19-06-2010 Ωρα : 17:00-17:15..Προπόνηση Umbrella στη βάση Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Teacherdick, 17 Ιουν 2010, 10:40:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

oχι επειδη ειμαι κολλημενος με οτι εχει να κανει με resident evil αλλα πολυ μου αρεσει η ιδεα και το σεναριο σας,μπραβο ρε παιδια μακαρι να περασουμε ενα ωραιο σαββατο..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

bomber

gioalex

Παιδιά, αν περάσει κανένας  κανένας από το  ή κάποιο από τα παιδιά του μαγαζιού αν έρθουν, ας φέρουν μια μπουκάλα green gas και τον πληρώνω επιτόπου... Αν κάποιος κάνει τον κόπο ας μου στείλει πμ να ξέρω... Ευχαριστώ...

gioalex

gioalex

Ωραίο παιχνιδάκι!!! Μια χαρά... Βγάλαμε γούστα... Λίγοι, αλλά "έστρωσε" όμορφα...

pianist

Συμφωνω με το Γιωργο...Λιγοι αλλα καλοι...Το πρωτο παιχνιδι που πηρα μερος και περασα πολυ ωραια.....Ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθησαν μιας και ειμαι πολυ καινουργιος.....
Και επισης θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τα δυο παιδια που με διευκολυναν στη μεταφορα.....Καλα bbs και στο μελλον.....

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

λιγοι και καλοι,ωραια περασαμε,μπραβο παιδια...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Teacherdick

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρέα και το παιχνίδι.Απο πλευράς μας περάσαμε πολύ ωραία.Καλή εβδομάδα σε όλους.
Si Vis Pacem, Para Bellum.