Search & Destroy 25 Απρ 2010 Αγ. Μελετης ΜΕΓΑΡΑ.

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 19 Απρ 2010, 20:45:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

Σημ.   Ο P@s@ris  δεν ανηκει στην ομαδα της ΤΑS προς το παρών, σαν νεοφερμένος παίκτης του airsoft....αλλά 8α αγωνιστεί μαζί μας λόγω συγγενικού δεσμού.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Το ξερω και για' υτο τον αφησα με την ομαδα σας (ετσι κ αλιως θα γινει κ αυτος ΤΑS) ;D

XARAMADAS

Έκδρομε σου ζητώ συγνώμη, αλλά εγώ απλά σε ρώτησα για την ώρα έναρξης του σεναρίου, προκειμένου να κανονίσω και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου για τη συμμετοχή μας. Δεν υπολόγισα ότι θα με θεωρήσεις συμμετέχοντα. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων των περισσοτέρων μελών της ομάδας μου, δεν θα παρεβρεθούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σας εύχομαι να περάσετε καλά και ανυπομονώ να δω τα σχόλιά σας για τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο αυτό πεδίο.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

XARAMADAS

Παράθεση από: XARAMADAS στις  24 Απρ 2010, 20:32:29 ΜΜ
Έκδρομε σου ζητώ συγνώμη, αλλά εγώ απλά σε ρώτησα για την ώρα έναρξης του σεναρίου, προκειμένου να κανονίσω και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου για τη συμμετοχή μας. Δεν υπολόγισα ότι θα με θεωρήσεις συμμετέχοντα. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων των περισσοτέρων μελών της ομάδας μου, δεν θα παρεβρεθούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σας εύχομαι να περάσετε καλά και ανυπομονώ να δω τα σχόλιά σας για τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο αυτό πεδίο.

XARAMADAS

Παράθεση από: XARAMADAS στις  24 Απρ 2010, 20:32:29 ΜΜ
Έκδρομε, μπορείς σε παρακαλώ να ανακοινώσεις ώρα συγκέντρωσης στο πεδίο και ώρα ενάρξεως του σεναρίου για όσους ξέρουν το δρόμο;

XARAMADAS

Έκδρομε συγνώμη και πάλι αλλά τα έκανα λίγο μαντάρα με την παράθεση του μηνύματός μου που θέλησα να χρησιμοποιήσω, με τα παραπάνω τραγικά αποτελέσματα. :-\ :-\ :-\

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Δεν πειραζει, ισως  εγω να μην  καταλαβα σωστα  ;)
τα λεμε σε αλλο παιχνιδι!

mirrage

Παράθεση από: Palladin στις  24 Απρ 2010, 18:59:36 ΜΜ
http://www.syros.aegean.gr/users/tsp/YD.htm

Ούτε εκτυπωτή έχω όμως! ;D ;D ;D ;D
Δεν κάνω πλάκα σοβαρά το λέω.
Πάντως καλά έκανες και έδωσες το link Palladin.

Doc

Παίδες συγνώμη αλλά λόγω δικής μου εκτάκτου υποχρέωσης θα πρέπει να ακυρωσω τις συμμετοχές μας:

Antono + Elrisvas άκυροι.

Emperor

Εστω και καθυστερημένα θα ήθελα να δηλώσω τους εξής απο PANZER DIVISION:

- Emperor
- Doctor
- Wildweasel
- SS Slayer
- Dragonball

Ευχαριστούμε και συγνώμη για την αργοπορία
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: Emperor στις  24 Απρ 2010, 22:36:58 ΜΜ
Εστω και καθυστερημένα θα ήθελα να δηλώσω τους εξής απο PANZER DIVISION:

- Emperor
- Doctor
- Wildweasel
- SS Slayer
- Dragonball

Ευχαριστούμε και συγνώμη για την αργοπορία

εγγραφες μεχρι και να σφυριξει ο διαιτιτης ;D

Firestriker

Aπο LOST INFANTRY DIVISION ερχονται οι: "STARSCREAM",  "GAS" & "THUNDERHORSE",   "MORHEUS1712",    "JOKER29888",    "FIRESTRIKER"    με φιλικη συμμετοχη τον παικτη "MYRMIDON".
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

panosmaster

Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

Mitsigun

Καταρχας θέλω να ευχαριστησω ολους αυτούς που ήρθαν στο σημερινό παιχνίδι...θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη στο φίλο μου zinza για το ατυχές γεγονός και για το χτύπημα που του έκανα στο πρόσωπο πιστεύω να μην έγινε κάποια ζημιά ...........Φίλε Zinja και πάλι χίλια συγγνώμη δεν έγινε επίτηδες !!!!!! Πιστεύω όλοι να περάσετε μια υπεροχή Κυριακή !!! Καλή εβδομάδα κύριοι !!!!!!!!!!!!!

salamine153

Υπεροχο το παιχνιδι! Να μαζευομαστε ετσι πιο συχνα. Να μην λυψει κανεις απο την επομενη φαση στα Μεγαρα! Κατα τα αλλα, καιρο ειχα να παιξω σε τοσο αιματηρο παιχνιδι- 8 εφαγα, 8 φορες με φαγανε))) Το συστημα αναγνωρησης ηταν πολυ καλο και επαρκες. Το μερος πολυ ωραιο, αμα μαζεψουμε και 2-3 σκουπιδια, θα ειναι ακομα καλητερο.
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Μετά από σκληρές μάχες σώμα με σώμα και συνεχής έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Μελετίου δεν έγινε δυνατή η ανεύρεση  του πράκτορα ΧΧΧΧΧ με τους Κωδικούς ...the game...................to be continue......... ;D

Ευχαριστω ολους οσους παραβρεθηκαν σημερα στον Αγ. Μελετιο και μας εδωσαν αυτο το κουραστικο αλλα ομορφο παιχνιδι.

The Skulls
Mitsigun
Toumpas
Vaggun
Icepitt
Black Devil

Cobra TΕΑM:
spiros.k.
adinows.
kortakias.
βαγγελης

Ι-4
ZINJA
PAPAFLESAS   
OYZI

MARINE SCOUT SNIPER TEAM ALPHA:
Loubamboo
Patriot

T.A.S.
Goodspeed
Leonardo
Vagelis 521
Mitsos

FREEDOMFIGHTERS 
dimitrisk
horus
sticker

3 και ο κούκος 
Passenger
Τάλων
Haroth
Coupas

"LOST INFANTRY DIVISION" 
"STARSCREAM"
"GAS"
"THUNDERHORSE"
"MORHEUS1712"
"JOKER29888"
"FIRESTRIKER"
"MYRMIDON"

PANZER DIVISION:
Emperor
Doctor
Wildweasel
SS Slayer
Dragonball
Tomc4t
xaramadas
Mirrage
Alex
Bomber
mpampinos
Antono
Elrisvas
Prom81
Perseys
Kukuras7
u5064247
Kratos
Kaliostro
SaTuRn
Undertaker
Β.Βοthrops
Harris
Velerephontis
Arimnistos
Dimitrios
Cartman
Amfivios266
salamine 153
panosmaster
Συγνωμη εαν καπιους τους ξεχασα!!!

Περιμενω την κριτικη σας για σημερα για ολα και για ολους.....!!!!!!

Undertaker

Καλό το πεδίο
Όμορφο σενάριο
Καλή η εξέλιξη του παιχνιδιού!
Μπράβο ΄Εκδρομος!
Save your self and a penny for the ferryman....

salamine153

Τον Εκδρομο την αλλη φορα πρεπει να τον βοηθησουμε ολοι καλως πιο πολυ. Επισης, Οσοι θελετε τις φωτογραφιες σας στο κανονικο μεγεθος, μπορω να σας τις στειλω με e-mail
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

iosif9

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

spiros.k

καταρχας ενα μεγαλο μπραβο στον εκδρομο,και κατα δευτερον σε ολα τα παιδια που πεξανε πολυ καλα,οτι και να πω ηταν τελεια σημερα μπραβο σε ολους.εκτος απο εναν που με ριμαξε στα bbs.χαχαχχαχαχαχα ξερεις ξερεις...καλη βδομαδα και παντα καλα παιχνιδια.... ;) ;)