1st Captains Meeting 5/6/10

Ξεκίνησε από SAPPER, 04 Ιουν 2010, 17:01:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Powerplant

Διαγράφηκε από το μέλος.

Dtq

Deleted από εμένα!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Spook

@Maleficus

Παράθεση από: Maleficus στις  08 Ιουν 2010, 01:51:03 ΠΜ

Εκεί είναι που τρείς ομάδες (Red Circle , War Pigs, M.L.S. ) δώσανε αρνητική ψήφο για τα παραπάνω που αναφέρεις εσύ.
( το αρχικό μου πόστ ενημερώθηκε)
Δε συμμετείχα ενεργά στη συζήτηση ενεργά  αν θυμάμαι καλά, παρά μόνο όταν είχα ένα μικρό διάλογο με τον Spook ( ??? ) , και μετά πήρα εντολή να το βουλώσω ;D

Ενημερωτικά αναφέρω για ακόμα μια φορά (και αν διαβάσεις καλύτερα το προηγούμενο ποστ μου θα καταλάβεις), πως η ομάδα των "Κύκλων" ψήφισε θετικά σε όλες τις ψηφοφορίες (εκτός από το θέμα με τις χειρομβοβίδες που έχει μείνει αδιευκρίνιστο  προς το παρόν)αλλά εξέφρασε την δυσαρέσκεια της ώς προς την διαδικασία όπως και οι άλλες δύο ομάδες που αναφέρονται, οι οποίες όμως δεν ψήφισαν αλλά δήλωσαν παρόν αν θυμάμαι καλά.
Ζήτησα επίσης από εσένα η ένσταση μου να γραφτεί στα πρακτικά (δεν το πήρε το μάτι μου πουθενά...).

Όσο αφορά το δεύτερο σκέλος της παράθεσης, συμφωνώ... από όσο είδα δεν είχες συμμετοχή όπως λές στην συζήτηση παρά μόνο στο σημείο που σου ζήτησα αυτό που περιγράφω πιό πάνω. Επίσης διευκρυνίζω πως δεν έχω καμμία σχέση με την "εντολή να το βουλώσεις" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις...το λέω γιατί με τον τρόπο που έχει γραφτεί ίσως αφήνει περιθώρια παρερμηνείας.

Σαφώς και υπήρχαν θέματα σαν πρώτη συνάντηση αλλά θέλω να πιστεύω πως θα διορθωθούν και θα καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε θετικά βήματα για το χόμπυ.

Τα παραπάνω απλά για να μην υπάρχουν "γκρίζες περιοχές"...
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

Maleficus

δεν είπα ότι κάποιος μου μίλησε άσχημα , και ούτε μου είπε να το "Βουλώσω"
τα smiles υπάρχουν ακριβώς για αυτού του είδους τις παρερμηνείες ... ;D = σαρκασμός

Spook σε έχω σημειώσει στα πρακτικά ως προς την ένσταση π έκανες και έχεις και π.μ απο εμένα .

Whiskey

Παιδια αφου θα γινει και "επαναληψη" γιατι δεν τα συζητατε εκει ?

Αληθεια τελικα (και επειδη υπαρχουν πολλες σχετικες ερωτησεις) ... μιλαμε ακομα για αυτη την Κυριακη 13/06 στην Ελευσινα ή καπου το εχασα κι εγω ?

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Whiskey

Εγω παντως διαβαζω την απολυτη παρανοια που βγαινει (λυπαμαι) απο την Κορινθο ... και την παραθετω !!

Για δειτε ρε κατι αντρες που κυκλοφορουν στην Ελλαδα !!

Η μαγκια του καναπε !!  >:( >:( >:(

Τι να πω ... δικο σας ...

P.S. ... εξαιρω τον κυριο Panagiotis Roumeliotis ο οποιος ειναι κοσμιος.

P.S. #2 ... στην ευχερεια των συντονιστων να διαγραψουν το post μου ... ζητω συγνωμη αλλα ενκευριστηκα ...

ΠαράθεσηPanagiotis Roumeliotis Το Σάββατο που μας πέρασε συναντήθηκαν εκπρόσωποι ομάδων της αττικής και αποφάσισαν τα παραπάνω όσο αφορά τους κανόνες του Airsoft.
Το κείμενο έχει αύρα "αποφασίζουμε και διατάζουμε" εκμέρους όλων...
χαρακτηριστικά λέει "Υπήρξε η πλειοψηφία των ομάδων της Αττικής όπου αναθεωρήθηκαν και ψηφίστηκαν τα παρακάτω θέματα τα οποία πλέον αποτελούν κανόνες."
Ενώ το θέμα έχει κλειδωθεί και δεν μπορεί να σχολιαστεί από κανέναν !
Επειδή το Airsoft δεν παίζετε μόνο στην Αττική καλό θα ήταν όταν παίρνονται αποφάσεις να διευκρινίζετε από ποιών και για πού...
Όπως και να έχει σας τους παραθέτω προς συζήτηση για να συναποφασίσουμε εμείς ως Airsoft κοινότητα Κορινθίας αν θα υιοθετήσουμε κάτι από αυτά ή όχι.
Yesterday at 1:35am · Flag

Dimitris Karagiwrgas ime anti8etos me tin katargisi tu "mpam".to "double kill" apo tin alli ine kalo gia na apofevgume tis diafwnies/tsakomus.oso gia to "Parley" 8ewrw pws ine stin krisi twn pektwn na to efarmosun i oxi.megala pedia imaste :)
Yesterday at 2:45am · Flag

Kostas Kouinis Το αποφασιζοθμε και διαταζουμε δεν μου αρεσε καθολου.Ελλαδα ειναι μονο η αθηνα γι'αυτους.ΚΑΙ
φυσικα με περισσοτερους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ αθηναιους.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ( ΚΟΛΗΤΟΙ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
Yesterday at 5:22am · Flag

Viky Skoypa symfwnw!!!!!toylaxiston na elegan oti aytes einai apofaseis poy phran gia ta pedia ths a8hnas!!! an pame 8a pe3oyme me toys kanones toys alla an er8oyn 8a pe3oyn me toy dikoys mas!!1
Yesterday at 6:17am · Flag

Vangelis Roumeliotis Re kitaxte ta pedakia ponesane me ta pola fps vgalane dontia kopanisane kolarakia xtipisane mitoules ke ipane na to riksoune sto pleksimo . Stin athina to mono pou gnorizoun na kanoun eine na tous anakatevoun olous gia simferon tous. Gnomi mou ( Vrase rizi kias ton pousti na sfirizi). A NTE GIA
Yesterday at 9:30am · Flag

Stauropoulos Andreas Είναι απλό ρε παιδιά αφού δεν έγινε πρόσκληση σε καμια ομάδα από την επαρχία οι κανόνες αυτοί ισχύουν για την Αττική και μονο .
P.X άμα αποφασίζαμε οι ομάδες τις Πελοποννήσου για κάποιους κανόνες χωρίς να έχουμε καλέσει ομάδες από άλλες περιοχές αυτομάτως αυτοί οι κανόνες θα ισχύουν μονο για την Πελοπόννησο .
Όσο για αυτό με τα 328 fps εκ πείρας λέω πως δεν στέκει .
Έχω ματώσει άθελα μου τον Ulisse με 280 fps με ένα TM P90 από τα 12-15 μετρα στο πρόσωπο . ;)
Άρα είναι σε ποιο σημείο του σώματος σου σε πετύχει η μπίλια και όχι τόσο τα πολλά fps . ;)
Yesterday at 9:51am · Flag

Vangelis Roumeliotis Para poil kala ta katharises ta pragmata ke exeis apolito dikio .Me ta legomena tous nomizoun oti tha kanoun koumanto se oil tin epikratia tou AIRSOFT . Ala pesane stin loumpa
Yesterday at 10:06am · Flag

Dimitris Karagiwrgas Andrea mu fenete oti ta e3igises poli wrea.ara ola sti 8esi tus lipon
Yesterday at 11:02am · Flag

Panagiotis Roumeliotis Καταρχήν θα παρακαλούσα να μην κράζουμε !
Αυτοί έπραξαν όπως νόμιζαν σωστό για τους δικούς τους λόγους.
Ο τρόπος που το έκαναν κατά εμένα είναι λάθος, εύκολα παρεξηγήσιμος και χρήζει διασαφήνισης. το θέμα είναι όμως εμείς τι θα κάνουμε!
Σε καμία περίπτωσις οι αποφάσεις τους δεν μας δεσμεύουν σε τίποτα!
Θα επανέλθω με σχετική ανάλυση
Yesterday at 3:10pm · Flag

Basilis Casper Παιδιά προτρέχετε χωρίς να γνωρίζετε.
Το Captains Meeting αφορά την Αττική και μόνο και όχι την Ελλάδα. ;)
Όποιος θέλει μπορεί να τους υιοθέτηση, δεν συναποφασίστηκαν από άσχετους και Αθάνατους, δεν είναι όλοι έτσι.
Υπάρχουν λόγοι που έγιναν αυτά τα πράγματα για να μπορέσουμε αύριο μεθαύριο να κάνουμε μεταρρυθμίσεις προς το καλό όλον μας.
Τέλος για να μην παρερμηνεύουμε, πριν αρχίσουν τα Captains Meeting είχα ξεκαθαρίσει ότι αφορούν μόνο την Αττική οι Αποφάσεις.
Yesterday at 3:40pm · Flag

Stauropoulos Andreas Βασίλη το μονο που φοβάμαι είναι ο κανόνας του μπαμ ... Μην πέσουν τίποτα βολές εξεπαφής και μετά αρχίσουν τα κλοτσομπουνίδια ;)
Yesterday at 5:15pm · Flag

Labros Savvas απο που ρε παιδια εγειναν captains δηλαδη?περασαν καποια σχολη?αν οχι να κανω κ εγω μια ομαδα κ να το παιξω κ εγω ¨καπετανιος¨!!αντε τωρα με τους captains meeting.
Yesterday at 8:06pm · Flag

Panagiotis Roumeliotis Βασίλη εμένα οι αλλαγές που προωθείται μου λένε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ίδιοι οι κανόνες αλλά η εφαρμογή αυτών, άρα νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο πός θα γείνουν πιό κατανοιτοί και εφαρμόσιμοί και όχι να τους αλάξετε με άλους πιό αυστηρούς!
Αυτοί που δεν εφαρμόσουν τους ήδη υπάρχων δεν θα εφαρμόσουν και τους νέους!

Λάμπρο είσαι υπερβολικός οι "καπετάνιοι" είναι κάτι το ενδεικτικό, βγαίνουν από ομάδες και αντιπροσωπεύουν ομάδες παιχτών. Δυστυχώς αποφάσεις που αφορούν θέματα όπως κανόνες και γενικά την πορεία του Airsoft στην χώρα μας δεν είναι δυνατών να γίνει ρωτώντας έναν έναν κάθε παίχτη.
Yesterday at 9:23pm · Flag

ΤΑΣΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ δεν νομίζω πως είναι κάτι το ενδεικτικό .γιατί να μην λεγόντουσαν η μαλάκες τής παρέας..τελικά σε αυτόν τον τόπο όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί ..και άμα τους ζορίσεις τα γυρνάνε όλοι ..για σας το κάνουμε , δήθεν !! λες και η υπόλοιποι είναι μαλάκας .. και δεν ξέρουν τη παίζετε..
Yesterday at 9:50pm · Flag

Vangelis Roumeliotis Xa ama eine etsi ke ego Captain eime ......(Afou pino Captain Morgan den eime!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yesterday at 11:22pm · Flag

Panagiotis Roumeliotis Είναι ενδεικτικό μια και δεν πρόκειται ουσιαστικά για τους Αρχηγούς (τους οποίους βγάζουν οι ίδιες οι ομάδες) αλλά για αντιπροσώπους που επίσης έχουν βγάλει οι ίδιες οι ομάδες.
Yesterday at 11:41pm · Flag

Panagiotis Roumeliotis η συνέχεια εδώ....
http://www.facebook.com/topic.php?topic=116&uid=111979262156998
Yesterday at 11:44pm · Flag

Vangelis Roumeliotis Ola afta eine mpourdes. Apo aplo game diaskedasis arxise ke kataliksame oli na kinigame magises ke drakous. Re parteto oli grami gia game to exoume na ektonomaste na mazevomaste na exoume epafi metaksi mas, na diaskedazoume na kontrarizomaste mesa sto game kai oxi na exoume pali tsoliades na mas kathorizoun nte ke kala ti prepi na kanoume emeis gia na exoun simferon aftoi. Prosopika ego giafto to logo kai mono eime mesa se afto gia kanenan alo logo.Ante ke kala na pername .
20 hours ago · Flag

Deto D. Ni simfono me ton prostati vangeli oso zorizete to 8ema xaliete...einai 1as tropos diaskedasis ....den thelo grafiokratia kai sto airsoft thelo na efarmosoume to dagger
20 hours ago · Flag

Panagiotis Roumeliotis Σωστά όλα αυτά αλλά ξεχνάτε ένα πράγμα...
ανά πάσα στιγμή μπορούν να έρθουν να κατάσχουν τον εξοπλισμό μας και να μας μπουζουριάσουν, είμαστε νομικά εντελώς ακάλυπτοι και σε κάποιες περιπτώσεις παράνομοι !!!
Έτσι λοιπόν για να μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε την τρέλα μας θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα.
Δεν με ενδιαφέρει αν θα επωφεληθούν κάποιοι ή όχι, με ενδιαφέρει να μπορώ να συνεχίζω να παίζω χωρίς άγχος!!!
6 hours ago · Flag

Πηγη : http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=111979262156998&ref=mf

jumbo

α: κ Ρουμελιωτη Τασο, αφου ειστε τοσο γαμω και δερνω, γιατι δεν επυλυεται αμεσα οτι προβληματα διακατεχουν το airsoft, παρα μονο αμπελοφυλοσοφυτε;
β:με εξαιρεση τον κυριο Ρουμελιοτη Παναγιωτη, ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΟΙ; ή μηπως σας ενοχλει οτι παρα τους καυγαδες μας, που οντας πολλες φορες ειναι ομηρηκοι, καταφερνουμε να συντονιστουμε και να παμε ενα βημα μπροστα; στο φιναλε ρε μαγκακια του γλυκου νερου, τα σκατα εμεις τα τραβαμε και οι θεσσαλονικης και οχι εσεις που εχετε 150 βουνα και 282 λαγκαδια για να παιξετε, συν οτι εχετε και κολητιλικια με την αστυνομια λογω εντοποιοτητας οποτε δεν αντιμετοπιζετε και ιδιαιτερα προβληματα και
δ: απαιτω αποτον αρχηγο της ομοδας της κορινθου να αναλαβει την ευθηνη των λεγομενων τους, τα οποια θεωρω οτι θιγουν και εμενα προσοπικα, οπως και μια πλειαδα αλλων παικτων

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ghost-71

εμείς δεν έχουμε προβλήματα φίλε μου ..εσείς τα έχετε και τα δημιουργείται  μόνη σας  ..και όσο για τον ανδρισμό μας έλα να τον διαπίστωσης.  ;D ;D ;D ;D ;D

kaliostro

ghost αν δεν το εχεις πάρει γραμμή ακόμα το θέμα έχει περάσει σε επίπεδο προβολής.
κ αυτό γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια!!!πρώτα ρωτάμε κ μετά λέμε την λαλακία μας φίλε.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

liongreek

Παράθεση από: ghost-71 στις  08 Ιουν 2010, 22:54:24 ΜΜ
εμείς δεν έχουμε προβλήματα φίλε μου ..εσείς τα έχετε και τα δημιουργείται  μόνη σας  ..και όσο για τον ανδρισμό μας έλα να τον διαπίστωσης.  ;D ;D ;D ;D ;D

Ώπα μεγάλε, νεράκι να πίνεις μην κάψεις κανένα όργανο...ορθογραφία πρώτα και μετά μαγκιά κλανιά και εξάτμιση πιτσιρίκο...

Dtq

Παράθεση από: jumbo στις  08 Ιουν 2010, 22:43:48 ΜΜ
α: κ Ρουμελιωτη Τασο, αφου ειστε τοσο γαμω και δερνω, γιατι δεν επυλυεται αμεσα οτι προβληματα διακατεχουν το airsoft, παρα μονο αμπελοφυλοσοφυτε;
β:με εξαιρεση τον κυριο Ρουμελιοτη Παναγιωτη, ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΟΙ; ή μηπως σας ενοχλει οτι παρα τους καυγαδες μας, που οντας πολλες φορες ειναι ομηρηκοι, καταφερνουμε να συντονιστουμε και να παμε ενα βημα μπροστα; στο φιναλε ρε μαγκακια του γλυκου νερου, τα σκατα εμεις τα τραβαμε και οι θεσσαλονικης και οχι εσεις που εχετε 150 βουνα και 282 λαγκαδια για να παιξετε, συν οτι εχετε και κολητιλικια με την αστυνομια λογω εντοποιοτητας οποτε δεν αντιμετοπιζετε και ιδιαιτερα προβληματα και
δ: απαιτω αποτον αρχηγο της ομοδας της κορινθου να αναλαβει την ευθηνη των λεγομενων τους, τα οποια θεωρω οτι θιγουν και εμενα προσοπικα, οπως και μια πλειαδα αλλων παικτων

Πριν αρχίσω, να δηλώσω ότι ΔΕΝ έχω καμία σχέση με την Κόρινθο!
Ο αρχιγός της ομάδας, δεν είναι δικτάτορας ούτε βασιλιάς για να μπορεί να ελέγξει τι λένε οι δικοί του φίλε μου... Και δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί που σχολίασαν είναι καν στην ομάδα! (Δεν ξέρω για να πω, απλά αμφιβάλλω.)

Είμαι επαρχιώτης, μπορεί μερικοί να έχουν κολλητηλίκια αλλά εδώ που είμαι εγώ τουλάχιστον, όσο το έχω ψάξει με αστυνομία και λοιπά, δεν είναι πιο εύκολα!

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ποστ πραγματικά έμοιαζε να λέει "Αποφασίσαμε στην Αθήνα τι θα γίνεται στην Ελλάδα" οπότε δικαιολογώ κάπως τα λεγόμενά τους αν και πολλά απ'αυτά είναι αδικαιολόγιτα προκλητικά!

Δικαιολογώ και την δική σου πλευρά καθώς δεν εξέφρασαν αυτά που ήθελαν να πουν και με τον καλύτερο τρόπο!

Για τα άλλα... Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο της συζήτησης...
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Whiskey

εμείς δεν έχουμε προβλήματα φίλε μου ..εσείς τα έχετε και τα δημιουργείται  μόνη σας  ..και όσο για τον ανδρισμό μας έλα να τον διαπίστωσης.  ;D ;D ;D ;D ;D

Καταρχην μαθε Γεωγραφια ... η Κορινθος δεν ανηκει στην Αττικη !! (γινεται αλλα δε θελουμε).

Κατα δευτερον μαθε Ορθογραφια ... (ναι εγω δε βαζω τονους επιτηδες) ...

Κατα τριτον η προσκληση ειναι αμοιβαια ρε "αντρα" του καναπε ... οποτε θελησεις και οπου θελησεις ...

kermit

Για τη βάση της Σούδας τη γνώμη έχεις ;
While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field

ghost-71

η ορθογραφία στέκι ..σωστός ως εκεί αλά την μαγκιά δεν την πουλάω εγώ .εγώ την γνώμη μου λέω και από ότι φαίνεται  δεν αρέσει   ..
και το πιτσιρίκα κράτα το για πάρτη σου ..πιτσιρίκο.. ;D ;D ;D ;D ;D

Splinter-B

Εγώ πάλι βρε παιδιά δεν παρεξηγούμαι καθόλου. ???
Θα έλεγα μάλιστα οτι τους καταλαβαίνω (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δέχομαι το ύφος ή τους χαρακτηρισμούς)

Το meeting ανακοινώθηκε σε τόσο σύντομο χρόνο που το βρήσκω πολύ λογικό οι ομάδες εκτός Αθηνών να αισθάνθηκαν ενδεχομένως στο περιθώριο μιάς και δεν είχαν τον χρόνο να οργανωθούν και ίσως να κατεβάσουν αντιπροσώπους ή έστω να συνεισφέρουν με κάποιον άλλο τρόπο. Εδώ πολλές ομάδες των Αθηνών δεν πρόλαβαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους!

Απ΄την άλλη θα έλεγα στους φίλους οτι είναι πολύ λογικό να (αν) έχουν γίνει και λάθη και στραβά κι οτι θα υπάρξουν πολλά ακόμα meetings για να λυθούν. Ο μόνος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα οπότε καλό θα ήταν να μην είμαστε όλοι έτοιμοι να δαγκώσουμε μόλις δούμε κάτι που δε μας αρέσει. Κανείς δεν έφτασε απ'το 0 στο 100 με ένα βήμα.

Τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη δεν τον γνωρίζω αλλα κέρδισε τον σεβασμό μου και νομίζω ότι, αν μη τι άλλο, οφείλουμε σ'αυτον να κρατήσουμε το επίπεδο εκεί που το έβαλε ο ίδιος.

Πάντα πολύ φιλικά! :)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Whiskey

Παράθεση από: ghost-71 στις  08 Ιουν 2010, 23:05:50 ΜΜ
η ορθογραφία στέκι ..σωστός ως εκεί αλά την μαγκιά δεν την πουλάω εγώ .εγώ την γνώμη μου λέω και από ότι φαίνεται  δεν αρέσει   ..

Η γνωμη σου θα ηταν σεβαστη απολυτα απο εμενα αν δεν ξεκινουσατε να βριζετε και να χυδαιολογειτε "αδερφε" ... μας βρισατε και το παιξατε "αντρες" ... "αντρες" κρυμενοι πισω απο πληκτρολογια ... εμεις δεν ασχοληθηκαμε μαζι σας ... μαλιστε θελησαμε να σας εξηγησουμε οτι δεν απαιτουμε τιποτα παρα τεκμηριωμενα προτεινουμε ... ουτε αυτο καταλαβατε !!

Τι αλλο να πω ? ... καλη συνεχεια ... δε θα ασχοληθω αλλο (παραταυτα οποτε θελησεις και αν θελησεις να μου δειξεις οτι εσυ εισαι αντρας και εγω οχι ... πες να κλεισουμε ενα meeting) ...

liongreek

Παράθεση από: ghost-71 στις  08 Ιουν 2010, 23:05:50 ΜΜ

Πρόσεχε τον τονισμό...το "πιτσιρίκα" είναι γένους θηλυκού και δεν συνάδει με τα μεγάλα σαν πεπόνια bbs που λες ότι κουβαλάς...

...το γεγονός επίσης ότι αφού όντως δεν γνωρίζω την ηλικία σου δεν κατάλαβες ότι αναφέρομαι στην περιορισμένης ευθύνης νοημοσύνη σου, καθιστά σαφές αυτό που όλοι υποπτεύονται αλλά ουδείς δεν έχει το θάρρος μπροστά στον αχαλίνωτο ανδρισμό σου και την βαρβατίλα που σε διακατέχει:

...έχεις πολύ χώρο για ενοικίαση μέσα στο κεφάλι σου...

Whiskey

Παράθεση από: ghost-71 στις  08 Ιουν 2010, 23:09:19 ΜΜ
έλεος ρε συναθλητές ,αυτή είναι η δημοκράτη μας . μου την παίσατε από όλες της μεριές ..έλεος  

Κανεις σε παρακαλω τον κοπο να διαβασεις αυτα που εσεις γραψατε για εμας στο quote που εδωσα ?

Ποιος σε ποιον ρε "αδερφε" ?

Whiskey

Παράθεση από: Splinter-B στις  08 Ιουν 2010, 23:10:58 ΜΜ
Εγώ πάλι βρε παιδιά δεν παρεξηγούμαι καθόλου. ???
Θα έλεγα μάλιστα οτι τους καταλαβαίνω (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δέχομαι το ύφος ή τους χαρακτηρισμούς)

Το meeting ανακοινώθηκε σε τόσο σύντομο χρόνο που το βρήσκω πολύ λογικό οι ομάδες εκτός Αθηνών να αισθάνθηκαν ενδεχομένως στο περιθώριο μιάς και δεν είχαν τον χρόνο να οργανωθούν και ίσως να κατεβάσουν αντιπροσώπους ή έστω να συνεισφέρουν με κάποιον άλλο τρόπο. Εδώ πολλές ομάδες των Αθηνών δεν πρόλαβαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους!

Απ΄την άλλη θα έλεγα στους φίλους οτι είναι πολύ λογικό να (αν) έχουν γίνει και λάθη και στραβά κι οτι θα υπάρξουν πολλά ακόμα meetings για να λυθούν. Ο μόνος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα οπότε καλό θα ήταν να μην είμαστε όλοι έτοιμοι να δαγκώσουμε μόλις δούμε κάτι που δε μας αρέσει. Κανείς δεν έφτασε απ'το 0 στο 100 με ένα βήμα.

Τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη δεν τον γνωρίζω αλλα κέρδισε τον σεβασμό μου και νομίζω ότι, αν μη τι άλλο, οφείλουμε σ'αυτον να κρατήσουμε το επίπεδο εκεί που το έβαλε ο ίδιος.

Πάντα πολύ φιλικά! :)

Προσωπικα δεν διαφωνω πουθενα με οσα λες ... απλα δεν εβρισα και δεν χαρακτηρισα κανεναν ... επισης θεωρω σαφες οταν μιλαμε για ενα meeting ομαδων της Αττικης ... να μην υπαρχει λογος να με βριζουν απο την Κορινθο ή αλλες γεωγραφικες περιοχες ...

Τεσπα ... δεν συνεχιζω ... ειμαι και καποιας ηλικιας ;D