GeoKalpi

Ξεκίνησε από GeoKalpi, 18 Μαρ 2009, 16:54:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

GeoKalpi

Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι από τον Πειραιά.Παλιότερα(και όποτε μπορώ τώρα) ασχολιόμουν ερασιτεχνικά με το paintball.Τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ με το airsoft.Ακόμα δεν έχω κάποιον εξοπλισμό αν και υπάρχει σχέδιο απόκτησης.Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά.
Ήδη έχω ξεκινήσει να διαβάζω τις ενότητες του φόρουμ.

akis

WARLORDS

TOPGUN

.....Wellcome aboard.....
''Η Πραγματική δύναμη του Μαχητή, είναι ο Μαχητής που βρίσκεται Δίπλα του''

http://www.heraklion-airsoft.gr/

Falcon

Καλως ηρθες κι ελπιζουμε να σε δουμε σε ενα απ' τα παιχνιδια μας. Κι εγω απο Πειραια ειμαι Αγιος Δημητρης κοντα στα Μανιατικα, εσυ απο ποιο σημειο, συμπατριωτη?  ;D ;D ;D

GeoKalpi

Παράθεση από: Falcon στις  19 Μαρ 2009, 19:10:13 ΜΜ
Καλως ηρθες κι ελπιζουμε να σε δουμε σε ενα απ' τα παιχνιδια μας. Κι εγω απο Πειραια ειμαι Αγιος Δημητρης κοντα στα Μανιατικα, εσυ απο ποιο σημειο, συμπατριωτη?  ;D ;D ;D

Απο Αμφιάλη-Κερατσίνι είμαι για την ακρίβεια!

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!Και εγώ ελπίζω να σας δώ!

SAPPER

Kαλος ηρθες στην παρεα του airsoft φιλε!

Asim

Παράθεση από: GeoKalpi στις  18 Μαρ 2009, 16:54:23 ΜΜ
Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι από τον Πειραιά.Παλιότερα(και όποτε μπορώ τώρα) ασχολιόμουν ερασιτεχνικά με το paintball.Τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ με το airsoft.Ακόμα δεν έχω κάποιον εξοπλισμό αν και υπάρχει σχέδιο απόκτησης.Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά.
Ήδη έχω ξεκινήσει να διαβάζω τις ενότητες του φόρουμ.
Γιώργο, είσαι και στο GRC;

ΓΛΑΥΚΟΣ

καλώς όρισες στην κυνοτητα αιρ σοφτ

spirosleon

Παράθεση από: ΓΛΑΥΚΟΣ στις  11 Νοε 2012, 22:46:57 ΜΜ
καλώς όρισες στην κυνοτητα αιρ σοφτ

Αν παίζει ακόμα , πρέπει να έχει θεσπίσει δικαίωμα συνταξιοδοτησεις από το ταμείο airsoft.... δες ημερομηνία Πανό....

ΓΛΑΥΚΟΣ

Παράθεση από: spirosleon στις  12 Νοε 2012, 13:26:03 ΜΜ
Αν παίζει ακόμα , πρέπει να έχει θεσπίσει δικαίωμα συνταξιοδοτησεις από το ταμείο airsoft.... δες ημερομηνία Πανό....
εχεις δικιο