Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ξεκίνησε από Maleficus, 13 Μαΐου 2010, 20:04:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

σε λιγότερο απο 12 ώρες θα αρχίσουν τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ανώτατα στρώματα της εκπαίδευσης καθώς και σε στρατιωτικές σχολές...
μπορεί να υπάρχουν και άτομα σαν εμένα που φέτος θέλουν να τους φέξουν μόνο το απολυτήριο ....

Μακάρι τα γραπτά απο Αθήνα να μην πάνε να διορθοθούν στη Θεσσαλονίκη , τα γραπτά απο Κρήτη να μη πάνε στην Αθήνα και της Θεσσαλονικής να μη πάνε στη Χίο !

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !
Και ο θεός μαζί μας!
Ξεμάτιασμα [Ksematiasma]

fanioles

Καλή επιτυχία σε όλους όσους προσπαθήσουν!  (αχ και να γύρναγαμε μερικά χρονάκια πίσω.... να έχουμε αλλη μια ευκαιρία.. )

MitsoS_O_Yakuza

αντε καλη επιτυχια μαγκες!!fanioles ασε ρε φιλε μην μετανιωνεις γιαυτο που εχεις γινει μεχρι τωρα...!!χιουμορ ρε !!καθολου πισω δεν θελω εγω να γυρναγα!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

fanioles

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  13 Μαΐου 2010, 20:39:56 ΜΜ
αντε καλη επιτυχια μαγκες!!fanioles ασε ρε φιλε μην μετανιωνεις γιαυτο που εχεις γινει μεχρι τωρα...!!χιουμορ ρε !!καθολου πισω δεν θελω εγω να γυρναγα!!

Γιατί είσαι πιπίνι ρε γι αυτό!    ;D  ρωτα και τα γερόντια της παρέας!!!   :P :P

Billy-eldyk

καλη επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες,και να ξέρετε παιδία ότι όποιος δεν γράξει καλά στις Πανελλήνιες δε σημαίνει οτι θα αποτύχουν στη ζωή τους και όλες τις σχετικες βλακείες που τρομάζουν τα παιδία χωρίς λόγο υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή
Never In The Right Order