Pmr

Ξεκίνησε από Dtq, 22 Mar 2010, 20:05:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dtq

Παιδιά, υπάρχει κάποια συχνότητα-κανάλι- οτιδήποτε που πιάνουν τα pmr446 μας και δεν πρέπει να μιλάμε (Π.χ. συχνότητα αστυνομίας και τέτοια)
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Stathis

Τα PMR δεν πιανουν τετοιες συχνοτητες
Airsoft is Life!

Dtq

Αυτό είχα κι εγώ υπόψυν μου αλλά σήμερά άκουσα κάτι τέτοιο... Και σκέφτηκα αν υπάρχει τέτοια περίπτωση να προσέξω...
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Palladin

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Οι συχνότητες των PMR είναι συγκεκριμένες για τον λόγο για τον οποίο υπάρχουν. Περισσότερα εδώ...

Dtq

Ευχαριστώωω
Κάτι δεν πάει καλά...

dyzio2206

Παράθεση από: Dtq στις  22 Mar 2010, 20:18:13 ΜΜ
Αυτό είχα κι εγώ υπόψυν μου αλλά σήμερά άκουσα κάτι τέτοιο... Και σκέφτηκα αν υπάρχει τέτοια περίπτωση να προσέξω...
βασικά αν ανοίξετε ποτέ pmr θα (ή αν έχετε ανοίξει..) θα δείτε οτι εχει μια πολύ ενδιαφέρουσα βίδα...το κακό είναι οτι έκτος από παράνομο είναι και κουραστικό αφού θέλει πάρα πολλές βόλτες για να έχεις μια αξιόλογη μετατόπισή...

πάντως με "μαμά" pmr έχω πιάσει TAXI.. πολύ γέλιο..!! 8)
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."