Το πρώτο μου AEG - Βοήθεια και προτάσεις.

Ξεκίνησε από hellenicsun, 05 Μαρ 2009, 01:47:50 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

hellenicsun

Καλησπέρα σε όλους.

Ευελπιστώ πως μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχω το απαραίτητο κεφάλαιο για να προμηθευτώ το πρώτο μου AEG. Ρίχνοντας μια ματιά στις επιλογές του καταστήματος (μας πλέον.. ;)) είδα δύο μοντέλα που μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους (όπως χρήση από τον Ελληνικό Στρατό κ.α.):
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_27&products_id=64
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=84

Καταρχήν πως σας φαίνονται οι επιλογές μου; Για πρώτο AEG;

Έχω επιλέξει κυρίως με βάση την εικόνα και όχι τόσο την ίδια τη λειτουργικότητα.

Έχετε κάποια άλλη πρόταση;

Σας ευχαριστώ!

SAPPER

gia diaforetikoys logoys to kathena einai kales epiloges.
an einai gia omadikh agora den exw ti na pw, alla gia proswpikh prepei na deis kiolas an se voleyoyn dioti allo ti mas aresei kai allo ti mas kanei apotelesmatikoys.

el_ninio

to teleytaio link pou evales, den einai to g3A3 pou xrisimopoiei o Ellhnikos Stratos me to diametrhmma 7.62 einai me to diametrima twn 5.56
egw tha sou proteina to G3A4

-Knights of Avalon-

akis

kai ta 2 ine arketa kala ,

apla to deutero ine apo ta kalitera pou 8a mporouse na promi8euti kapios gia xrisi se pedia "URBAN" k "WOODLAND".

exefrasa apla tin gnomi mou basizomenos stin polixroni empiria mou se paixnidia "OPEN-FIELD".

;D ;D ;D ;D ;D ;D
WARLORDS

mpambis

Δες και τα tokyo marui.Κοίτα το AK47 και το G3 SG-1 που είναι και τα δύο πολύ καλά και εχουν παρόμοιες τιμές με αυτά που σου αρέσουν.

Noob

Εγώ παίζω με ΤΜ G36c και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο την ευθυβολία του και απο την ευχρηστία του και απο το βάρος του...

Αλλά και το g3 είναι τρομερό όπλο πήγαινε απο το κατάστημα δοκίμασε το στα χέρια σου, δοκίμασε να στοχεύσεις με αυτό και φαντάσου τον ευατό σου σε στιγμές υψηλής αδρεναλίνης και 3ωρου παιχνιδιού..
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Falcon