D-DAY 6/6/10 Πεδίο Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Palladin, 17 Μαΐου 2010, 22:27:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

μετα απο παρακληση του tomcat στο facebook επειδη δε μπορει να συνδεθει στο φορουμ....δηλωνει συμμετοχη με Μ14

Goodspeed

Παράθεση από: Palladin στις  05 Ιουν 2010, 00:17:55 ΠΜ
Όλα τα σύγχρονα όπλα θα παίζουν ΜΟΝΗ βολή εκτός τα υποπολυβόλα (ΜΡ5 κλπ)

Να υποθέσω ότι στην κατηγορία των υποπολυβόλων ( submachine guns ) εvτάσσεται και το UMP. Σωστά ??
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

MitsoS_O_Yakuza

θελεις απαντηση ρε ΛΕΩ??φυσικα και ναι!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

G.P.S.

Αν & δηλωσα συμμετοχη αργα,
δεν πηρα καποια απαντηση αν ισχυει η συμμετοχη μου ή οχι.

Μεχρι τωρα δεν εχω παρει καποιο pm για ωρα προσελευσης ή περαιτερω οδηγιες.
Να θεωρησω οτι δεν εχει γινει δεκτη η συμμετοχη μου (δεν τρεχει τιποτα αφου ημουν εκτος προθεσμιας)
ή απλα λογω του μπλεξιματος του ROOKIEJO εχουν καθυστερησει λιγο τα pm?

Συγνωμη αν εγινα φορτικος, δεν το ειχα σκοπο.

Φιλικα,

Θανος.

Fakas

Την ίδια απορία έχω και εγώ...

Splinter-B

Απο ROOKIEJO (ειναι λιγο απσχολημένος τώρα ...)

Αύριο στις 09.30 οι Γερμανοί θα μαζευτούν στο πάνω πάρκιν και την ίδια ώρα οι σύμμαχοι στην ΕΥΔΑΠ.

@ G.P.S. και Fakas
Παιδιά, σας περιμένουμε  :)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

ALMOGAVER

παιδια αυριο τι ωρα???και μπορει καποιος να συναντηθουμε καπου να τον ακολουθησω με το αμαξι γιατι δεν ξερω που ειναι η πιστα???
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

Palladin

Παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα συμμετοχών, η δήλωση συμμετοχής αφορούσε τον διαχωρισμό των ομάδων-ατόμων, οπότε άμα θέλετε να έρθετε είστε ευπρόσδεκτοι αρκεί να έχετε διαλέξει με ποιους θέλετε να πάτε, αλλά και να μην έχετε διαλέξει ελάτε και θα "καταταχτείτε" ανάλογα από τον διοργανωτή. Το ραντεβού είναι όπως έγραψε και ο team-mate μου Splinter-B στις 9.30 για όλους, οι "Γερμανοί" στο πάρκινγκ που παρκάρουμε συνήθως και οι "Συμμαχοι" κοντά στην ΕΥΔΑΠ και το πάνω μέρος του αγωγού. Θερμή παράκληση προς όλους να μη καθυστερήσουμε στην προσέλευση γιατί θα πρέπει να μετρηθούν τα όπλα και να γίνουν και τα briefings γιατί θα υπάρχουν και αρκετές εκπλήξεις στο σενάριο. Για όποιον δεν έχει τα ανάλογα ρούχα μην σας ανησυχεί γιατί έχει προβλέψει γι' αυτό ο διοργανωτής, αρκεί να φέρετε/φοράτε ένα παντελόνι από οποιαδήποτε στολή, θα υπάρχει μπλουζάκι συλλεκτικό/επετειακό για το παιχνίδι με κόστος 5 ευρώ για όποιον θελήσει να πάρει. Υπενθυμίζω ότι οι "Γάλλοι αντιστασιακοί" θα φέρουν πολιτική περιβολή.
Καλό παιχνίδι να 'χουμε.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Μετα απο σκληρες Μαχες Σωμα με Σωμα ΝΙΚΗΣΕ το ΑΙΡ ΣΟΦΤ.
Μπραβο palladin -Splinter-B & Rookiejo ηταν πολυ γαματα σημερα, ηταν η αρχη για να κανουμε αναπαρασταση ιστορικων μαχων με σωστο ντυσιμο κ οπλισμο.

MitsoS_O_Yakuza

ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους μας τιμησαν σημερα ΠΡΩΤΑ ως παρεα τους και ΔΕΥΤΕΡΟΝ ως σεναριο-παιχνιδι κλπ.... :-* :-* μου χαρισατε μια ομορφη Κυριακη και μου δωσατε ΠΟΛΥ δυναμη για μια ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ βδομαδα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ξανα-ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Rogue

Ενα μεγαλο μπραβο πρωτα απ' ολα στον Rookiejo, για την σκεψη και υλοποιηση του σεναριου,  στον Pitk για την σωστη αστυνομευση των παιχτων, στον Splinter B για της ιδεες του, και τα αλλα παιδια για το εξερετικο παιχνιδι που οργανωσαν και για τα χρηματα που διαθεσαν για να ερθει εις περας το σεναριο. Ας ειναι η αρχη για να παιξουμε και αλλα παιχνιδια 2ου παγκοσμιου με στολες εποχης.

SplinterB σε ευχαριστω για τη στολη που τοσο προθυμα  μου δανισες για το παιχνιδι. Ελπιζω συντομα να εχω τα χρηματα για να μου φερεις μια. Σας ευχαριστω ολους.
Drive it like you stole it

Splinter-B

Παίδες ευχαριστώ πολύ αλλά αισθάνομαι ότι παίρνω εύσημα που δε μου ανήκουν.
Ολη η δουλειά έγινε απο τον ROOKIEJO και τον Palladin, φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ!!

Με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα αυτούς που εκαναν τον κόπο νε έρθουν με ιστορικές στολές .
Rogue, ήσουν τρελλό κομμάντο!!  8)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

SW1GEORGE

Ηταν ενα παρα πολλη καλο και σωστο παιχνιδι.

Βραβο στα παιδια που το διοργανοσαν.

Περασαμε υπαροχα.

Καλη βδομαδα σε ολους.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ampelift

Πιστεύω ότι έγινε ένα πα τα καλύτερα παιχνίδια ;)
Μπράβο σε όλους!!!
και ναι κέρδισε το AIRSOFT  ;D ;D ;D

Rogue

στη μπαντα, στη μπαντα, περνανε τα κομμαντα......
Drive it like you stole it

grenadier

Πραγματικά ήταν ένα πολύ πολύ ωραίο παιχνίδι. Θα ήθελα να εκφράσω πολλές ευχαριστίες και να δώσω πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που δεν λυπήθηκαν τρέξιμο, κόπο και χρήμα για να περάσουμε όλοι εμείς ωραία.

Το χάρηκα αφάνταστα και ειλικρινά μπορούσα να γράψω άλλα τόσα χιλιόμετρα στο πήγαινε-έλα και στο πάνω κάτω. Να πω επίσης ότι χάρηκα που πάρα πολύ που γνώρισα και πολλά φοβερά παιδιά που μέχρι τώρα ήξερα μόνο σαν ένα nickname.

ALMOGAVER

βγηκε πλυ ωραιο το παιχνιδι,και παροτι εγω πχ επαιζαμ με μονη βολη εριξα καμια 1000 ββ γα πλακα....οταν ανεβηκαμε στο βουνο ριξαμε και το τρεξιματακι μας,το κακο ηταν οτι μας τα χαλασε λιγο ο ανεμος...

θεοι καπιοι με τις ιστορικες στολες,ας αρισουμε να σκεφτομαστε να εξελισουμε ακομη περισσοτερο τον εξοπλισμο μας... αρματα,κλπ...εχω δει απο κατι ρωσους ενα τανκσακι μουρλια.... τα λεμε την επομενη κυριακη παιδες...
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

fanioles

Πραγματικά απίστευτη η φάση με τις στολές.  Δε περίμενα τέτοια πιστότητα και αληθοφάνεια.
Σε κάποιες φάσεις νόμιζες οτι είσαι 70 χρόνια πίσω..  Συγχαρητήρια στα παιδιά που έχουν τέτοιο μεράκι.. 
Φαντάζομαι οτι για τους συλλέκτες είναι η μέγιστη ευχαρίστηση να μπορούν να φορέσουν τα αγαπημένα τους αποκτήματα.
Μεγάλο μπράβο στη διοργάνωση που κατάφερε σε ένα σύνθετο σενάριο να κυλίσουν όλα ρολόι παρά τις πάρα πολλές δυσκολίες. ( και τον παράγοντα paintballers - οι τύποι παίρνουν λεφτά για να κάνουν παιχνίδια σε δημόσιους χώρους... !!! )

Ευχομαι στο επόμενο να δούμε ακόμα περισσότερους πιστά ντυμένους.  Ήταν μια πολύ δυνατή αρχή και με παιδιά με τέτοιο μεράκι σίγουρα θα δούμε και άλλα καλύτερα.

Έρχονται και οι φωτό σιγά σιγά    ;D

spiros.k

πραγματικα οπως λεει και ο φιλος fanioles ηταν κατι το διαφορετικο,αξιζε πολλα το σημερινω παιχνιδι.
μεγαλο μπραβο στη διοργανωση αξιζουν πολλα.και ολα τα παιδια που παιξαν αψογα μπραβο.τελικα το
airsoft το κανουμε να αξιζει πολλα.καλη βδομαδα σε ολα τα παιδια..... :D :D ;)

salamine153

Πολυ ωραιο το παιχνιδι, οπως και η εκδρομη στο βουνο) Και η ταβερνατου Νικολα μετα) Αλλα καποια πραγματα, παρολο που μας τα χαλανε συνεχεια, δεν εννοουμε να τα διορθωσουμε. Απο τη στιγμη που ηρθαν οι ...αμαχοι, ολο το παιχνιδι πηγε στραφι. Με το που ανεβηκαμε απο το κατω σπιτι, κανεις δεν ηξερε που θα παιξουμε και τι θα κανουμε. Τα βαρελοτα φυγανε ακομα πιο κουτουρου και απο τα καπνογονα. Αυτοι που θα επρεπε να τα εχουν οταν μας πλησιαζαν, δεν τα ειχαν και αρχησαμε να ανακαλυπτουμε επι τοπου καινουριους κανονες. Μετα στο βουνο μονο εγω ετρεχα και ολοι οι υπολοιποι δεν ξερω τι εκαναν, ειπα σε εναν τυπο να ερθει μαζι μου, αυτος εκανε πως δεν με ακουσε, ασχετα αν κατα τα αλλα ειχε στολη εποχης και 2 οπλα εποχης και αυτα, το ενα μαλιστα Μαουζερ σε 680 ευρο!!! Μου κανει εντυπωση οτι υστερα απο τα ιδια χαλια καθε φορα θελετε και τανκς ορισμενοι, οταν βαριεστε να περπατησετε δυο βηματα. Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να συγκριθει το σημερινο παιχνιδι με αυτο πόυ πετυχαμε την αλλη φορα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια