πορτοκαλι καλλυματα

Ξεκίνησε από andy, 21 Απρ 2010, 20:10:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andy

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση για τα πορτοκαλι πλαστικα καπακια που εχουν ορισμενα οπλα στην καννη  μπροστα (flash hidders). Βγαινουν σχετικα ευκολα αλλα δεν εχω δει πουθενα να πωλουνται ανταλλακτικα δηλ να βαλεις κανονικο μεταλλικο τελειωμα στην καννη μηπως ξερετε κατι περισσοτερο και αν ναι ποσο κοστιζουν?
Ευχαριστω.

Prom81

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω εαν εννοεις τον φλογοκρυπτη ή απλα το προστατευτικο καννης απο την σκονη. Σε καθε περιπτωση, ο φλογοκρυπτης εχει χρωμα για λογους νομοθεσιας στο εξωτερικο, στο  δεν εχω συναντησει παρομοιο περιστατικο. Στην περιπτωση που εννοεις το "καπακι" προστασιας, αυτο δεν νομιζω πως απανταται σε μεταλλικο, μα δεν βλεπω και το λογο/χρησιμοτητα τετοιας υπαρξης.
EDIT: λινκ για φλογοκρυπτη http://airsoftclub.gr/eshop/index.php?cPath=83_123_125

Maleficus

λοιπόν υπάρχει για λόγους νομοθεσίας απο όσο γνωρίζω στις ΗΠΑ και στην Γερμανία αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το δεύτερο
μπορείς να προμηθευτείς μία άλλη φλογοκρύπτη μιάς και ξεβιδώνει
αν κοιτάξεις το κατάστημα θα βρείς

andy

ευχαριστω παιδια αυτο εννοουσα το link βοηθαει. Δηλαδη ολα τα οπλα sto airsoftcenter εχουν μαυρο χρωμα φλογοκρυπτη απλα ισως να μην ειναι μεταλλικοι?

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

συνηθως ειναι μεταλικοι...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...