1st Captains Meeting 5/6/10

Ξεκίνησε από SAPPER, 04 Ιουν 2010, 17:01:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

Αγαπητοί φίλοι... πως με αναγκάσατε πάλι ρε μάγκες να με κάνετε να γράφω.....σας βγάζω το καπέλο.... ;D ;D
anyway...

φίλε Απόστολε, ξέρεις πόσο  σε συμπαθώ σε εκτιμώ και σε σέβομαι....όχι μόνο εσένα αλλα και όλη την ομάδα της HADES.

H υπομονή και η ψυχραιμία ειναι αρετές...και πιστευω οτι σε διακρινουν και τα δυο.....

απο την άλλη τα παιδια απο την Κόρινθο δε τα γνωρίζω προσωπικά αλλα από τις φωτος που βλέπω και εχω το προταίρημα να κοβω φατσες και φυσιογνωμίες δε μου φαίνονται ούτε ψευτόμαγκες αλλά ούτε και παιδιά που δεν αγαπoυν το airosft.

Οι αντιδράσεις από την επαρχία ήταν αναμενόμενες....καποια διαφωνία και αντιδραση όμως δε σημαίνει οτι πρέπει να φτανουμε στο χαμηλό επιπεδο ανταλλαγής φιλοφρονήσεων......

Ειρηνη Υμήν.... υπάρχουν τρόποι διαλόγου και επικοινωνίας.... μη φτάνετε στα άκρα..... ΣΑΣ ΙΚΕΥΤΕΥΩ!!!!

Αυτά τα ολίγα.....

kaliostro

Βασικά να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή (για να καταλάβετε γιατί σας λέω ημιμαθείς)
1)Για να ήταν μόνο εκπρώσοποι απο ομάδες της Αττικής αφορά ΕΜΑΣ και μόνο οπότε μια συγνώμη δεν βλάπτει για τις χαζομάρες που είπατε
2)Τα 328 +5%(1 joule +5% για την ακρίβεια) έχει αποδειχθεί με μελέτες οτι δεν είναι τόσο επικύνδηνο για το ανθρώπινο δέρμα σε εξ επαφής χτυπήματα.Πράγμα που συμαίνει οτι δεν θα σκάσουμε χρήματα για μελέτες,χώρια οτι το έχουν και πολλές χώρες σαν όριο για να αποχαρακτηριστούν τα όπλα αιρσοφτ.
3)Το μπάμ καταργήτε απο κανόνας (παραμένει σαν προερετικος) εφόσον τα 328 είναι βάση των μελετών ακύνδινα και έτσι αποφεύγοντε οι διαμάχες απο παρεξηγήσιμες χρήσεις του κανόνα
4) το παρλεϊ καταργήθηκε γιατί δεν το χρησιμοποιούσε κανείς...έτσι ή θα τις παίξεις αν ο αντίπαλος δεν σε έχει πάρει χαμπάρι ή θα βγήτε με διπλό θάνατο για να είναι όλοι ήσυχοι κ χωρίς μανούρες κ φωνές (έχω δει πολλές για αυτό το θέμα)
ΟΛΑ αυτά έγιναν για να μην υπάρχουν φωνές και για να μπορεσουμε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε ΝΟΜΙΚΟ πλαίσιο ωστέ να μπορούμε να παίζουμε χωρίς τον φόβο να μας πάνε μέσα...και αν μου πουν να βάλω κίτρινι-πορτοκαλί-ρόζ φλογοκρύπτη θα το κάνω ρε φίλε για να μπορώ να παίζω με την ησυχία μου και όχι με την ψυχή στο στόμα κάθε φορά που περνάω μπροστά απο μπλόκο.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

ghost-71

παίδες χάρηκα που τα είπαμε . καλό σας βραδύ..και να ήσαστε όλη καλά . και αν είπα  και καμιά μαλάκια ..νερό και αλάτι ..καλή νύχτα..  

Goodspeed

Και πούστε ακόμα !!!!

Αντί να βγείτε και να ζητήσετε συγνώμη για τις @@ριές που μόνοι σας γράφατε, διαβάζατε και γελάγατε και που νομίζατε ότι δεν θα εβγαιναν παραπέρα, δεν φτάνει που μας στέλνετε για πλέξιμο, μας προσκαλείτε να δούμε και τον ανδρισμό σας εεε ?? Τρομοκράτες των πλήκτρων, Rambo του Ελληνικού Airsoft !!
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Whiskey

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  08 Ιουν 2010, 23:18:06 ΜΜ
Αγαπητοί φίλοι... πως με αναγκάσατε πάλι ρε μάγκες να με κάνετε να γράφω.....σας βγάζω το καπέλο.... ;D ;D
anyway...

φίλε Απόστολε, ξέρεις πόσο  σε συμπαθώ σε εκτιμώ και σε σέβομαι....όχι μόνο εσένα αλλα και όλη την ομάδα της HADES.

H υπομονή και η ψυχραιμία ειναι αρετές...και πιστευω οτι σε διακρινουν και τα δυο.....

απο την άλλη τα παιδια απο την Κόρινθο δε τα γνωρίζω προσωπικά αλλα από τις φωτος που βλέπω και εχω το προταίρημα να κοβω φατσες και φυσιογνωμίες δε μου φαίνονται ούτε ψευτόμαγκες αλλά ούτε και παιδιά που δεν αγαπoυν το airosft.

Οι αντιδράσεις από την επαρχία ήταν αναμενόμενες....καποια διαφωνία και αντιδραση όμως δε σημαίνει οτι πρέπει να φτανουμε στο χαμηλό επιπεδο ανταλλαγής φιλοφρονήσεων......

Ειρηνη Υμήν.... υπάρχουν τρόποι διαλόγου και επικοινωνίας.... μη φτάνετε στα άκρα..... ΣΑΣ ΙΚΕΥΤΕΥΩ!!!!

Αυτά τα ολίγα.....

Ο σεβασμος ειναι αμοιβαιος ... κανε τον κοπο και διαβασε ενα quote που εκανα στην προηγουμενη σελιδα απο οσα εγραψαν τα παλικαρια της Κορινθου και μετα πες μου ποση υπομονη να κανω !!

Τεσπα ... ειπα οτι σταματαω και ετσι θα κανω ...

Λεωνιδα ευχαριστω για την βοηθεια ;)

Dtq

@ Καλιόστρο
2. Τα είπαμε ξανά αυτά... Αν κοιτάξεις προς τα πίσω θα δεις τα επιχειρήματά μου...
3. Και πάλι το είπα αλλά θα το πω ξανά... Με το μπαμ αποφεύγεται πόνος και όχι ζημιά!
Με το 4 είμαι οκ...

Και θα ξαναπώ και κάτι άλλο... ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

tRappED7

ξεκίνησα....
είπα να γράψω κάτι ενδιαφερον....για το captains meeting....

αλλα επειδη ειμαι σιγουρη οτι ολα τα παραπανω θα σβηστουν....
το έσβησα....
θα περιμενω να το γραψω καποια αλλη στιγμη....
που θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης...

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ...

Whiskey

Παράθεση από: ghost-71 στις  08 Ιουν 2010, 23:19:17 ΜΜ
παίδες χάρηκα που τα είπαμε . καλό σας βραδύ..και να ήσαστε όλη καλά . και αν είπα  και καμιά μαλάκια ..νερό και αλάτι ..καλή νύχτα..  

Καλο σου βραδυ ... think possitive next time :)

Whiskey

Παράθεση από: tRappED7 στις  08 Ιουν 2010, 23:24:27 ΜΜ
ξεκίνησα....
είπα να γράψω κάτι ενδιαφερον....για το captains meeting....

αλλα επειδη ειμαι σιγουρη οτι ολα τα παραπανω θα σβηστουν....
το έσβησα....
θα περιμενω να το γραψω καποια αλλη στιγμη....
που θα τύχει καλύτερης αντιμετώπισης...

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ...

Κριμα που το εσβησες ... και οσο αφορα την αντιμετωπιση ... δε νομιζω οτι τα not spamming posts σβηνονται ... ή κανω λαθος ;D

ghost-71

να σε καλά .και κάλο μας βράδυ.δεν νομίζω να υπαρχή λόγος να τσακωνόμαστε . και όσο για την ορθογραφία ..μεταξύ  μας , μυν το μάθει κανένας , έτσι ??? :D :D :D :D :D :D

Whiskey

Παράθεση από: ghost-71 στις  08 Ιουν 2010, 23:28:12 ΜΜ
να σε καλά .και κάλο μας βράδυ.δεν νομίζω να υπαρχή λόγος να τσακωνόμαστε . και όσο για την ορθογραφία ..μεταξύ  μας , μυν το μάθει κανένας , έτσι ??? :D :D :D :D :D :D

Ναι οκ ξεφυγαμε και οι δυο ... no hard feelings by my side ... (δε θα πω τιποτε σε κανεναν για την ορθογραφια ... it's a promise)  :)

Ozymandias

Γιατι να μην στην πεσουν οταν βγαινεις και λες αυτα που λες; Κανενας δεν σου οφειλει τιποτα, και ενα απο τα γνωρισματα της δημοκρατιας ειναι οτι τα λεγομενα του καθενος εχουν αντικτυπο. Αν δεν σου αρεσει ο αντικτυπος, τοτε μην μπαινεις σε διαλογο

Οσον αφορα τα συμπλεγματα που βγαζουν διαφοροι επαρχιωτες για την Αθηνα και τους Αθηναιους, τα ακουω βερεσε.

Εν προκειμενω, oι εκπροσωποι των ομαδων της ΑΘΗΝΑΣ μαζευτηκαν ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και αποφασισαν για τους κανονες με τους οποιους θα παιζουν ΑΥΤΟΙ και οι ομαδες τους ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Αποτελεσμα, πεταγονται απο το πουθενα οι της ΚΟΡΙΝΘΟΥ στο facebook και την λενε στους ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ για τους κανονες που θεσπισανε για παιχνιδια στην ΑΘΗΝΑ  ??? ??? Βγαινει και ο ghost και κυρηττει τον ανενδοτο και απειλει οτι θα φυγει και δεν θα παιζει μαζι μας, και εμφανιζεται και ο dtq και του κανει πλατες. Υποψιν οτι κανενας απο ολους αυτους δεν παιζουν στην Αττικη, και ομως εχουν αποψη για το πως θα πρεπει να παιζουμε......

Whiskey

Παράθεση από: Ozymandias στις  08 Ιουν 2010, 23:44:27 ΜΜ
Γιατι να μην στην πεσουν οταν βγαινεις και λες αυτα που λες; Κανενας δεν σου οφειλει τιποτα, και ενα απο τα γνωρισματα της δημοκρατιας ειναι οτι τα λεγομενα του καθενος εχουν αντικτυπο. Αν δεν σου αρεσει ο αντικτυπος, τοτε μην μπαινεις σε διαλογο

Οσον αφορα τα συμπλεγματα που βγαζουν διαφοροι επαρχιωτες για την Αθηνα και τους Αθηναιους, τα ακουω βερεσε.

Εν προκειμενω, oι εκπροσωποι των ομαδων της ΑΘΗΝΑΣ μαζευτηκαν ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και αποφασισαν για τους κανονες με τους οποιους θα παιζουν ΑΥΤΟΙ και οι ομαδες τους ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Αποτελεσμα, πεταγονται απο το πουθενα οι της ΚΟΡΙΝΘΟΥ στο facebook και την λενε στους ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ για τους κανονες που θεσπισανε για παιχνιδια στην ΑΘΗΝΑ  ??? ??? Βγαινει και ο ghost και κυρηττει τον ανενδοτο και απειλει οτι θα φυγει και δεν θα παιζει μαζι μας, και εμφανιζεται και ο dtq και του κανει πλατες. Υποψιν οτι κανενας απο ολους αυτους δεν παιζουν στην Αττικη, και ομως εχουν αποψη για το πως θα πρεπει να παιζουμε......

+1

SW1GEORGE

ειρηνη υμην

μην χαλιεστε
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Ozymandias

Oχι φιλε μου.....δεν ειναι ειρηνη ημην/υμην.......

Ειπωθηκαν βαρια λογια απο τους τσολιαδες του airsoft της κορινθιας. Εξηγησεις πρεπει να δοθουν. Δεν μπορουμε απλα να λεμε ολα τζετ και δεν τρεχει καστανο οταν καποιοι διασυρουν την οποια προσπαθεια γινεται εδω στην Αθηνα, και το κανουν δημοσια

SW1GEORGE

τουλαχιστον στο ποστ να γραφοντε τα καλα που αφορουν το χομπυ μας γιατι αυτα μενουν , υπαρχη και το πμ νομιζω εκει μπορουν να υποθουν πολλα.

αποψη μου παντα.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Dtq

Παράθεση από: Ozymandias στις  08 Ιουν 2010, 23:44:27 ΜΜ

1.  και πρέπει να το παραδεχτούμε...
2. Δεν είπε οτι θα φύγει.
3. Λέω την γνώμη μου και αυτό που θεωρώ σωστό χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. Δεν κάνω πλάτες!
4. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά αν περάσει ο νόμος, θα είναι μόνο για την Αθήνα? Εμένα δεν θα με επηρεάσει?

Όσο για τους κορίνθιους, ναι, τα είπαν βαριά αλλά αν κοιτάξεις πέρα απ'τα υβριστικά κλπ σχόλια, ίσως δεις ότι έχουν κάπως ένα δίκιο! (Για 3η ή 4η φορά (έχασα το μέτρημα), το ποστ αυτό με τις αποφάσεις κλπ έδειχνε πολύ σαν να έλεγε "Αποφασίζουμε οι Αθηναίοι για την Ελλάδα")
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Ozymandias

Τελευταια φορα που κοιταξα οι Αθηναιοι

1) Ειναι ΜΑΚΡΑΝ οι περισσοτεροι σε αριθμο
2) Ειναι (μαζι με τους Θεσσαλονικεις) οι πιο οργανωμενοι σε ομαδες κτλ
3) Εχουν κανει (Μαζι με τους Θεσσαλονικεις) ουσιαστικες κινησεις τοσο σε νομικο και θεσμικο πλαισιο οσο και σε επιπεδο ερευνας για την νομιμοποιηση του Airsoft. Εχουν δαπανησει χρονο και χρημα στην θεσμοθετηση του χομπυ μας
4) Ειναι αυτοι οι οποιοι εξαρχης παλευουν να θεσπισουν κανονες
5) Ειναι αυτοι που ανεβαζουν σεναρια

Οπως και να το παρεις, δημοκρατικα, λογω αριθμου, θεσμικα, ηθικα, ειναι αυτοι, μαζι με τους Θεσσαλονικεις, που εχουν τον πρωτο λογο

Αυτοι που βριζουν και εγειρουν απαιτησεις ειναι αυτοι που τα βρηκαν ολα ετοιμα και καθε κυριακη παιρνουν τα οπλακια τους και πανε απλα να ριξουν μπιλακια, και ξαφνικα απεκτησαν και αποψη......

Ε λοιπον, φιλτατοι, οποιος γουσταρει να εχει αποψη, ας κανει πρωτα τα μισα απο οσα εχουν κανει οι Αθηναιοι τα τελευταια 5 χρονια, και μετα μιλησει. Απο back seat drivers εχουμε χορτασει.....

Dtq

Αυτοί που βρίζουν είναι αυτοί που δεν αξίζουν την προσοχή μας... Όσον αφορά τα άλλα, το ότι κάποιος έχει κάνει πκάποια πράγματα, του προσθέτει κύρος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μόνο αυτός λόγο σε ότι γίνεται...
Ο οποιοσδήποτε επηρεάζεται άμεσα ή/και έμμεσα έχει και πρέπει να έχει λόγο σε αυτά που γίνονται!
Σενάρια δεν ανεβάζουν μόνο οι Αθηναίοι και κανόνες έχουμε εδώ και καιρό...
Ομάδες επίσης υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα!
Όσο για τον αριθμό, εγώ πάντως δεν έχω αξιόπιστο τρόπο να μετρήσω πόσοι, ποιοι και που παίζουν...
Κάτι δεν πάει καλά...

SAPPER

Μπήκα τώρα από το πρωί και βλέπω να γίνετε της ιερόδουλης...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνετε  ??? δηλαδή με το ζόρι να γίνει η Αττική πανελλήνιος νομός ?

Σε όποιον δεν αρέσουν παίζει όπως παλιά, δεν επιβληθείκαμαι ούτε ζητήσαμε να προσαρμοστεί η επαρχία μαζί μας.

Εμείς δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε 1 Joule, άλλα είπαμε να κάνουμε το χόμπι μας αναγνωρισμένο και για να γίνει αυτό θέλει να ακολουθήσουμε την γλώσσα του νομοθέτη που είναι οι επιστημονικές μελέτες, το νομοθετικά προηγούμενα σε άλλες χώρες ευρωπαϊκές και μη, οι πραγματογνωμοσύνες των "όπλον" κ.α.

Αν νομίζετε ότι θα πάμε  εκεί και θα πούμε γεια σας είμαι ο Βασίλης ο Airsoftas και θέλω μια τροποποίηση για πάρτι μου το βραδάκι στην βουλή γιατί την είδα Καπετάνιος, και που 'σε.. βάλε και καμιά 800ρια FPS για να γουστάρουμε γιατί έχω κάτι φιλαράκια από τα βαρβατόκ@υλα δίπλα στον αρ...δόκαμπο που δεν την ακούνε στο 1 Joule... φοβάμαι ότι τότε η μόνη άδεια που θα πάρουμε θα είναι για CQB στο Δαφνί.

Ο συναθλητής BobKid έκανε μια πολύ καλή παρουσίαση εδώ http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2919.0.html μελετών που έγιναν με χρόνο και χρήμα στο εξωτερικό και με αυτές τις μελέτες το Airsoft σε πολλές άλλες ανεπτυγμένες χώρες είναι αναγνωρισμένο σήμερα.

Τυχαίο..? δεν νομίζω.  ;D ;D ;D

Υ.Γ. Και παρακαλώ να σταματήσουν τα Off Topic, οι "φιλοφρονήσεις" και τα spamm.  >:(