Δε πετάει τις μπίλιες

Ξεκίνησε από RIDE_BMX, 21 Μαρ 2009, 19:21:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

RIDE_BMX

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα αγόρασα ένα MP5A5 από τον Vasiliko και έχω ένα πρόβλημα.Ενώ γεμίζω την γεμιστήρα και την κουρδίζω ώστε να φέρει τις μπίλιες πάνω πάνω,μόλις αρχίζω να πατάω την σκανδάλη δε πετάει τα βλήματα.Μερικά τα "ξερνάει" ο γεμιστήρας..Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?Την μπαταρία δε την φόρτισα,έριξα 2-3βολές δοκιμαστικά αλλά τζίφος..Από ρεύμα πάντως δεν έχει πρόβλημα γιατί βλέπω ότι βγάζει αέρα μπροστά.Όποιος μπορεί ας helparei.

kinmid

Όταν λες κουρδίζεις μέχρι να φέρει τις μπίλιες πάνω πάνω, τι εννοείς;
Κανονικά πρέπει να βάλεις τον γεμιστήρα και να κουρδίζεις μέχρι να "σφίξει" το ελατήριο και να ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο από τα γρανάζια.
Αν έριξες μόνο βολή κατά βολή, τότε δοκίμασε να ρίξεις ριπή πρώτα.
Μέχρι εκεί γνωρίζω εγώ... δηλώνω άγνοια από περισσότερα σε AEG στο συγκεκριμένο θέμα. :-\

RIDE_BMX

Το κουρδίζω μέχρι να δω ότι δυσκολεύει και κάνει τον θόρυβο.Και αυτόματα ρίχνω αλλά και 1-1.Το θέμα είναι ότι πετάει μόνο αέρα.Επίσης είτε το βάζω στο καταριπάς είτε στο Single είναι το ίδιο και το αυτό.Βαράει σαν αυτόματο.Στο Single βαράει 3-4 βολές μονές και μετά είτε νεκρώνει το μοτεράκι είτε αρχίζει να ρίχνει καταριπάς..Παίζει να είναι προβληματικό το όπλο?Ή μήπως φταίει που δεν έκανα φόρτιση στη μπαταρία?Αλλά και πάλι αέρα βγάζει..

CostasV

Παράθεση από: RIDE_BMX στις  21 Μαρ 2009, 20:28:50 ΜΜ
Επίσης είτε το βάζω στο καταριπάς είτε στο Single είναι το ίδιο και το αυτό.Βαράει σαν αυτόματο.Στο Single βαράει 3-4 βολές μονές και μετά είτε νεκρώνει το μοτεράκι είτε αρχίζει να ρίχνει καταριπάς..Παίζει να είναι προβληματικό το όπλο?

Νομίζω ότι μόνο και μόνο αυτό μιλάει από μόνο του. Το οπλάκι σου φίλε πρέπει να έχει πρόβλημα... μην το σκέφτεσαι καθόλου... τηλ αύριο το πρωί και κάνε τα παράπονα σου με αυστηρό τόνο στην φωνή σου αλλά πάντα με ευγένεια... ;) Πες βέβαια και για τα δύο προβλήματα... και για το ότι δεν πετάει μπίλιες και για το ότι μπερδεύει semi και auto. Μήν ξεχνάς ότι είσαι πελάτης και ότι είναι υποχρεωμένοι να σε εξυπηρετήσουν.  8)

Για καλό και για κακό φόρτισε και τη μπαταρία σου σήμερα το βράδυ και δοκίμασε αύριο το πρωί, αλλά το βρίσκω κατά 99.9% άκυρο να φταίει αφόρτιστη μπαταριά.... Τεσπα, κάντο εσύ γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα σε ρωτήσουν εάν το έκανες.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

RIDE_BMX

Εντωμεταξύ μου μου μπερδέψαν και τη παραγγελία και μου στείλαν μερικά πράγματα λάθος.Θα τους πάρω το πρωί και ελπίζω να μου το αντικαταστήσουν.

CostasV

Λοιπόν στάσου στο ύψος σου και πολέμησε για τα δικαιώματα του καταναλωτή!!!  >:(
Αν και ο Βασιλικός είναι σοβαρό μαγαζί και δεν νομίζω να έχεις προβλήματα...
Επίσης μπές στον κόπο να μας ενημερώσεις όταν με το καλό θα λυθεί η κατάσταση... η εάν νιώσεις ότι θες την βοήθεια μας σε κάποιο σημείο... ξέρεις.... ελεύθερα....  ;)

RIDE_BMX

Αναμένω να ξημερώση..Πάντως δε ξεκίνησα καλά το Άθλημα.Αγόρασα το πρωί μια τσάντα Ε.Σ και ήταν σκισμένη και αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω να την αλλάξω.Μετά μου έφερε λάθος πράγματα ο Βασιλικός και τώρα το όπλο..Θα σας ενημερώσω όταν μάθω νέα.. :-X

CostasV

Παράθεση από: RIDE_BMX στις  21 Μαρ 2009, 21:25:31 ΜΜ
Αναμένω να ξημερώση..Πάντως δε ξεκίνησα καλά το Άθλημα.Αγόρασα το πρωί μια τσάντα Ε.Σ και ήταν σκισμένη και αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω να την αλλάξω.Μετά μου έφερε λάθος πράγματα ο Βασιλικός και τώρα το όπλο..Θα σας ενημερώσω όταν μάθω νέα.. :-X

Έλα ρε συ δέν πειράζει... Αστοχίες υλικού και προβληματάκια παντού υπάρχουν, μέχρι και σε αυτοκίνητα που κάνουν 80.000 ευρώ. Μην χαλιέσε... Απλός φρόντισε να μην μείνεις με χαλασμένο πράγμα.... γιατί είναι κρίμας για τα ευρουλάκια σου...  :(

Λοιπόν σκάω και εγώ για να μην με λέτε posto-λάγνο  :-X

Falcon

@ CostasV

Φαντασου ποσο σοβαρο μαγαζι ειναι ωστε να του φερνει λαθως πραγματα...  ;D

el_ninio

@ falcon
o Vassilikos einai apo ta pio sovara magazia... kai arketa grhgoros.. se olous tyxenoun lathoi emena oses fores tou exw parageilei pragmata den mu ta exei argisei oute ta exei kanei lathos...

-Knights of Avalon-

Falcon

που βρισκεται αυτο το μαγαζι, ετσι οπως το λες ''ψηνομαι'' να παραγγειλω...  :)

Dadias

thessalonikh meria :) exw parei kai gw kati liga meta tn paragelia se 2 meres m ftasane

SAPPER

Παράθεση από: RIDE_BMX στις  21 Μαρ 2009, 21:25:31 ΜΜ
:o Με τοσα που εχεις παθη μαλλον δεν φταιει ο Βασιλικος αλλα θελεις εξωρκισμο  ;D
Λοιπον η μπαταρια δεν εχει σχεση στο προβλημα σου, το προβλημα σου ειναι στο gearbox και συγκεκριμενα στο switch selector για το ενα προβλημα, για το αλλο υπαρχουν δυο τρεις παραγοντες αλλα μιας και ειναι καινουργιο και εχεις εγγυηση μην την χασεις πειραζονταστο αλλα στειλτο για αντικατασταση η επισκευη.
Το καταστημα ειναι σοβαρο απο οτι ξερω και πιθανες κατασκευαστικες αστοχιες μπορει να υπαρχουν παντου ακομα και στα Marui που ειναι υποτιθεται ποιοτηκα σε δυο μηνες κουρευτικαν γραναζια σε 2 Μ4 και ητανε "μαμα" και 1 αναβαθμιζομενο επαθε "κραμπα" σε οσες περιπτωσεις ειχαν εγγυηση πηγαν εκει που αγοραστικαν για επισκευη εγω προσωπικα το δικο μου το εχω λυση και θα φερω upgrate kit απ' εξω με καλυτερα υλικα.

CostasV

Παράθεση από: SAPPER στις  22 Μαρ 2009, 02:30:26 ΠΜ
κατασκευαστικες αστοχιες μπορει να υπαρχουν παντου ακομα και στα Marui που ειναι υποτιθεται ποιοτηκα σε δυο μηνες κουρευτικαν γραναζια σε 2 Μ4 και ητανε "μαμα" και 1 αναβαθμιζομενο επαθε "κραμπα"

Ρε αδερφέ τα όπλα σου ήταν marui και πάθαν τέτοια ζημιά.... Χλωμό μου φένετε γιατί μου έχουν διευκρινίσει από το κατάστημα στην Αθήνα ότι έχουν εγγύηση ευ όρου ζωής....
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι έχεις πάθει τέτοια ζημία.... Μήπως άλλαξες το voltage στις μπαταρίες σου? κάτι λάθος θα έχεις κάνει δεν μπορεί.... ???

fanioles

Ασχετο... Φανταστείτε να σου τυχει αυτο σε κανο οπλο απο Κινα μερια.. ξενερωμα να περιμενεις και να το στελνεις πισω και αν θα το δεχτουν...

>:(

akis

Παράθεση από: CostasV στις  22 Μαρ 2009, 21:06:04 ΜΜ
Ρε αδερφέ τα όπλα σου ήταν marui και πάθαν τέτοια ζημιά.... Χλωμό μου φένετε γιατί μου έχουν διευκρινίσει από το κατάστημα στην Αθήνα ότι έχουν εγγύηση ευ όρου ζωής....
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι έχεις πάθει τέτοια ζημία.... Μήπως άλλαξες το voltage στις μπαταρίες σου? κάτι λάθος θα έχεις κάνει δεν μπορεί.... ???

6 mines ine!!!   , apla den xalane ama den ta anixis.....   ;D ;D ;D ;D ;D
WARLORDS

CostasV

Καλά ναι το ξέρω αυτό... το λέω απο την άποψη οτι δεν σπανε δεν χαλανε*...
Και μου φάνηκε περίεργο το ότι ο Sapper την πάτησε 2 στα 2... Για αυτό και ρώτησα εάν έχει κάνει κάτι για το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτό το αποτέλεσμα.
Μου φαίνεται ότι πρέπει να πάει και άλλος για εξορκισμό.  :o

---------------------------------------------------------------------
*μεταφορικά το λέω μην πιάνεστε από τις κουβέντες μου

SAPPER

Παράθεση από: CostasV στις  22 Μαρ 2009, 21:06:04 ΜΜ

Κοιτα εχω ακουσει παπαδες για τα Marui μεχρι που το ανοιξα ενα M4A1 και ειδα οτι τα μεταλλα και τα bushings ειναι μουφα, οπος μουφα ειναι και το οτι εχουν εγγυηση εφ' ορου ζωης και αντικατασταση και κατι αλλους δρακους που ακουσα στο  πριν ψωνισω βεβαια, αλλα οταν χρειαστηκε να ξητησω αντικατασταση για το πρωτο Μ4 Knights που τα εφτυσε με διαβεβαιωσαν οτι δεν ακουσα καλα, οπως μαλλον και εσυ δεν ακουσες καλα, και πολλοι αλλοι.
Αλλα δεν τρεχει κατι, μετα απο αυτο εψαξα και βρηκα parts πολυ ανωτερης ποιοτητας και θα τα φτιαχνω μονος μου και ας εχουν εγγυηση, το Internet να ειναι καλα.

akis

apo tin stigmi pou to anigis xanis opiadipote eggiisi ,

den xalane efoson den piramatizomaste anigontas ta.
WARLORDS

SAPPER

Παράθεση από: akis στις  23 Μαρ 2009, 17:07:45 ΜΜ
apo tin stigmi pou to anigis xanis opiadipote eggiisi ,

den xalane efoson den piramatizomaste anigontas ta.
Δεν ανοιξα το Μ4 KNIGHTS αλλα το Μ4Α1 που το πειρα μεταχειρησμενο, ειμουν της λογικης οτι οσο εχει εγυηση ενα AEG δεν το πειραζω, "εξαλου θα επερνα αλλο" οποτε δεν υπηρχε λογος να ρισκαρω. τα gearbox εχουν ειδικη κολα στης βιδες για αποτροπη η διαγνωση παραβιασης.
Τωρα τα περι πειραγματος και χειρισμου ειναι δικαιολογιες που συνηθως σου λενε πολλες εταιρειες για να πληρωνεις την νυφη.