παμε δυνατα..

Ξεκίνησε από iosif9, 24 Απρ 2010, 19:51:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

iosif9

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

fanioles

100 λάθη  το δευτερόλεπτο...    :-\   

iosif9

δεν εβαλα το βιντεο για τις ικανοτητες τους στο cqb αλλα για την ταχυτητα την μουσικη υποκρουση και γενικως τον χαβαλε και να βλεπουμε ωραια πεδια!!....αμα επρεπε να εχουν ολοι εκπαιδευση εκαμ/blackwater/spetzanz να σταματησουμε να παιζουμε airsoft τοτε....φιλικα!!!

iosif9

fanioles

Παράθεση από: iosif9 στις  24 Απρ 2010, 20:25:46 ΜΜ
δεν εβαλα το βιντεο για τις ικανοτητες τους στο cqb αλλα για την ταχυτητα την μουσικη υποκρουση και γενικως τον χαβαλε και να βλεπουμε ωραια πεδια!!....αμα επρεπε να εχουν ολοι εκπαιδευση εκαμ/blackwater/spetzanz να σταματησουμε να παιζουμε airsoft τοτε....φιλικα!!!

Ok! πάρα πολύ ωραία.

Αλλα πέρα απο τη μουσική (ουτε αυτη μου άρεσε) και το πεδίο, τα παιδιά κινούνται άθλια..  Δε μιλάμε για πραγματικές συνθήκες.. Ακόμα και για το airsoft, αν υπήρχαν αντίπαλοι, τα παλικάρια θα ήταν έξω στο 3λεπτο.. 

Να μή σταματήσουμε να παίζουμε airsoft κι ας μην είμαστε κομανταραδες.. Προς θεού..
Αλλα το να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται και να επισημαίνουμε κάποια λάθη δεν είναι αθέμιτο νομίζω..

Ελπίζω να επιτρέπεται να σχολιάζουμε ε?

skotostras

βεβαια και επιτρεπεται το σχολιο...
παρε ομως υποψιν οτι μερικοι ανθρωποι δεν είχαν ποτε προσβαση σε στρατιωτικη εκπεδευση η παρομοια, και απλα δεν ξερουν τιποτα...
Λες να μην είθελαν να εκπεδευτουν αυτοι στο βιντεο??
επισης στην Αθηνα ή όπου πέζεις τελος παντον, ξέρουν όλοι βασικούς κανονες ασφάλειας, τακτικες cqb και πέζουν ολοι σαν κουμαντο..?  ;)

Dtq

Δεν έχω εκπαιδευτεί και δεν έχω πάει καν στρατό... Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτή τη μία φορά που μπήκα σε κτήριο να το καθαρίσω, θα έβγαζα τον αντίπαλο (τελικά ήταν καθαρό) ή θα τον καθήλωνα και θα τον έβγαζε άλλος.
Αυτό που έκαναν τα παιδιά στο βίντεο ήταν να μην προσέχουν απ'όλες τις μεριές πράγμα ΠΟΛΥ λάθος!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

MitsoS_O_Yakuza

πλακα εχουν αλλα πολυ πλακα 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

fanioles

Παράθεση από: skotostras στις  24 Απρ 2010, 22:56:00 ΜΜ
βεβαια και επιτρεπεται το σχολιο...
παρε ομως υποψιν οτι μερικοι ανθρωποι δεν είχαν ποτε προσβαση σε στρατιωτικη εκπεδευση η παρομοια, και απλα δεν ξερουν τιποτα...
Λες να μην είθελαν να εκπεδευτουν αυτοι στο βιντεο??
επισης στην Αθηνα ή όπου πέζεις τελος παντον, ξέρουν όλοι βασικούς κανονες ασφάλειας, τακτικες cqb και πέζουν ολοι σαν κουμαντο..?  ;)

Ναι βρε παιδιά.. σύμφωνοι.  Ουτε εγω που τους κρίνω δε τους κρίνω σα κομάντα αλλα σα παίχτες airsoft.
Κι γώ ναυτης ήμουν κα μαλιστα βίζμα μεγάλο. καμία σχέση με στρατοκαβλίκια...

Ήθελαν δεν ήθελαν , μπορούσαν δε μπορούσαν, δεν με ενδιαφέρει....  εφόσον θέτουν τον εαυτό τους στη διαθεση μου με το βίντεο τους, είναι στη διάθσεση μου για να τους σχολιάσω. ΕΙτε αρνητικά είτε θετικά... 
και εφόσον airsoftika είναι χάλια, δε θα είμαι επιεικής μαζί τους.
Και εσείς αντί να τους δικαιολογήσετε καλύτερα να ρωτάγατε " που είναι το λάθος? πές μας κι εμάς να μάθουμε. "

Δε καταλαβαίνω προς τί ο αντίλογος....???   

iosif9

αφου σαν ναυτης θες να μας πεις τα λαθη πεστα.....να δω τι δεν εμαθα σωστα 5 χρονια στο ΕΤΑ.    Επαναλαμβανω δεν το εβαλα για να κρινω εγω προσωπικα τα παλικαρια στο βιντεο     οποις θελει μπορει να ποσταρει την δικια του γνωμη....οσο για τα λαθη τους πρωτα κοιταω να βελτιωσω εμενα και να μαθω απο τα δικα μου λαθη απο ενα βιντεο που θα συμμετεχω εγω..και να διορθωθω...φιλικα ε!!!

Ranger

SKOTOSTRAS +1
Mitso Yakouza ηρεμισε commando  :P :-*

Loslif9 μην τον παρεξηγείς τον fanioles δεν θελεί να κάνει τον expert να βοηθίσει θέλει , ξέρει δύο πράγματα παραπάνω άκου τον όλο και κάτι θα ξέρει  ;)

Όταν λες ΕΤΑ δεν πιστεύω να εννοείς Ειδικό Τμήμα Επιχειρήσεων ???????????
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

gioalex

ETA-ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ

queef

Παράθεση από: iosif9 στις  25 Απρ 2010, 19:14:19 ΜΜ
αφου σαν ναυτης θες να μας πεις τα λαθη πεστα.....να δω τι δεν εμαθα σωστα 5 χρονια στο ΕΤΑ.    Επαναλαμβανω δεν το εβαλα για να κρινω εγω προσωπικα τα παλικαρια στο βιντεο     οποις θελει μπορει να ποσταρει την δικια του γνωμη....οσο για τα λαθη τους πρωτα κοιταω να βελτιωσω εμενα και να μαθω απο τα δικα μου λαθη απο ενα βιντεο που θα συμμετεχω εγω..και να διορθωθω...φιλικα ε!!!
Πρώτη φορά ακούω κάποιον που υπηρέτησε στο ΕΤΑ να το διατυμπανίζει στο ιντερνετ..
Επι του θέματος τώρα,ο καθένας κρίνει το βιντεο όπως θέλει,αναλόγως των γνώσεων που έχει/δεν έχει και του χαρακτήρα του.Ο fanioles πάντως πρώτα πρώτα είπε το ποιόν του ώστε να μην παρεξηγηθεί οπότε μην στέκεσαι εκεί ;)

loubamboo

Η έγκυρη γνώση, σε οποιοδήποτε αντικείμενο και ιδιαίτερα στον τομέα της στρατιωτικής θεωρίας και πράξης, δεν προσφέρεται δωρεάν από αυτούς που την κατέχουν.  Άλλως, η γνώση αυτή, που πάντα έχει αποκτηθεί με υψηλό τίμημα, είτε χρηματικό είτε ακόμα και αίματος, ευτελίζεται, δεν αναγνωρίζεται και δεν αξιοποιείται.

Όποιος πραγματικά επιθυμεί να αποκτήσει τη γνώση, θα πρέπει να αφιερώσει πολύ χρόνο στην έρευνα και στη μελέτη των πηγών της ή να ... πληρώσει.

Σε ό,τι με αφορά, λόγων χρόνιων οικονομικών δυσκολιών, έχω ακολουθήσει τον πρώτο δρόμο, της έρευνας και μελέτης. Και αυτό συνιστώ και στους φίλους μου που είναι γνήσια φιλομαθείς.
Freedom is more important than peace. USMC!

metallpontios

-marksman-

καλο ειναι που μπηκε το video για να βλεπουμε τα λαθη κ να τα αποφευγουμε εμεις!η προταση μου ειναι:βρειτε καποιον που μπορει να δειξει σωστα καποια πραγματα στην ομαδα σας(σε οποια κ αν ανηκετε)ωστε να γινετε καλυτεροι απο αυτους,κ να εχουν περισσοτερο ενδιαφερον-βαθμο δυσκολιας τα παιχνιδια μας!
φιλικα marksman

WAR ANGEL

Η ομαδα μου και εγω εχουμε ανακαλυψει οτι μερικα ακρως tactical τεχνικες δεν ειναι συμβατες με το airsoft οποτε και παρα πολλες φορες πρεπει να αυτοσχεδιαζουμε ωστε να γινουν Airsoft effective.Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις εξιδικευμενες γνωσεις πανω στο tactical αντικειμενο (αν και βοηθαει παρα πολυ).
Προσωπικα και μονο πιστευω οτι μια ομαδα η οποια εχει σαν σκοπο να γινει καλη στον χωρο του χομπι μας πρεπει να δοκιμαζει να αναλυει και να υιοθετει τακτικες και λυσεις που θα την κανει ποιο αποτελεσματικη στο πεδιο.
Η ομαδα μου και εγω εχουμε περασει πανω απο παρα πολλα κυμματα ωστε να ανακαλυψουμε τι δουλευει και τι οχι πανω στο καθημερινο πεδιο του airsoft και ακομα δεν ειμαστε στο επιπεδο που θελουμε.
Αν λοιπον θα μου επιτρεποταν να δωσω μια συμβουλη θα ελεγα σε ολους να δοκιμασουμε και να υιοθετησουμε λυσεις και τακτικες σιγα σιγα θα βγαλουμε και εμεις (σαν κοινωτητα)κατι καλο.Μεχρι τοτε τα βιντεο ειναι διασκεδαστικα οσα λαθη και να εχουν