αρχάριος

Ξεκίνησε από johnal, 26 Μαΐου 2010, 17:55:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

johnal

Καλησπέρα σε όλο το φορυμ

Μόλις πριν λίγο καιρό έμαθα για το airsoft και έχω εντυπωσιαστεί. Ακόμα δεν έχω αγοράσει όπλο και θέλω να μάθω που βρίσκονται τα clubs για airsoft  στην αττική...

ευχαριστώ προκαταβολικά  :D
U can run but u will just die tired...

Dtq

Τι εννοείς clubs? Ομάδες? Πεδία? Μπορείς όλα να τα βρεις μέσα στο φόρουμ!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Palladin

Καλώς ήρθες φίλε μου στην μεγάλη παρέα του airsoft  :) Τι εννοείς όταν λες clubs? Στο airsoft φίλε μου υπάρχουν μόνο παρέες φίλων που έχουν κάνει ομάδες και όλοι μαζί βρισκόμαστε σχεδόν κάθε Κυριακή σε διάφορα μέρη και πάμε και παίζουμε. Αν εννοείς συλλόγους ακόμα δεν υπάρχουν αλλά κάτι βρίσκεται στα σκαριά. Ρίξε πρώτα μια ματιά στην ενότητα για τους αρχάριους και για ότι θες να μάθεις κάνε μια αναζήτηση (στο κουτάκι αριστερά στην οθόνη σου) και αν πάλι έχεις οποιαδήποτε απορία μη διστάσεις να ρωτήσεις. Καλά παιχνίδια αν αποφασίσεις να μείνεις  ;)

johnal

εννοώ συλλόγους και πεδία...

ευχαριστώ για την βοήθεια  ;D

Ozymandias

Παράθεσηεννοώ συλλόγους και πεδία...

Δεν υπαρχουν ουτε συλλογοι, ουτε πεδια, τουλαχιστον οχι επισημα και οργανωμενα. Δεν ειναι οπως πχ η σκοποβολη, η το paintball. 

Μια αναδρομη σε παλαιοτερα ποστ θα σε κατατοπιση για την θεσμικη κατασταση του airsoft στην Ελλαδα.....

johnal

1)από ότι κατάλαβα μπορεί κανείς να πάει να παίξει όποτε θέλει....

το πρόβλημα μου είναι πως δεν έχω παρά 2-3 γνωστούς  όπου παίζουν airsoft οπότε πως μπορώ να μαζέψω περισσότερα ώστε να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι;

και κάτι τελευταίο:

2)ως αρκετά ικανός στην σκοποβολή λέω για αρχή να πάρω και ένα sniper rifle (όχι για θέμα camping ώστε να μην τρώω πυρά γιατί αλωνίζω και με τέτοιου είδους όπλα )
ανάμεσα σε: L96 , SR-2 , BAR

αλλά από ότι κατάλαβα η διαφορά τους με τα AR's είναι πολύ μικρή στο βεληνεκές οπότε θέλω να μάθω αν μετά και από μερικές αναβαθμίσεις θα συμφέρουν απέναντι στα AR.

Για 2ο UMP,M4A1,M15,SCAR-H,ACR,AUG ή FAMAS;    (αναποφάσιστος χεχε  ???)

dyzio2206

Παράθεση από: johnal στις  26 Μαΐου 2010, 20:50:03 ΜΜ
[...]το πρόβλημα μου είναι πως δεν έχω παρά 2-3 γνωστούς  όπου παίζουν airsoft οπότε πως μπορώ να μαζέψω περισσότερα ώστε να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι;[...]
ΕΔΩ θα δεις οτι οργανώνονται τακτικά παιχνίδια που μπορείς να συμμετέχεις με τους φίλους σου...
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."

Palladin

Φίλε μου για να σου λυθούν πολλές απορίες δεν έχεις παρά να έρθεις στο παιχνίδι της Κυριακής στο πεδίο της Ελευσίνας και θα αποκτήσεις και περισσότερους γνωστούς  ;) Το τι όπλο θα πάρεις το αφήνω στην κρίση σου (περί ορέξεως που λέμε...) αλλά στο παιχνίδι θα δεις τι σου αρέσει περισσότερο να κάνεις, αν θα είσαι πιο "στατικός" με το sniper ή πιο κινητικός με κάποιο Μ4 π.χ.

tasostsakonas

Θελω να ρωτήσω εαν τα οπλα αεριου και γενικα ολα τα airsoft θελουν καποια ειδικη αδεια

nikosthekiller

τα οπλα airsoft δεν χρειαζοντε καμια αδεια ! οποιος σου πει κατι τετοιο η σε κατηγορησει απλα επικοινωνεις με το καταστημα του airsoftcenter !
Airsoft Team Preveza's

THE PREDATORS

AGGRESSIVE

Καμια αδεια φιλε μου.Ο μονος περιορισμος που υπαρχει ειναι οτι για να τα κατεχεις πρεπει να εχεις κλησει το 18 χρονο της ηλικιας σου καθως ενα aeg υπαγεται στα αεροβολα οπλα.Τα αεροβολα οπλα εχουν καποιους κανονες-περιορισμους ομως που πρεπει να ξερεις.Δες εδω http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1371.0.html

tasostsakonas

Ευχαριστω Nikosthekiller :)

tasostsakonas

Ευχαριστω παιδια!!

tasostsakonas

να ρωτησω και κατι αλλο? που θα βρω στολη SWAT ολοκληρη?

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: tasostsakonas στις  29 Μαΐου 2010, 19:36:20 ΜΜ
να ρωτησω και κατι αλλο? που θα βρω στολη SWAT ολοκληρη?

στο e-bay σιγουρα αν ψαχνεις για γνησια..αν οχι παιρνεις μαυρες παραλαγες,γιλεκακι swat,κρανος,επιγονατηδες κτλ.και εισαι ετοιμος...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...