18/04/2010 "Woodland domination" - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Θάνος, 18 Απρ 2010, 21:16:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παρακαλούνται όσοι κύριοι δεν επιθυμούν να εμφανίζονται οι φωτογραφίες τους, να με ενημερώσουν με π.μ.

Ευχαριστώ.

keep safe distance...

Airetikos

Μία απορία....
Έχετε την δυνατότητα να ανεβάζεται φωτογραφίες από το μέλλον ???????
Γιατί η επικεφαλίδα μιλάει για παιχνίδι που θα γίνει την δευτέρα 19/04/2010 ......  :P

Θάνος

Παράθεση από: Airetikos στις  18 Απρ 2010, 21:41:01 ΜΜ
Μία απορία....
Έχετε την δυνατότητα να ανεβάζεται φωτογραφίες από το μέλλον ???????
Γιατί η επικεφαλίδα μιλάει για παιχνίδι που θα γίνει την δευτέρα 19/04/2010 ......  :P
χαχαχα, είναι που βιάζομαι να έρθει η Δευτέρα καί να πάω δουλειά βλέπεις.. ;D

Ευχαριστώ γιά την επισήμανση, διορθώθηκε!  ;)
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

danke danke danke φιλε ΘΑΝΟ...καλη βδομαδα να εχεις αδερφε :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Goodspeed

Θάνο ευχαριστούμε για την παρέα και για τις φωτογραφίες  ;)

By far καλύτερη φωτογραφία είναι του Pakatsao σε στάση "μου έφαγαν το μπιφτέκι μου"  ;D ;D

Είπαμαν, by far......  :D :D 
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

ZINJA

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! :D :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Eagle

Συγχαρητήρια Θάνο, πολύ ωραίες φωτογραφίες και γενικά και η ημέρα χθές βοήθησε πολύ για την ποιότητά τους  :) :)

spiros.k

ευχαριστουμε πολυ θανος για της φωτογραφιες με μεγαλη εκτιμηση.. ;D ;D ;D ;D ;D

Horus

enemies..we need more enemies!!

XARAMADAS

Μπράβο για τις φωτογραφίες φίλε Θάνο. Είσαι σταθερή αξία...
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

ROOKIEJO

και ως συνηθως ο μοναδικος ,ο πιο ομορφος ,ο πιο δυναμικος ,αυτος με την παραλαγη δηλ εγω λειπει απο τις φωτο.
τοση ζηλεια πια αμαν

Maleficus

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  19 Απρ 2010, 23:58:11 ΜΜ
και ως συνηθως ο μοναδικος ,ο πιο ομορφος ,ο πιο δυναμικος ,αυτος με την παραλαγη δηλ εγω λειπει απο τις φωτο.
τοση ζηλεια πια αμαν
χ0α0χ0α0χα0χ0α0χ0α0χ0αχ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χ0αχ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χα0χ0α0χ0α
ωραίες οι φωτογραφίες αλλά πάλι τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ ROOKIEJO τον αφήσατε στην απέξω!!!! :'( :'( :'(
έχω βαρεθεί να βλέπω τα σχολιά του ότι πάλι δεν τον έχετε στο αρχείο >:( >:( >:( >:(

Βρήκα τη λύση  ;D ;D ;D ;D ;D
μπορείς να βγάλεις τον εαυτό σου στην αυλή μου που έχει και πυκνή βλάστηση 10000 φωτό και να τις βάλεις στο φόρουμ να δούν οι υπόλοιποι τι χάνουν |!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Θάνος

Ο κύριος που παραπονιέται πιό πάνω, σκοπίμως δεν βγήκε φωτό, σαν τιμωρία επειδή με έβγαλε έξω με "μπαμ".  ;D :P
keep safe distance...

ZINJA

Παράθεση από: Θάνος στις  20 Απρ 2010, 08:16:47 ΠΜ
Ο κύριος που παραπονιέται πιό πάνω, σκοπίμως δεν βγήκε φωτό, σαν τιμωρία επειδή με έβγαλε έξω με "μπαμ".  ;D :P

xaxaxaxxaxaxaaxa :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Goodspeed

Παράθεση από: Θάνος στις  20 Απρ 2010, 08:16:47 ΠΜ

Και απ' ότι καταλαβαίνεις, ήταν και η τελευταία φορά που σε έβγαλε με "ΜΠΑΜ". Την επόμενη φορά ετοιμάσου να τσούξεις στα πισινά.  ;D ;D ;D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Emperor

Πολύ καλές (όπως πάντα) φωτογραφίες φίλε Θάνο. Και Πολύχρονος με Υγεία πάνω απ' όλα!!!!!!!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Θάνος

Σας ευχαριστώ παιδιά, να'στε καλά.  :)
keep safe distance...

ROOKIEJO

με την αμοιβη απο το πρωτο συμβολαιο θα προσλαβω προσωπικο φωτογραφο να σκασετε ολοι

KRATOS

;Dπολυχρονος θανο!!!!  οι φωτο οπωσ παντα super!!!! ;)

iosif9

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.