9-5-10 Ελευσινα

Ξεκίνησε από StarScream, 05 Μαΐου 2010, 23:47:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή 9 Μαιου θα κανουμε προπόνηση-παιχνιδακι   στην βάση της Ελευσίνας σαν ομαδα με μερικους φιλους.
Αν θελει καποιος να ερθει καλοδεχουμενος

Ευχαριστούμε

u5064247

Καλημέρα φίλε Μπάμπη τι ώρα περίπου ?

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Firestriker

STARSCREAM  η ωρα προσελευσης να ειναι σχετικα νωρις 9 με 9:30. Μην μας παρει το μεσημερι και "υπερθερμανθει" η ομαδα! Δεν ειναι πια χειμωνας.  Ο FIRESTRIKER, o APACHE, ο WALLACE, ο ICEMAN(?),  o ΝΟΝΟS, o MAVERICK(?),  o STRATONOMOS(?),  ο ΜΕLΑS, o ANGELSWORD, ο ΥΑΚΟYZA-2, o MYRMIDON, o GAS & n THUNDERHORSE, o JOKER29888 και οι υπολοιποι συνηθεις υποπτοι, (γνωστοι αγνωστοι), μελη της ομαδας μας.
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

StarScream

10 η ωρα περιπου θα ερθουν και τα αλλα παιδια,απλα οπως ειπε και ο john μην μας φαει η ζεστη...
+οτι το μεσημερακι εχει formula.... :) :) :) :P

Fakas

γειά! count me in! είμαι νέος στο airsoft και θέλω να γνωρίσω τη όλη φάση και να εγκαινιάσω με την ευκαιρία και το νέο μου AEG! CA36C! δε ξέρω για CA, όμως H&K rules!!

γειά!!

loubamboo

SNIPER TEAM ALPHA, E-COMPANY:

1) Loubamboo

2) Patriot
Freedom is more important than peace. USMC!

seafish

Καλημερα σε ολους, θα ερθω κι εγω ο νεος να εγκαινιασω τα νεα μου guns και τον εαυτο μου!!!

Leonardo-Swordfish

Λεω να περάσω μία βόλτουλα...... :))))

Iskios

+1skios (με μια μικρή επιφύλαξη, έχει σημερα παρτάκι η KLIK Records  :) )

Τάλων

Χάθηκε σήμερα στο παιχνίδι γεμιστήρα KSC SIG PRO 2009.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

loubamboo

Περάσαμε υπέροχα! Ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους για την αθλητική συμπεριφορά και τις όμορφες
<< φάσεις >> που παίχτηκαν.

Συνωνόματε, σε ευχαριστώ που με έστειλες στο safehouse στον τρίτο γύρο. Είχα ανάγκη λίγη ξεκούραση..
. ;)
Freedom is more important than peace. USMC!

Leonardo-Swordfish

Πολύ όμορφο Airsoft σήμερα στη Βάση.... Μπράβο σε όλους !!!!!

Lou ...δες τις φωτος...ανέβηκαν.!!  ;D

AGGRESSIVE

Σπουδαιο παιχνιδι,σπουδαια μερα για μενα σημερα,καθως αν οχι και πρωταρις ανταλλαξα bbs,για πρωτη φορα,με ατομα που ειναι χρονια στο παιχνιδι.Τιμη μου που σας γνωρισα ολους σημερα κυριοι!Ευχαριστω για το σπουδαιο παιχνιδι,για τις συμβουλες που ανταλλαξαμε,το απλετο γελιο(να ακους τον zinja να αριθμει την αρχη καθε παιχνιδιου και τι στον κοσμο"1,2,3 παρτε τα...'')και πανω απο ολα την ωραια  παρεα!see you soon...

seafish

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, ήταν πραγματικά υπέροχο παιγνίδι, γενικά οι συνθήκες
καλύτερες απο ότι περίμενα το χάρηκα πολύ και ανυπομονώ για το επόμενο!! :)

StarScream

Ευχαριστω με την σειρα μου προσωπικα και απο την ομαδα ολα τα παιδια που ηρθαν!!!!!!
Ηταν μια πολυ ωραια κυριακη!!! :)