ICS L85A2

Ξεκίνησε από Teacherdick, 06 Απρ 2010, 10:31:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  09 Ιουλ 2010, 10:21:12 ΠΜ
υπαρχει και το καινουργιο που ειναι ολα σε ενα διοπτρα και ρεντ ντοτ μαζι

Νομίζω ότι είναι το Ares.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Echo-Fox

Ευχαριστω πολυ Rookiejo εκτιμω την προσφορα σου αλλα δεν νομιζω να ερθω σε καποιο παιχνιδι μεχρι να παρω το οπλο λογω το οτι τα Σ/Κ ειναι κλεισμενα απο την οικογενεια. Παντως και παλι ευχαριστω πολυ και θα τα πουμε σε καποιο πεδιο.

Teacherdick

Λοιπόν, έπειτα απο την αντικατάσταση του χαλασμένου hop up, έχω και πάλι όπλο. Μια συμβουλή προς τα παιδιά που έχουν ή θέλουν να πάρουν το εν λόγο μοντέλο. Προσοχή στο hop up. Είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί να σπάσει με πολύ μεγάλη ευκολία.
Μαζι με το hop up δοκίμασα και κάνη ακριβείας madbull 6.03 509 mm με hop up rubber madbull shark ( το κόκκινο ).Με το λαστιχάκι αυτό το hop up δε δούλευε καλά, οπότε το αντικατέστησα με το original της ics.Τώρα το όπλο ρίχνει κανονικά χωρίς πρόβλημα, και πάει λίγο πιο στοχευμένα, αλλά μην περιμένετε δραματικές αλλαγές με την κάνη.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Kallistos

Παιδιά το Hopup στο ICS το ρυθμίζουμε με τρομερή ευλάβια στις 2 ακραιες ρυθμίσεις του.
Ready... Steady... Fire...!!!

Dtq

Παράθεση από: Kallistos στις  26 Ιουλ 2010, 01:10:07 ΠΜ
Παιδιά το Hopup στο ICS το ρυθμίζουμε με τρομερή ευλάβια στις 2 ακραιες ρυθμίσεις του.
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Kallistos

Οι ακρέες ρυθμισεις στο hopup ειναι: Καθολου ή full Hopup.
Οταν το ρυθμίζεις και φτάνεις στο στο ένα ή αλλο τερμα του, επειδή υπαρχει ένα πλαστικο που είναι αρκετα ευπαθή (το ξέρω γιατι είδα την κατασκευή του) είναι απαραίτητο να μην φτανουμε στα όρια γυριζοντας το εργαλίο της ρυθμισης με δύναμη.
Αυτά λέει ο ποιητής :D

kemosabe

Σκέφτομαι να πάρω ένα L85A1 της Army Armament αλλά θέλω να του βάλω σκοπευτικό. Επειδή τα Susat που έχω βρει στο ιντερνετ είναι πολύ ακριβά σκέφτομαι να πάρω και ένα σε στυλ Acog. Θα μπεί στα rails που έχει ή θα χρειαστεί να πάρω και  rail? Αν ναι ποιο προτείνεις να πάρω? Εσυ ποιο έχεις?

Kallistos

Το οπλο που θες δεν εχει ραγα απο μαμα για να μπει διοπτρα. Πρεπει να παρεις μια.

kemosabe

Παράθεση από: Kallistos στις  27 Αυγ 2010, 14:01:18 ΜΜ
Το οπλο που θες δεν εχει ραγα απο μαμα για να μπει διοπτρα. Πρεπει να παρεις μια.

Έχει στο AC? Και αν αν ναι ποια είναι? Μπορείς να μου παραθέσεις ένα link αν είναι εύκολο?

Mandis

Kallistos , αυτό που είπες για το λαστιχάκι του hop up , ισχύει για όλα τα chambers της  ICS ή μόνο για το L85A1?
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

Dharry

Εχω το L85 της Army Armament και θα ηθελα να πληροφορησω οσους ενδιαφερονται οτι εχει rail...
Αλλωστε εκει 'πιανει' η χειρολαβη/πισω σκοπευτικο του L85...

kemosabe

Ξέρεις τι σκοπευτικά παίρνει? Άκουσα πως επειδή το rail του είναι χοντρό πρέπει να πάρεις κάποιο άλλο. Θέλω να βάλω κάτι σε
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_69&products_id=2079

Kallistos

@kemosabe

Ρωτα στο μαγαζί, παιζει να έχουν.

Ειδάλως:
http://www.airsoftpost.com/product_info.php?products_id=31861

Kallistos

@Dharry

Αν ειναι η ίδια ράγα όπως στο ICS, θα χρειαστείς προσθετη ραγα για να βαλεις σκοπευτικό.

kemosabe

Μπράβο ρε μάγκα...κάτι τέτοιο έψαχνα. You are my hero   ;D  ;D  ;D

Kallistos

@Manolo

Το hopup του Μ4 μου καμία σχέση με του L85.

kemosabe

Φιλε Kallisto αν σου ειναι εύκολο κάνε μου μια χαρη. Βγάλε μια φωτό μέσα απο το susat του L85A2 να δω πως είναι. Είναι dot ή νήματα?
Αν δεν μπορείς δεν πειράζει.

Ακυρο. Έτσι είναι?

Kallistos

Ετσι ακριβώς με χ3 Ζουμ.

kemosabe

Παράθεση από: Kallistos στις  27 Αυγ 2010, 20:33:38 ΜΜ
Ετσι ακριβώς με χ3 Ζουμ.

Σε βολεύει σε κοντινές αποστάσεις?

Kallistos

Σε τοσο κοντινες αποστασεις κοιτας πανω απο το σκοπευτικό και βλεπεις που παει η μπιλια.  ;D