Operation "COLD WAR" 09-05-10

Ξεκίνησε από Adrenaline PR, 16 Απρ 2010, 22:43:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Adrenaline PR

Operation "Cold War" teaser

Operation "COLD WAR"

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την διοργάνωση θα μπορείτε να πληροφορηθείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.adrenalinepr.gr/ από την Δευτέρα 19 Απριλίου όπου εκεί θα λειτουργεί και ειδική ενημερωτική σελίδα.

Για ερωτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο:
email: adrenalinepr.gr@gmail.com
Τηλέφωνο: 6946260217

SAPPER

Όλα τα Off topic σβήστηκαν.

Το παρόν νήμα της Adrenaline Pr. είναι για την διοργάνωση του δεύτερου Πανελλαδικού παιχνιδιού με παροχές που δεν είναι εφικτές και ευκολίες για τον οποιοδήποτε.

Παρακαλούνται λοιπόν να σεβαστούν όλοι τον κόπο και τον χρόνο μερικών που προσπαθούν να κάνουν κάτι με επαγγελματισμό όπως η Adrenaline PR όπου έχει διοργανώσει στο παρελθόν παιχνίδια πανελλήνια και σενάρια που θα ζήλευαν πολλοί στην Ελλάδα.

Όλα τα Flame post και τα Off topic θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση, κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να παρευρεθεί κάπου.

Adrenaline PR

Καλησπέρα σε όλους.

Κάναμε update στο site μας και μπορείτε να το επισκεφθείτε για να ενημερωθείτε για το παιχνίδι "Cold War"

Σημείωση:
Σε περίπτωση που εισέλθετε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και ενώ επιλέγετε ομάδα από τα λογότυπα, δεν αντιδράει η σελίδα κάνετε δεξί κλικ και πατάτε "play". Εάν έχετε ακόμα πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας.
Αφού εισέλθετε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, θα βρείτε ένα menu περιήγησης στο πάνω αριστερό μέρος. Όταν επιλέξετε τι θέλετε να δείτε μέσω του menu παρακαλώ περιμένετε λίγο για να φορτωθούν τα δεδομένα.

Ευχαριστώ

Να επαναλάβω ότι για απορίες - ερωτήσεις που μπορεί να έχετε υπάρχουν τα:
email: adrenalinepr.gr@gmail.com
Τηλέφωνο: 6946260217

Dtq

Με woodland παραλαγή και kalasnikov σε ποιά ομάδα πάω?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Hardcore G.T.

Παράθεση από: Dtq στις  19 Απρ 2010, 22:05:15 ΜΜ
Με woodland παραλαγή και kalasnikov σε ποιά ομάδα πάω?

Οσοι εχουν woodland πανε στους SAS , αλλα επειδη δεν λεει Εγγλεζος με καλασνικοφ θα προτεινα να φορεσεις μια μαυρη η μπλε (οπως λεει και το dresscode στο site) και να παραταχθεις στους Ρωσους GRU,μιας και εχεις ρωσικο οπλο

Υπερανω ολων η Πατρις

Airetikos

Πολύ ωραίο το site και η διοργάνωση φαίνεται άριστη αλλά...  :-\
Πολλά τα λεφτά Άρη μου !!!!!
50 ευρό μόνο η συμμετοχή εμένα και της γυναίκας μου...
25 ευρό βενζίνα, διόδια...
30 ευρό να φάμε, πιούμε κάτι...
Σύνολο 105 ευρό χωρίς να συνυπολογίσω τα έξοδα του ίδιου του παιχνιδιού....  
Χμμμμ.....

Οικογενειακά πακέτα παίζουν ?????????   ;D

desperado

πολύ ωραίο σενάριο μέσααα με τα 1000...απορία....σε ποιό λογαριασμό θα καταθέσουμε την προκαταβολή γιατί νομίζω δεν τον είδα κάπου, εκτός εαν τυφλώθηκα

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: Airetikos στις  19 Απρ 2010, 23:41:06 ΜΜ
Πολύ ωραίο το site και η διοργάνωση φαίνεται άριστη αλλά...  :-\
Πολλά τα λεφτά Άρη μου !!!!!
50 ευρό μόνο η συμμετοχή εμένα και της γυναίκας μου...
25 ευρό βενζίνα, διόδια...
30 ευρό να φάμε, πιούμε κάτι...
Σύνολο 105 ευρό χωρίς να συνυπολογίσω τα έξοδα του ίδιου του παιχνιδιού....  
Χμμμμ..... χλομό το κόβω!

Αγαπητέ φίλε Αιρετικέ....

(το ύφος του γραπτού είναι ΑΚΡΩΣ φιλικό) ;D ;D....συνεχιζω.....

Γιατί θα πρέπει να αναλωθείς σε όλη αυτή την οικονομική ανάλυση για μία τελική απάντηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη συμμετοχή σου?
και κάποιοι που ίσως κατέβουν από Λάρισα ή Θεσ/νίκη 8α πρέπει να μας γραψουν τον προϋπολογισμό του κράτους... ;D ;D

Το επισημάνω διότι σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα στην κοινότητα του Airsoft πολύ εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί,
η οικονομική σου ανάλυση αυτή, στην υπονόμευση αυτης της φιλότιμης προσπαθειας από την Adr.Pr

Ζητάμε ΝΕΕΣ Αρχες, ΝΕΕΣ ιδέες...ας επικροτήσουμε λοιπόν τα πρώτα δειλά μα και μεγάλα βήματα στην Ελληνική Κοινότητα του Airsoft και ας μην είναι ανάλογες των προσδοκιών μας.

Ζηλεύουμε και μένουμε με το στόμα ανοιχτό σε οργανωμένα πεδία στο εξωτερικό....μήπως έχει κανείς την εντύπωση πως όλα αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ ;;;;

Μη τα ισoπεδώνουμε όλα .... σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου όλους.

Συγνώμη για το off topic ..αν κρίνει ο adm. τη διαγραφή του συγκεκριμένου post ας το διαγραψει. ;)

Η Τ.Α.S. στα μέσα της άλλης εβδομάδας θα μελετήσει το εν λόγω σενάριο της Adr. Pr. και θα αποφασίσει τη συμμέτοχή της ή όχι.

Αυτά τα ολίγα

Leonardo Sunbird (Swordfish) aka Λεωνίδας Ηλιόπουλος.

ROOKIEJO

οι μισθοφοροι πληρωνονται λεο δεν πληρωνουν :D :D ;D ;) ;).
αν και μου χαλασε τα σχεδια για τα οχυρα που αναβαλονται παλι ??? ??? τετοια παρουσιαση και τετοια προσπαθεια εχει την απολυτη συμπαθεια μου και ελπιζω και την συμμετοχη μου.νομιζω οτι αξιζει η δοκιμη

Adrenaline PR

Κάναμε ήδη update στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και θα βρείτε στο F.A.Q. [Frequently asked questions] και τον λογαριασμό κατάθεσης. Ζητάμε συγνώμη για την παράβλεψη και ευχαριστούμε για την επισήμανση.

SAPPER

Πολλή καλή οργάνωση και δουλειά με το site!!!

Δεν ζούμε συχνά τέτοια παιχνίδια οπότε οι GHOST RECON θα είναι εκεί στο πλευρό των S.A.S

Για ακριβή αριθμό δύναμης θα ενημερώσουμε άμεσα την διοργάνωση.

From GHOST RECON out.

ZINJA

Κλημερα και απο εμενα! :D

οι ι-4 τεαμ στα μεσα τις ευδομαδος θα αποφασισουν ποσοι θα παρεβρεθουν!
Το οτι θα παρεβρεθουμε ειναι σιγουρο!
Παντα μιλαγαμε για μια καινουρια αρχη!ε να λοιπον που βλεπουμε σαν ομαδα και κατι τις καινουριο!

με εκτιμηση και σεβασμο!

Υ.Γ
     Αφου θα παει ο σαππερ,δεν θα παμε εμεις που τον εχουμε και αχτη? ;D ;D ;D ;Dαντιπαλοι θα ειμαστε
ενοηται!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ! ;D ;D ;D

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Emperor

Η Panzer Division, θα συσκεφθεί για το εν λόγο θέμα και θα αποφασίσει για τη συμμετοχή της ή όχι στο "σπάνιο αυτό event" στον χώρο της αεροσφαίρισης για τα ελληνικά δεδομένα, όπως πολύ σωστά διατύπωσε ο φίλος Sapper.

Προς ROOKIEJO: θα γίνουν τα οχυρά και θα τα σπάνε φίλε...
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Airetikos

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  20 Απρ 2010, 00:19:27 ΠΜ
Αγαπητέ φίλε Αιρετικέ....

(το ύφος του γραπτού είναι ΑΚΡΩΣ φιλικό) ;D ;D....συνεχιζω.....

Γιατί θα πρέπει να αναλωθείς σε όλη αυτή την οικονομική ανάλυση για μία τελική απάντηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη συμμετοχή σου?
και κάποιοι που ίσως κατέβουν από Λάρισα ή Θεσ/νίκη 8α πρέπει να μας γραψουν τον προϋπολογισμό του κράτους... ;D ;D

Το επισημάνω διότι σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα στην κοινότητα του Airsoft πολύ εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί,
η οικονομική σου ανάλυση αυτή, στην υπονόμευση αυτης της φιλότιμης προσπαθειας από την Adr.Pr

Ζητάμε ΝΕΕΣ Αρχες, ΝΕΕΣ ιδέες...ας επικροτήσουμε λοιπόν τα πρώτα δειλά μα και μεγάλα βήματα στην Ελληνική Κοινότητα του Airsoft και ας μην είναι ανάλογες των προσδοκιών μας.

Ζηλεύουμε και μένουμε με το στόμα ανοιχτό σε οργανωμένα πεδία στο εξωτερικό....μήπως έχει κανείς την εντύπωση πως όλα αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ ;;;;

Μη τα ισoπεδώνουμε όλα .... σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου όλους.

Συγνώμη για το off topic ..αν κρίνει ο adm. τη διαγραφή του συγκεκριμένου post ας το διαγραψει. ;)

Η Τ.Α.S. στα μέσα της άλλης εβδομάδας θα μελετήσει το εν λόγω σενάριο της Adr. Pr. και θα αποφασίσει τη συμμέτοχή της ή όχι.

Αυτά τα ολίγα

Leonardo Sunbird (Swordfish) aka Λεωνίδας Ηλιόπουλος.

Leonardo καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν συμμετέχω σε κανενός είδους κόντρα ή αντιδικίας που υπάρχουν εδώ μέσα, οι λίγοι από εσάς που με ξέρουν θα το γνωρίζουν αυτό.
Θα ήταν τουλάχιστον άδικο να με κατηγορήσει κάποιος μια και ήδη προωθώ το σενάριο μέσο του group Korinthos Airsoft στο Facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=1545137380#!/group.php?gid=111979262156998
http://www.facebook.com/profile.php?id=1545137380#!/event.php?eid=117543158262222&ref=mf

Το σχόλιο μου είναι αποτέλεσμα της πικρίας μου μια και βλέπω ένα πάρα πολύ ωραίο σενάριο το οποίο όμως για οικονομικούς και μόνο λόγους με κάνει να το σκεφτώ να παραβρεθώ, η ανάλυση ήταν για να καταλάβετε την δυσχέρεια που εμφανίζετε σε άτομα που μένουν εκτός Αθήνας και που πληρώνουν για δύο ή και παραπάνω άτομα.
Δεν κλαίγομαι, απλά τονίζω ένα αρνητικό παράγοντα για της συμμετοχές για να τον λάβουν υπόψιν και να κρίνουν οι διοργανωτές αυτού και οποιοδήποτε μελλοντικού σεναρίου.

Και εγώ έχω διοργανώσει μεγάλα σενάρια, ρωτήστε όσους έχουν ασχοληθεί με το Paintball για το Stargate το οποίο μάλιστα ήταν διήμερο!
Ξέρω ότι δεν είναι τζάμπα και ότι έχει πολύ κόπο και έξοδα από την διοργάνωση και φυσικά θα πρέπει να βγάλουν και κέρδος, αλλά ας μας πούνε τουλάχιστον τι καλούμαστε να πληρώσουμε. Και δίνω παράδειγμα, σε σενάριο που ήμουν συνδιοργανωτής (το οποίο όμως δύστυχος δεν πήγε καλά) είχαμε μέχρι και ελικόπτερο για την μεταφορά ατόμων !!!

SAPPER

@ Leonardo...
+
@ Airetikos

Παρακαλώ on topic πλέον...

Airetikos

Παράθεση από: SAPPER στις  20 Απρ 2010, 13:22:54 ΜΜ
@ Leonardo...
+
@ Airetikos

Παρακαλώ on topic πλέον...

Ρε Βασίλη ας τον κόσμο να πλακωθεί ελεύθερα !!!!!!   Σπασίκλα!    :P ;D

Λοιπόν οι Contractors είμαστε σε σύσκεψη για την συμμετοχή μας 

labros

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ in game ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Η NEW COMERS .ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΩΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!????

Edit by Admin.
Μην γράφεις με κεφαλαία, εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις. (Διεθνής κανόνας Forums)

BoBKiD

Παράθεση από: labros στις  21 Απρ 2010, 01:48:11 ΠΜ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ in game ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Η NEW COMERS .ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΩΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!????

Πιστεύω πως το κόστος συμμετοχής είναι λογικό αν αναλογιστεί κάποιος πως η εταιρεία παρέχει πολλές υπηρεσίες στους παίχτες, οι οποίες σίγουρα κοστίζουν αρκετά (ασφάλιση παιχτών κλπ). Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, για τους νέους παίχτες υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού σε πολύ καλή τιμή.

Από εμάς "hats off" και ένα μπράβο στην Adrenaline Productions! Ευελπιστούμε σε περισσότερα τέτοια σενάρια (και συχνότερα εάν είναι εφικτό) και θα προσπαθήσουμε να είμαστε παρόντες.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

MitsoS_O_Yakuza

ερωτηση προς διοργανωση : Μπορω να πληρωσω επιτοπου στο πεδιο ΟΛΟ το ποσο?θερμη παρακληση για το λογο οτι δεν θελω να παω μεσο τραπεζης για προσωπικο λογο.εχετε και ΠΜ
EDIT by Me :οκ λυθηκε το θεμα!!

ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ    Μ_Α_Τ
ακριβη αριθμο δυναμης τις επομενες μερες
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Admax

Δεν γινόταν να ήταν μετά τον μάιο να τελειώσουμε με τις πανελλήνιες??? :(