<<<ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ>>>2-5-2010 ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από ZINJA, 26 Απρ 2010, 16:59:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kaliostro

Το ίδιο πρόβλημα με τον παραπάνω κ για εμένα...δεν έχω μέσω για να έρθω...αν μπορεί κάποιος ας με πάρει ένα τηλ στο 6943036443.Μένω στο Γαλάτσι αλλά μπορώ να έρθω σε όποιον σταθμό του μετρό θέλετε.Λόγω υποχρέωσης θα λείπω απο το σπίτι οπότε μην κάνετε τον κόπο με ΠΜ,θα τα δω πολύ αργά.Ευχαριστώ πολύ.
Θάνος
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

astor

Και ειχα και καιρο να ερθω.. τελεια τελεια..
"Καλός ηγέτης είναι αυτός που κερδίζει τη μάχη χωρίς πόλεμο"

Doc

XARAMADAS

Φίλε Zinja δυστυχώς λόγω ίωσης ο Dr Pain παραδίνεται κι εγώ θα τον μεταφέρω στα μετόπισθεν για ανάρρωση. Καλό παιχνίδι παιδιά και θα βρεθούμε άλλη φορά.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

Palladin

Ωραίο παιχνίδι παιδιά, προσωπικά το ευχαριστήθηκα αν και έσκασα από τη ζέστη. Άντε και στα επόμενα...

Καλή εβδομάδα  :)

wildweasel

Ωραίο σενάριο, σχετικά ικανοποιητικός αριθμός ατόμων για το μέγεθος του πεδίου , σωστή κατά το μεγαλύτερο ποσοστό η συμπεριφορά όλων, μια ωραία Αεροσφαιριστική Κυριακή με πολλές bbs βρε αδερφέ πως αλλιώς να το πώ?  ;) Ευχαριστώ τους Goodspeed και αν θυμάμαι καλά και Paladin  που βοήθησαν στην παροχή πρώτων βοηθειών στον δεξί αγκώνα που γδάρθηκε σε έναν τοίχο!!! Θα πάω αύριο να τον γκρεμίσω χαχαχα! Μπράβο και πάλι Ζin για το σεναριο. Τα λέμε και πάλι σε μία εβδομάδα!! Ά και κάτι ακόμα: ρε σεις, 2 πράγματα που είδα και μου εκαναν, μάλλον εξακολουθούν να μου κάνουν εντύπωση, είναι α) το άναρχο respawn (συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ σε όλα τα σενάρια), και το β) καλά, εκεί που οπλάρες δυνατές δεν φθάνουν και φθάνουν κάτι όπλα διάφορων ατόμων τέρμα Θεού αρχή αλάχ!!! Ευχαριστώ πολύ καλή εβδομάδα να έχουμε κυρίες και κύριοι  ;D
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

spiros.k

Μπραβο σε ολα τα παιδια ωραιο παιχνιδι πεξαμε,παντα τετοια,μπραβο βασιλη για το σεναριο εκανες ακομα μια φορα ενα ωραιο παιχνιδι.καλη εβδομαδα και καλα παιχνιδια.<ΚΑΘΑΡΜΑ> :D :D :D

SW1GEORGE

Μπραβο παιδια ομορφο και καθαρο παιχνιδι.

καλη βδομαδα.........και παμε για αλλα...
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

StarScream

Παράθεση από: Palladin στις  02 Μαΐου 2010, 16:15:51 ΜΜ
Ωραίο παιχνίδι παιδιά, προσωπικά το ευχαριστήθηκα αν και έσκασα από τη ζέστη. Άντε και στα επόμενα...

Καλή εβδομάδα  :)

Ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι μπραβο Bill
Πολυ ζεστη...... και ακομα ειναι αρχη.... κανονιζουμε κανα νυχτερινο παιχνιδι με το επομενο φεγγαρι ??? ??? ???

fanioles

Μπράβο και απο εμένα για την άψογη συμπεριφορά όλων αλλα και στο Βασίλη κυρίως που έκανε πάλι το κόπο για όλους..

Strarscream που ήσουνα ρε παιδί και δε γνωριστήκαμε πάλι γμτ ?   ???

Leonardo-Swordfish

Ομορφο παιχνίδι...κύλησε πολύ ομαλά....

Ευχαριστούμε Κάθαρμα..... ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σημ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ένα βιντεάκι που δεν έχετε ξαναδεί
Ενα βιντεάκι ρεσιταλ.
Ενα βιντεάκι που Το "κάθαρμα" εξηγεί λεπτομερώς του κανόνες παιχνιδιού της Αεροσφαίρισης.
Ενα βιντεάκι που δε πρεπει να λείπει από κανένα αρχειο airsofter.
Ενα βιντεακι που θα επισκιασει το ροζ βιντεο της Julias
Ενα βιντεάκι Ονειρο
Ενα βιντεακι ..... ΕΝΑ.....ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ......

ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΚΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;;

KRATOS

;D ;D ;D ;Dωραιο παιχνιδι !!!!!! μια χαρα περασαμε ολοι!!!!!!!!!! ωραιες και οι φωτο.....! 8) 8) 8)

kukuras7

StarScream

Παράθεση από: fanioles στις  02 Μαΐου 2010, 20:38:20 ΜΜ
Μπράβο και απο εμένα για την άψογη συμπεριφορά όλων αλλα και στο Βασίλη κυρίως που έκανε πάλι το κόπο για όλους..

Strarscream που ήσουνα ρε παιδί και δε γνωριστήκαμε πάλι γμτ ?   ???

Ιμαρτον παλι δεν βρεθηκαμε...  :) :) που θα παει...
Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  02 Μαΐου 2010, 21:22:31 ΜΜ
Ομορφο παιχνίδι...κύλησε πολύ ομαλά....

Ευχαριστούμε Κάθαρμα..... ;D ;D

Σημ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ένα βιντεάκι που δεν έχετε ξαναδεί
Ενα βιντεάκι ρεσιταλ.
Ενα βιντεάκι που Το "κάθαρμα" εξηγεί λεπτομερώς του κανόνες παιχνιδιού της Αεροσφαίρισης.
Ενα βιντεάκι που δε πρεπει να λείπει από κανένα αρχειο airsofter.
Ενα βιντεακι που θα επισκιασει το ροζ βιντεο της Julias
Ενα βιντεάκι Ονειρο
Ενα βιντεακι ..... ΕΝΑ.....ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ......

ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΚΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;;

Να δω αυτο το βιντεο να γινει upload και τι αλλο.... :) :) :)
Θα σε φαει ο zinza...

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: StarScream στις  02 Μαΐου 2010, 23:29:20 ΜΜ
Ιμαρτον παλι δεν βρεθηκαμε...  :) :) που θα παει...
Να δω αυτο το βιντεο να γινει upload και τι αλλο.... :) :) :)
Θα σε φαει ο zinza...

To βιντεο θα ανεβει με τη μορφη promote ,,,,,,

εν καιρο κρίσεως να μη βγάλω και εγω το χαρτζιλικι  μου?? ενα οπλακι πχ.... ;D ;D ;D ;D

Leonardo-Swordfish

Ξεχασα να ευχαριστησω τον φίλο Papis (I4) για το ενδιαφέρον του που έτρεξε ΑΜΕΣΩΣ να φέρει το φαρμακείο
σε ένα μικρό χτύπημα που μου έτυχε κατα τη διάρκεια του παιχνιδιου...Ευχαριστώ πολύ !!!! :)

tRappED7

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον διοργανωτή για το χθεσινό παιχνίδι.  :)
Θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στο να περάσουμε ένα ευχάριστο Κυριακάτικο πρωινό, με φίλους αεροσφαιριστές.
Χάρηκα πολύ που είδα φίλους, νέους και παλιούς.

Εύχομαι σε όλους και στο χόμπυ μας, τα καλύτερα πάντα να έρχονται
και να είναι μια ευχάριστη διέξοδος από τις δύσκολες εποχές τις οποίες διανύουμε.

Με εκτίμηση,
tRappED_7

Emperor

Μπράβο Βασίλη και συμμετέχοντες για το υπέροχο κυριακάτικο πρωινό. Περάσαμε όλοι πολύ όμορφα και ρίξαμε κιλά ιδρώτα. Επίσης ευχάριστο και το γεγονός της διάρκειας...με καθαρές τουλάχιστον 2,5 ώρες παιχνιδιού 2 φάσεων. Εύγε σε όλους.
Άντε και κανένα καλό νυχτερινό σιγά σιγά...
Καλή εβδομάδα σε όλους.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

ZINJA

παιδεια εγω ευχαριστω για την παρουσια σας! :D

ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΕΛΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: ZINJA στις  03 Μαΐου 2010, 16:22:04 ΜΜ
παιδεια εγω ευχαριστω για την παρουσια σας! :D

ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΕΛΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ;D ;D ;D

ρε πυργιώτη ασε τις μαλαγανιες.... επεσες σε Καλαματιανο.... τραβα παρε μου ένα aeg που εχω ζαχαρωσει...γιατι θα βγει ο διάλογος στον αέρα...χιχιχι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D