ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Ξεκίνησε από TS, 14 Απρ 2010, 22:44:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Η κουβεντα περι κριτικων εχει ξαναγινει, οπου και φτασαμε στα εξης συμπερασματα.....

Ακομα και οι πιο εμπειροι/παλαιοι παιχτες δεν ειναι σε θεση υποχρεωτικα να γραψουν μια εμπεριστατωμενη, απο τεχνικης αποψης, κριτικη ενος AEG, αρκετα σοβαρη ωστε ο ενδιαφερομενος να μπορει να βαλει τα λεφτακια του με το κεφαλι του ησυχο, βασιζομενος στην κριτικη του ενος ή του αλλου. Απο ολους τους παιχτες που ξερω, ζητημα 2-3, βαρια 5 να μπορουν να το κανουν αυτο, και εγω ΔΕΝ ανηκω σε αυτους.

Το φορουμ δεν μπορει να αναλαβει την ευθυνη δημοσιευσης τετοιων κριτικων

Αν παλι δεν υπαρχει καμμια ευθυνη ουτε για το φορουμ ουτε για τον εκαστοτε κριτη, τοτε απλα γραφουμε καμμια μ@λ@κια να περασει η ωρα, οποτε πιο το νοημα;

Εγω δεν αναφερομαι σε μια σειρα απο κριτικες για το αν το Χ Ψ Ω οπλο ειναι καλο, αλλα σε μια σοβαρη κουβεντα, με επιχειρηματα, χωρις δογματα, για το τελικα τι ακριβως ειναι οι κινεζικες ρεπλικες και τι ρολο μπορουν να παιξουν, ωστε οι νεοι που σκεφτονται να τις αγορασουν να ξερουν ακριβως που πανε και τι αγοραζουν

Splinter-B

Για να μην παρεξηγηθεί η σκέψη μου (δεν ήταν ουσιαστικά πρόταση):

Προφανώς και κανένα φόρουμ ή ιδιώτης δεν μπορεί και ούτε θα έπρεπε να αντικαθιστά τη σκέψη και απόφαση για αγορά ενος όπλου σε κάποιον αρχάριο. Κατ'εμέ αυτός οφείλει να ψάξει, να σκεφτεί και να αποφασίσει τι του κάνει, τι του αρέσει κλπ.
Απλά, αν Π.χ. ήθελα να διαλέξω το χ όπλο κι έβλεπα 20 κριτικές του τύπου "Μου έσπασε μετά απο 4 παιχνίδια" , "πάρα πολύ καλό" - απλά πράγματα - θα μου έδινε έναν μπούσουλα για το τι μπορεί τελικά να λέει το όπλο αυτό.
Προφανώς και εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι Ευαγγέλιο μιάς και στην τελική η κόλαση του ενός είναι ο παράδεισος του άλλου.
Οσο για μένα, έχω ήδη πάρει αυτό που ήθελα. Πήγα εκεί, είδα, ρώτησα 5 πράγματα κι αποφάσισα.
Η σκέψη μου ήρθε διαβάζοντας το φόρουμ τις τελευταίες 2 εβδομάδες και βλέποντας τόσα πολλά ποστ αυτού του στυλ.

Αλλά για τη γενική κουβέντα περί Κινέζικων vs υπολοίπων σαφέστατα και ενδιφέρομαι πολύ.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

labros

SW1GEORGE

μαλιστα...

ασχημα τα νεα λοιπον.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ROOKIEJO

μετα την εποχη του χαλκου εχουμε κανα νεο ???.
αυτο ειναι απο την λιθινη εποχη

griffin23

λίγο άσχετο αλλά και στην πλευρά του paintball παίζεται σοβαρά η πλήρης απαγόρευση του στην Γερμανία στην οποία μάλιστα είχαν γίνει και συλλήψεις παικτών σε τουρνουά. κάτι το οποίο μπορεί άνετα να επηρεάσει και την Ελλάδα.

στην Κίνα τώρα αυτό με το airsoft από που ξεκίνησε και πως είναι παράνομα αφού τα εργοστάσια αυτά σίγουρα υπάρχουν χρόνια.

ROOKIEJO

μετα την παρενεση του φιλου GRFJ προσεξα οτι στο σαιτ του σεντερ υπαρχει χωρος για κριτικες κατω απο καθε μοντελο.
πιθανως θα μπορουσαμε να το χρησιμοποιουμε

cgwolf

Παράθεση από: griffin23 στις  22 Απρ 2010, 10:05:02 ΠΜ
λίγο άσχετο αλλά και στην πλευρά του paintball παίζεται σοβαρά η πλήρης απαγόρευση του στην Γερμανία στην οποία μάλιστα είχαν γίνει και συλλήψεις παικτών σε τουρνουά. κάτι το οποίο μπορεί άνετα να επηρεάσει και την Ελλάδα.

στην Κίνα τώρα αυτό με το airsoft από που ξεκίνησε και πως είναι παράνομα αφού τα εργοστάσια αυτά σίγουρα υπάρχουν χρόνια.

1. Το paintball στη Γερμανία ΔΕΝ παίζει η πλήρης απαγόρευσή του...Είχε βγεί και το είχε ζητήσει μεν πολιτικός μετά το τελευταίο μακελειό σε σχολείο,αλλά τελικά η απόφαση που βγήκε ήταν υπέρ του paintball...
http://www.thelocal.de/national/20090514-19275.html

2. Οι περισσότερες Κινέζικες έφτιαχναν μοντέλα αντίγραφα των κανονικών,δίνοντάς τους και την αντίστοιχη ονομασία ΧΩΡΙΣ να πληρώνουν δικαιώματα για την χρήση του ονόματος στις εταιρείες...πάνω σε αυτό πάτησαν (γιατί σιγά μην έδιναν οι ιδιοκτήτες τα χρήματα εκ των υστέρων) και έκλεισαν πολλές...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

griffin23

1.δεν έχει φρενάρει απόλυτα το θέμα, φαντάσου υπάρχει νομοθεσία πλέον η οποία απαγορεύει ταχύτητες πάνω από 215-235 fps σε markers στην Γερμανία.Τεσπα είναι άλλο θέμα αυτό απλά ελπίζω να μην προχωρήσει άλλο και να μείνει εκεί.

2.άρα αυτό ήθελα να μάθω δεν ξεκίνησε λόγο καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά λόγο τον εταιριών αληθινών όπλων που δεν έπαιρναν ποσοστά. 

Splinter-B

Παράθεση από: griffin23 στις  22 Απρ 2010, 11:48:12 ΠΜ
2.άρα αυτό ήθελα να μάθω δεν ξεκίνησε λόγο καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά λόγο τον εταιριών αληθινών όπλων που δεν έπαιρναν ποσοστά. 
Εγώ θα έλεγα follow the money...
Ποιά απ'τις μεγάλες εταιρείες νοιάστηκε ποτέ για ανθρώπινα δικαιώματα, παιδική εργασία για ένα πιάτο φαϊ κλπ όταν σ'αυτ'α βασίζεται για τη μείωση του κόστους παραγωγής? Καμμία! Απλά όταν θίγονται τα συμφέροντά τους σκούζουν για τα παραπάνω, είναι καλές δημόσιες σχέσεις κι εμφανίζονται να έχουν και κοινωνικές ευαισθησίες... ::)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Ozymandias

Δεν θα διαφωνησω στην προσωπικη ευθυνη του καθενος να ψαξει και να μαθει πριν αγορασει, ωστοσο το φορουμ και το καθε βημα, ειτε αυτο λεγεται φορουμ, ειτε περιοδικο, εφημεριδα, ειτε ο,τιδηποτε αλλο, εχει ευθυνη για οσα δημοσιευονται σε αυτο. Στην χειροτερη εχει ποινικη ευθυνη, στην καλυτερη τιθεται θεμα αξιοπιστιας του βηματος αυτου

Μια αναδρομη σε παλαιοτερα και πιο προσφατα threads, θα σε πεισει οτι δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι γι αυτο. Στο σχετικα προσφατο παρελθον ο καθε νιουφης αγοραζε το πρωτο του AEG και εβγαινε και ελεγε το κοντο και το μακρυ του, εδινε συμβουλες και ακουγονταν απιστευτα πραγματα. Ειδαμε και παθαμε να επαναφερουμε μια καποια ταξη οσον αφορα το θεμα αυτο.

Οσον αφορα τη συζητηση σχετικα με τις κινεζικες ρεπλικες, στην πρωτη ευκαιρια θα γραψω δυο-τρεις γραμμες και θα ξεκινησω ενα νεο thread οπου θα μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις.

TS

κριμα πολυ κριμα :'( :'(.αν ειναι να δωσω 700+++ για να παρω ενα bar 10 g καλυτερα να παρω  dragunov  :P :P :P :P

EKAMenos

παιδια μηπως ξερετε ποιες ετερειες κινεζικες εχουν κλεισει ??? δηλαδη εχουν κλειεσει ολες η μερικες ??? γιατι δεν εινε 1 και 2
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

mirrage

Απ'όσο ξέρω όσες έφτιαχναν AEGs και είχαν εργοστάσια στην Κίνα και όχι πχ στο Hong Kong η κάπου αλλού.

EKAMenos

Παράθεση από: mirrage στις  05 Μαΐου 2010, 13:26:40 ΜΜ
Απ'όσο ξέρω όσες έφτιαχναν AEGs και είχαν εργοστάσια στην Κίνα και όχι πχ στο Hong Kong η κάπου αλλού.
δηλαδη για το GBBR M4 της agm που θελω να παρω δεν υπαρχει προβλημα ???το λεω επιδη εινε αεριου

mirrage

Κοίτα το θέμα ήταν ότι στην Κίνα απαγορεύεται η κατοχή και παραγωγή αυτών των
αντικειμένων άρα και τα GBBRs είναι μέσα.Γενικά όποιος έφτιαχνε αεροβόλα επί κινεζικού
εδάφους έκλεισε.

EKAMenos

οχι ρε γ@mοt0 τωρα βρηκαν να τα κλεισουν και αυτα εινε σιγουρο οτι δεν θα ξανα ανειξουν  ???

mirrage

Με δεδομένο ότι κάποια αφεντικά τα χώσανε στην φυλάκα μάλλον όχι δεν θα ξανανοίξουν.

TS

δεν πειραζει  ;D ;Dτι να κανουμε θα κανουμε υπομονη να περασει η κριση που σκουρο το βλεπω και αυτο και μετα βλεπουμε.του χρονου οχι απλα θα θελουμε μονο κινεζικα θα παρακαλαμε για ενα κινεζικο οπλο ελευθερου σκοπευτη στα 50 ευρο!!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: SAPPER στις  21 Απρ 2010, 11:44:46 ΠΜ
Έλα στο πραγματικό φως να κεράσουμε και κάνα μπιλάκι...  ;D
συμφωνω,αποσχισου απο την αιρεση του paintball να δεις την αληθεια....
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...