30/5/2010 ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - Search & Destroy 2 -

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 04 Μαΐου 2010, 22:04:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Πολύ ωραίο παιχνίδι αν και έπρεπε δυστυχώς να φύγω σχετικά νωρίς.Πάντα τέτοια.Καλή εβδομάδα σε όλους
Si Vis Pacem, Para Bellum.

u5064247

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους , ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα στα παιδιά πού οργάνωσαν το παιχνίδι , εγώ έφυγα σχετικά γρήγορα λόγο προβλήματος με την θερμοκρασία παλιά στη δουλειά είχα πάθη θερμοπληξία και τώρα έχω κάποια ευαισθησία στη θερμοκρασία .

mag10jm

Κι εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστώ τον ΕΚΔΡΟΜΟ για ένα πολύ καλό παιχνίδι με ωραίο στήσιμο, καθώς και τα παιδιά της BRAVO TEAM που ήταν στο κτίριο του πύργου για την πολύ καλή συνεργασία.

Πάντα τέτοια.  :) :) ;)

Horus

Καλημερα κ απο μενα κ ενα ευχαριστω στον ΕΚΔΡΟΜΟ για την οργανωση κ σε ολα τα παιδια για το ωραιο παιχνιδι.  :)

Θα ηθελα να προτεινω κ κατι: αφου ξυπναμε που ξυπναμε στις 8 κυριακατικα, γιατι να μην αρχιζουμε τα παιχνιδια στις 9.30 με 10 το πολυ? χτες το ξεκινησαμε κατα τις 11 κ σταματήσαμε λιγο πριν τις 1 (αν αρχιζαμε νωρις, θα μπορουσαμε να ειχαμε παιξει αλλη μια ωριτσα ανετα απο πλευρας ζεστης).

καλη βδομαδα σε ολους! 
enemies..we need more enemies!!

Θάνος

Ζητώ δημόσια συγνώμη από τον φίλο ΕΚΔΡΟΜΟ γιά την απουσία μου, παρά το ότι είχα δηλώσει από τους πρώτους γιά την συμμετοχή μου στο παιχνίδι.  :(
keep safe distance...

fanioles

Παράθεση από: Θάνος στις  31 Μαΐου 2010, 12:47:48 ΜΜ
Ζητώ δημόσια συγνώμη από τον φίλο ΕΚΔΡΟΜΟ γιά την απουσία μου, παρά το ότι είχα δηλώσει από τους πρώτους γιά την συμμετοχή μου στο παιχνίδι.  :(

Μια απο τα ίδια...

Λίγο η ζέστη λίγο το ξενύχτι του Σαββάτου, πάει στράβωσε ... :(

Την επόμενη... 

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Ευχαριστω για την συμετοχη σας στο GAME τους:

BRAVO
1. Τ.Α.S.
Leonardo
Vagelis521
Giannis Gtti
Pasiotis

2. Lost infantry division
Myrmidon
Firestriker

3. EDGE
Transpoter
Atsalakotos
Nikos

4. ASAT
Voylga
Nikos
Alexopoylos
Mag10jm

5. ΜΑΤ
ROOKIEJO
PALLADIN
AMPELIFT
ICEMAN
PIT K
Magic

6. D.M.R
Sutern
Kratos

7.   Ι 4
ZINJA
OUZI
PAPIS
NO MERCY

8. freedom fighters
Pilot
Horus

9. Κουμπάροι
Attilas
Camouflage
Echo-fox

ZULU.
1.The Skulls
mitsigun
vagum
Vangelis
Salamine153
u5064247
G.P.S
Saturn
Sferas
Iskios
Salomon
Amfivios266
O.Y.K.1985
Arimnistos
Goodspeed
GeoKalpi
Old navy
morfeus1712
Disios
Fikser
SINHS
Predator
Lampros
Teachedick
Superscy
Evan
Haroth
Santo
Fovos
Sik
Salklops
Harvesters
Και οσους ηρθαν ΠΡΩΤΗ φορα κ γνωρισαν το ΑΙΡ ΣΟΦΤ.

Συγνωμη εαν ξεχασα καπιους αλλα η γραμματεας μου ειναι σε αδεια κ δεν ξερω που ειναι τα κολοχαρτα.

pit k

διακρηνω καποια αδυναμια καποια τρυφεροτητα προς το προσωπο του ΖΙΝΤΣΑ τρεχει κατι μεταξη σας?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Πρεπει να παραδεκτο οτι δινει  νοημα στα παιχνιδια με τις φωναρες του (αν κ δεν ακουστικε ιδιετερα χθες).  :P :P :P :P

dyzio2206

μια απορία... αυτό το παλικάρι που σε κάποια φάση άρχισε να ωρύεται για να μαζευτούμε ποιος είναι??? ???
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."

ZINJA

Παράθεση από: pit k στις  31 Μαΐου 2010, 21:20:11 ΜΜ
διακρηνω καποια αδυναμια καποια τρυφεροτητα προς το προσωπο του ΖΙΝΤΣΑ τρεχει κατι μεταξη σας?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

γιατι μπενεις αναμεσα μας!ασε μας να νιοσουμε τον ερωτα μας!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ :D :D :D ;D :-* :-* :-* :-* :-*

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Παράθεση από: dyzio2206 στις  31 Μαΐου 2010, 22:35:03 ΜΜ
μια απορία... αυτό το παλικάρι που σε κάποια φάση άρχισε να ωρύεται για να μαζευτούμε ποιος είναι??? ???

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΟ ΦΩΝΑΚΛΑς! ;D
καποια στιγμη θα τα πουμε καλε μου φιλε
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

dyzio2206

GeoKalpi

Παράθεση από: ZINJA στις  01 Ιουν 2010, 13:07:36 ΜΜ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΟ ΦΩΝΑΚΛΑς! ;D
καποια στιγμη θα τα πουμε καλε μου φιλε!

Τουλάχιστον στην Ελευσίνα είναι ανοιχτός χώρος,στο HOTEL να δεις πως ακούγεται...

dyzio2206

μπα! παίζει ακόμα αυτό??? είχα διαβάσει οτι μας τελείωσε..

salamine153

Παντως θελει πολλη προσπαθεια ενα τετοιο παιχνιδι για να ξεπεραστει
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια