Ερωτησεις για Μ15 Α4

Ξεκίνησε από Echo-Fox, 27 Απρ 2010, 11:40:12 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Echo-Fox

Καλημερα παιδια πηρα προσφατα ενα Μ15 Α4 C.Q.B. Compact Seal της Classic Army ξερει κανενας αν παιρνει μεταροπες οπως να βαλω μακρια κάνη, εαν περνει εκτοξευτηρα οβιδων και ποιες διοόπτρες μπαινουν σε αυτο. Και οτι απο αυτά ισχυει που μπορώ να τα βρώ.

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=67

Ozymandias

Για βαλε μια φωτο να δουμε για πιο οπλο λες

Echo-Fox

Ναι φιλε μου sorry εχεις δικο εβαλα τωρα

Dtq

Για μακρύτερη κάνη μπορείς να κρύψεις μία μέσα σε σιγαστήρα!
Για διόπτρες, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με κάποια.
Για εκτοξευτήρα οβίδων τώρα... Δεν ξέρω αν θα χωρέσει...
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

fanioles

Αυτό το όπλο είναι CQB...  Αν θές οπωςδήποτε μακρύτερη κάνη αυτή όπως σωστά είπε ο φίλος, κρύβεται με εναν σιγαστήρα..  Με 10 εκατοστά ενός κοντού σιγαστήρα είσαι μια χαρα.. Θα πάρεις λίγα μέτρα εμβέλειας χωρίς να χάσεις την ευκινησία του όπλου σε κλειστούς χώρους (τουλάχιστον όχι σημαντικά).

Εννοείται πως η κάνη θα είναι πιο στενή απο αυτή που ήδη φοράει (6,08), αλλα όχι στενότερη απο 6,03 για να μην εχεις εμπλοκές..  (προτείνω τις MADBULL Black python που σύντομα θα έχει το center. είναι οικονομικές και πολύ καλές.

Οι πλατφόρμες Μ4 είναι δεκτικές σε οποιοδήποτε προσάρτημα.  Για βομβιδοβόλο δε θα στο πρότεινα γιατί θα το κάνει ακόμα βαρύτερο απ οτι είναι και στη τελική δεν έχει καμία δουλεια βομβιδοβόλο σε όπλο CQB.. (απο άποψη ρεαλισμού)

( Υπάρχουν και μίνι που χωράνε φίλε Dtq   ;)   )

Για σκοπευτικό δε χρειάζεσαι διόπτρα αλλα red dot. Κατα προτίμηση όσο μεγαλύτερου διαμετρήματος γίνεται (42μμ - 47μμ ) για να μπορείς να σκοπεύεις γρήγορα χωρίς να χρειάζετια να κλείνεις το άλλο μάτι. (αυτό με τη συνήθεια θα το πετυχαίνεις και με στενότερα red dot)

Εγώ σε αυτό το όπλο θα έβαζα red dot 47μμ και ενα φακουδάκι είτε αυτά που είναι ενσωματωμένα σε grip και είναι κάτω απο το όπλο, είτε στο πλάι στα rails.
Μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο της CA είναι βαρύ, θα χρειαζόσουν ίσως και gripακι για να μη σου κουράζει τα χέρια.. (εξαρτάται απο το ύψος σου και τη μυική σου δύναμη)

Ωραία επιλογή όπλου φίλε μου πάντως. .  Μπορεί η CA να μας εχει κεράσει όλους μια στεναχώρια απο ζημιά, αλλα η αληθοφάνεια και τα χρώματα του είναι απο τα καλύτερα.. 

Echo-Fox

Dtg and fanioles ευχαριστω πολυ παιδια οι πληροφοριες ηταν πολυ χρησιμες και θα τις ακολουθησω και παλι thanks.