Προβλημα με μυωπια

Ξεκίνησε από pianist, 22 Απρ 2010, 09:13:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pianist

Γεια σας παιδια....Χθες αρχισα να αγοραζω εξοπλισμο.....το οπλο θα το αφησω για τελευταιο ωστε να μαζεψω λεφτα να παρω κατι καλο....Το θεμα ειναι οτι εχω μυωπια , μικρη μεν αλλα για τις αποστασεις που παιζεται το airsoft σημαντικη...Τι θα μου προτεινατε να κανω???Κυριως ατομα που εχουν αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα....Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε οπλο κατα προτιμιση της Marui αλλα και αλλης μαρκας αρκει να ειναι αξιοπιστο, γυρο στα 330 - 350 fps  , που να κοστιζει 300-350 ευρω....Ευχαριστω εκ των προτερων.....

ROOKIEJO

φακους επαφης ,μασκα πανω απο τα γιαλια οτι σε βολεψει

Stathis

Airsoft is Life!

alekoukos_kalashnikov

μετρα τη μυωπια σου και πηγαινε να αγορασεις φακους επαφης
why so serious...?

Prom81

Οσον αφορα τη μυωπια, απο φιλο συνχομπιστα που αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα παραθετω τα εξης..
Ξεκινησε με αντιβαλλιστικα γυαλια προστασιας επανω απο τα μυωπιας, μα εκτος του οτι δεν βολευε, δεν παρειχε ολοκληρωμενη προστασια απο τα ΒΒς, καθως εξειχαν και αφηναν ενα μη αμελητεο κενο. Οποτε προτιμοτερο ειναι να μετρησεις τους βαθμους μυωπιας και να προχωρησεις στην αγορα φακων επαφης και ευελπιστω να εισαι κομπλε.
Η προσωπικη προστασια πανω απ'ολα.

Whiskey

Δεν ανεχονται ολοι ευκολα τους φακους επαφης αν και ειναι οντως η καλυτερη λυση. Εναλλακτικα ομως υπαρχουν πολλα αντιβαλλιστικα γυαλια τα οποια δινουν και προσαρτηματα για μυωπικους φακους. Τα περισσοτερα ειναι σχεδιασμενα για να κανουν σωστη δουλεια με ασφαλεια.

assassin...

Αφου δε θες φακους η τελευταια λυση ειναι η καλυτερη (αν και δεν τα εχω βρει πουθενα) αλλα θα προτεινω και εγω μια αν και ακραια με μπελαδες και για γερη τσεπη. Μπορεις να πας τα γυαλια (airsoft) σου σε ενα οπτικο και να τον ρωτησεις αν μπορει να τους προσαρμοσει φακους απο πανω. Ή να παρεις γυαλια μυωπιας αθραυστα (πιστευω θα ειναι αρκετα δυνατα για να αντεχουν τις μπιλιες χαλαρα). Ειναι καπως ακραιες αλλα ειναι λυσεις, επειδη εχω και εγω μυωπια παντως χρησιμοποιω φακους επαφης τους ημερησιους που ειναι πιο φθηνοι και τους χρησιμοποιω μονο για την μερα του αγωνα (ουτε και εγω τους συμπαθω για καθε μερα).

pianist

Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας....Τα γυαλια που μπορεις να προσαρμοσεις φακους πανω τα εχει το airsoft centre για οποιον ενδιαφερεται ,απλα ρωτησα μηπως υπαρχει καποια ποιο οικονομικη λυση....Αν δωσω συνολικα 150-200 ευρω μονο για τα γυαλια με βλεπω να αγοραζω οπλο σε κανα χρονο....μαλλον προς φακους επαφης καταληγω....σας ευχαριστω και παλι....

Billy-eldyk

Παράθεση από: pianist στις  22 Απρ 2010, 17:46:49 ΜΜ
Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας....Τα γυαλια που μπορεις να προσαρμοσεις φακους πανω τα εχει το airsoft centre για οποιον ενδιαφερεται ,απλα ρωτησα μηπως υπαρχει καποια ποιο οικονομικη λυση....Αν δωσω συνολικα 150-200 ευρω μονο για τα γυαλια με βλεπω να αγοραζω οπλο σε κανα χρονο....μαλλον προς φακους επαφης καταληγω....σας ευχαριστω και παλι....
έλα φίλε γεια σου και απο μένα,να πάρεις φακούς επαφής μηνιαίους,επειδή συμφαίρουν για τρείς λόγους.
α)έχω φίλη οφθαλμίατρο και μου είπε οτι κρατάνε άνετα 2 μήνες
β)τους αλλάζεις σχετικά συχνά ,οπότε δεν φοβάσαι για μικρόβια και σχετικές μονλύσεις
γ) τα 3 ζευγάρια κοστίζουν 25€ οπότε με 25€ βγάζεις ένα 6μηνο :P
think about it  ;) ;) ;) 8) 8) 8)
Never In The Right Order

pianist

τελικα αυτο θα κανω φιλε....εχω φιλο οπτικο ο οποιος μου τους δινει εντελως δωρεαν.....thanks και παλλι....

HK G3

Και εγω εχο λιγη μιοπια,, απλα βαζο τα γιαλια μου μεσα απο τα gogle του σκι και ειμαι τζι τζι 8)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: HK G3 στις  25 Μαΐου 2010, 15:43:56 ΜΜ
Και εγω εχο λιγη μιοπια,, απλα βαζο τα γιαλια μου μεσα απο τα gogle του σκι και ειμαι τζι τζι 8)

Δεν ρωταει  για να παει στον Παρνασο  για σκι  ;)