<<<ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ>>>2-5-2010 ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από ZINJA, 26 Απρ 2010, 16:59:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  03 Μαΐου 2010, 17:33:44 ΜΜ
ρε πυργιώτη ασε τις μαλαγανιες.... επεσες σε Καλαματιανο.... τραβα παρε μου ένα aeg που εχω ζαχαρωσει...γιατι θα βγει ο διάλογος στον αέρα...χιχιχι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

μη με απειλεις γιατι αχω καλο μανατζερ και θα σου κανει μηνηση ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

salamine153

Γενικα το παιχνιδι ειχε βελτιωθει σημαντικα σε σχεση με αλλες φορες, αλλα το οτι οι μισοι δεν επαιζαν λογω ζεστης μας τα χαλασε προς το τελος. Λιγο ακομα και θα καναμε ρεσπον στη Δουροστικ, κανονικα. Καλος ο ελιγμος που ειχαμε κανει, προς το βουνο, αλλα, εκτως του οτι εν ειχαμε εφνιδιασμο, δεν ειχε και καμιασυνεχεια ο ελιγμος. Επισης η αλληλοκαλυψη επασχε αφανταστα και παλι
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

fanioles

Ναι κι εμένα με χάλασε αυτό αλλα μετα απο καμια 10ρια respawn κρέμασαμε γλώσα..
;D

Αφού τους σαρώσαμε στο πρώτο παιχνίδι (χιχιχιχιχι), στο δεύτερο  καμπέρωσαν στο κτίριο και δε τελείωναν και οι μπίλιες !

Προσπάθησα πάνω απο 5 φορές να μπώ στο κτήριο αλλα μόνο με το μανδύα του Harry Potter (αυτον που σε κάνει αόρατο) θα τα κατάφερνα!!   ;D

Δε βαριέσαι μωρε.. αμα δεν υπάρχει διάθεση για κίνηση απο τους άλλους, απλα κάνεις πίσω.. Δε μπορούμε εμείς οι γέροντες να τρέχουμε 1 ωρα στον ήλιο και τα 20χρονα παιδιά να είναι κρυμένα στο κτίριο και υπο σκια..

Αυτές οι παρατηρήσεις επι του τακτικού του θέματος και μόνο..

Σα διοργάνωση και fairplay μια χαρά !! κανένα παράπονο.. 

Shadowjack

Παράθεση από: fanioles στις  04 Μαΐου 2010, 12:57:52 ΜΜ
.. Δε μπορούμε εμείς οι γέροντες να τρέχουμε 1 ωρα στον ήλιο και τα 20χρονα παιδιά να είναι κρυμένα στο κτίριο και υπο σκια..

Ναι... γκούχ γκούχ... προσωπικά "εμείς οι γέροντες" αφήσαμε ένα τσούρμο νεανίσκους καμιά 200αριά μέτρα πίσω στο τρέξιμο μέσα στον ήλιο..... Δεν άκουγα θορύβους, κοίταξα πίσω μου και ήταν μόνο ένας νεαρός παρέα (μπράβο παλικάρι) ... οι άλλοι ανάψανε πρώτα τσιγάρο για να πάρουν δυνάμεις για την ανηφόρα.....

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Doc

Χεχε,

Ναι, όντως έτσι έγιινε όπως τα λέει ο Shadowjack! Έφυγε μπροστά και δεν τον φτάναμε στην ανηφόρα!

Εγώ βέβαια υποστηρίζω ότι έμεινα πίσω για να συνοδεύω το φιλαράκι μου που τυγχάνει καπνιστής  ;D  αλλά επίσης σιγά σιγά φτιάχνουμε όλο και καλύτερη φυσική κατάσταση!