Ν. ΠΕΔΙΟ ΑΓΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 12 Απρ 2010, 15:56:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Περιοχη: Αγ Μελετιος Αττικης Μεγαρα ( Ειναι στο δρομο που συνδεει το Κανδηλι με την Μανδρα)
πρωην κατασκηνωση με αθλητικες εγκαταστασεις( οτι εχει μεινει απο αυτο)
εχει 2 οικοιες η 1 ειναι ερημη η αλλη κλειδωμενη με 1 κουταβι στην αυλη μωλις με ειδε το κακομηρο ετρεχε να κρυφτη.(μπαμπουλα)
απο την πανω μερια εχει πυκνη βλαστηση κ απο εμπρος το εδαφος ειναι κακοτραχυλο με τους δρομους που φενονται, στην περιοχη δεν υπαρχουν οικιες η βιομηχανιες ωστε να εχουμε προβλημα, στο πεδιο πας απο δυο σημεια απο Ν. Περαμο η απο Μανδρα, το ολο σημειο ειναι 1 τετραγωνικο χιλομετρο κ βαλε.
Φωτο: http://img532.imageshack.us/gal.php?g=dsc02697y.jpg
Διαδρομη: http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=38.013341,23.415298&daddr=%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82&geocode=%3BFdF2RAIdDChlAQ%3BFaa1RAIdFHRlAQ&hl=el&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=15&sll=38.014389,23.421392&sspn=0.017447,0.038409&ie=UTF8&ll=38.035518,23.414783&spn=0.069766,0.153637&t=h&z=13

Σκεψη μου ειναι να γινει ενα ατυπο παιχνιδι για να δουμε τα καλα κ τα κακα του χωρου πριν κανουμε κανονικο παιχνιδι.

Υ.Γ. Τα κλειδια ειναι κατω απο το χαλακι...

Leonardo-Swordfish

Μπράβο ρε Εκδρομε !!! Είσαι η ΟΑΣΗ μέσα στην έρημο του παραλογισμού που επικρατεί .

και πάλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!!  ;D ;)

Maleficus

μπόλικο δάσος τρία κτήρια(?) και ωραίος ανοικτός χώρος με προβλεπόμενες θέσεις για πάρκιν
εύγε !
αναμένουμε περισσότερα!

Jose

MitsoS_O_Yakuza

η αναμονη ειναι το χειροτερο μου... :-* 8) :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

εγω ξερω εγω ξερω!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :-*

αντε καλη αρχη να εχουμε ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

AGGRESSIVE

Ωραιο μερος :o!!!Παντως παιδια θεωρω οτι η αττικη ειναι γεματι απο ανεκμεταλευτους παραδεισους του airsoft(εγκαταλελημενα στρατοπεδα κηριως).

Palladin

Άψογο!!! Κοντινό σχετικά και με χώρο μπόλικο. Το δίλλημα θα είναι μεγάλο όμως.... στη διασταύρωση να στρίβω αριστερά ή δεξιά?? (όποιος κατάλαβε κατάλαβε...)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

δεξια εαν πας απο το την λεωφορο ΚΔ
κ μετα στο καστρο για φαι ;D ;D ;D

salamine153

Λεω σιγα-σιγα να καταγραφουμε ολα τα καταλληλα μερη
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Τάλων

Παράθεση από: AGGRESSIVE στις  12 Απρ 2010, 19:33:41 ΜΜ
Ωραιο μερος :o!!!Παντως παιδια θεωρω οτι η αττικη ειναι γεματι απο ανεκμεταλευτους παραδεισους του airsoft(εγκαταλελημενα στρατοπεδα κηριως).

Θεωρείς η ξέρεις ;

Αν ξέρεις μίλα αλλιώς θα στείλουμε την ειδική ομάδα εξομολόγησης . ;D ;D ;D
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

black devil

se pia perioxi eine den exo katalabi........mporei na mou pei kapios???

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

οταν θα παμε με τα αλλα παιδια θα το δεις, παντως κοντα ειναι για μας απο εδω.

kaliostro

42.4 Km από Γαλάτσι που μένω...αλλά σε 2-3 σημεία του δρόμου πρέπει να προσέξεις αλλιώς θα σε ψάχνουν μιας κ δεν θα έχει κανέναν να ρωτήσεις για οδηγίες...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

fanioles

Δε νομίζω να θέλει ο φίλος ΕΚΔΡΟΜΟΣ να το κρατήσει κρυφό..  Θα είχε σβήσει τισ συντεταγμένες.   ;D  ;)

γουστάρω φάση καθε φορά όμως με τα νέα παιδία που ανακαλύπτουν τα παιδιά.. πέφτει πολύ παιδεμα ... 

Σα κατι διαφημίσεις παλιότερα που λέγαμε όλοι "μα τι να είναι αυτό"  Ε τωρα λέμε "μα που να είναι αυτό??"

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

παντως το ραντεβου για να παμε θα ειναι στην αερογεφυρα του Μ. Πευκου στην εταιρια προκατ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ η του ΚΑΛΕΡΓΗ. ;)
Δεν σκοπευω να εχω κατι κρυφο μια κ θελω να παιζω με ολους σας  για την διασκεδαση, οπως κ εγω ηρθα σαν νεος στο αιρσοφτ κ με δεχτηκατε, ετσι κ εγω θελω να δεχτω τους νεους αιρσοφτερς και να τους κανω να το αγαπησουν χωρις κατινιες κ καρφοματα!! ;)
(Σας εχω και αλλα πεδια, αλλα σας τα φιλαω, για καθε φορα που πεφτει ξεκατινιασμα στο φορουμ αλλα κ στην κοινοτητα). ;D

fanioles

Πέτυχα στα Οινόφυτα ενα παλιό εργοστάσιο της ΙΖΟΛΑ αλλα κατέβαινα απο Καστοριά και δεν είχα κουράγια να το δω απο κοντά... Το έχει πετύχει κανείς σας ??

Τάλων

Α. Έτσι Έκδρομε αργά και βασανιστικά ένα ένα. χαχαχαχαχα

Β. Φίλε Έκδρομε να πάμε από εκεί που λές.
   Να γυρίσουμε όμως από τον άλλο μετά.
   Ξέρεις εκεί που είναι κάτι οικοδομήματα σκόρπια και έχουν από επάνο  
   να φουγάρο που όταν δουλεύη μυρίζη πολύ ωραία..... νιαμ νιαμ... :D :D
   :D

@fanioles
όποτε θές μπορούμε να πάμε να το πετύχουμε μαζί ;) 8)
α και κάτι ακόμη, έχεις παίξη λίγο πιο πάνω από εκεί που λέει ο Έκδρομος ;)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

fanioles

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  12 Απρ 2010, 21:41:35 ΜΜ
παντως το ραντεβου για να παμε θα ειναι στην αερογεφυρα του Μ. Πευκου στην εταιρια προκατ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ η του ΚΑΛΕΡΓΗ. ;)
Δεν σκοπευω να εχω κατι κρυφο μια κ θελω να παιζω με ολους σας  για την διασκεδαση, οπως κ εγω ηρθα σαν νεος στο αιρσοφτ κ με δεχτηκατε, ετσι κ εγω θελω να δεχτω τους νεους αιρσοφτερς και να τους κανω να το αγαπησουν χωρις κατινιες κ καρφοματα!! ;)
(Σας εχω και αλλα πεδια, αλλα σας τα φιλαω, για καθε φορα που πεφτει ξεκατινιασμα στο φορουμ αλλα κ στην κοινοτητα). ;D

Μπράβο σου φίλε μου. Το ξέρουμε οτι δε θα το κρατήσεις κρυφό..

Εγω πάντως ακόμα δεν εχω δει που είναι!!   Γουστάρω το παίδεμα με τρέλα.!!!     ;D ;D ;D

fanioles

Παράθεση από: Τάλων στις  12 Απρ 2010, 21:53:35 ΜΜ
Α. Έτσι Έκδρομε αργά και βασανιστικά ένα ένα. χαχαχαχαχα

Β. Φίλε Έκδρομε να πάμε από εκεί που λές.
   Να γυρίσουμε όμως από τον άλλο μετά.
   Ξέρεις εκεί που είναι κάτι οικοδομήματα σκόρπια και έχουν από επάνο  
   να φουγάρο που όταν δουλεύη μυρίζη πολύ ωραία..... νιαμ νιαμ... :D :D
   :D

@fanioles
όποτε θές μπορούμε να πάμε να το πετύχουμε μαζί ;) 8)
α και κάτι ακόμη, έχεις παίξη λίγο πιο πάνω από εκεί που λέει ο Έκδρομος ;)

Σταμάτα σταμάτα !!!!  αρχίζω να υποψιάζομαι και μου χαλάς το μυστήριο...   Αν μπορείτε και με κλειστά ματια να με πάτε οταν είναι (θα λερώσω το βρακάκι μου αχαχαχαχαχα)