Airsoft... Μία νέα αρχή.

Ξεκίνησε από Goodspeed, 17 Mar 2010, 18:04:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

theon

Καλά χαλαρώστε λιγο ρε παληκάρια  :) :) :) όποιος δεν ενεργεί συνετά ανεξαρτήτου εποχής και γεγονότων κινδυνεύει να μπλέξει τώρα σας έπιασε η ταραχή!
Μην φοβάστε ο Κος  Σφακιανακης aka BIG BROTHER γνωρίζει οτι δεν διασαλεύουμε την δημόσια ταξη και ασφάλεια εκτός απο κανα γκρινιάρη γείτονα  ή κανεναν κακόμοιρο που βγάζει το σκυλί του βόλτα στα πεδία "βολής" του Υμηττού! ;D

over and out.good night!
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: theon στις  13 Απρ 2010, 23:13:58 ΜΜ
Καλά χαλαρώστε λιγο ρε παληκάρια  :) :) :) όποιος δεν ενεργεί συνετά ανεξαρτήτου εποχής και γεγονότων κινδυνεύει να μπλέξει τώρα σας έπιασε η ταραχή!
Μην φοβάστε ο Κος  Σφακιανακης aka BIG BROTHER γνωρίζει οτι δεν διασαλεύουμε την δημόσια ταξη και ασφάλεια εκτός απο κανα γκρινιάρη γείτονα  ή κανεναν κακόμοιρο που βγάζει το σκυλί του βόλτα στα πεδία "βολής" του Υμηττού! ;D

over and out.good night!

;D
Σωστός ο Τheon(s) !!!
;D

ZINJA

ρε παιδια τι λετε?

αμα με σταματησουν με το αμαξι και με παρουνε μεσα θα με κανουν φιλο και φτερο ετσι δεν ειναι? ;)

ε τοτε θα μπουνε στο φορουμ μαλλον στα φορουν,θα δουνε ποιος πως ειμαι σεναριογραφος θα δουνε εκατονταδες οι φωτο και τα μηνηματα!(γιατι εγω δεν κρηβομαι)ε και τοτε θα καταλαβουνε οτι μονο την τρελα μου βγαζω και τιποτα παραπανω και θα βαλουν τα γελια!να ειμαστε σοβαροι παιδια!Αυτοι γνωριζουν καλοιτερα απο ολους και καθε μερα ειμαι συγουρος πως ολους μας εχουνε ποιοι ειμαστε και τι κανουμε!Αρα η γνωμη μου ειναι πως ΝΑΙ πρεπει να προσεχουμε οπως προσεχαμε ΑΛΛΑ και να μην τρελενομαστε κιολας!

ΕΚΤΟς ΛΕΩ ΕΚΤΟς ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑς ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ;) ;)

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ! :D

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

liongreek

Συγνώμη που παρεμβαίνω στη συζήτηση, αλλά επειδή υποβόσκει μια τάση ισοπέδωσης, και επειδή το forum δεν το διαβάζουν μόνο έμπειροι παίκτες, αλλά και νέο αίμα που πρέπει να γαλουχηθεί σωστα, ίσως δεν πρέπει να είμαστε τόσο κατηγορηματικοί...

βάσει νόμου, αγαπητέ Βασίλη, αν κάποιος αστυνομικός σε σταματήσει με ότι κουβαλάς στο αυτοκίνητο, θα μετρήσει πόσα αεροβόλα όπλα έχεις μαζί σου. Αν ξεπερνούν τα 2 κατά άτομο, έχεις κάνει την πρώτη σου παράβαση.

Το επόμενο που θα κοιτάξει, είναι σε ποιο σκοπευτικό σύλλογο είσαι γραμμένος, και αν κατευθύνεσαι εκεί. Αν, όπως οι περισσότεροι, δεν έχεις αυτές τις πληροφορίες, έκανες την δεύτερη παρανομία σου.

Αν μεταφέρεις οποιοδήποτε σκοπευτικό βοήθημα (red dot, scope), όπως σχεδόν όλοι μας, έκανες την τρίτη παρανομία σου.

Αν τα αεροβόλα δεν είναι αποσυναρμολογημένα εν μέρει, χωρίς τις μπαταρίες τους, έκανες την τέταρτη παρανομία σου.

...και υπάρχει συνέχεια, ανάλογα με το τι κουβαλάς. Αυτός είναι ο νόμος. Αν μετά σε πάει στο τμήμα, ουδόλως τον ενδιαφέρει αν εσύ είσαι σεναριογράφος, κάνεις χόμπυ κλπ. Τυπικά, είσαι παραβάτης του νόμου. Τύπικα, μπορεί να σε στείλει σε περιπέτειες.

Αυτή είναι η μια πλευρά, η τυπική. Δεν ισχύει όμως μόνο αυτό. Οι αρχές, αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο, γνωρίζουν τι κάνουμε, και εν μέρει δείχνουν μια ανοχή, εφόσον δεν προκαλούμε προβλήματα. Αν υπάρξει καταγγελία, δυστυχώς θα εφαρμόσουν το νόμο ως έχει. Γιαυτό άλλωστε είμαστε διπλά προσεκτικοί σε θέματα κατοίκων περιοχών που παίζουμε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα απροσεξίας, το περιστατικό στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ένας συγχομπίστας σταμάτησε σε σημείο μέσα στην πόλη για να δείξει το αεροβόλο του σε κάποιον, μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Κάποιος, έστω ευφάνταστος, άνθρωπος ειδοποίησε τις αρχές ότι γινόταν αγοραπωλησία όπλων! Τον συλλάβανε, αυτόφωρο και εισαγγελέα αμέσως, και γλίτωσε διότι ο εισαγγελέας ήταν ενημερωμένος για το airsoft από την τοπική ομάδα...

Συμπέρασμα...ναι, υπάρχει κενό νόμου, που ευτυχώς δεν λειτουργεί εναντίον μας μετά από προσπάθειες που κάνουν κάποιοι για να ενημερωθούν οι αρχές τι κάνουμε...αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθ'όλη τη διαδικασία της ενασχόλησης μας, ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας και αποφυγής τραυματισμών. Και πρέπει να το περάσετε εσείς οι πιο έμπειροι παίκτες αυτό σε μας τους νεώτερους, για να αποκτήσουμε τον ανάλογο σεβασμό απέναντι στο χόμπι μας, απέναντι στο νόμο και απέναντι στις αρχές, που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην ανοχή και την τήρηση του νόμου...

...και προς Θεού, δεν μας χρειάζεται καθόλου η αρνητική διαφήμιση...μακριά από κάτι που θα μας κάνει θέμα σε κανάλια-τύπο για λάθος λόγους. Προσέξτε πάρα πολύ τι άτομα καλείτε στο χώρο...

...φανταστείτε τον Πάσσαρη να είναι μέλος των HADES και να παίζει airsoft... ;D

ROOKIEJO

βαζοντας ενα + στα γραφομενα του liongreek θα συμπληρωνα οτι τα ανωτερο ειναι απαραιτητα για την προσωπικη μας ασφαλεια ανεξαρτητως συνθηκων και εποχης .
θα παρακαλουσα ολους να σταματησουν να τα θεωρουν παιχνιδια γιατι αυτοι που δεν τα ξερουν δεν τα θεωρουν.
την στιγμη που ακομα και ενα κατσαβιδι διπλα σου θεωρητε οπλο και μπορει να δημιουργησει μυρια προβληματα φανταστητε ενα ΑΚ 47 χυμα στο αμαξι.
επειδη δεν εχουμε τιποτα να κρυψουμε η υπευθηνη συμπεριφορα ειναι η μονη που πρεπει να διεπει το αθλημα

tRappED7

+1 στους ανωτέρω δύο κυριους.
:)

spaniard

Παιδιά, ωραία είναι όλα αυτά, και σωστά. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα τα παραπάνω.

Όμως νομίζω πως το θέμα της συζήτησης, τουλάχιστον όταν ξεκίνησε, ήταν να καλυτερευσουμε το επίπεδο στο παιχνιδι, να εξηγήσουμε σωστά τους κανόνες στους καινούριους, να τους γκρουπάρουμε για να μην νιώθουν μόνοι στην αρχή ενός παιχνιδιού, να προάγουμε την φιλαθλητικότητα και το αίσθημα ευθύνης και τιμής που πρέπει να διέπει ένα παίκτη, συμμόρφωση στους κανόνες, συγκράτηση των νέυρων στο παιχνιδι, κλπ κλπ.

Είμαι σύμφωνος με όσα λέτε, αλλά νομίζω πως ανήκει σε άλλο νήμα. Εδώ, αν δεν απατώμαι, πρέπει να φροντίσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα, που δημιουργούν "ψαλίδα" ανάμεσα σε "παλιούς" και "νέους", ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα στα παιχνιδια μας.

Ή, αν εγώ κάνω κάποιο λάθος, εγώ θα μπορέσω να συνεισφέρω όταν ανοίξετε κάπου ένα νήμα σχετικά με αυτά τα θέματα.

Χαιρετισμοί,

Spaniard
Who Dares Wins

Horus

Καλημερα σε ολους,

ο liongreek τα ειπε πολυ σωστα. ομως πιστευω οτι το προβλημα δεν ειναι σε τυχαιο ελεγχο της αστυνομιας που θα μας σταματησει με το αμαξι. εκει αν εχουμε κανει τα σωστα βηματα: μεχρι 2 οπλα, χωρις μπαταριες, χωρις γεμιστηρες, μεσα σε θηκες, χωρις σκοπευτικα δεν εχουμε προβλημα.

ομως, οπως ειπε ο shadowjack πιο πανω, οι εντυπωσεις εχουν δημιουργηθεί κ εδω αρχιζει το επικίνδυνο κομματι.  ενα airsoft AK δεν ξεχωριζει απο το αληθινο, οποτε αν ενας διερχομενος δει "αντρες με καλασνικοφ" στο δασος κ φωναξει την αστυνομια, τι νομιζετε οτι θα εχουν στο μυαλο τους οι αστυνομικοι που θα το ερευνησουν?? σιγουρα το τελευταιο που θα σκεφτουν ειναι παλαβιαριδες μαντραχαλοι που παιζουν με ακριβα παιχνιδια. κ αν κατα τον ελεγχο γινει παρεξηγηση, οπως στο παραδειγμα που αναφερει ο shadowjack?? οπως λεει ο σοφος λαος "οσα φερνει η στιγμη, δεν τα φερνει ο χρονος ολος" κυριοι.

λογικα η ασφαλεια παρακολουθει τετοια forum, κ ξερουν σιγουρα τι ειναι το airsoft κ οτι ειμαστε χομπιστες. υπαρχει ομως η αντικειμενικη δυσκολια στην αναγνωριση απο το οργανο που θα βρεθει στον ελεγχο!

κατω απο αυτο το πρισμα κ επειδη οι καιροι ειναι λιγο περιεργοι, νομιζω οτι το παιχνιδι του σαββατου στην καισσαριανη ειναι λαθος επειδή ειναι κοντα σε κατοικημένη περιοχη κ το ενδεχομενο να υπαρξουν διερχομενοι ειναι σχετικα μεγαλο. Ειναι ενα ρισκο χωρις λογο κατα τη γνωμη μου. Ευτυχως εχουμε τοσα πεδια που ειναι σχετικα απομακρυσμενα κ δεν δημιουργούμε προβλημα. Δεν χρειαζομαστε αρνητικη  προβολη οπως λεει κ ο liongreek.      
enemies..we need more enemies!!

Whiskey

Εγω θα διαφωνισω "ελαφρα" με τον Spaniard μονο στο κομματι που αφορα την ουσια του νηματος σε σχεση με τα θεματα που ανεφεραν οι ShadowJack και Liongreek.

Κατ'εμε, οπως επανειλλημενα εχω δηλωσει, για να παει μπροστα (ή για να γινει μια νεα σωστη αρχη) το Airsoft χρειαζεται παιδεια. Το να γνωριζει λοιπον ο καθενας την πραγματικοτητα ωστε να μπορει να μην εκτεθει στις αρχες (κατα το δυνατο) προκαλωντας, ειναι ενα απο τα αρχικα κεφαλαια.

Κατα τα αλλα δεν εχω καπου να διαφωνισω με κανεναν, παρα μονο να κανω μια παρατηρηση ....

Ακουω (διαβαζω) για τους κινδυνους που υπαρχουν και για την πιθανη μελλοντικη καταστροφη που μπορει να ερθει ακομα και απο το εξωτερικο της χωρας ...

Ακουω (διαβαζω) πραγματα τα οποια σιγουρα προβληματιζουν και ισως τρομαζουν καποιους.

Αυτο ομως που δεν ακουω (διαβαζω) ειναι οι προτασεις αντιμετωπισης των προβληματων και μιλαω για τεκμηριωμενες και ολοκληρωμενες προτασεις, μια και υποθετω ολοι οσοι μιλαμε ενδιαφερομαστε εν τελει για την βελτιστοποιηση και μετεπειτα υπαρξη του Airsoft στην χωρα.

Και κυριοι ... μην μου απαντησετε για συλλογους - ομοσπονδιες και νομιμοποιηση.
Αν εχετε τετοια λυση τοτε απαντηστε δινοντας σαφεις πληροφοριες για το πως - που πρεπει να αρχισει κανεις να κινηται προκειμενου να βγαλει ακρη με αυτα.

Μην λετε συνεχεια οτι ο ασθενης εχει πυρετο ... εχω θερμομετρο και το βλεπω ... δωστε την προταση φαρμακευτικης αγωγης αν ειστε ειδικοι ή αλλιως πειτε μου σε ποιον γιατρο να παω. Αυτο ειναι καλη θεληση και βοηθεια και οχι η φραστικη επαναλληψη του προβληματος.

Horus

αγαπητε Whiskey,
τα πραγματα χωριζονται σε ασπρο κ μαυρο με τον Νομο. ασπρο = νομιμο, μαυρο = παρανομο.
τον νομο τον ξερουμε ολοι, να μην επαναλαμβανομαστε.

μιλας για συλλογο, ειμαι σιγουρος οτι αν εχεις ψαχτει λιγο με αυτο θα εχεις διαπιστωσει οτι τα βηματα ειναι ψιλο-στανταρντ.
1.μαζευεστε 10 φιλοι,
2.βγαζετε μια ιδεα, εναν λογο υποστασης ενος συλλογου,
3.κανετε εκλογες κ βγαζετε ενα ΔΣ,
4.καθεστε κ γραφετε ενα καταστατικο που αναφερει την εδρα του συλλογου, τα μελη του ΔΣ, περιγραφει τη λειτουργία του,  τις δραστηριοτητες του κ τι ακριβως σκοπευετε να κανετε σε αυτον το συλλογο, (εννοειται βεβαια οτι αυτα που θα γραψεις ειναι ΑΛΗΘΗ κ προτιστως ΝΟΜΙΜΑ)
5.καταθετετε το εν λογω καταστατικο στο προτωδικειο κ περιμετε εγκριση.

οπως καταλαβαινεις υπαρχει προβλημα με το βημα 4. δεν ειμαι δικηγορος αλλα δεν μου ερχεται καμια ιδεα για το ΠΩΣ μπορεις να διατυπωσεις στο 4 τις δραστηριοτητες του airsoft χωρις να αλλαξει ο Νομος.

ΜΕΧΡΙ λοιπον να αλλαξει ο Νομος, ΑΝ αλλαξει, ειμαστε σε μια γκριζα κατασταση.
πρεπει λοιπον να κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για να βελτιωσουμε τη θεση μας. ενα απο τα πραγματα που μπορουμε να κανουμε ειναι να περνουμε τον πυρετο. να ξερουμε τι μας γινεται κ να μαθαινουν κ οι νεωτεροι στον χορο.
you can't be too carefull.
enemies..we need more enemies!!

VasiliaS

''Μια νεα αρχη'' χα χα χα!!!Κ οι φαπες μεσα??Ξεκολληστε ρε 8) 8)

Whiskey

Παράθεση από: Horus στις  14 Απρ 2010, 13:16:37 ΜΜ
αγαπητε Whiskey,
τα πραγματα χωριζονται σε ασπρο κ μαυρο με τον Νομο. ασπρο = νομιμο, μαυρο = παρανομο.

μιλας για συλλογο, ειμαι σιγουρος οτι αν εχεις ψαχτει λιγο με αυτο θα εχεις διαπιστωσει οτι τα βηματα ειναι ψιλο-στανταρντ.
1.μαζευεστε 10 φιλοι,
4.καθεστε κ γραφετε ενα καταστατικο που αναφερει την εδρα του συλλογου, τα μελη του ΔΣ, περιγραφει τη λειτουργία του,  τις δραστηριοτητες του κ τι ακριβως σκοπευετε να κανετε σε αυτον το συλλογο, (εννοειται βεβαια οτι αυτα που θα γραψεις ειναι ΑΛΗΘΗ κ προτιστως ΝΟΜΙΜΑ)

οπως καταλαβαινεις υπαρχει προβλημα με το βημα 4. δεν ειμαι δικηγορος αλλα δεν μου ερχεται καμια ιδεα για το ΠΩΣ μπορεις να διατυπωσεις στο 4 τις δραστηριοτητες του airsoft χωρις να αλλαξει ο Νομος.

πρεπει λοιπον να κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για να βελτιωσουμε τη θεση μας. ενα απο τα πραγματα που μπορουμε να κανουμε ειναι να περνουμε τον πυρετο. να ξερουμε τι μας γινεται κ να μαθαινουν κ οι νεωτεροι στον χορο.

Οχι αγαπητε φιλε Horus ... δεν ηταν αυτο το οποιο προσπαθησα να θεσω με το post μου.

Αν με ρωτας προσωπικα ξερω πολυ καλα την εν λογω διαδικασια πιστεψε με και εξισου καλα το νομικο πλαισιο.

Αν τωρα διαβασεις τα γραφομενα σου θα δεις απλα το οτι δεν εισαι γνωστης (δεν το παιζεις γνωστης) και σωστα δεν δινεις διαπιστωμενη κατευθυνση παρα μονο θεωρητικη.

Αυτο ακριβως εθιξα στο προηγουμενο post μου ... δεν χρειαζομαστε θεωρια και την φραστικη επαναληψη του προβληματος ... χρειαζομαστε διαπιστωμενες και υπευθυνες λυσεις - κατευθυνσεις.

Ελπιζω να ειμαι κατανοητος και σε καμια περιπτωση παρεξηγησιμος.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Horus στις  14 Απρ 2010, 13:16:37 ΜΜ
αγαπητε Whiskey,

1.μαζευεστε 10 φιλοι,

και στην θεσσαλονικη οι ιδιοι νομοι ισχυουν αλλα τα παιδια εκαναν συλλογο..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Maleficus

ναί ...
κάνανε σύλλογο για πυροπροστασία και βάλανε το airsoft δεύτερο στο καταστατικό!

Whiskey

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Απρ 2010, 22:10:56 ΜΜ
Από εδώ και στο εξής μόνο σχετικά post με το νήμα αλλά για το Record και την Ιστορία τα παραπάνω δεν θα σβηστούν.

Προειδοποιώ όμως άπαντες ότι θα σβήσω οποιοδήποτε post θα δυναμιτίσει πάλι την ατμόσφαιρα η θα είναι άσχετο με το νήμα από εδώ και εμπρός.

Back on topic λοιπόν.

Airsoft... μια νεα αρχη.

Παράθεση από: VasiliaS στις  14 Απρ 2010, 21:02:27 ΜΜ
''Μια νεα αρχη'' χα χα χα!!!Κ οι φαπες μεσα??Ξεκολληστε ρε 8) 8)

Με μπερδευετε αδερφια ... να ασχοληθουμε τελικα ή οχι ... αποφασιστε.

CostasV

Παράθεση από: Whiskey στις  14 Απρ 2010, 12:46:58 ΜΜ
Κατ'εμε, οπως επανειλλημενα εχω δηλωσει, για να παει μπροστα (ή για να γινει μια νεα σωστη αρχη) το Airsoft χρειαζεται παιδεια. Το να γνωριζει λοιπον ο καθενας την πραγματικοτητα ωστε να μπορει να μην εκτεθει στις αρχες (κατα το δυνατο) προκαλωντας, ειναι ενα απο τα αρχικα κεφαλαια.

Γεια ποια παιδεία μιλάμε? Για την παιδεία, κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία "μας" δεν γνωρίζει ούτε σαν ορισμό?
(Και συνάμα αυτό είναι το σημείο που σε κάνει να παρατάς τα όπλα, και να λες "απλά δεν μπορώ να επικοινωνήσω")
Πιστεύω ότι και εσύ έχεις διαβάσει διάφορα εδώ μέσα τα οποία είναι απλά αδιάφορα και με μηδενικό νόημα.

Αυτό όμως που δεν ακουω (διαβαζω) ειναι οι προτασεις αντιμετωπισης των προβληματων και μιλαω για τεκμηριωμενες και ολοκληρωμενες προτασεις, μια και υποθετω ολοι οσοι μιλαμε ενδιαφερομαστε εν τελει για την βελτιστοποιηση και μετεπειτα υπαρξη του Airsoft στην χωρα.

Θα προσπαθήσω να δώσω την καλύτερη συμβουλή, βάση της μέχρι τώρα νομοθεσίας....
Σταμάτα να χρησιμοποιείς lasers, red dots, διόπτρες, eotech, μουφα-tech, Acog, και λοιπά συμπράκαλα στο παιχνίδι της Κυριακής γιατί μας βάζεις όλους σε κίνδυνο...
Επίσης εάν θες να βοηθήσεις βάψε το αγαπημένο σου  AEG κίτρινο φωσφόριζε! Ώστε να μην κάνει κρα απο μακριά ότι θυμίζει όπλο..
Το αντέχεις?

Αφού κινούμεθα underground... Ας το κάνουμε με το όποιο ποιο ασφαλή τρόπο. Ας μην τάζουμε προφορικές άδειες, και ασφάλειες εκ του πουθενά...
Και κυριοι ... μην μου απαντησετε για συλλογους - ομοσπονδιες και νομιμοποιηση.
Αν εχετε τετοια λυση τοτε απαντηστε δινοντας σαφεις πληροφοριες για το πως - που πρεπει να αρχισει κανεις να κινηται προκειμενου να βγαλει ακρη με αυτα.

ΟΚ. Για την οδό της νομιμοποιήσεως δεν έχω να σου δώσω σαφείς οδηγίες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άτομα να σε συμβουλέψουν...

Αλλά Συγνώμη κιόλας... ποια είναι η ασφαλέστερη οδός πέραν την νομιμοποίησης?

Και μετά από όλα αυτά, προσπάθησε να μου δώσεις μία  εναλλακτική ...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Whiskey

Παράθεση από: CostasV στις  14 Απρ 2010, 23:27:44 ΜΜ
Γεια ποια παιδεία μιλάμε? Για την παιδεία, κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία "μας" δεν γνωρίζει ούτε σαν ορισμό?
(Και συνάμα αυτό είναι το σημείο που σε κάνει να παρατάς τα όπλα, και να λες "απλά δεν μπορώ να επικοινωνήσω")
Πιστεύω ότι και εσύ έχεις διαβάσει διάφορα εδώ μέσα τα οποία είναι απλά αδιάφορα και με μηδενικό νόημα.

Ναι εχω διαβασει πολλα και δεν καταλαβαινω γιατι κανεις το δικο μου post quote !!
Εχεις διαφορετικη αποψη ή απλα δεν καταλαβαινεις τι λεω φιλε μου ?
Εχω την αισθηση οτι δεν εχεις διαβασει το προηγουμενο post μου, ειδαλως δεν σε πιανω ...

Θα προσπαθήσω να δώσω την καλύτερη συμβουλή, βάση της μέχρι τώρα νομοθεσίας....
Σταμάτα να χρησιμοποιείς lasers, red dots, διόπτρες, eotech, μουφα-tech, Acog, και λοιπά συμπράκαλα στο παιχνίδι της Κυριακής γιατί μας βάζεις όλους σε κίνδυνο...
Επίσης εάν θες να βοηθήσεις βάψε το αγαπημένο σου  AEG κίτρινο φωσφόριζε! Ώστε να μην κάνει κρα απο μακριά ότι θυμίζει όπλο..
Το αντέχεις?

Αν παλι (μια και δικο μου post κανεις quote και μια και μιλας σε πρωτο προσωπο) απευθυνεσαι σε μενα, διαβεβαιωσε με σε παρακαλω οτι αυτη ειναι η λυση (με αποδειξεις και οχι λογια του αερα) και μετα το ξαναβλεπουμε το θεμα.

Αφού κινούμεθα underground... Ας το κάνουμε με το όποιο ποιο ασφαλή τρόπο. Ας μην τάζουμε προφορικές άδειες, και ασφάλειες εκ του πουθενά...

Αυτο υποθετω δεν εχει να κανει με τα δικα μου γραφομενα οποτε δεν εχω σχολιο.

ΟΚ. Για την οδό της νομιμοποιήσεως δεν έχω να σου δώσω σαφείς οδηγίες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άτομα να σε συμβουλέψουν...

Αν πιστευεις οτι με αυτα που εγραψα ψαχνω για συμβουλατορες τοτε απλα ειτε δεν καταλαβες τι εγραψα ειτε εγω γραφω με λαθος τροπο οποτε ας σταματησω τωρα.

Αλλά Συγνώμη κιόλας... ποια είναι η ασφαλέστερη οδός πέραν την νομιμοποίησης?

... και ο τροπος να γινει αυτο ? ... μηπως παλι απλα γραφεις το προβλημα μη δινοντας λυσεις ?

Και μετά από όλα αυτά, προσπάθησε να μου δώσεις μία  εναλλακτική ...

Εναλλακτικη σε τι μου ζητας ? Θελεις να σου πω εγω γιατι καποιοι γραφουν μονο για να γραφουν και δεν προσφερουν με λυσεις επι των θεματων που οι ιδιοι θετουν ?

Εισαι σιγουρος οτι το post σου αφορα αυτα που εγραψα εγω (και εχεις κανει quote μιλωντας σε πρωτο προσωπο) ?

Λυπαμαι αδερφε αλλα καπου εδω εγω κλεινω ταμειο ...

Αν δε μπορω να γινω κατανοητος τοτε ειτε δεν εχω σωστο τροπο εκφρασης εγω ειτε απλα δεν μπορει να γινει κατανοητο αυτο που λεω.

.... καλη συνεχεια.

Goodspeed

Απόστολε, το ότι δεν γίνεσαι κατανοητός από όλους δεν σημαίνει ότι φταίς εσύ.

Με όσο μυαλό έχει ο καθένας πορεύεται σε αυτή τη ζωή. Τώρα θα το μάθεις ??

Άσε λοιπόν το ταμείο ανοιχτό και πάμε παρακάτω  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

spaniard

Παιδιά, επειδή τυχαίνει να (νομίζω πως) καταλαβαίνω και τι θέλει να πεί ο Whiskey, και τι γράφει ο CostasV.

Ο Whiskey θέλει να τονίσει πως είναι άσκοπη η κινδυνολογία, και αποδεχόμενοι πως πρέπει να φροντίσουμε κάποια πράγματα, να βασίσουμε τη συμπεριφορά, τις ενέργειές μας και τους τρόπους μας στο "να προσέχουμε για να έχουμε" προς το παρόν, και να μην ντύνουμε τα ποστ μας με λέξεις όπως "παράνομο" κλπ.

Ο CostasV πιστεύω πως αναφέρθηκε στον Whiskey γιατι πιστεύει πως απευθυνόμενος σε αυτόν τουλάχιστον θα κάνει διάλογο, αλλά τα "εσύ" και "εγώ" που χρησιμοποίησε είναι για τον κάθε εσύ και εγώ.
Φυσικά και έκανε quote τα λόγια του Whiskey. Ποιανού άλλου να έκανε?

Για αυτό το λόγο όμως επεμεινα πριν, να μην επεκταθούμε άσκοπα σε αυτό το θέμα:
Εξηγούμαι:

Το να μιλάμε αυτή τη στιγμή για σύλλογο, είναι σαν να μιλάνε 2 αρχιτέκτονες για ένα σχέδιο χωρίς χαρτί μπροστά τους.

καλώς ή κακώς, όσοι ασχολούνται με το να ψάξουν για αυτά τα θέματα (συλλόγους κλπ) δεν πρόκειται να "συγκρίνουν σημειώσεις" λόγω του κλίματος που επικρατεί. Εάν και εφόσον κάποια συνταγή αποδειχθεί πετυχημένη, τότε οι συζητήσεις θα είναι επι διαφορετικής βάσης. Όμως τώρα, τέτοιες συζητήσεις θα οδηγούσαν σε περισσότερη φαγωμάρα, εγώ έψαξα εκείνο, εγώ βάζω εκεί αυτό, εσύ όχι, να, τώρα με αντιγράφεις, αυτό που γράφεις εσύ είναι επικινδυνο, όχι εσύ είσαι επικίνδυνος, κλπ κλπ.

Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε αυτά. Μην προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια συζήτηση "σύγκρισης σημειώσεων" όταν κανεις δεν θέλει να δείξει τις δικές του.

Ας μάθουμε να συνεργαζόμαστε απο αυτό που είναι το αντικείμενο μας, το παιχνιδι. Πρώτα. Ας λύσουμε αυτά τα προβλήματα πρώτα μεταξύ μας, και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Ελάτε να μιλήσουμε για τα άλλα, και ναι, θα ψήφιζα κι εγώ να αφήσουμε την κινδυνολογία λίγο στο πλάι, ο φόβος του κινδύνου και της καταστροφής υπάρχει, όποιος δεν τον εχει απλά ζεί στον όμορφο κόσμο του, αλλά παρόλο τον φόβο της καταστροφής, μπορούμε να κάνουμε ένα βηματάκι να μάθουμε να συνεργαζόμαστε για κάτι απλό όπως το παιχνιδι μας?

Και ειλικρινά, παιδιά, με έχουν κουράσει οι τραμπουκισμοί. Εάν δεν έχετε κάτι καλύτερο να συνεισφέρετε στη συζήτηση πέρα απο βρισιές, μούντζες και ειρωνίες, περιμένετε λιγο, μπορει να γράψει κάποιος άλλος, και να πάρει μια καλύτερη τροπή το θέμα...
Who Dares Wins

Whiskey

Παράθεση από: spaniard στις  15 Απρ 2010, 00:23:30 ΠΜ
Μην προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια συζήτηση "σύγκρισης σημειώσεων" όταν κανεις δεν θέλει να δείξει τις δικές του.

Αυτο ουσιαστικα προσπαθησα να πω με τα posts μου. Ευχαριστω.