Glock 18C (CM030) & Newbie

Ξεκίνησε από G.P.S., 27 Απρ 2010, 01:17:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

G.P.S.

Εγω ειχα αγορασει πριν απο περιπου 15ετη μια GBB Berreta πενιχρων επιδοσεων.
Μου ειχε ραγισει η γεμιστηρα (απο πτωση) & εχανε αεριο οποτε την ειχα παρατησει σε ενα ντουλαπι.
Την ειχα για σκοποβολη μεσα στο σπιτι (αυτοσχεδιοι στοχοι) &
παιδικα σεναρια εφοδου σε κλειστους χωρους. (αν βλεπεις πολλες αμερικανιες τι παθαινεις !!!)
Προσφατα εμαθα απο ενα νεο συναδελφο στην δουλεια περι Airsoft & ενδιαφερθηκα να ασχοληθω.
Για αρχη θα παω καν-δυο φορες μαζι του να δω πως ειναι & ακολουθως θα πραξω.
Ουτως ή αλλως ομως το μικροβια της ασχολιας με τετοιου ειδους "παχνιδια¨το εχω,
οποτε λεω να αγορασω το Glock 18C (CM030) στα 45€ με σκοπο
να αντικαταστησει την Berret-ουλα για μεσα στο σπιτι &
αν τελικα ασχοληθω ενργα με το Airsoft να το εχω σαν εφεδρικο οπλο.
Σκεφτηκα να παω σε μια τοσο φτηνη\χαμηλων επιδοσεων λυση
επειδη για μεσα στο σπιτι ειναι υπεραρκετο\φτηνο &
αν τελικα δεν ασχοληθω να εχω μικρη απωλεια χρηματων
Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν τελικα ασχοληθω θα μου κανει σαν εφεδρικο οπλο ?!?
Επισης οποιαδηποτε γνωμη για το συγκεκριμενο μοντελο οπλου θα ηταν χρησιμη.
(

Dtq

Δεν ξέρω από πρώτο χέρι αλλά έχω ακούσει ότι δεν είναι και πολύ καλό. Τα αερίου είναι πολύ καλύτερα και από άποψη αληθοφάνειας αλλά και επιδόσεων.καλύτερα να πάρεις κάποιο όπλο και να δώσεις από 100€, πιστεύω ότι για πιστόλια, απο εκεί ξεκινάνε τα καλά. Αν το θες μόνο για αρχή και έχεις σκοπό να πάρεις άλλο στην συνέχεια, τότε οκ...
Πιστεύω ότι αν το πάρεις και δεν συνεχίσεις να παίζεις, χάνεις 40€ μεν (δεν τα χάνεις, μπορείς ακόμα να κάνεις τον χαβαλέ σου) αλλά σε αντίθετη περίπτωση που το πάρεις και συνεχίσεις να παίζεις, τότε χάνεις πραγματικά τα λεφτά σου καθώς κατά την άποψή μου θα το έχεις ως συλλέκτη σκόνης.
Καλή τύχη με την επιλογή σου. Προσωπικά αν ζητούσες την άποψή μου, θα έκανα το παν για να σε πείσω για αερίου. (Επίσης ψάξε να δεις αν υπάρχει γεμιστήρα γι'αυτό που ήδη έχεις!)
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Ozymandias

ΠαράθεσηΤα αερίου είναι πολύ καλύτερα και από άποψη αληθοφάνειας αλλά και επιδόσεων
ΠαράθεσηΠροσωπικά αν ζητούσες την άποψή μου, θα έκανα το παν για να σε πείσω για αερίου.

Οχι ακριβως...

Δεν ξερω πως και γιατι εχει περασει η ιδεα οτι GΒΒ= μονοδρομος, αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα. Μακαρι να ηταν.
Τα αεριου, μπορει να κερδιζουν απο αληθοφανεια, χανουν ομως παρασαγκας οσον αφορα την αξιοπιστια συγκριτικα με ενα ΑΕΡ. Προσωπικα, με εχουν κρεμασει δυο GBB καλης μαρκας σχεδον στη σειρα, απο χαζοβλαβες που τα  εβγαλαν εκτος για μεγαλο διαστημα, ενω το ταπεινο κινεζικο ΑΕΡ που αγορασα σαν λυση αναγκης παιζει ακομα οταν τα σουπερ GBB μαζευουν σκονη.

Πραγματικα δεν ξερω αν θα αγορασω ξανα GBB

Για εναν παιχτη που απλα θελει κατι να παιζει μεσα στο σπιτι, και/η θελει ενα sideram να παιζει βρεξει-χιονισει νομιζω οτι η καλυτερη αρχη ειναι ενα ΑΕΡ.  Αφου εξασφαλισεις εναν βασικο εξοπλισμο που θα παιζει ο,τι και να γινει, εχεις οσο χρονο θελεις να αγορασεις οσα GBB θελεις.

Τα 200-τοσα fps που σου βγαζει ενα ΑΕΡ ειναι μια χαρα μεσα στο σπιτι και σαν sιdearm, ενω το ρυθμιζομενο hopup, η σταθεροτερη πλατφορμα βολης, συγκριτικα με ενα GBB, και η δυνατοτητα που εχεις για μεγαλο γεμιστηρα και αυτοματη βολη, θα σου δωσουν ενα πλεονεκτημα εναντι και των καλυτερων GBB

Πραγματικα δεν μπορω να σου πω αν το συγκεκριμενο ΑΕΡ ειναι καλη αγορα, η οχι. Εγω, και πολλοι αλλοι το εχουν και μας βγηκε ΟΚ, αλλοι το πηραν και τους εβγαλε προβληματα. Οταν αγοραζεις κινεζικο, παντα εχεις αυτο το θεμα.  ;)

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ δεν θα επαιρνα για πρωτο οπλο αεριου.

Dtq

Κάνε ένα έντιτ πλιζ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα!
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Ozymandias

Eγινε......παρακαλω κοιτα το προηγουμενο ποστ

G.P.S.

Παράθεση από: Dtq στις  27 Απρ 2010, 01:34:34 ΠΜ
Δεν ξέρω από πρώτο χέρι αλλά έχω ακούσει ότι δεν είναι και πολύ καλό.
Δεν ειναι καλο ως προς τι? Επιδοσεις? Χαλαει?
Τα αερίου είναι πολύ καλύτερα και από άποψη αληθοφάνειας αλλά και επιδόσεων.
Για αρχη δεν με ενδιαφερει η αληθοφανεια & οι επιδοσεις.
καλύτερα να πάρεις κάποιο όπλο και να δώσεις από 100€, πιστεύω ότι για πιστόλια, απο εκεί ξεκινάνε τα καλά. Αν το θες μόνο για αρχή
Ναι
και έχεις σκοπό να πάρεις άλλο στην συνέχεια, τότε οκ...
Δεν ξερω ακομα. Αν ασχοληθω με ομαδες κτλ & ανεβουν οι απαιτησεις μου ισως.
Πιστεύω ότι αν το πάρεις και δεν συνεχίσεις να παίζεις, χάνεις 40€ μεν (δεν τα χάνεις, μπορείς ακόμα να κάνεις τον χαβαλέ σου) αλλά σε αντίθετη περίπτωση που το πάρεις και συνεχίσεις να παίζεις, τότε χάνεις πραγματικά τα λεφτά σου καθώς κατά την άποψή μου θα το έχεις ως συλλέκτη σκόνης.
Μωρε τα λεφτα του πιστευω θα τα βγαλει μεσα στο σπιτι απο την οικονομια σε αεριο.
Το θεμα ειναι μην το παρω & σε μια βδομαδα χαλασει !!!

Καλή τύχη με την επιλογή σου. Προσωπικά αν ζητούσες την άποψή μου, θα έκανα το παν για να σε πείσω για αερίου. (Επίσης ψάξε να δεις αν υπάρχει γεμιστήρα γι'αυτό που ήδη έχεις!)
Εψαξε ο συναδελφος αλλα δεν  :'(

Οποτε τα ερωτηματα ειναι 2 :
1)Ειναι ευπαθες (κυριως λογω τιμης προβληματιζομαι) ?!?
2)Αν συνεχισω τελικα & στον πρωτο χρονο που θα παω 10-15 φορες (max.)σε πεδιο &
προλαβω (πριν με φατε λαχανο λογω απειριας) να αδειασω οτι γεμιστηρα εχω απο το AEG,
δεν θα με καλυψει το Glock-ακι σαν εφεδρικο ?!?

Dtq

Παράθεση από: Ozymandias στις  27 Απρ 2010, 01:40:19 ΠΜ
Οχι ακριβως...

Τα αεριου, μπορει να κερδιζουν απο αληθοφανεια, χανουν ομοως οσον αφορα την αξιοπιστι ωστοσο για τον νεο παιχτη εισαγουν ενα πο

Δεν κατάλαβα και πολλά απ'αυτά που έγραψε ο φίλος Ozymandias αλλά θα επιμείνω ότι τα αερίου είναι καλύτερα.
Μπορεί να έχουν μικρότερους γεμιστήρες αλλά απ'την άλλη δεν τα χρησίμοποιούμε και πολύ τα sidearm στα παιχνίδια... Όσο για το έξοδο αέριο, εμένα το λίτρο μου βγάζει αρκετούς γεμιστήρες... Κάπου 20 νομίζω... Δεν έχω παράπονο! Επίσης έχουν καλύτερη απόκριση και για την αξιοπιστία τους δεν ξέρω σε σχέση με τα ηλεκτρικά πιστόλια αλλά το δικό μου αερίου ρίχνει τόσο καλά (ή και καλύτερα) όσο και το βασικό μου όπλο!

Όσο για το δικό σου Bobirakos, έχω ακούσει ότι χαλάει αλλά νομίζω ότι τα λεφτά του θα τα βγάλει! Και ναι, θα σε βγάλει σαν εφεδρικό... Αλλά όντας πλαστικό θα πρέπει να το προσέχεις πολύ! Σπάνε τα άτιμα..
Κάτι δεν πάει καλά...

Ozymandias

Παράθεσηαλλά θα επιμείνω ότι τα αερίου είναι καλύτερα.
Καλυτερα οσον αφορα τι; Νομιζω οτι εξηγησα ποια τα θετικα τους και ποια τα αρνητικα τους  ??? ???

ΠαράθεσηΔεν κατάλαβα και πολλά απ'αυτά που έγραψε ο φίλος Ozymandias
Τι ακριβως δεν καταλαβες, να το εξηγησω.

ΠαράθεσηΑλλά όντας πλαστικό θα πρέπει να το προσέχεις πολύ! Σπάνε τα άτιμα..
ΝΙΕΤ! Τα ΑΕΡ δεν εχουν κινητα μερη, κλειστρα, κτλ οποτε δεν εχουν τα προβληματα που εχουν τα GBB oσον αφορα τα κινητα μερη που σπανε κτλ

Παράθεση1)Ειναι ευπαθες (κυριως λογω τιμης προβληματιζομαι) ?!?
Οπως και τα περισσοτερα κινεζικα εχει.....χαρακτηρα. Μπορει να σου βγει διαμαντι, ή πατατα. Ρουλετα.  ;D ;) Αν σου βγει καλο θα το καταλαβεις εξ'αρχης και αν σου βγει κακο θα το καταλαβεις και αυτο εξ'αρχης

ΠαράθεσηΑν συνεχισω τελικα & στον πρωτο χρονο που θα παω 10-15 φορες (max.)σε πεδιο &
προλαβω (πριν με φατε λαχανο λογω απειριας) να αδειασω οτι γεμιστηρα εχω απο το AEG,
δεν θα με καλυψει το Glock-ακι σαν εφεδρικο ?!?
Αν εχεις ηδη AEG, θα σε συμβουλευα να αγορασεις καμποσους midcap γεμιστηρες gia αυτο και μαθε να αλλαζεις γρηγορα.  ;) Πολλα απο τα αξιολογοτερα σεναρια που ανεβαινουν ειναι midcap-only. Αν ξεμεινεις, το glockaκι μια χαρα θα σταθει σαν εφεδρικο. Δοκιμασμενο. Αν μαλιστα του φορεσεις ενα railακι επανω, μπορεις να το κανεις τουμπανο, να σταθει σχεδον σαν μινι-AEG

G.P.S.

Παράθεση από: Ozymandias στις  27 Απρ 2010, 01:40:19 ΠΜ
Για εναν παιχτη που απλα θελει κατι να παιζει μεσα στο σπιτι, και/η θελει ενα sideram να παιζει βρεξει-χιονισει νομιζω οτι η καλυτερη αρχη ειναι ενα ΑΕΡ.
Μαλλον για μενα χτυπαει η καμπανα !!!  ;D
 Αφου εξασφαλισεις εναν βασικο εξοπλισμο που θα παιζει ο,τι και να γινει, εχεις οσο χρονο θελεις να αγορασεις οσα GBB θελεις.

Τα 200-τοσα fps που σου βγαζει ενα ΑΕΡ ειναι μια χαρα μεσα στο σπιτι και σαν sιdearm,
Το συγκεκριμενο λεει 190+ αλλα ισχυει ?!?
ενω το ρυθμιζομενο hopup, η σταθεροτερη πλατφορμα βολης, συγκριτικα με ενα GBB, και η δυνατοτητα που εχεις για μεγαλο γεμιστηρα και αυτοματη βολη, θα σου δωσουν ενα πλεονεκτημα εναντι και των καλυτερων GBB

Πραγματικα δεν μπορω να σου πω αν το συγκεκριμενο ΑΕΡ ειναι καλη αγορα, η οχι. Εγω, και πολλοι αλλοι το εχουν και μας βγηκε ΟΚ, αλλοι το πηραν και τους εβγαλε προβληματα. Οταν αγοραζεις κινεζικο, παντα εχεις αυτο το θεμα.  ;)
Καλα σιγουρα αν επιλεξεις να πας σε μια ΠΟΛΥ φθηνη & ισως Κινεζικη λυση,
εμπεριεχεται αυτος ο κινδυνος.
Το θεμα ειναι αυτα τα προβληματα διορθωνονται ή κρατας μπαταρια\φορτιστη &
το πετας\αγοραζεις ενα ιδιο με την ελπιδα να μην σου ξαναβγαλει προβληματα ?!?

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ δεν θα επαιρνα για πρωτο οπλο αεριου.
Καλα αυτο εννοειται.
Εχω διαβασει\ξημερωθει εδω μεσα πριν αρωτηξω.  ;)

G.P.S.

Παράθεση από: Ozymandias στις  27 Απρ 2010, 02:07:50 ΠΜ
Οπως και τα περισσοτερα κινεζικα εχει.....χαρακτηρα. Μπορει να σου βγει διαμαντι, ή πατατα. Ρουλετα.  ;D ;) Αν σου βγει καλο θα το καταλαβεις εξ'αρχης και αν σου βγει κακο θα το καταλαβεις και αυτο εξ'αρχης
Αν εχεις ηδη AEG, θα σε συμβουλευα να αγορασεις καμποσους midcap γεμιστηρες gia αυτο και μαθε να αλλαζεις γρηγορα.  ;)
Ε! Οχι & να εχω AEG απο τωρα !!!
Εδω κοιταμε να την βγαλουμε φθηνα μεχρι να δουμε τον Γιαννη (αν μας κανει, προλαβαινουμε)
θα τον βαφτισουμε κιολας (να παρουμε AEG) !!!  ;D

Πολλα απο τα αξιολογοτερα σεναρια που ανεβαινουν ειναι midcap-only. Αν ξεμεινεις, το glockaκι μια χαρα θα σταθει σαν εφεδρικο. Δοκιμασμενο. Αν μαλιστα του φορεσεις ενα railακι επανω, μπορεις να το κανεις τουμπανο, να σταθει σχεδον σαν μινι-AEG
Ειπαμε διαβασα αλλα δεν εχω μαθει ακομα ολη την ορολογια !!!
Rail-ακι ειναι καποιος προσαρμοστης για φακο\laser\σκοπευτρο ή κατι αλλο ?!?

Δεν ειμαι αχαριστος αλλα επιφυλασομαι να ζητησω ευχαριστω μια & καλη απο ολους οσους θα με βοηθησουν !!!  ;)

Ozymandias

ΠαράθεσηΤο συγκεκριμενο λεει 190+ αλλα ισχυει ?!?
Το δικο μου εβγαζε απο 185 εως 210 fps. Μην δινεις σημασια. Στην τελικη τα fps dεν ειναι το παν. Απο κοντα μια χαρα ειναι. Τωρα, αν θες να το χρησιμοποιησεις για sniper, μαλλον δεν θα σε βολεψει.

ΠαράθεσηΚαλα σιγουρα αν επιλεξεις να πας σε μια ΠΟΛΥ φθηνη & ισως Κινεζικη λυση,
εμπεριεχεται αυτος ο κινδυνος.
Επιτελους καποιος που καταλαβε την ουσια του να αγοραζεις κινεζικο οπλο!

ΠαράθεσηΤο θεμα ειναι αυτα τα προβληματα διορθωνονται ή κρατας μπαταρια\φορτιστη &
το πετας\αγοραζεις ενα ιδιο με την ελπιδα να μην σου ξαναβγαλει προβληματα
Εγω θα πεταγα τον φορτιστη ουτως η αλλως, θα κραταγα την μπαταρια που για αυτο που ειναι, δεν ειναι κακια, και θα αγοραζα καινουργιο. Ακομα καλυτερα, αν ειχα τη δυνατοτητα, θα κραταγα τα λεφτα μου και θα πηγαινα κατευθειαν για ενα ΤΜ.

Dtq

Rai= βάση τοποθέτησης διαφόρων gadgets.
Bobirakos, με τα στάνταρ που έχεις και αφού δεν σε ενδιαφέρει αληθοφάνεια κλπ, πάρε ΑΕΡ.
Οζυ, έχουν κινούμενα μέρη, το πιστόνι, τα γρανάζια κλπ. Επίσης θέλουν προσοχή με τα χτυπήματα πράγμα που δεν θα χρειαζόταν ένα φουλ μεταλλικό όπλο. Το δικό μου πρώτο είναι αερίου KWA και είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος. (το έχω κάπου 2-3 χρόνια και ρίχνει υπέροχα!)
Κάτι δεν πάει καλά...

G.P.S.

Παράθεση από: Ozymandias στις  27 Απρ 2010, 02:17:52 ΠΜ
Το δικο μου εβγαζε απο 185 εως 210 fps. Μην δινεις σημασια. Στην τελικη τα fps dεν ειναι το παν. Απο κοντα μια χαρα ειναι.
Σιγουρα (φανταζομαι) αν αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις το εφεδρικο,
θα ειναι ειτε γιατι καποιος σε "στριμωξε", ειτε γιατι μπορει να το απαιτει καποιο σεναριο.
Απλα επειδη ακομα ολα ειναι στο μυαλο μου σε θεωρητικο επειπεδο,
δεν μπορω να καταλαβω στην πραγματικοτητα ποση & ποσο χρησιμη ειναι η διαφορα +-50fps
σε χρονικη αποκριση ή σε ευστοχια ή δεν ξερω σε τι αλλο.

Τωρα, αν θες να το χρησιμοποιησεις για sniper, μαλλον δεν θα σε βολεψει.
Σιγουρα ?!? Μηπως υπαρχει καμια φθηνη\κινεζικη\αξιοπιστη μοντιφα να βολευτω για αρχη ?!?  ;D 8) ::)
Επιτελους καποιος που καταλαβε την ουσια του να αγοραζεις κινεζικο οπλο!
Ευχαριστω !!!  :D
Εγω θα πεταγα τον φορτιστη ουτως η αλλως, θα κραταγα την μπαταρια που για αυτο που ειναι, δεν ειναι κακια, και θα αγοραζα καινουργιο.
ΟΚ !!!
Ακομα καλυτερα, αν ειχα τη δυνατοτητα, θα κραταγα τα λεφτα μου και θα πηγαινα κατευθειαν για ενα ΤΜ.
Καλα ας κρατησει κανα 3μηνο να ασχοληθουμε λιγο & μετα βλεπουμε για τοσο ποιοτικες λυσεις !!!

G.P.S.

Παράθεση από: Dtq στις  27 Απρ 2010, 02:24:07 ΠΜ
Rai= βάση τοποθέτησης διαφόρων gadgets.
Για να μαθαινουμε κιολας το RAI ειναι καποια συντομογραφια ή βγαινει απο το RAI-L ?!?
Bobirakos, με τα στάνταρ που έχεις και αφού δεν σε ενδιαφέρει αληθοφάνεια κλπ, πάρε ΑΕΡ.
Σαν να καταληγουμε καπου !!!  8)

Dtq

Όχι, τα +-50 fps δεν σου κάνουν και μεγάλη διαφορά! Έτσι κ αλλιώς με το πιστολάκι, δεν θα ρίχνεις και σε μεγάλες αποστάσεις οπότε είσαι οκ!
Κάτι δεν πάει καλά...

Ozymandias

ΠαράθεσηΟζυ, έχουν κινούμενα μέρη, το πιστόνι, τα γρανάζια κλπ. Επίσης θέλουν προσοχή με τα χτυπήματα

Στα χρονια που ασχολουμαι δεν εχω ακουσει ΚΑΝΕΝΑ ηλεκτρικο να επαθε εσωτερικη βλαβη απο χτυπημα. Ακομα και κατι πλαστικα ΤΜ AEG που εσπασαν λογω πτωσης, τα εσωτερικα τους εμειναν αθικτα. Τα περισσοτερα εσωτερικα μερη, ακομα και στα κινεζικα ειναι ατσαλι και polycarbonate που δεν παθαινει τπτ, τουλαχιστον οχι απο χτυπηματα.

Αλλο πραγμα τα πλαστικα GBB που σπανε τα κλειστρα τους λογω δυναμεων και αλλο τα ΑΕΡ

Εμενα, δυο KJW με αφησαν απο μικροπροβληματα τα οποια τα εβγαλαν εκτος για πολυ καιρο. Το CYMA μου ακομα παιζει. Τωρα τι να σου πω. Εισαι τυχερος. Εχω ακουσει παιδια με ΤΜ, CA, ακομα και WA που ειχαν προβληματα. Σε γενικες γραμμες τα ηλεκτρικα ειναι πιο αξιοπιστα. Δεν λεω οτι τα αεριου ειναι για πεταμα, αλλα για τον νεο παιχτη, νομιζω οτι η αξιοπιστια σε καθε περιπτωση ειναι το πρωτο ζητουμενο. Στη συνεχεια παρε οσα GBB θελεις.

ΠαράθεσηRail-ακι ειναι καποιος προσαρμοστης για φακο\laser\σκοπευτρο ή κατι αλλο ?!?
Ακριβως

Dtq

Για τα χτυπήματα εννοούσα εξωτερικά σπασίματα!
Το πιστολάκι δικό σου? Φοβερό!
Κάτι δεν πάει καλά...

Ozymandias

Δυστυχως οχι δικο μου, αν και καποια στιγμη θα κανω το G18 μου ετσι, η θα ξεκινησω με ενα ΤΜ. Απλα θα βαλω μινι-ΑΙΜΡΟΙΝΤ αντι για το ανοιχτο σκοπευτικο κουκιδας

G.P.S.

Στην φωτογραφια ειναι το Glock 18C (CM030) με καποια extras  :P
ή το Glock 18C απο καποια αλλη εταιρεια ?!?  ??? :o ???

Dtq

Κάτι που ξεχάσαμε και οι δύο να αναφέρουμε! Λόγω κλεισίματος των κινεζικών εργοστασίων, δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρχει! Πάρε καλού κακού ένα τηλεφωνάκι στο κατάστημα πριν κανονίσεις αγορά!

Για την φωτό, νομίζω ότι οποιοδήποτε μπορείς να το κάνεις έτσι. (Περίπου)
Κάτι δεν πάει καλά...