??

Ατροτος

Παράθεση από: TS στις  01 Ιουλ 2010, 20:42:08 ΜΜ
φιλε να ρωτησω πως πηρες  l96 αφου εχουν τελειωσει στο ac???
αν το πηρες απο αλλου πες μου απο πουγιατι θελω και εγω ενα??

Δεν λεει πουθενα οτι το πηρε απο το .

Stathis

Παράθεση από: lostre VSTA στις  15 Ιουν 2010, 16:57:41 ΜΜ
γεια χαρα και απο μενα.πριν μερικες μερες εγινα κατοχος ενος WELL L96A1.πολυ καλο οπλο με στιβαρη κατασκευη και πολυ καλο για τα λεφτα του.επειδη σκεφτομαι να χρησιμοποιησω μπιλιες 0.30 θα ηθελα να μαθω τι μετατροπες παιρνει,για καλυτερη ευθυβολια και περισσοτερα fps.εχω ακουσει για κανες ακριβειας,hop up,ελατηρια,πιστονια κ.α,αλλα δεν ξερω που να τα προμηθευτω εκτοσ απο την κανη που βρηκα στο airsoftcenter 6.03.αν τοποθετησω ποιο μακρια κανη απο 500mm se 635mm θα κερδισω κατι?

ευχαριστω,Δημητρης :)

Για να το κανεις 550 fps πάρε αυτο.
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_124_142&products_id=863
ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!  ;D
Airsoft is Life!