Μπορείς να βγάλεις ένα ολόκληρο παιχνίδι με gbb rifle?

Ξεκίνησε από RIPmorgan, 13 Απρ 2010, 21:38:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

RIPmorgan

Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω εάν μπορεί μια ομάδα να βγάλει ένα παιχνίδι έχοντας μόνο στην κατοχή τους gbb rifles ???
Θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική η θα αντιμετωπίζουν προβλήματα ???
Με λίγα λόγια είναι αξιόπιστα στα παιχνίδια ???
Να το κάνουμε το βήμα ;D

liongreek

η απάντηση είναι πολυσύνθετη...με γεμιστήρες που δεν ξεπερνούν τις 50 βολές στην καλύτερη περίπτωση, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις βολές σου και να έχεις και αρκετές. Ρεαλιστικό μεν, αλλά φαντάσου το ψεκαστηράκι απέναντι σου με 10 hi cap να σε έχει καθηλώσει με 4500 bbs...

όλα εξαρτώνται από το στυλ παιχνιδιού σου, την υπομονή σου, το είδος gbbr που έχεις, τον καιρό...

προσωπικά δεν με ενδιαφέρει με τι παίζει ο αντίπαλος, και σίγουρα η επόμενη αγορά μου θα είναι gbbr. Απλά, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω κάποιον με AEG που σε μια mid γεμιστήρα θα χωράει 4 δικές μου...

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

RIPmorgan

Εκεί είναι και το θέμα μου και συμφωνώ μαζί σου απόλυτα ! Κατά την γνώμη μου μια  ομάδα μπορεί να τα βγάλει πέρα αλλά θέλω και την γνώμη  των έχοντος  gbb και εμπειρίας  παρά πάνω απο εμένα σε ευχαριστώ!!!!

RIPmorgan

MitsoS_O_Yakuza

liongreek μαζι σου boy ΑΛΛΑ..αν παιζουμε σε σεναριο διχως Hi-cap τοτε θα εισαι μεσ την κ@υλα...και ειδικα σε πεδιο CQB..αρκει βρε αδερφε να το εχεις και να εχεις πολυ τρελα!!αφου ομως μιλας για ολοι η ομαδα να εχετε...ε τοτε θα πρεπει να εχετε κανει πολλες προπονησεις οταν θα εχετε απεναντι σας τα διασταυρωμενα πυρα των HADES ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  13 Απρ 2010, 22:30:10 ΜΜ
liongreek μαζι σου boy ΑΛΛΑ..αν παιζουμε σε σεναριο διχως Hi-cap τοτε θα εισαι μεσ την κ@υλα...και ειδικα σε πεδιο CQB..αρκει βρε αδερφε να το εχεις και να εχεις πολυ τρελα!!αφου ομως μιλας για ολοι η ομαδα να εχετε...ε τοτε θα πρεπει να εχετε κανει πολλες προπονησεις οταν θα εχετε απεναντι σας τα διασταυρωμενα πυρα των HADES ;D
καιρος ειναι να καταργηθουν αυτες οι κουδουνιστρες...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

luckyxrs

Μπορείς να το βγάλεις(τα έχω καταφέρει ;D) αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχεις τουλάχιστον 8 γεμιστήρες επάνω σου και σε κάποια σημεία θα αντιμετωπίσεις αρκετή δυσκολία.Θέλει να μετράς τις βολές σου και να μην χαλάς τα BBς άσκοπα.Επίσης ο ήχος σε προδίδει αρκετά πολλές φορές!!!
Πάντως εάν μιλάς για milsim παιχνίδια είναι μονόδρομος 8)
Den Tod geben und den Tod empfangen

RIPmorgan

Παράθεση από: luckyxrs στις  15 Απρ 2010, 00:21:49 ΠΜ
Μπορείς να το βγάλεις(τα έχω καταφέρει ;D) αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχεις τουλάχιστον 8 γεμιστήρες επάνω σου και σε κάποια σημεία θα αντιμετωπίσεις αρκετή δυσκολία.Θέλει να μετράς τις βολές σου και να μην χαλάς τα BBς άσκοπα.Επίσης ο ήχος σε προδίδει αρκετά πολλές φορές!!!
Πάντως εάν μιλάς για milsim παιχνίδια είναι μονόδρομος 8)

σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου  κάπως έτσι τα έβλεπα και εγώ ;)

Ozymandias

Θεωρητικα, μια χαρα μπορεις να βγαλεις ενα παιχνιδι με GBBR, αρκει να εχεις πανω σου 8+ γεμιστηρες. Υποψιν αν αποφασισεις να το κανεις αυτο θα χρειαστεις ενα ΚΑΛΟ γιλεκο/φορεα, δεδομενου οτι οι γεμιστηρες των GBBR ειναι ΠΟΛΥ πιο βαριες απο αυτες των AEG και ενα γιλεκο του 20αρικου φορτωμενο με 8 τετοιες θα διαλυθει σε χρονο dt.

H μονη μου ενσταση ειναι το θεμα της αξιοπιστιας. Οπως και να το κανουμε, τα συστηματα αεριου δεν ειναι ακομα τοσο αξιοπιστα οσο τα ηλεκτρικα. Μια φλατζουλα, μια βαλβιδουλα, ενα κατιτις μπορει να σου κρεμασει ολοκληρο το οπλο. Πολλοι εχουμε παθει τετοια καζα με τα GBB πιστολια μας. Το προβλημα μπορει να ενταθει αν τα οπλα μας ειναι κινεζικα (και ως εκ τουτου καπριτσιοζικα) η αν δεν τα εχουμε συντηρησει καλα.

luckyxrs

Σωστά τα λέει ο Ozy.Καλό θα είναι όταν πας σε παιχνίδι εκτός από το GBBR σου να έχεις και ένα AEG μαζί σου για κάθε ενδεχόμενο >:(.Είναι κρίμα να πας και να φας ξενέρωμα και που δεν θα δουλέψει και που δεν θα παίξεις ;D.
Οι γεμιστήρες για τα AGM-WA-JG ζυγίζουν περί τα 750gr οπότε το βάρος 8 γεμιστήρων είναι περίπου στα 6kg κάτι ιδιαίτερα υπολογίσιμο :o
Στην περίπτωση των WE είναι αρκετά καλλίτερα τα πράγματα καθώς δεν έχουν μεγάλη διαφορά από μια μεταλλική hicap με 400BBς μέσα.
Πάντως δεν θα πρότεινα σε ένα καινούργιο παίκτη σαν πρώτο του ¨όπλο¨GBBR αλλά ένα AEG και μετά το GBBR
Den Tod geben und den Tod empfangen

ghost-71

geoairsoft

Όπως θα δείτε πολύ σύντομα, θα λυθεί αυτή η απορία στους κατόχους (ή και μη) GBB.
Υπομονή και κοιτάτε τα posts του luckyxrs  ;)