M92F ELITE

Ξεκίνησε από wrangler, 15 Μαΐου 2010, 15:14:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

wrangler

τα ψεματα τελειωσαν και κανω την αρχη με ενα πιστολακι πριν παρω το μεγαλο αργαλειο :D :D :D

κυριοι τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο;;;
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=26&products_id=1434

ευχαριστω!
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

fanioles

Αντε με το καλό!! 

Κοίτα... το τι περίβλημα θα έχει το πιστόλι σου (glock, 1911, berreta klp klp ) είναι καθαρά θέμα γούστου και τί σε βολέυει στο χέρι απο λαβή.

Το θέμα του κατασκευαστή είναι αντικειμενικό όμως.

Απο αυτά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά η TOKYO MARUI είναι η κορυφαία. Βέβαια ενα μαρουι εχει μινιμουμ 150 ευρω.. 
Στα ίδια επίπεδα με τη μαρουι (για εμένα είναι καλύτερη η WE )  είναι και η WESTERN ARMS αλλα δε τα φέρνει κάποιο κατάστημα ακόμα΄.
Τα τανακα πολύ καλά αλλα ζημιάρικα (προσωπικη εμπειρία)

Τα KSC που επιλέγεις είναι μια κλάση πιο κάτω απο τα ανωτέρω αλλα είναι και αρκετά φτηνότερα.

Το sidearm σου θα σου πρότεινα να είναι καλής εταιρείας και να μη το αλλάζεις συχνά για να αποκτήσεις εξοικείωση μαζί του και να μη σε προδίδει.
Οχι οτι δεν ειναι καλο αυτό που επιλέγεις, αλλα υπάρχουν και πολύ καλύτερα.

wrangler

ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Ozymandias

ΠαράθεσηΣτα ίδια επίπεδα με τη μαρουι (για εμένα είναι καλύτερη η WE )  είναι και η WESTERN ARMS αλλα δε τα φέρνει κάποιο κατάστημα ακόμα

Στα ιδια επιπεδα τιμης μπορει, αλλα οσον αφορα το θεμα ποιοτητας θα ηθελε πολυ η ΤΜ να γινει Western Arms. Εχω ξαναγραψει οτι η ΤΜ ειναι μαλλον υπερτιμημενη για αυτο που ειναι. Μπορει στις αρχες του airsoft να ηταν κορυφη, στις μερες μας ομως νομιζω οτι δεν αξιζει τα λεφτα της, ουτε στα AEG, πολλω δε μαλλον στα GBB οταν εχει να συναγονιστει με εταιριες οπως η WA και πχ η KJW που ειναι και φθηνοτερη

H WE παλι, ενω εχει μια μεγαλη ποικιλια απο οπλα, ιδιαιτερα 45αρια, δεν εχει ακομα κατορθωσει να πεισει για την αξιοπιστια της, με πολλα απο τα μοντελα της να πασχουν απο "παιδικες" ασθενειες (Quality control)

Mια καλη επιλογη και τιμια, θα ελεγα οτι ειναι η KJW. Eιχα για καιρο τη full metal Beretta και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.

Και παλι ομως θα αναφερω την αποψη μου Οι νεοι παιχτες να ΜΗΝ ξεκινουν αγοραζοντας πιστολι, πολλω δε μαλλον πιστολι αεριου που απο την φυση του εχει θεματα αξιοπιστιας 

Billy-eldyk

παρτο με τα χίλια είναι παρα πολύ καλό για πρώτο όπλο   ;)
Never In The Right Order

Ghillie

Παράθεση από: Billy-eldyk στις  15 Μαΐου 2010, 17:06:05 ΜΜ
παρτο με τα χίλια είναι παρα πολύ καλό για πρώτο όπλο   ;)
Πως ακριβως γινεται ενα gbb καλο πρωτο οπλο με τα 20-25 μετρα εμβελειας, το γεμιστηρα με τις 22 μπιλιες max + την αναγκη για αεριο σε καθε ξαναγεμισμα του γεμιστηρα?
1000 φορες καλυτερα ενα aeg με 30-40 μετρα εμβελεια minimum απο το κουτι του, τη high capacity γεμιστηρα με τις 400 μπιλιες και τη λειτουργεια με μπαταρια που μπορει να αντεξει και πανω απο ενα παιχνιδι χωρις επαναφορτιση. Δεν εχει σημασια ποιο ειναι το μεγαλο και ποιο το μικρο εργαλειο, η πρακτικοτητα μετραει.

queef

Κράτα τα λεφτά σου και πάρε όπλο και πιστόλι από τις πωλήσεις του φόρουμ.Συχνά πυκνά εμφανίζονται πολύ καλά κομμάτια.Προσωπικά έχω αγοράσει και όπλο και πιστόλι από φορουμ και δεν είχα προβλήματα.
Τώρα σαν πλατφόρμα που ρωτάς,είναι ότι σου κάθεται καλύτερα στο χέρι.Πάντως πιστεύω ότι το glock υπερτερεί λόγω της μεγάλης γεμιστήρας και της εξίσου μεγάλης χωρητικότητας σε αέριο,και της εργονομίας του.
Δεν είμαι προκατειλημμένος,1911 έχω ;D

Ozymandias

ΠαράθεσηΠως ακριβως γινεται ενα gbb καλο πρωτο οπλο με τα 20-25 μετρα εμβελειας, το γεμιστηρα με τις 22 μπιλιες max + την αναγκη για αεριο σε καθε ξαναγεμισμα του γεμιστηρα?
Ελα μου ντε......εχει μαλιασει η γλωσσα μου να το λεω σε καθε νεο που του ερχονται τετοιες ιδεες, αλλα τι το λεμε, τι δεν το λεμε, ενα και το αυτο.

Ειδικα οταν με τα 100Ε που θελει να δωσει, με λιγο παραπανω αγοραζει κανεις AEG απο το φορουμ

Billy-eldyk

Παράθεση από: Ghillie στις  15 Μαΐου 2010, 19:54:49 ΜΜ
Πως ακριβως γινεται ενα gbb καλο πρωτο οπλο με τα 20-25 μετρα εμβελειας, το γεμιστηρα με τις 22 μπιλιες max + την αναγκη για αεριο σε καθε ξαναγεμισμα του γεμιστηρα?
1000 φορες καλυτερα ενα aeg με 30-40 μετρα εμβελεια minimum απο το κουτι του, τη high capacity γεμιστηρα με τις 400 μπιλιες και τη λειτουργεια με μπαταρια που μπορει να αντεξει και πανω απο ενα παιχνιδι χωρις επαναφορτιση. Δεν εχει σημασια ποιο ειναι το μεγαλο και ποιο το μικρο εργαλειο, η πρακτικοτητα μετραει.
φίλε μ το λέω με την έννοια ότι το παιδί θέλει να πάρει ένα οπλάκι όπως είπε πριν πάρει το καλό aeg ,και φυσικά σαν πρώτη επιλογή παίρνεις κάτι που να σαρέσει σα μούρη και του βγάζεις τα μάτια ,πειραματίζεσαι και πάει λέγοντας.δε νομίζω να έχει την απαίτηση να πάρει ένα όπλο με high cap γεμιστήρα η εμβέλεια 60-70 μέτρα,το κάθε πράγμα στην ώρα του...
Never In The Right Order

Ghillie

Παράθεση από: Billy-eldyk στις  16 Μαΐου 2010, 01:38:07 ΠΜ
φίλε μ το λέω με την έννοια ότι το παιδί θέλει να πάρει ένα οπλάκι όπως είπε πριν πάρει το καλό aeg ,και φυσικά σαν πρώτη επιλογή παίρνεις κάτι που να σαρέσει σα μούρη και του βγάζεις τα μάτια ,πειραματίζεσαι και πάει λέγοντας.δε νομίζω να έχει την απαίτηση να πάρει ένα όπλο με high cap γεμιστήρα η εμβέλεια 60-70 μέτρα,το κάθε πράγμα στην ώρα του...
Μα αυτο ακριβως λεω και εγω  ;), καθε πραγμα στην ωρα του. Ετσι και το gbb θα πρεπει να ερθει μετα απο το aeg για να μπορεσει ο νεος παικτης να ευχαριστηθει το παιχνιδι στην πλειοψηφια των "εμπλοκων" που θα εχει.Το πιστολι ως βασικο οπλο σε περιοριζει παρα πολυ στο τι θα κανεις. Κατ'αρχην λογω του οτι δεν προσφερει τη σταθεροτητα που εχει το κοντακι, η στοχευση σε μακρινες αποστασεις γινεται πολυ πιο δυσκολη απ'οτι με ενα τυφεκιο.Ετσι παρ'οτι η αποσταση που στελνει τη μπιλια ενα aeg και ενα gbb μπορει να ειναι καποιες φορες σχεδον ιδια, η ακριβεια ειναι πολυ χειροτερη στο πιστολι με αποτελεσμα να αναγκαζεσαι να οπισθοχωρεις οταν συναντας καποιον αντιπαλο σε μακρινη αποσταση  :-\.Στο θεμα του γεμιστηρα, πιστεψε με, αντιπαθω τους high cap >:( οσο δεν παει. Ειναι ομως η πιο πρακτικη λυση γιατι μπορεις να κουβαλας 400 περιπου μπιλιες  ::)(βγαζεις παιχνιδι και με πολυ λιγοτερες) στον ογκο που ενας midcap θα χωραγε 100. Ακομη, το 90% των aeg ερχονται με high cap γεμιστηρα στο κουτι τους και ετσι δεν χρειαζεται να αγορασεις εξτρα γεμιστηρες ;D. Απο την αλλη, τα gbb εχουν γεμιστηρες οι οποιοι χωρανε περιπου 20 μπιλιες ο καθενας και θελουν γεμισμα με αεριο καθε φορα που τελειωνουν ενω ο καθενας κοστιζει 20-30 ευρω.Το πραγματικα δυνατο σημειο του πιστολιου εναντι του aeg ειναι σε στενους χωρους οπως κτιρια και δωματια  8) οπου θες να μπορεις να κινεισαι και να σημαδευεις χωρις να εχεις 30 εκατοστα καννης να βρισκουν σε τοιχους κασες κλπ. Οπως ειπαν λοιπον και o queef και ο ozy παρε για αρχη ενα aeg απο τις αγγελιες του φορουμ και συντομα θα ερθει και η ωρα για το gbb.

Υ.Γ.:Ελπιζω να μην εχουμε φυγει πολυ off topic και να σε αποπροσανατολισαμε. Σε καθε περιπτωση η αποφαση ειναι δικη σου και οτι γουσταρεις κανεις ;) Καλη αρχη, ελπιζω να βοηθησα.

wrangler

καταρχην να ευχαριστησω ολους οσους μπηκαν στο κοπο να γραψουν και να πουν τη γνωμη τους!

AEG θα παρω σιγουρα και προσανατολιζομαι σε ρεπλικα πιθανων Μ249  πολυβολου
μιας και η θεση μου ειναι αυτη στο milsim paintball.
επειδη η αγορα του παραπανω οπλου ειναι λιγο τσουχτερη... ;D

θελω να εχω και ενα sidearm να ξεχαρμανιασω λιγο ;D ;D ;D μεχρι να παρω το AEG μου,
ειλικρινα δε με ενοχλει ο γεμιστηρας με τις 26 μπιλιες αφου με ενδιαφερει ο ρεαλισμος
περισσοτερο στο milsim!!!
και στο paintball πλεον παιζουμε με 50ριδες γεμιστηρες με εξαιρεση τον πολυβολητη
οποτε για εμενα ειναι απολυτα λογικο οι lowcap γεμιστηρες με εξαιρεση παντα τον πολυβολητη.

με προβληματισατε ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ με τις γνωμες σας για τα πιστολια και καταλαβα οτι
τα μοντελα μιας μαρκας διαφερουν μονο εξωτερικα στο design..

σας ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια και ευελπιστω να τα πουμε συντομα στα πεδια!!!! ;)
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Ozymandias

ΠαράθεσηΤο πραγματικα δυνατο σημειο του πιστολιου εναντι του aeg ειναι σε στενους χωρους οπως κτιρια και δωματια  Άνεση οπου θες να μπορεις να κινεισαι και να σημαδευεις χωρις να εχεις 30 εκατοστα καννης να βρισκουν σε τοιχους κασες κλπ.
Ακομα και εκει θα διαφωνησω. Αν δει κανενας φωτογραφιες απο Ιρακ και Αφγανισταν, οι στρατιωτες που μπαινουν σε κτιρια δεν τα καθαριζουν με πιστολια, ουτε καν με υποπολυβολα. Με Μ16 και Μ4 μπαινουν μεσα, αντε και με κανενα λειοκανο. Υπαρχουν τεχνικες σκοπευσης ειδικα για τετοιες συνθηκες, ακομα και για μακρια οπλα.

Το πιστολι ειναι backup οπλο, και οπλο τελευταιας ευκαιριας, η οπλο για handguns-only παιχνιδια.

Ghillie

Παράθεση από: Ozymandias στις  16 Μαΐου 2010, 10:23:47 ΠΜ
Ακομα και εκει θα διαφωνησω. Αν δει κανενας φωτογραφιες απο Ιρακ και Αφγανισταν, οι στρατιωτες που μπαινουν σε κτιρια δεν τα καθαριζουν με πιστολια, ουτε καν με υποπολυβολα. Με Μ16 και Μ4 μπαινουν μεσα, αντε και με κανενα λειοκανο. Υπαρχουν τεχνικες σκοπευσης ειδικα για τετοιες συνθηκες, ακομα και για μακρια οπλα.

Το πιστολι ειναι backup οπλο, και οπλο τελευταιας ευκαιριας, η οπλο για handguns-only παιχνιδια.

Επειδη ομως δεν εχω και δεν γνωριζω και κανεναν που να εχει την εκπαιδευση που εχουν οι στρατιωτες στο ιρακ και το αφγανισταν, βγαζεις το πιστολακι και κανεις το "κατσικι" και χαιρεσαι  ;) :P
Βολευει παρα πολυ συγκριτικα με aeg ακομα και συγκριτικα με smg.

Ελα να σταματησει το off topic...

Ozymandias

Οχι.....

H ιδεα οτι το πιστολι βολευει καλυτερα σε καταστασεις CQB ειναι ενας αστικος μυθος που κυκλοφορει αναμεσα στους νεοτερους και πιο απειρους παιχτες. Ειναι ενα απο τα πραγματα που φαινεται να εχουν λογικη, αλλα πιστεψτε με, δεν ειναι ετσι. Με την αποκτηση εμπειριας ο μυθος καταρριπτεται, κατι το οποιο το βλεπουμε ολοι μας αργα η γρηγορα.  ;D

Περισσοτερα σε σχετικο thread