<<<Capture the Place!>>> (Καισαριανη 16/5/2010)

Ξεκίνησε από Admax, 30 Απρ 2010, 11:43:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Σενάριο

Οι ειδικές δυνάμεις της Αμερικής σύμφωνα με την πληροφορίες που έχουν σε ένα απομακρυσμένο χωριο της βραζιλίας έχει μεταφερθεί ο ποιο αδίσταχτος δολοφόνος και έμπορος ναρκωτικών Mohamet Oulbahut μαζί με μια ομάδα από σκληραγωγημένους και έμπιστους στρατιώτες του  κρύβονται και ετοιμάζουν την ποιο αιματερη επίθεση στην Νέα Υόρκη μετά από την επίθεση στους διδυμους πύργους.
Ο στρατός του Mohamet έχει αυξηθεί επειδή έχει πάρει στο μέρος του και τους κατοικους του χωριου!

Όμως οι ειδικές δυνάμεις έχουν επιλέξει κάποιους από τους καλλίτερους στρατιώτες να εξουδετερώσουν τον Mohamet και τον στρατό του και αν καταλάβουν το χωριο.

Όπλα

AEG   |  SNIPER | ΠΙΣΤΟΛΙΑ
FPS                                          370-------470-------350
(Επιτρεπονται High cap γεμιστηρες)

Παιχνιδι

Το σενάριο θα εξελιχθεί με δυο ομάδες
1) Ο Στρατός των ειδικών
δυνάμεων της Αμερικής

2) Ο Στρατός του Mohamet
μαζί με τους πολίτες του χωριου

3) Το παιχνιδι θα ειναι με Respawn των 3ων

Σκοπός και των δυο ομάδων είναι σε 3 ειδικά μέρη να ανεβάσουν την δικιατους σημαία! όταν εκεί ανεβάσουν την σημαία τους το σημείο θεωρείτε δικοτους! Αν ανεβάσουν και στα 3 σημεία την δικια τους σημαία το παιχνίδι το πείρε αυτή η ομάδα.
Εννοείτε πως η αντίπαλη ομάδα μπορεί να κατεβάσει την σημαία τους και να ανεβάσει την δικιτους σημαία! αυτόματα το σημείο περνάει στην περιοχή τους

Όσοι έχουν παίξει Day Of Defeat θα τους είναι γνώριμο ο τρόπος.. Για όσους δεν έχουν παίξει αυτό το Game το παιχνίδι θα είναι Capture the Flag

Λόγο των τελευταίων περιστατικών το παιχνίδι αναβάλλεται για την Κυριακή στης 16/5. Οποιος θέλει ας έρθει!!!

Ώρα συγκέντωσης: 11.30

Ώρα έναρξης: 12.00

Παιδιο Καισαριανης

Καλή διασκέδαση  ;D ;D ;D

Συνολο: 8

Συμμετοχές:
Εγώ +4
Dtq

polemarxos911
paloukilook

jmj

το μαφιοζο ποιος θα τον κανει

salamine153

Ωραιο ακουγεται αλλα εχω σεμιναριο εκεινη τη μερα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Admax

Παράθεση από: Dtq στις  30 Απρ 2010, 13:36:24 ΜΜ
Αν δεν ακυρωθεί... Πάλι... :P :P :P

Αυτό θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει!!! ΤΕΛΟΣ!!! :P :P :P

Admax

Παράθεση από: jmj στις  30 Απρ 2010, 14:26:10 ΜΜ
το μαφιοζο ποιος θα τον κανει

Ο αρχηγός της αντίπαλης ομάδας!!! ;)

Admax

Παράκληση!!! Οποιος έχει δεύτερο οπλακι (AEG) και μπορεί να το φέρει ας το φέρει για να παίξει και μια κοπελα που θα έρθει! :)  :)

Ευχαριστώ εκ των προτερων!!! :) :)

O.Y.K.1985

Παράθεση από: Stavros3 στις  02 Μαΐου 2010, 22:33:16 ΜΜ
Παράκληση!!! Οποιος έχει δεύτερο οπλακι (AEG) και μπορεί να το φέρει ας το φέρει για να παίξει και μια κοπελα που θα έρθει! :)  :)

Ευχαριστώ εκ των προτερων!!! :) :)
Εχει καποια προτιμηση (σοβαρα!) σοβιετικο , η.π.α η γερμανικο?
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Admax

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  03 Μαΐου 2010, 17:16:04 ΜΜ
Εχει καποια προτιμηση (σοβαρα!) σοβιετικο , η.π.α η γερμανικο?

Ότι νάνε!!! AEG νάνε! :)   :)
Φιλάρα θα έρθεις?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

O.Y.K.1985

Παράθεση από: Stavros3 στις  03 Μαΐου 2010, 22:26:46 ΜΜ
Ότι νάνε!!! AEG νάνε! :)   :)
Φιλάρα θα έρθεις?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
εσυ τι λες ?  οχι!...........χε χε
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Admax

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  04 Μαΐου 2010, 16:18:58 ΜΜ
εσυ τι λες ?  οχι!...........χε χε

Δεν πειράζει! Ελπίζω την επομενη φορα να έρθεις σε κάποιο παιχνίδι μου! :)

Τάλων

Αλήθεια μήπως το παιχνίδι στην Καισαριανή δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τουλάχιστον για αυτό το Σάββατο ;;;

Διαβάστε και αυτό αν θέλετε :

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2824.msg31925
/topicseen.html#new
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Goodspeed

Δεν αφήνεις το "Capture the place" για άλλη μέρα, μην ερθούν και σας κάνουν "Capture for the weekend" ?

Φιλική συμβουλή...
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Admax

Λόγο των τελευταίων περιστατικών το παιχνίδι αναβάλλεται για την Κυριακή στης 16/5. Οποιος θέλει ας έρθει!!!

salamine153

Ελα ομως που και παλι σεμιναριο θα εχω)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ampelift

Παιδιά είμαι νέος στο airsoft, αλλά παίζω paintball από τότε που πρώτο ήρθε Ελλάδα,μπορεί κάποιοι να θυμούνται Μαλακάσα τότε έπαιζε και ο Τζιγκερ. 
Και είπα να δω και το airsoft,οποτε το πιθανότερο είναι να έρθω με ένα φίλο Καισαριανή να γνωρίσω και κάποια παιδιά από κοντά ;)
Αν είναι εύκολο ας μου πει κάποιος που είναι το πεδίο :-[

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων  :)   

Χαρης.         

Admax

Εύκολο! Λοιπόν..

Είσαι Καισαριανή μέσα στον μοναδικό κεντρικό δρόμο! Αυτός ο δρόμος λέγεται "Εθνικής Αντιστάσεως". Παίρνεις τον δρόμο αυτόν όλο πάνω. Στα δεξιά σου είναι το νεκροταφείο της καισαριανής (εκεί είναι και η αφετηρία του 224) το παίρνεις κιαλο πάνω και στης πρώτη μπάρα που θα δεις στα δεξιά σου εκεί σταματας, κατεβαίνεις και εκεί έχει ένα δρομάκι που πάει προς τα μέσα.. το παίρνεις με τα πόδια και έφτασες! ;)

Admax

έχω να δηλώσω πως οι σημαίες είναι έτοιμες μαζί με τα 3 μετρα κοντάρια τους!!! ;)

polemarxos911

Γιασας παιδια  ειμαι καινουργιος σε αυτο το πολυ ενδιαφερον αθλημα που βρισκεται στην χωρα μας και μπορω να πω οοτι ειναι και ενδιαφερων (και εχω κολιση ασχημα) και θα βρισκομαι και εγω στο πεδιο της καισαριανησς την κυριακη και ελπιζω να περασουμε καλα και  παναπολα να το ευχαριστηθουμε. :)
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια

paloukilook

Admax