D-DAY 6/6/10 Πεδίο Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Palladin, 17 Μαΐου 2010, 22:27:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

μαλλον σε πιστευω ;) ;) ;).
με τοσα που ειχε η στολη αν ειχε την προβλεπωμενη ζεστη μαλλον λυωμενο θα σε βγαζαμε μετα

spaniard

παιδιά, ειλικρινά ήθελα να περάσω,

είχαν κατέβει τα κουμπάρια μου απο Σαλονικα, και η Kυριακή ήταν scouting για εστιατόρια για το γάμο...

δεν συγκρίνεται με το airsoft, εγώ εκεί ήθελα να είμαι,  :D απλά έχω και αυτά και πρέπει να γίνουν... αλλιώς μας βλέπω να τρώμε σουβλάκια με τα νυφικά σε κανα "γωνιακό" βρώμικο...  :D :D

είναι δύσκολοι καιροί για μένα, και χρονικά (περα απο χρηματικά), για αυτό και εγώ ανακοίνωσα Νοέμβρη, να έχω τελειώσει με το γάμο μου...

πάντως σίγουρα, στην επόμενη προσπάθεια σου θα φροντίσω να παρευρίσκομαι !!!

χαιρετισμοί,

Spaniard

PS: ναι, ο splinter φαίνεται να είναι περιπτωσάρααα  :D  ;)
Who Dares Wins

ROOKIEJO

εμεις παντως καναμε την προσπαθεια μπας και γλυτωσεις τον γαμο αλλα εσυ ανεπιδεκτος :D :D :D :D ;).
παντρεψου να μας πεις γιατι το εκανες? 20 χρονια παντρεμενος εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι το εκανα :D ;D >:( :'( :-\.φαντασου μονο ποσα παραπανω παιχνιδια θα επαιζα χωρις να ειμαι υποχρεωμενος να βρω πια εξαρτηση ταιριαζει χρωματικα με την μουλτικαμ και αν το σημα δεξια με δειχνει πιο χοντρο.

η ωρα η καλη

grenadier

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  07 Ιουν 2010, 14:18:22 ΜΜ
...με τοσα που ειχε η στολη αν ειχε την προβλεπωμενη ζεστη μαλλον λυωμενο θα σε βγαζαμε μετα
... και λίγα λες, γιατί όχι απλά ήταν πολλά όλα αυτά που φόραγε  ;D ;D αλλά ΚΑΙ full wool  :o :o

Πάντως κι εγώ τα έριξα τα πατερημά μου κι ευτυχώς ο καλός θεούλης μας λυπήθηκε.

ΥΓ κι ευτυχώς από ότι φαίνεται δεν με καταράστηκε και η γυναίκα καθώς χθες είχα και την 11η επέτειο γάμου και την παράτησα σύξυλη να τρέχω στα βουνά και τα λαγκάδια.  ;D

ROOKIEJO

ναι αλλα για ψαξε μηπως εστειλε τους πειντμπολαδες? ;D :D

grenadier

pit k

Θα ήθελε να πω ένα μεγάλο    ΜΠΡΑΒΟ στον ROOKIEJO που παρόλο που μπήκαν κάτι απαράδεκτοι τύποι στο μαγαζί του και το έκλεψαν την πέμπτη είχε το κουράγιο να συνεχίσει το σενάριο και να το βγάλει πέρα με μηδενική ψυχολογία.
Επίσης αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στην γυναίκα του που τον στήριξε, ήρθε μαζί του στο παιχνίδι για να βοηθήσει ψυχολογικά με την παρουσία της.

Ένα μεγάλο ευχάριστο αξίζουν όλα τα παιδία που ήρθαν να παίξουνε μαζί μας την Κυριακή και ιδικά σε αυτούς που ήταν ιστορικά σωστά ντυμένοι Μπράβο

Όσο για την γκρίνια που έβγαλε ο Γιάννης (Σαλαμίνα) θα έπρεπε πρώτα να σκεφτεί πρώτα τι έγραψε και μετά να προχώραγε να το γράψει

Τώρα επειδή είμαι ένας μισθοφόρος και ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ δεν μπορούσα να αρνηθώ την μεγάλη την πολύ μεγάλη  αμοιβή που μου δώσανε οι αλεξιπτωτιστές πριν παίξουμε για να τους βοηθήσω στο παιχνίδι

Γιατί όπως ξέρουμε όλοι ότι είναι μαϊμού κομάντο (αφού δεν έπαιζα μαζί τους)

Για τα πρακτικά του αγώνα νικήσαν οι Αμερικανοί Μάκη γενικά οι σύμμαχοι έτσι ήμασταν και σωστά σωστοί

Αλλά πιστεύω ότι νίκησε το AIR SOFT από το παιχνιδι της κυριακης παντα τέτοια

Πάντα καλά παιχνίδια και ασφαλή να έχουμε

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Για την Ιστορια χαλασα 1 μπουκαλι ΒΒ 0,23γρ. τα μισα στην εφοδο στη αρχη του παιχνιδιου.
Βροχη τα ββ στην αρχη στην παραλια ΟΜΑΧΑ πρεπει να μαζεψα πανω απο 100 στο κορμι μου με κανανε λεσ κ με τσιμπησαν κουνουπια ;D

Palladin

Παράθεση από: pit k στις  07 Ιουν 2010, 21:46:13 ΜΜ
Θα ήθελε να πω ένα μεγάλο    ΜΠΡΑΒΟ στον ROOKIEJO που παρόλο που μπήκαν κάτι απαράδεκτοι τύποι στο μαγαζί του και το έκλεψαν την πέμπτη είχε το κουράγιο να συνεχίσει το σενάριο και να το βγάλει πέρα με μηδενική ψυχολογία.
Επίσης αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στην γυναίκα του που τον στήριξε, ήρθε μαζί του στο παιχνίδι για να βοηθήσει ψυχολογικά με την παρουσία της.

Ένα μεγάλο ευχάριστο αξίζουν όλα τα παιδία που ήρθαν να παίξουνε μαζί μας την Κυριακή και ιδικά σε αυτούς που ήταν ιστορικά σωστά ντυμένοι Μπράβο

Όσο για την γκρίνια που έβγαλε ο Γιάννης (Σαλαμίνα) θα έπρεπε πρώτα να σκεφτεί πρώτα τι έγραψε και μετά να προχώραγε να το γράψει

Τώρα επειδή είμαι ένας μισθοφόρος και ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ δεν μπορούσα να αρνηθώ την μεγάλη την πολύ μεγάλη  αμοιβή που μου δώσανε οι αλεξιπτωτιστές πριν παίξουμε για να τους βοηθήσω στο παιχνίδι

Γιατί όπως ξέρουμε όλοι ότι είναι μαϊμού κομάντο (αφού δεν έπαιζα μαζί τους)

Για τα πρακτικά του αγώνα νικήσαν οι Αμερικανοί Μάκη γενικά οι σύμμαχοι έτσι ήμασταν και σωστά σωστοί

Αλλά πιστεύω ότι νίκησε το AIR SOFT από το παιχνιδι της κυριακης παντα τέτοια

Πάντα καλά παιχνίδια και ασφαλή να έχουμε

Μα φυσικά θα εκμεταλλευόμασταν την ευκαιρία να έχουμε ένα μισθοφόρο για διαιτητή  ;D ;D ;D ;D
Τωρα, για το αν ήμασταν κομμάντα μπορούν να απαντήσουν οι "γερμανοί" που φύλαγαν τους "στόχους" μας  8) 8)

Splinter-B

Ετσι λοιπόν εξηγείται το γεγονός οτι ο εν λόγω διαιτητής μας ποτιζε μπύρες λεγοντάς μας οτι είναι από σπόνσορα!!!  :o
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Λοξιτης

οι γαλοι αδικηθηκαμε!!!!δεν πειραζει να εισατε καλα μαγκες!!ειμασταν μονο 3 χωρις πολιβολο με λιγοτερες ζωες που αν σας ρωτησουμε και τωρα ακομα δε ξερετε ποσες ειχαμε και με χτιπιτα ρουχα να φαινομαστε οσαν τα παγονια!!!μας βγαλαν εξω και μας οδυγισαν σε φιλακες που οι αμερικανοι ειχαν ελευθερωσει και σαν να μην εφτανε αυτο ειχαμε και σεκιουριτιληκη απο εναν τιπο που δεν ηθελε πολλα λογια ???!!!.........ο.κ.
3 radar
1γραμη τρενου οι γαλοι αν και μονο 3!!  :-\
αν ξεραμε και που πευτει το παιχνιδι γιατι μας στειλαν αρχικα εκτος ζωνης αν και τους ειπαμε πως παιζαμε 1η φορα θα τησ κοβαμε ολες!!
ωραιο σεναριο και θα φευγαμε με χαμογελα αν δεν μας ξενερωνε στο τελος ο (σεκιουριτας)
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

SW1GEORGE

Παράθεση από: Λοξιτης στις  08 Ιουν 2010, 17:25:50 ΜΜ
οι γαλοι αδικηθηκαμε!!!!δεν πειραζει να εισατε καλα μαγκες!!ειμασταν μονο 3 χωρις πολιβολο με λιγοτερες ζωες που αν σας ρωτησουμε και τωρα ακομα δε ξερετε ποσες ειχαμε και με χτιπιτα ρουχα να φαινομαστε οσαν τα παγονια!!!μας βγαλαν εξω και μας οδυγισαν σε φιλακες που οι αμερικανοι ειχαν ελευθερωσει και σαν να μην εφτανε αυτο ειχαμε και σεκιουριτιληκη απο εναν τιπο που δεν ηθελε πολλα λογια ???!!!.........ο.κ.
3 radar
1γραμη τρενου οι γαλοι αν και μονο 3!!  :-\
αν ξεραμε και που πευτει το παιχνιδι γιατι μας στειλαν αρχικα εκτος ζωνης αν και τους ειπαμε πως παιζαμε 1η φορα θα τησ κοβαμε ολες!!
ωραιο σεναριο και θα φευγαμε με χαμογελα αν δεν μας ξενερωνε στο τελος ο (σεκιουριτας)

Καλησπερα φιλε μου
ειμαι ο φιλος με το μ14
ημουν μαζι σας μεχρι που δεν ξερω για καποιο λογο ειχατε μεινει σε ενα φιλακιο
γιατι δεν με ρωτουσατε ...και γιατι δεν ερχοσασταν μαζι μου.
εγω νομιζα πως κουραστηκατε και καθησατε εκει.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Fakas

Ωραία ήταν την Κυριακή, αν και το briefing δεν ήταν όσο λεπτομερείς όσο θα μπορούσε να είναι στην αρχή του παιχνιδιού ως προς τα σημεία respawn, συνέχεια παιχνιδιού αφού εγκαταλειφθούν τα κτίρια, και προς τα που να κατευθυνθούν οι ομάδες...

Ανυπομωνώ να δω και τη πίστα στη Καισαριανή την 13/6! Σούνιο δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι? Γειά!

Λοξιτης

Ο ανθρωπος με το m14 ηταν καταλητικος στην προσπαθεια μας και και εκ μερους της ομαδας καθετου εφορμησεως ενα μεγαλο ευχαριστω!!!οχι δεν κουραστικαμε μας βγαλανε γιατι ετσι θεωρισαν σοστο!εμεις ξεκινησαμε 500 μ πανω απο εκει που αφιναμε τα αμαξια και αν δεν περναγαμε τους αλεξιπτοτιστες για γερμανους θα κοβαμε τελειως αντιθετα και ασχετα με το σεναριο!!ευχαριστουμε και παλι
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

SW1GEORGE

Παράθεση από: Λοξιτης στις  08 Ιουν 2010, 23:36:48 ΜΜ
Ο ανθρωπος με το m14 ηταν καταλητικος στην προσπαθεια μας και και εκ μερους της ομαδας καθετου εφορμησεως ενα μεγαλο ευχαριστω!!!οχι δεν κουραστικαμε μας βγαλανε γιατι ετσι θεωρισαν σοστο!εμεις ξεκινησαμε 500 μ πανω απο εκει που αφιναμε τα αμαξια και αν δεν περναγαμε τους αλεξιπτοτιστες για γερμανους θα κοβαμε τελειως αντιθετα και ασχετα με το σεναριο!!ευχαριστουμε και παλι

φιλε μου να ειστε καλα αυτα συμβενουν και αλλη φορα να ρωτατε και κανενα "παλιο" ;D ;D
ελπιζω και ευχομε να σας ξαναδω εστω και με πολιτικα σε καποιο παιχνιδι.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ROOKIEJO

εγω απο την μερια μου πρεπει να ζητησω συγνωμη και απο τους γαλλους και απο ολους για τις ασαφειες και τις αναγκαστικες αλλαγες που εγιναν λογω καταληψης του δρομου απο αλλους.
και δυστηχως η ελλειψη πμρ δεν βοηθησε καθως αλλαγες γινονταν επι τοπου.
αλλα με την συμπεριφορα ολων παιρνουμε θαρρος και μαθαινουμε να κανουμε λιγοτερα λαθη.
θα προσπαθουμε για το καλυτερο γιατι ειναι το λιγοτερο που σας αξιζει ΟΛΩΝ.
επιφυλασωμε

Firestriker

Να ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μου, (εστω και με καθυστερηση),  εκ' μερους των μελων της "LOST INFANTRY DIVISION" που παρευρεθησαν, τον "ηρωα" συνχομπυστα ROOKIEJO, (και την κυρια του),  για την παρα πολυ ωραια διοργανωση (παρα τους οσους ανασταλτικους παραγοντες που υπηρχαν), καθως και τους αλλους 2 συνχομπυστες  PALLADIN  και SPILINTER-B   για την βοηθεια τους στην οργανωση.   Να ευχαριστησω τον συνχομπυστα PIT-K  για τα χρεη διαιτητη. Δεν προσεξα εαν υπηρχε και αλλος διατητης για να συγχαρω και αυτον. Τον συνχομπυστα FANIOLES  για τις καλιτεχνικες με μερακι φωτογραφιες του.
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

cgwolf

Παρ'όλο που δεν έπαιξα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού,στο κομμάτι που έπαιξα το ευχαριστήθηκα αφάνταστα!
Μπορεί να είχε κάποιες ελλείψεις σεναριακά ή πιο σωστά σε θέμα ρόλων,αλλά σαν πρώτη κίνηση ήταν αρκετά καλή.
Η παρουσία των συμπαικτών με τις στολές εποχής είναι "κακή επιρροή"  :P :P :P
Πάλι σε έξοδα θα μπούμε  :D :D :D
Αλλά αν αρχίσουν να γίνονται και άλλα τέτοιου στυλ παιχνίδια,ολοένα πιο βελτιωμένα,πιστεύω ότι αξίζει τα έξοδα...

Και εις άλλα με υγεία λοιπόν!!!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!