Search & Destroy 25 Απρ 2010 Αγ. Μελετης ΜΕΓΑΡΑ.

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 19 Απρ 2010, 20:45:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Μπράβο για το σημερινό παιχνίδι και το πεδίο Έκδρομε, καθώς και για τα νερά και τους καφέδες  ;)

Από τα καλύτερα παιχνίδια woodland που έχω παίξει. Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μία υπέροχη Κυριακή. Πολύ καλό πεδίο, εξαιρετική διάθεση και 100% fair play από όλους  :D

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στα παιδιά, που αφού συνεργαστήκαμε άψογα και πήραμε το σημείο "88 ΑΣΤΗΡ", ασχολήθηκαν στο να βρούμε το spoon της tornado μου.

Καλή εβδομάδα σε όλους  :)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Τάλων

Φίλε Έκδρομε....
Αγχωμένος στο παιχνίδι αγχωμένος και τώρα ;
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται.

Εξάλλου μικροπροβλήματα δεν λείπουν ποτέ και πουθενά.

Όμως η εικόνα είναι ότι στο τέλος του παιχνιδιού όλοι ενώθηκαν σε μια παρέα με γέλια πειράγματα και φιλική κουβέντα . Και τελικά αυτό είναι που μετράει.

Τι να το κάνεις το σενάριο το πεδίο και ότι άλλο θέλεις αν δεν απολαύσεις την παραπάνω εικόνα.

Έτσι πρέπει να είναι οι Κυριακές του airsoft.

Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλους.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

B.Bothrops

Το παιχνίδι ήταν απλός μία από τις καλύτερες προσπάθειες..... ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Αν και έγινε μία παρεξηγησούλα όταν ήρθαν οι "τυφλοί".... Αλλά όλα καλα στο τέλος... Πραγματικά έτσι πρέπει να παίζουμε κάθε φορά... Καλή εβδομάδα σε όλους!

Patriot

ΤΝΧ για ολα τον φιλο ΕΚΔΡΟΜΟ,παντα τετοια....... ;)
ΤΝΧ ολα τα παιδια για το ωραιο παιχνιδι......... ;)
God Save The Queen.........

loubamboo

Ευχαριστώ το διοργανωτή ΕΚΔΡΟΜΟ για τον κόπο του και όλους τους συμμετέχοντες που
  λειτούργησαν σοβαρά και υπεύθυνα διότι το airsoft είναι ένα σπορ για σοβαρούς και υπεύθυνους
  ενηλίκους. Και ενήλικος δεν είναι απλά όποιος έχει συμπληρώσει το 18 έτος αλλά αυτός που συμπεριφέρεται
  με ωριμότητα και υπευθυνότητα, εντός και εκτός παιδιάς.

Οι βολές για πλάκα, εκτός παιδιάς, κατά παικτών που δεν φορούν γυαλιά δείχνουν, αν μη τι άλλο
  επικίνδυνη ανευθυνότητα. Στο μέλλον δεν θα είμαι τόσο επιεικής.

Παρακαλώ τους ενδιαφερόμενους να μην κάνουν κατάχρηση της ευγένειας και της καλοσύνης μου, της επιμονής
  μου να περάσω ευχάριστα την πολύτιμη Κυριακή μου, δίχως ανόητες διενέξεις.

Καλή βδομάδα, φίλοι μου.
Freedom is more important than peace. USMC!

papaflesas

εκδρομε συγχαρητηρια ,περασαμε πολυ ωραια. Ειχα κατι μηνες να αθληθω μαζι σας ..τωρα με - 20 κιλα θα ειμαι πιο διπλα στην ομαδα μου...  αν και μου φανηγε λιγο. ;D ;D (επρεπε να το παμε στισ 3μμ)  το κατευχαριστηθηκα.
μια παρατηρησουλα..  επειδη ειμαστε πολιτισμενοι οταν βγαζουμε καποιον δεν του φωναζουμε ειρωνευτικα και σκωπτικα σχολια ειναι το λιγοτερο αγενες..
ας γινουμε λιγο καλυτεροι ..
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

ZINJA

αστα αυτα που ξερεις ρε καθαρμα βαγγελη(μιτσιγκαν) ;D ;D ;Dχαχαχαχχαχα
με στοτωσες και πρεπει να εχεις τυψεις :'( :'( :'( :'(
πηγα στη γυναικα με μια μυτη,συμαδεμενη,πονεμενη!αχ μητουλα μου!χαχχ(πλακα κανω τιποτα δεν επαθα! ;D ;D ;D!ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙ!<<<στο χρωσταω ομως ρε καθαρμα,θα σου κανω τα οπιστια σουροτιρι! :D :D :Dχααχαχαχαχα

ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΔΡΟΜΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ ευχαριστω πολυ το θεο που σε ξαναειδα!και συχαριτιρια στο καινουριο μελος των ι-4 που μπορω να πω πως ειναι τρελος σαν και εμας! ;D ;D ;D ;D

ΠΕΡΙ ΣΕΝΑΡΙΟΥ!
  το πηραμε τον φακελο!μπραβο στην ομαδα που λειτουργησε αψογα υπο τις εντολες μου!(δεν το λεω <εντολες>για να δειχτω,απλως μας βγηκε αυτο που καναμε!)!

και το μετα του παιχνιδιου!

ΡΩΣΟ ΓΙΑ ΦΑΙ!και ποιο καθαρμα με την ομαδα του ειδα?τον ΦΙΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΑΠΠΕΡ!ΧΑΧΑΧ ;D ;D
Τελικα ολοι μετα ενα καλο εχουμε,παμε για το αγαπημενο μας σπορ!ΦΑ ΙΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΙ! ;D :D :D :-*

ΤΕΛΟς!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

passenger

εκδρομε συγχαρητήρια και από εμένα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα ωραίο πεδίο ( παρεμπιπτόντως μου θύμισε λίγο ζούγκλα - vietnam ).

καλο κουράγιο σε όλους για την εβδομάδα που μόλις ξεκινησε.

off topic
και ακομα μια φορα ο  γνωστός-άγνωστος χαλάγε  την ησυχία του δασους και  τρομάζε τα ζωάκια με τις αγριοφωνάρες του   ;D

bomber

Εκδρόμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Άψωγη διοργάνωση, πολύ καλό σενάριο και πολύ καλό πεδίο. Περάσαμε όλοι πολύ καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν, αλλά και στους σημετέχοντες για την πολύ καλή  συμπεριφοράτους. Καλή εβδομάδα σε όλους

Mitsigun

salamine ανέβασε καμια photo απο το παιχνίδι >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

wildweasel

Μπραβο Εκδρομε! ωραιο παιχνιδι την Κυριακη, μηδεν αθανασίες, καλό κλίμα. Ακολούθησε και φαί στο Ρώσσο! Ευχαριστούμε τους Ζινζα κι την παρέα του για την παρέα στο τραπέζι!! Την επόμενη φορά πιο πολλά ατομα να είμαστε!! Εβίβα  :D
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

FM: Αρχηγειο Αιρ Σοφτ BLUE ΤΕΑΜ

ΤΟ: Αιρ Σοφτ ΤΕΑΜ

ΘΕΜΑ: Search & Destroy 1 Ανευρεση πρακτορα (ΧΧΧΧΧ)

Μετά  την σύλληψη πράκτορα του εχθρού και την ανάκριση του, περιήλθαν στην κατοχή μας έγγραφα και στοιχειά με ονόματα ατόμων που πιθανόν να συμμετέχουν στην τρομοκρατική  οργάνωση.

Συμφώνα με απόρρητες πληροφορίες ο πράκτορας (χχχχχ) δεν έχει καταφέρει να εγκατάλειψη την χώρα.

Ομάδα BRAVO να παραμείνει σε ετοιμότητα επιπέδου β για την διενέργεια εκτέλεσης νέας αποστολής για την σύλληψη του πράκτορα (ΧΧΧΧΧ) και την διάλυση του δικτύου που έχει δημιουργηθεί.

...the game...................to be continue.........

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  27 Απρ 2010, 23:07:06 ΜΜ

Μετά  την σύλληψη πράκτορα του εχθρού και την ανάκριση του, περιήλθαν στην κατοχή μας έγγραφα και στοιχειά με ονόματα ατόμων που πιθανόν να συμμετέχουν στην τρομοκρατική  οργάνωση.

Συμφώνα με απόρρητες πληροφορίες ο πράκτορας (χχχχχ) δεν έχει καταφέρει να εγκατάλειψη την χώρα.

Ομάδα BRAVO να παραμείνει σε ετοιμότητα επιπέδου β για την διενέργεια εκτέλεσης νέας αποστολής για την σύλληψη του πράκτορα (ΧΧΧΧΧ) και την διάλυση του δικτύου που έχει δημιουργηθεί.

;D ;D τρέμε spielberg.... τρέμε !!! +1

ZINJA

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  27 Απρ 2010, 23:07:06 ΜΜ

μονο τρεμεεεεεεεεε???+11111111111111111
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/