D-DAY 6/6/10 Πεδίο Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Palladin, 17 Μαΐου 2010, 22:27:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Horus

καλημερα, εχουμε τιποτα νεότερο για το σεναριο?
enemies..we need more enemies!!

Siegfried

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  02 Ιουν 2010, 10:40:03 ΠΜ
το παιχνιδι οτι και αν γινει ξεκιναει 1100.
για την ωρα προσελευσης θα ενημερωθουν οι αρχηγοι των ομαδων και θα ειναι υπευθηνοι για την τηριση της

Η ενημέρωση των παιχτών που δεν ανήκουν σε ομάδες πως θα γίνει;

Fakas

Το τέλος του παιχνιδιού θα ακολουθήσει τα ιστορικά γεγονότα ή θα κριθεί στο πεδίο μάχης την Κυριακή?

Μας βλέπω πολλούς στην ομάδα των Γερμανών! χεχεχεχε

Firestriker

Απο "LOST INFANTRY DIVISION" θα ερθουν οι: "MELAS", "STARSCREAM"?, "GAS"?, "THUNDERHORSE"?, "MYRMIDON", "IEROLOXITIS", "MORPHEUS1712"?, "PITTBULL"+1, "FIRESTRIKER".  Για οποιεσδηποτε αλλαγες η' επιπλεον συμμετοχες θα ενημερωσουμε εως το Σαββατο.
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

dash

δεν θελω να γινω επιθετικος αλλα βλεπω ενα  ονομα το οποιο ειχε προκαλεσει μεγαλο θορυβο στο χωρο

MitsoS_O_Yakuza

δεν παιζει προβλημα φιλε dash επιστρεφει και ειναι ευπροσδεκτος στο παιχνιδι μας και ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετοιμος και για δημοσια συγγνωμη προς ολους μας αλλιως δεν θα παιξει
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

eloxim1

μεσα και εγω την κυριακη παιδια η με ηκ11 κλασικ αρμυ η μπ5 και στολη παραλαγησ κανονικη αμερικανικη
leave no man behind

eloxim1

ααααααααα και δεν εχω προβλημα οπου θες με βαζεις ειτε γερμανουσ ειτε συμαχους παιζω οπουδηποτε εγω
leave no man behind

ROOKIEJO

Παράθεση από: Siegfried στις  02 Ιουν 2010, 11:51:33 ΠΜ
Η ενημέρωση των παιχτών που δεν ανήκουν σε ομάδες πως θα γίνει;

οι ιστορικα σωστοι γερμανοι δηλωνετε στον Splinter-B και ενημερωνεστε απο αυτον με πμ.
οι υπολοιποι με πμ.
λογικα μεχρι παρασκευη μεσημερι θα αναρτηθει συνολικο ποστ με γενικες οδηγιες και ανανεωση της αρχικης σελιδας.
μεχρι στιγμης κοιταμε τις αφιξεις καραβιων που φερνουν στρατο στην αγγλια και τα τρενα που μεταφερουν γερμανους απο το ανατολικο μετωπο για διακοπες.
μεινεται στην γραμμη σας .η μεγαλυτερη μερα του πολεμου πλησιαζει ;) ;) :D :)

fanioles

Θα έρθω κι εγώ όχι για παιχνίδι αλλα για φωτογραφίες. 

Υπάρχει ενα φοσφοριζέ γιλεκάκι για τον φωτογράφο ??     ;D

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

grenadier

Παράθεση από: fanioles στις  03 Ιουν 2010, 10:46:22 ΠΜ
Θα έρθω κι εγώ όχι για παιχνίδι αλλα για φωτογραφίες. 
Λυπηρό το ότι δεν θα παίξεις, η φωτογραφική κάλυψη όμως απ'όσο έχω δει από την μέχρι τώρα δουλειά σου θα είναι ΑΑ.  :D  Άσε το τι παιχνίδια μπορεί να γίνουν μετά με photoshop-ιες (τι ασπρόμαυρες, τι τεχνητά παλαιωμένες) από τίποτα στημένες λήψεις με τους ιστορικά ντυμένους.  ;)

Κι εγώ έχω φωσφοριζέ γιλεκάκι αν χρειαστεί.

fanioles

Τέλεια !   

Μα γι αυτό ψήνομαι τρελά για φωτογραφίες. Μιας και θα είναι το πρώτο σενάριο με σημαντική συμμετοχή σωστά ντυμένων , είναι μια ευκαιρία και για τα παιδιά να έχουν καλές φωτό αλλα και για τη προβολή του χόμπυ γενικότερα.  (και για μένα να κάνω το χόμπυ μου)

Δεν εχουμε να ζηλέψουμε τίποτα απο τους ξένους.!   Θέλω να κάνουμε και βίντεο αλλα επειδή είναι επαγγελματική η κάμερα, θέλει καλά στησίματα και νεταρίσματα και με αυτή τη ζέστη θα βελάξουμε.

Μπορούμε όμως ανεξάρτητα μια άλλη μέρα να στήσουμε γύρισμα με θεματολογία Β' ππ με ρόλους ερμηνείες και υπόθεση...  Το συζητάμε σε άλλο νήμα αν είναι   ;)

Splinter-B

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  03 Ιουν 2010, 09:44:34 ΠΜ
οι ιστορικα σωστοι γερμανοι δηλωνετε στον Splinter-B και ενημερωνεστε απο αυτον με πμ.

Παρακαλώ τους ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΣΤΟΥΣ Γερμανους να μου στείλουν πμ.
Προς το παρόν γνωρίζω μόνο για τους  grenadier, Siegfried +2 (που θα τους δανίσω τζακετ εποχής) και Horus(επίσης με δικό μου τζάκετ).
Οσοι άλλοι είναι ειδοποιέιστε με γιατι αλλιώς δεν θα μπορέσω να σας ενημερώσω.
Danke  ;D
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Firestriker

Συχομπυστα "dash" ακουγεσαι εριστικος και επιθετικος! Δεν θα δωσω συνεχεια απο εδω για χατηρι του φιλου μου συνχομπυστα "ROOKIEJO". Το ειπαμε και μην το ξαναλεμε! Ο παικτης εξετησε την ποινη αποκλεισμου του απο δημοσια παιχνιδια για 2 μηνες, που του επιβαλαμε (ο "MELAS" και εγω ως αρχηγοι ομαδας)! Εχει ηδη ξαναπαιξει σε αλλα δημοσια παιχνιδια  που οργανωσαν αλλοι φιλοι συνχομπυστες, με διορθωμενα και μετρημενα επανηλλημενα τα AEG του!  Αυτοι ως διοργανωτες δεν ειχαν προβλημα!  Eαν παραυτα εχεις  εσυ καποιο προβλημα,  ελα να μας βρεις να τα πουμε στο πεδιο την Κυριακη!
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

queef

Παράθεση από: dash στις  02 Ιουν 2010, 21:57:13 ΜΜ
δεν θελω να γινω επιθετικος αλλα βλεπω ενα  ονομα το οποιο ειχε προκαλεσει μεγαλο θορυβο στο χωρο

Παράθεση από: Firestriker στις  03 Ιουν 2010, 19:02:10 ΜΜ
Συχομπυστα "dash" ακουγεσαι εριστικος και επιθετικος! Δεν θα δωσω συνεχεια απο εδω για χατηρι του φιλου μου συνχομπυστα "ROOKIEJO". Το ειπαμε και μην το ξαναλεμε! Ο παικτης εξετησε την ποινη αποκλεισμου του απο δημοσια παιχνιδια για 2 μηνες, που του επιβαλαμε (ο "MELAS" και εγω ως αρχηγοι ομαδας)! Εχει ηδη ξαναπαιξει σε αλλα δημοσια παιχνιδια  που οργανωσαν αλλοι φιλοι συνχομπυστες, με διορθωμενα και μετρημενα επανηλλημενα τα AEG του!  Αυτοι ως διοργανωτες δεν ειχαν προβλημα!  Eαν παραυτα εχεις  εσυ καποιο προβλημα,  ελα να μας βρεις να τα πουμε στο πεδιο την Κυριακη!

Τώρα ρε συ Γιάννη γιατί φαίνεται σαν να απάντησε ο Μπάμπης ο σουγιάς;Ο άλλος έκανε μια παρατήρηση με βάση το ποιόν του pitbull(το οποίο οι περισσότεροι γνωρίζουν κι έχουν αρνητική άποψη).Δεν νομίζω να ήξερε ή γενικότερα να είναι ευρέως γνωστά τα νέα δεδομένα,με διορθωμένα και μετρημένα επανειλημμένα τα AEG του,όπως έγραψες.Πιστεύω ότι μια ηρεμότερη απάντηση θα αφόπλιζε όποιον ήθελε πραγματικά να κάνει εριστικά κι επιθετικά σχόλια.
Από κει και πέρα η δίμηνη ποινή κλπ δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν στην επανένταξή του στην κοινότητα,μπορεί ορισμένοι να μην θελήσουν να ξαναπαίξουν μαζί του..

Τέλος θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά είναι σκέψεις μου και δεν εκπροσωπούν το σύνολο της ομάδας.Αναφορικά με τον pitbull δεν τον ξέρω και δεν ήμουν στο επίμαχο παιχνίδι οπότε δεν είμαι αρνητικά προκατειλημμένος ;)

Ghillie

Παράθεση από: Firestriker στις  03 Ιουν 2010, 19:02:10 ΜΜ
Γνωριζοντας πολυ καλα τον τροπο και το λογο για τους οποιους γραφτηκε το ποστ του dash και δεδομενου οτι το ποστ ξεκιναει με τη φραση "Χωρις να θελω να φανω επιθετικος..." δεν καταλαβαινω τον λογο για τον οποιο θιχτηκες.Αν η ποινη επιβληθηκε, ο παικτης συμμορφωθηκε και οι διοργανωτες και οι συμμετεχοντες γνωριζουν τοτε η αναφορα στο γεγονος δε βλαπτει κανεναν, αντιθετως! Ελπιζω λοιπον η απαντηση-προσκληση σου να ειναι στην ιδια καλη διαθεση :). Οσον αφορα το γεγονος, τις επιπτωσεις και την επιστροφη η οχι του παιχτη στα παιχνιδια, αυτο ειναι κατι διαφορετικο και OFF TOPIC στο παρον νημα.

Δεδομενου λοιπον οτι αυτη η συζητηση δεν εχει να κανει πλεον με "D-DAY 6/6/10 Πεδίο Ελευσίνας" και για χαρη οπως λες του συνχομπιστα "ROOKIEJO" (Οι εγνοιες διοργανωσης ενος παιχνιδιου ειναι αρκετες απο μονες τους για να του προσθεσουμε και off topic στο νημα) , παρακαλω να διαγραφουν οι σχετικες αναρτησεις η να μετακινηθουν σε καποιο αλλο νεο νημα απο καποιο διαχειριστη.  ;)

Φιλικα, Ghillie

pit k

κανεις αλλος για δηαιτητης???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

salamine153

Αυτο το θεμα με τον Pitbull εχει γινει καπως ρατσιστικο πια
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Palladin

Επειδή ανησύχησα λιγάκι με τις μετεωρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή γιατί μου έβγαζε κάποιο site μέχρι και καταιγίδα σας δίνω διάφορα links που τελικά όλα λένε για καιρό με συννεφιά (όπως ήταν και η D-DAY ) και με θερμοκρασίες μέχρι 26 βαθμούς.

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=89
http://www.hnms.gr/hnms/greek/forecast/forecast_general_3-6_html?dr_region=Greece&nofdays=n3_6&forecast_region=Attiki
http://www.minagric.gr/Scripts/weather1.pl.cgi?reg=6
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=264371&nDate=3

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (3-6 ημερών)

FPGR93 LGAT 031000
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 6 ΗΜΕΡΩΝ
ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 03-06-2010 /1300 C
ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05-06-2010
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 08-06-2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 05-06-2010
ΚΑΙΡΟΣ:ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06-06-2010
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ. ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Μάλλον θα γίνει καλό παιχνίδι χωρίς πολύ ζέστη  :)